Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (49 μέλη και 268 επισκέπτες)

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Tony η Αλεξάνδρα είναι κάτω;;
Γιατί προχθές έλεγε ότι φεύγει υποτίθεται σήμερα για Ρωσία

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.348
Πόντοι
27.261
σε live mode, ενεκα δουλειας πριν λιγο.
εκει στις ραγες και στο νοσοκομειακο νουμερο, κανουν εμβολιο κουραδοκουλοιου, 2 γνωστες υπαρξεις. η αλεξια και το παριζακι νικας. η πρωτη για μενα ειναι το 2ο πιο εμφανισημο milfogranny που εχω δει και με ψηνει,
μετα την αλιονα (αχαρνων-διδυμου). δε χρειαζονται περιγραφες φανταζομαι , καταλαβατε (σχεδον) ολοι πιστευω.
καλα βολια και απο το πεζοδρομιο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Tony, μας έφτιαξες με την Βιολέτα. Έτσι μου έρχεται να περάσω να την δω.
Να πας φίλε και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.
Τουλάχιστον στο εμφανισιακο κομμάτι είναι τιμιότατη, στο σεξουαλικό εξαρτάται απο τον πελάτη.

Να πω επίσης ότι τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα και αρκετά τίμια για μετάξι.

Tony η Αλεξάνδρα είναι κάτω;;
Γιατί προχθές έλεγε ότι φεύγει υποτίθεται σήμερα για Ρωσία
Δεν πήγα να δω φίλε, μου την δίνει η λεμονόφατσά της .

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Κατάθεση στο Κο&Λε γωνια, ήταν η Βιολετα και 2 άλλες Μολδαβές αδελφουλες.
Για την Βιολετα να πω ότι την είχα γαμησει πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στο Κο 11, εξαίρετη περίπτωση για την περιοχή, άνετα έπαιζε Φυλής και άνετα θα τις παταγε όλες στο μπλε χαρτί, ακόμα και τα μεγάλα φαβορί θα τα έπαιζε face to face.
Ψηλή για κοπέλα γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνι, καστανόξανθο μαλλί, πράσινο μάτι, μοντελέ σωματάκι, ροζουλί μουνι, στήθος μεσαίο ωραίο.
Φάτσα νεαρής φοιτήτριας που αρπάζει κάναν ψώλο σταθερά.
Καλή συμμετοχή στο σεξ, με βαθειά γλωσσοφιλα, φιλιά παντού στο σώμα, σφίξιμο με τα πόδια και τα χέρια της στην ιεραποστολική στάση, καυλωτικες κραυγούλες, πολύ ωραία μυρωδιά από λενόρ άνθη πορτοκαλιάς στους αγρούς της Αργολίδας.
Πολύ καλή περίπτωση, περιττό να πω ότι εμφανισιακως τις πατάει όλες στο μετάξι.
Όσο σκέφτομαι την Αλεξάνδρα από φυλής 54 που πολλοί έσκαγαν 20άρικα για αυτήν και τώρα την γλεντάνε οι αραβοπάκοι με 10€ στο μεταξι με πιάνουν τα γέλια.
Η Βιολετα όμως αδικείται.
Αδερφέ μπορείς να πεις σε ποιο σπιτάκι εννοείς η αν θες με pm

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ξέρει κανεις που ειναι η Κωσταντίνα η αγρινιώτισα απο Βέργας 7? έχω δυο εβδομάδες να την πετύχω

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Να πας φίλε και δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.
Τουλάχιστον στο εμφανισιακο κομμάτι είναι τιμιότατη, στο σεξουαλικό εξαρτάται απο τον πελάτη.

Να πω επίσης ότι τα δωμάτια είναι ανακαινισμένα και αρκετά τίμια για μετάξι.
Κάνει ακάποτο το μωρό; (Τσιμπούκιον εννοώ)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Θα κολλήσετε κάποιο έρπητα από το στόμα στα γεννητικά όργανα. Έλεος με τα ακαποτα.
Δεν θα σας ρουφάει μετά η επόμενη πόρνη ούτε καμιά που θα γνωρίσετε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232
μοντελέ σωματάκι
όντως έχει ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά έχει αδυνατησει τόσο πολύ στη καραντίνα? Πριν από 6 μήνες που την είδα τελευταία φορά ήταν νταρντανα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
όντως έχει ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο αλλά έχει αδυνατησει τόσο πολύ στη καραντίνα? Πριν από 6 μήνες που την είδα τελευταία φορά ήταν νταρντανα
Έχει αδυνατίσει αρκετά, μπούτια κοιλιά δεν έχει...έχει λίγο φαρδύ σκαρί η λεκάνη της αλλά οπτικά δεν την χαλάει..
Αν δε, έκανε και γυμναστική για σουλούπωμα θα μιλούσαμε για λαχείο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232
Έχει αδυνατίσει αρκετά, μπούτια κοιλιά δεν έχει...έχει λίγο φαρδύ σκαρί η λεκάνη της αλλά οπτικά δεν την χαλάει..
Αν δε, έκανε και γυμναστική για σουλούπωμα θα μιλούσαμε για λαχείο.
την ξέρω πολύ καλά την έχω πάρει τόσο στο Κολωνου 11α ισόγειο όσο και στο Κολωνου 15 δεξιά απλά μου έκανε εντύπωση το μοντελε σώμα, μπράβο της αν αδυνάτησε τόσο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
την ξέρω πολύ καλά την έχω πάρει τόσο στο Κολωνου 11α ισόγειο όσο και στο Κολωνου 15 δεξιά απλά μου έκανε εντύπωση το μοντελε σώμα, μπράβο της αν αδυνάτησε τόσο
Με τόση σαβούρα που επικρατεί στο μετάξι η τύπισσα είναι όαση μέσα στην έρημο.
Εξαιρετική απλά, μόνο η Ροζα μπορεί να την κοντράρει λίγο στην εμφάνιση...αν και η Ροζα είναι πολύ πιο νταρντανα από τη Βιολετα και κατώτερη στο δωμάτιο βεβαίως βεβαίως.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232
Η Αλεξάνδρα από Μ. Αλεξάνδρου 28 είναι μια περίπτωση που δοκιμάστηκε καθαρά λόγο καραντίνας και περιορισμένων επιλογών.
Είναι μεγάλο κοπέλα κάπου στα 40+,γεματη με 2,5αρι βυζι, κοιλιά, σχετικά ωραίο πρόσωπο, με σφιχτό σώμα παρόλα τα περιττά κιλά.
Την είχα δει και όταν τα μαγαζιά ήταν κλειστά και δεν είχα μπει γιατί υπήρχαν καλύτερες επιλογές.
Δοκιμαστικέ και έχω να το πω ότι κάνει απ τις καλύτερες πιπες στα μπουρδελο αυτή τη στιγμή. Deepthroat, αργο βασανιστικό τσιμπουκι (όχι σαν κάτι άλλες που πάνε να στον ξεριζωσουν), αισθησιακό handjob, από όλα έχει το μενού.
Καλή περίπτωση για την εποχή που ζούμε, θα ξανά πάω.
μπράβο πολύ καλή επιλογή, θα σου προτείνω την επόμενη φορά να την πάρεις παρτουζα μαζί με τη Σοφία

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κατάθεση στο Κο&Λε γωνια, ήταν η Βιολετα και 2 άλλες Μολδαβές αδελφουλες.
Για την Βιολετα να πω ότι την είχα γαμησει πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στο Κο 11, εξαίρετη περίπτωση για την περιοχή, άνετα έπαιζε Φυλής και άνετα θα τις παταγε όλες στο μπλε χαρτί, ακόμα και τα μεγάλα φαβορί θα τα έπαιζε face to face.
Ψηλή για κοπέλα γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνι, καστανόξανθο μαλλί, πράσινο μάτι, μοντελέ σωματάκι, ροζουλί μουνι, στήθος μεσαίο ωραίο.
Φάτσα νεαρής φοιτήτριας που αρπάζει κάναν ψώλο σταθερά.
Καλή συμμετοχή στο σεξ, με βαθειά γλωσσοφιλα, φιλιά παντού στο σώμα, σφίξιμο με τα πόδια και τα χέρια της στην ιεραποστολική στάση, καυλωτικες κραυγούλες, πολύ ωραία μυρωδιά από λενόρ άνθη πορτοκαλιάς στους αγρούς της Αργολίδας.
Πολύ καλή περίπτωση, περιττό να πω ότι εμφανισιακως τις πατάει όλες στο μετάξι.
Όσο σκέφτομαι την Αλεξάνδρα από φυλής 54 που πολλοί έσκαγαν 20άρικα για αυτήν και τώρα την γλεντάνε οι αραβοπάκοι με 10€ στο μεταξι με πιάνουν τα γέλια.
Η Βιολετα όμως αδικείται.
Σας τα λέγε από μέρες ο :woldman: αλλά δεν ακούγατε.

Τη συμμετοχή όμως εγώ δεν είδα. Καπότα αμέσως σε πεσμένο πουλί με το που μπαίνει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232
Βολτούλα στο Μετάξι, χαλαρή η κίνηση σήμερα.Επίσκεψη στο Statham 28 αριστερά με τρία μεταμιλφ να δηλώνουν παρουσία: Ελένη, Ντάσα και μία ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος που σαλονάρισε ολόγυμνη και παρουσίασε τις εργάτριες του σεξ σαν να εκτελούσε χρέη τσατσάς. Παρέδωσα το κόκκινο παράβολο και πέρασα με την Ελένη η οποία ευγενέστατη άδειασε τις αρχιδοσακούλες μου με περισσή μαεστρία. Άλλη μια τίμια κατάθεση σε αναμονή του πλήρους ανοίγματος!
από τις πιο τίμιες επιλογές η Ελένη και μάλιστα στο 10ευρω και πολύ περισσότερο αν αναλογιστείς ότι το πολύ καλό πρόγραμμα που κάνει τώρα στο δεκαρικακι πριν το έκανε στο 20ευρω
Η ξανθιά που λες ότι εκτελεί κ χρέη τσατσά είναι η Βίκυ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σας τα λέγε από μέρες ο :woldman: αλλά δεν ακούγατε.

Τη συμμετοχή όμως εγώ δεν είδα. Καποτά αμέσως σε πεσμένο πουλί με το που μπαίνει.
Αν είσαι :woldman: το κορίτσι δεν τα δίνει όλα :2funny:
αν όμως είσαι τεκνό το κορίτσι θα σου κάνει έρωτα :knockinb:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.055
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom