Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 467 άτομα (38 μέλη και 429 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
α επ ευκαιρίας, ΑΝ πάτε Ιάσωνος 43 ίσως να επωφεληθείτε καθώς ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ: ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!
Δεν κάνω πλάκα...δείτε τη photo...
6+1 δώρο, σήμερα το δα εγώ
Όντως και εγώ νόμιζα ότι έκανε πλάκα ο μεσιέ έξω όταν μου το είπε, από την άλλη όμως όταν μου είπε Shell χάρηκα, λέω τώρα γίναμε θα βάζω τσάμπα Shell 100άρα στην Ιταλίδα μου.
Αρχιδια μύδια, θα γαμαω 6 φορές την μιρελλα για να μου κάνει δώρο την έβδομη εν ολίγοις

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Βόλτα στην Φυλής σήμερα το πρωί.Αυτο το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ στην ζωή μου σε αυτό τον δρόμο.Ολα τα μαγαζιά κλειστά, ο δρόμος άδειος με πολλές θέσης στάθμευση. Σε πολλά από τα σπίτια του έρωτα εξωτερικά είχαν βγάλει τις εξωτερικές μονάδες από τα air condition, που μου έδειχνε πιθανόν ότι κάποια ίσως να μην ανοίξουν πάλι. Τέλος πολλα πρεζακια ήταν πεσμένα η καθησμενα στα σκαλιά σε πολλά από τα σπίτια. Δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Ήταν μια κατάσταση βγαλμένη από ταινία.

• Like
Αντιδράσεις: tnt

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τα προποτζίδικα ανοιχτά,γκομενάκια βλέπω πάνε κι έρχονται. Ετοιμαστείτε...

• Like
Αντιδράσεις: tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βόλτα στην Φυλής σήμερα το πρωί.Αυτο το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ στην ζωή μου σε αυτό τον δρόμο.Ολα τα μαγαζιά κλειστά, ο δρόμος άδειος με πολλές θέσης στάθμευση. Σε πολλά από τα σπίτια του έρωτα εξωτερικά είχαν βγάλει τις εξωτερικές μονάδες από τα air condition, που μου έδειχνε πιθανόν ότι κάποια ίσως να μην ανοίξουν πάλι. Τέλος πολλα πρεζακια ήταν πεσμένα η καθησμενα στα σκαλιά σε πολλά από τα σπίτια. Δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Ήταν μια κατάσταση βγαλμένη από ταινία.

Οι κουραδες εχουν φτασει μεχρι την Διδυμου.

Στο ροζουλι πορνοσπιτο Διδυμου 2 7, ειχε απλωμενη μπουγαδα στην εισοδο.

Ολη η Αχαρνων ενα τεραστιο τσαντηρι...

:2funny:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η γιασμιν είναι κάτω να περάσω μια βόλτα;
οχι, έχει σχολάσει
Kαι εμενα μου κανει προκαταρκτικα η γιασμιν, σιγουρα οι κοπελες εκτιμουν τους καθαρους και ευωδιαστους πελατες οπως εμεις... τωρα αμα ο αλλος ειναι απλυτος μια εβδομαδα και μυριζει σαν το γουρουνι λογικο ειναι να τον ξεπεταξει η κορασις.
Συμφωνούμε

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Δυστυχώς αρκετά καταστήματα δε θα ανοίξουν καθόλου στην Φυλής,και κάποια αλλα θα αλλάξουν ιδιοκτήτες.Και πολλές όμορφες κοπέλες στανταράκια δε θα της ξαναδούμε.Μακάρι να βγώ ψέυτης,αλλά έχω την εντύπωση οτι η Φυλής θα γεμίσει μπάζα.Ίδωμεν κύριοι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δυστυχώς αρκετά καταστήματα δε θα ανοίξουν καθόλου στην Φυλής,και κάποια αλλα θα αλλάξουν ιδιοκτήτες.Και πολλές όμορφες κοπέλες στανταράκια δε θα της ξαναδούμε.Μακάρι να βγώ ψέυτης,αλλά έχω την εντύπωση οτι η Φυλής θα γεμίσει μπάζα.Ίδωμεν κύριοι.
Θα γεμίσει μουναρες γιασμίνες.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
πάντα τα ίδια θα λέμε και σχεδόν πάντα τις ίδιες κοπέλες θα βλέπουμε με μια μικρή ανανέωση που και που, κάθε χρονιά τα ίδια λέμε και πάντα το ίδιο θα γίνεται. Επίσης και να "κλείσουν" θα τα πάρει άλλος και θ ανοίξουν πάλι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ευτυχως!

Ευτυχως που θα ξεβρωμισουμε!

Περασα πριν λιγο και ξερασα!

:sunglasses:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πεστα τυπε έχουμε γεμίσει προμοτορες εδώ μέσα έχουνε καταντήσει αστείοι παμε και χαλάμε τα λεφτα μας σε Βτραγικες πουτανες

Καλυτερες αυτες, ναι ειναι...φαντασου πως ειναι οι χειροτερες.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Την γνώμη μου την έχω ξαναπεί. Η Φυλής είτε θ αλλάξει τιμοκατάλογο, ανανεώνοντας ρόστερ και βελτιώνοντας υπηρεσίες είτε έχει τελειώσει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ΆΝΤΕ ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ

Το "ρε" ειναι πλεονασμος!
Κάθε πέρυσι και καλύτερα!

Εδω και 5 χρονια, μαυρα χαλια η Φυλης!
Την γνώμη μου την έχω ξαναπεί. Η Φυλής είτε θ αλλάξει τιμοκατάλογο, ανανεώνοντας ρόστερ και βελτιώνοντας υπηρεσίες είτε έχει τελειώσει.

Και θα σωθει η Λιοσιων που η τελευταια ανανεωση εγινε επι δραχμης!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Που αν ήταν ανοικτή η φυλής στα καλά της αυτές μόνο αλλοδαποί θα τις έπαιρναν δέν θα πατουσε Έλληνας για δείγμα
Ηθελα ναξερα ποσο σιγουρος εισαι οτι δε θα ξαναπαταγε Ελληνας στο μεταξουργειο.
Δυστηχως κατα τη γνωμη μου υπαρχουν πολλα παιδια που περνανε ατελειωτες ωες στη εν λογο συνοικια και μαλιστα το θεωρουν και σπιτι τους.Τραγικο? Δε ξερω. Ο καθε ενας εχει τη δικη του νοοτροποια και βλεπει με τα δικα του ματια τα πραγματα.
Προσωπικα το εχω διατυπωσει πολλες φορες εδω μεσα το μεταξυ ειναι ελεεινο και τρισαθλιο.Παλαιοτερα ητανε καλυτερο οχι τρομερο αλλα καλυτερο.Πλεον θεωρω ειναι το ισλαμαμπαντ και ναι ενηκει μονο στους πιθηκους.Πιθηκοι ναι πιθηκοι ειναι και τιποτα παραπανω.Αυτοι στη χωρα τους κυκλοφωρουνε ξυπολυτοι και εδω τους βλεπεις στην καλυτερη με σαγιοναρα χειμωνα καλοκαιρι.
Δυστηχως τους ακολουθουνε και καποιοι ( Ελληνες ).

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Συμφωνώ, και συμπληρώνω,αν δεν αλλάξει προς το καλύτερο θα γίνει χειρότερη απο το εμετικό Μεταξουργείο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μη στενοχωριομαστε ρε παιδια πουτανες υπηρχαν και θα συνεχισουν να υπαρχουν ειτε εδω ειτε εκει ειτε παραπερα.
Θα κατσω να σκασω που θα γαμησω?Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται.
Στο κατω κατω κρατα 3 γαμησια και κανε ενα αλλα τουλαχιστον αξιοιπρεπης με 50 -60-80 ευρω.
Το να γαμας στο 10 ευρω ολη τη σαπια σαβουρα των εκδιδομενων δεν εχει να λεει κατι.Γινεσαι και ο ιδιος σαπιος

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
πάντα τα ίδια θα λέμε και σχεδόν πάντα τις ίδιες κοπέλες θα βλέπουμε με μια μικρή ανανέωση που και που, κάθε χρονιά τα ίδια λέμε και πάντα το ίδιο θα γίνεται. Επίσης και να "κλείσουν" θα τα πάρει άλλος και θ ανοίξουν πάλι
Πάντα τα ίδια λέμε,αλλά ας παραδεχτούμε όλοι πως τον τελευταίο χρόνο πριν της καραντίνες,οι υπηρεσίες των κοριτσιών είχαν πέσει,οι νεαρές ηλικίες κοριτσιών εξαφανίστηκαν,ανανεώσεις κοριτσιών βλέπαμε με το σταγονόμετρο,και γενικά στα σαλόνια παρακαλούσαν σαν ζητιάνες και κορίτσια και τσατσάδες τάζοντας λαγούς με πετραχίλια,πού δεν είχαν τελικά καμία σχέση μέσα στο δωμάτιο.(πολλά χαμένα εικοσάευρα κύριοι)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom