EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
Θέλω να μου πεις ΠΩΣ γίνομαι σάπιος όταν πχ σήμερα γάμησα την Ιωάννα που δεν ξέρω πως την βρίσκει ο καθένας εμφανισιακά!Μη στενοχωριομαστε ρε παιδια πουτανες υπηρχαν και θα συνεχισουν να υπαρχουν ειτε εδω ειτε εκει ειτε παραπερα.
Θα κατσω να σκασω που θα γαμησω?Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται.
Στο κατω κατω κρατα 3 γαμησια και κανε ενα αλλα τουλαχιστον αξιοιπρεπης με 50 -60-80 ευρω.
Το να γαμας στο 10 ευρω ολη τη σαπια σαβουρα των εκδιδομενων δεν εχει να λεει κατι.Γινεσαι και ο ιδιος σαπιος
Θέλω να μου πεις πως (τουλάχιστον όταν ήταν ανοιχτά) δεν θα σου πω το 1/2 θα σου πω το 1/3 από τα κορίτσια που είναι στα "λατινομάγαζα" δεν είναι οραία? Στην ίδια αλυσίαδα δεν είναι καλό μωρό η Ρουμάνα δεν θυμάμαι όνομα, η Μαρία από το κουρτινάτο ΜΑ δεν είναι καλή? Η Στεφανία δεν είναι καλή? Μια ξανθιά Ρωσσιδούλα ΜΑ σε μια γκρίζα πόρτα δεν είναι καλή? Κωλωνού 2-3 Ρωσσιδάδικα δεν έχουν καλά κομμάτια ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 2. Η Λίζα ΤΟΣΟ ασχημη είναι? Ρίτα και άλλη μια Ιασωνος που δεν θυμάμαι ξανα όνομα τόσο χάλια είναι? Δεν θα το συνεχίσω, εγώ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ περιορισμους θα είχα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 τεμάχια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
ρε ελάτε να βάλουμε ρεφενέ να του πάρουμε ενα drone με ένα tomahawk να το βομβαρδίσει το "εμετουργείο" να στρώσει! Δεν περνάει μέρα να μην τα χώνεις σε κόσμο που πάει εκεί!