Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (42 μέλη και 342 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Μη στενοχωριομαστε ρε παιδια πουτανες υπηρχαν και θα συνεχισουν να υπαρχουν ειτε εδω ειτε εκει ειτε παραπερα.
Θα κατσω να σκασω που θα γαμησω?Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται.
Στο κατω κατω κρατα 3 γαμησια και κανε ενα αλλα τουλαχιστον αξιοιπρεπης με 50 -60-80 ευρω.
Το να γαμας στο 10 ευρω ολη τη σαπια σαβουρα των εκδιδομενων δεν εχει να λεει κατι.Γινεσαι και ο ιδιος σαπιος
Θέλω να μου πεις ΠΩΣ γίνομαι σάπιος όταν πχ σήμερα γάμησα την Ιωάννα που δεν ξέρω πως την βρίσκει ο καθένας εμφανισιακά!
Θέλω να μου πεις πως (τουλάχιστον όταν ήταν ανοιχτά) δεν θα σου πω το 1/2 θα σου πω το 1/3 από τα κορίτσια που είναι στα "λατινομάγαζα" δεν είναι οραία? Στην ίδια αλυσίαδα δεν είναι καλό μωρό η Ρουμάνα δεν θυμάμαι όνομα, η Μαρία από το κουρτινάτο ΜΑ δεν είναι καλή? Η Στεφανία δεν είναι καλή? Μια ξανθιά Ρωσσιδούλα ΜΑ σε μια γκρίζα πόρτα δεν είναι καλή? Κωλωνού 2-3 Ρωσσιδάδικα δεν έχουν καλά κομμάτια ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 2. Η Λίζα ΤΟΣΟ ασχημη είναι? Ρίτα και άλλη μια Ιασωνος που δεν θυμάμαι ξανα όνομα τόσο χάλια είναι? Δεν θα το συνεχίσω, εγώ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ περιορισμους θα είχα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 τεμάχια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ρε ελάτε να βάλουμε ρεφενέ να του πάρουμε ενα drone με ένα tomahawk να το βομβαρδίσει το "εμετουργείο" να στρώσει! Δεν περνάει μέρα να μην τα χώνεις σε κόσμο που πάει εκεί!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Θέλω να μου πεις ΠΩΣ γίνομαι σάπιος όταν πχ σήμερα γάμησα την Ιωάννα που δεν ξέρω πως την βρίσκει ο καθένας εμφανισιακά!
Θέλω να μου πεις πως (τουλάχιστον όταν ήταν ανοιχτά) δεν θα σου πω το 1/2 θα σου πω το 1/3 από τα κορίτσια που είναι στα "λατινομάγαζα" δεν είναι οραία? Στην ίδια αλυσίαδα δεν είναι καλό μωρό η Ρουμάνα δεν θυμάμαι όνομα, η Μαρία από το κουρτινάτο ΜΑ δεν είναι καλή? Η Στεφανία δεν είναι καλή? Μια ξανθιά Ρωσσιδούλα ΜΑ σε μια γκρίζα πόρτα δεν είναι καλή? Κωλωνού 2-3 Ρωσσιδάδικα δεν έχουν καλά κομμάτια ΧΑΛΑΡΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 2. Η Λίζα ΤΟΣΟ ασχημη είναι? Ρίτα και άλλη μια Ιασωνος που δεν θυμάμαι ξανα όνομα τόσο χάλια είναι? Δεν θα το συνεχίσω, εγώ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ περιορισμους θα είχα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 τεμάχια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!

ρε ελάτε να βάλουμε ρεφενέ να του πάρουμε ενα drone με ένα tomahawk να το βομβαρδίσει το "εμετουργείο" να στρώσει! Δεν περνάει μέρα να μην τα χώνεις σε κόσμο που πάει εκεί!

Η Ιωαννα ειναι πολυ οκ (προσωπο/σωμα/υπηρεσιες) και το ξερουμε ολοι οσοι παμε.
Κι αυτες που ειπες, καποιες ειναι αποδεκτες εμφανισιακα αλλα δεν εχουν προγραμμα
καποιες εχουν προσωπα αλλα χανουν σε σωμα/εχουν προγραμμα και παει λεγοντας.
Στην Κολωνου εχει 3-4 μουναρες εστω στα 15 ευρω οταν ειναι ανοικτα
οπως και αρκετες τρωγονται λιγο η πολυ στα 10 ευρω. Τις ξερουμε και τις εχουμε γραψει ολοι.
Πιστευω εχω βρει την λυση και τις βλεπω ως συνολα αν δεν πετυχω τοπ συνδυασμο.
Θελω κατι να εχουν εστω και μετριο παντου.

Δηλαδη αν εμενα μου δωσεις μια σταφιδιασμενη γρια οπως την Αλιονα απο το Διδυμου 2 7
(μιας που ειχα δει την μπουγαδα απ'εξω) θα σου πω οτι πεταει δωματιο
αλλα ειναι λιγο πριν τα 60 με κεφαλι λαμπατερ.
Οποτε για μενα αυτη, πρεπει να με πληρωσει κιολας. Κι εγω δικιο εχω.

Προσωπικα πιστευω οτι ο claimain διαβαζει αποθεωτικες κριτικες που εμπεριεχουν
χιουμορ (αλλιως παμε σε προμοσιον η φιγουρογαμιαση, κατι που δεν θελω να το πιστεψω)
κι επειδη απ οτι φαινεται θελει τουμπανα, διαφωνει δυναμικα.
Ασε που δεν πολυπαει Μ$ταξουργειο και διαφωνει και καθετα λογω καθαριοτητας.
Αρα αυτος εχει διαμορφωσει αρνητικη εικονα και δεν αλλαζει.
Λαβε υποψη σου οτι εδω μεσα, τα περισσοτερα μελη παμε (και) Μ$ταξουργειο
κατι που δειχνει οτι η Φυλης συνετριβη κι η Λιοσιων ειναι σαπια.
Οποτε στην ψωλαρα σου μιας που η μονη περιοχη που δουλευει αυτη την στιγμη
ειναι το Μ$ταξουργειο. Δικαιωνεσαι επι της ουσιας. Γαμα εσυ και μην σε νοιαζει.

Και κατι ασχετο-σχετικο...περι Γιασμιν και Αναμπελ, ισχυει παλι το γουστο.
Δυο ποντικακια ειναι που τα κανεις οτι θες, εχουν τραβηξει βλεμματα λογω ευκολιας χρησης
ειναι και υποχωρητικα και βγαινουν βιτρινα ως καλυτερες χωρις να ειναι.
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες, παμε παρακατω.

:hi:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Δηλαδη αν εμενα μου δωσεις μια σταφιδιασμενη γρια οπως την Αλιονα απο το Διδυμου 2 7
(μιας που ειχα δει την μπουγαδα απ'εξω) θα σου πω οτι πεταει δωματιο
αλλα ειναι λιγο πριν τα 60 με κεφαλι λαμπατερ.
Οποτε για μενα αυτη, πρεπει να με πληρωσει κιολας. Κι εγω δικιο εχω.

Προσωπικα πιστευω οτι ο claimain διαβαζει αποθεωτικες κριτικες που εμπεριεχουν
χιουμορ (αλλιως παμε σε προμοσιον η φιγουρογαμιαση, κατι που δεν θελω να το πιστεψω)
κι επειδη απ οτι φαινεται θελει τουμπανα, διαφωνει δυναμικα.
Ασε που δεν πολυπαει Μ$ταξουργειο και διαφωνει και καθετα λογω καθαριοτητας.
Αρα αυτος εχει διαμορφωσει αρνητικη εικονα και δεν αλλαζει.
Λαβε υποψη σου οτι εδω μεσα, τα περισσοτερα μελη παμε (και) Μ$ταξουργειο
κατι που δειχνει οτι η Φυλης συνετριβη κι η Λιοσιων ειναι σαπια.
Οποτε στην ψωλαρα σου μιας που η μονη περιοχη που δουλευει αυτη την στιγμη
ειναι το Μ$ταξουργειο. Δικαιωνεσαι επι της ουσιας. Γαμα εσυ και μην σε νοιαζει.
1) η Αλιόνα και η κάθε Αλιόνα είναι για να βγάζεις γούστα ΑΝκάποιος θέλει μια τέτοια φάση και κατ εμε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ πυ υπάρχουν επιλογές. Σε πολύ κόσμο αρέσουν τέτοιες τύπισες όπως και πχ κατηγορία bbw. Toνα γεμίσει ο τόπος γιαγιάδες/χοντρές κτλ θα τα τραγικό, αλλά να με συμπαθάς ΑΝ πας Αλιόνα ΞΕΡΕΙΣ και τι παίρνεις! Εγω πχ πολλές φορές γουστάρω bbw πάω "Τζούλια θωρηκτό" και χαίρομαι που χω την επιλογή να υπάρχουν και τέτοια στο μενού! Αρα όταν πας κάπου ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και δεν σε πληρώνουν γιατι...απλά αυτό πουλάνε εκεί!
2) Ας μην πούμε για αυτόν κάτι, για μένα είναι άκυρος, είναι σαν να βλέπω εγώ το κανάλι της βουλής και να χαλιέμαι που έχει πολιτική θεματολογία μιλάμε :headbang:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Στον αλλο μυστη δε θα μπω στον κοπο να απαντησω, ειναι για γελια η κατασταση.
Οσο για τντ καπου εχεις δικιο για μενα και καπου αδικο αλλα δε μας απασχολη αυτο.
Παντος εχω δει τα περισσοτερα μυνηματα σου και διακρινω παραααααα πολυυυυυυυυυ εντονα οτι στρογγυλοποιης τις γωνιες για να μη χαλασεις τη διαθεση κανενος.Απο τη μια δειχνεις οτι συμφωνεις αλλα απο την αλλη δεχεσαι και το αντιθετο.Δεν εμπιστευομαι τετοιου ειδους χαρακτηρες χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να σε νοιαζει.Αθελα μου η θελημενα συζητω και γνωριζω καθε μερα καθε μερα 5-6 διαφορετικους ανθρωπους λογω δουλειας μου και εχω μαθει να ξεχωριζω οπως και να μπορω να διαβασω εναν ανθρωπο ειτε απο τον προφορικο του λογο ειτε απο τον γραπτο.
Μεταξουργειο οχι δεν παω συχνα βασικα δεν γαμαω εκει αλλα αραια πηγαινω για να βλεπω αυτες που καποιοι εδω τις κανουνε αστερια και της χαριζουν τον ουρανο μαζι με τα αστρα.
Σαφως κατα τη γνωμη μου πεφτουν στο κενο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
1) η Αλιόνα και η κάθε Αλιόνα είναι για να βγάζεις γούστα ΑΝκάποιος θέλει μια τέτοια φάση και κατ εμε ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ πυ υπάρχουν επιλογές. Σε πολύ κόσμο αρέσουν τέτοιες τύπισες όπως και πχ κατηγορία bbw. Toνα γεμίσει ο τόπος γιαγιάδες/χοντρές κτλ θα τα τραγικό, αλλά να με συμπαθάς ΑΝ πας Αλιόνα ΞΕΡΕΙΣ και τι παίρνεις! Εγω πχ πολλές φορές γουστάρω bbw πάω "Τζούλια θωρηκτό" και χαίρομαι που χω την επιλογή να υπάρχουν και τέτοια στο μενού! Αρα όταν πας κάπου ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και δεν σε πληρώνουν γιατι...απλά αυτό πουλάνε εκεί!
2) Ας μην πούμε για αυτόν κάτι, για μένα είναι άκυρος, είναι σαν να βλέπω εγώ το κανάλι της βουλής και να χαλιέμαι που έχει πολιτική θεματολογία μιλάμε :headbang:

Δεκτα ολα. Υπερισχυει ομως το γουστο σε καθε περιπτωση.
Κι εγω εχω παει στην Τζουλια Κολωνου 47 οροφο που ειναι ομορφη χοντρη με προγραμμα βαρυ.
Αλιονα δεν παω λογω ηλικιας. Ολοι καλα κανουμε.
Ασε να τραγουδαει ο καθενας. Στο δωματιο μπαινεις εσυ κι η πουτανα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
ναι ούτε εγώ πλέον θα σου απαντήσω, κάθε χωριό έχει και τον τρελό του και μετά τον "αδικοχαμένο" Σπιρτούλη εσύ πήρες τη θέση του! Αυτός τουλάχιστον όντας λίγο ούφο είχε και κάποια πλάκα! επίσης: ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ και σένα σου φταίνε waaaay too much!
Θα σ έγραφα στ...μου αλλά υπάρχει ignore button και προτιμάω να διαβάζω άλλους! Αντε τσιου

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Στον αλλο μυστη δε θα μπω στον κοπο να απαντησω, ειναι για γελια η κατασταση.
Οσο για τντ καπου εχεις δικιο για μενα και καπου αδικο αλλα δε μας απασχολη αυτο.
Παντος εχω δει τα περισσοτερα μυνηματα σου και διακρινω παραααααα πολυυυυυυυυυ εντονα οτι στρογγυλοποιης τις γωνιες για να μη χαλασεις τη διαθεση κανενος.Απο τη μια δειχνεις οτι συμφωνεις αλλα απο την αλλη δεχεσαι και το αντιθετο.Δεν εμπιστευομαι τετοιου ειδους χαρακτηρες χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να σε νοιαζει.Αθελα μου η θελημενα συζητω και γνωριζω καθε μερα καθε μερα 5-6 διαφορετικους ανθρωπους λογω δουλειας μου και εχω μαθει να ξεχωριζω οπως και να μπορω να διαβασω εναν ανθρωπο ειτε απο τον προφορικο του λογο ειτε απο τον γραπτο.
Μεταξουργειο οχι δεν παω συχνα βασικα δεν γαμαω εκει αλλα αραια πηγαινω για να βλεπω αυτες που καποιοι εδω τις κανουνε αστερια και της χαριζουν τον ουρανο μαζι με τα αστρα.
Σαφως κατα τη γνωμη μου πεφτουν στο κενο

Κι εγω καλα διαβαζω τον καθεναν οπως βλεπεις, οποτε ολα καλα.

Βαριεμαι τις διαφωνιες για πουτανες.

Ξερεις ποσες φορες εχει γινει αυτο εδω μεσα; δεν λυθηκε ποτε, ουτε και προκειται.

Θα συνηθισεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Συνεπως ο EvilPlasma δεν ξανασχολειται με τον claimain.

Ισχυει κι αντιστροφα. Παει κι αυτο. Ειδατε; ολα λυνονται στο σαιτ.

Το μονο που δεν θα λυθει ποτε ειναι η διαφωνια πουτανων.

Κραταει χρονια η κολωνια...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
τντ για να ασχοληθει καποιος μαζι μου πρεπει να εχει τα ματια του ψηλα και να μπορει να κοιταει ψηλα.
Γνωριζω ατομα απο εδω που ειναι σαν εμενα και ακομα καλυετροι ακομα ποιο ψηλα και δεν ειναι ενας η δυο.
Οποτε το να ασχοληθει η οχι ενα μη τετοιο ατομο εμενα λιγο μου κανει πιστεψεμε

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
τντ για να ασχοληθει καποιος μαζι μου πρεπει να εχει τα ματια του ψηλα και να μπορει να κοιταει ψηλα.
Γνωριζω ατομα απο εδω που ειναι σαν εμενα και ακομα καλυετροι ακομα ποιο ψηλα και δεν ειναι ενας η δυο.
Οποτε το να ασχοληθει η οχι ενα μη τετοιο ατομο εμενα λιγο μου κανει πιστεψεμε

Στα σαιτ με σεξ, παντα υπαρχει αδρεναλινη. Εκτονωνομαστε κι ολα κομπλε.

Για μενα μονο θετικο ηταν αυτο. Δοθηκε τελος κι ησυχασατε.

Τωρα σκεφτομαι οτι δεν μπορουμε να κατσουμε να πιουμε εναν καφε στην καφετερια.

Αυτο ειναι πραγματικο προβλημα.

Εχει αρχισει και μου την δινει...

:headbang:

Τελευταία τροποποίηση:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.024
Πόντοι
711
Βολτούλα στο Μετάξι, χαλαρή η κίνηση σήμερα.Επίσκεψη στο Statham 28 αριστερά με τρία μεταμιλφ να δηλώνουν παρουσία: Ελένη, Ντάσα και μία ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, μεγάλο στήθος που σαλονάρισε ολόγυμνη και παρουσίασε τις εργάτριες του σεξ σαν να εκτελούσε χρέη τσατσάς. Παρέδωσα το κόκκινο παράβολο και πέρασα με την Ελένη η οποία ευγενέστατη άδειασε τις αρχιδοσακούλες μου με περισσή μαεστρία. Άλλη μια τίμια κατάθεση σε αναμονή του πλήρους ανοίγματος!
28 ναι...Όχι όμως Statham συναγωνιστή μου...Στου μεγάλου μας Στρατηλάτη...?

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.567
Πόντοι
201
Καμία Λατινα να μην πλακώνει την Κρέμα στο νινί της σαν coppertone και κάνουμε αερογαμιες παίζει στο Εμετουργειο?

Τελευταία τροποποίηση:

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Αν πάω αύριο Μεταξουργείο είναι μεγάλος ο κίνδυνος να γίνει πέσιμο και να έχω τρεχάματα ή να το αφήσω καλύτερα;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.080
Πόντοι
9.846

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
757
Πόντοι
361
Σε συζήτηση με κοπέλα που δουλευε σε οίκο στην Φυλής πριν την καραντίνα, μου είπε ότι ακούγεται έντονα ότι θα ανοίξουν τα σπίτια τον Μάιο μετά το Πάσχα.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.255
Πόντοι
371
Σε συζήτηση με κοπέλα που δουλευε σε οίκο στην Φυλής πριν την καραντίνα, μου είπε ότι ακούγεται έντονα ότι θα ανοίξουν τα σπίτια τον Μάιο μετά το Πάσχα.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μετά το Πάσχα αν τα κρούσματα είναι σε διαχειρίσιμα επίπεδα,αν όμως είναι 4000 plus ,πάμε για Ιούνιο ξεκάθαρα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Αν πάω αύριο Μεταξουργείο είναι μεγάλος ο κίνδυνος να γίνει πέσιμο και να έχω τρεχάματα ή να το αφήσω καλύτερα;
Αδερφέ μη φοβάσαι! Τον πελάτη τον προσέχουν ΚΑΙ οι "νταβάδες" που ναι έξω. Εμένα μου χου πει: έλα πιο μετά τώρα έχει πέσιμο!
Αλλη μια φορά (το χω γράψει και εδώ) είχα μόλις τελειώσει με την κοπέλα και καθώς ντυνόμουν άκουγα έξω να περνάει η ΔΙ.ΑΣ, ούτε πάλι έγινε κάτι κάθισα στο σαλόνι του οίκου είπαμε χαμηλόφωνα 2-3μαλακίες μέχρι να φύγουν και την έκανα κ γω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.087
Πόντοι
3.556
Κατάθεση στο Κο&Λε γωνια, ήταν η Βιολετα και 2 άλλες Μολδαβές αδελφουλες.
Για την Βιολετα να πω ότι την είχα γαμησει πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι στο Κο 11, εξαίρετη περίπτωση για την περιοχή, άνετα έπαιζε Φυλής και άνετα θα τις παταγε όλες στο μπλε χαρτί, ακόμα και τα μεγάλα φαβορί θα τα έπαιζε face to face.
Ψηλή για κοπέλα γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνι, καστανόξανθο μαλλί, πράσινο μάτι, μοντελέ σωματάκι, ροζουλί μουνι, στήθος μεσαίο ωραίο.
Φάτσα νεαρής φοιτήτριας που αρπάζει κάναν ψώλο σταθερά.
Καλή συμμετοχή στο σεξ, με βαθειά γλωσσοφιλα, φιλιά παντού στο σώμα, σφίξιμο με τα πόδια και τα χέρια της στην ιεραποστολική στάση, καυλωτικες κραυγούλες, πολύ ωραία μυρωδιά από λενόρ άνθη πορτοκαλιάς στους αγρούς της Αργολίδας.
Πολύ καλή περίπτωση, περιττό να πω ότι εμφανισιακως τις πατάει όλες στο μετάξι.
Όσο σκέφτομαι την Αλεξάνδρα από φυλής 54 που πολλοί έσκαγαν 20άρικα για αυτήν και τώρα την γλεντάνε οι αραβοπάκοι με 10€ στο μεταξι με πιάνουν τα γέλια.
Η Βιολετα όμως αδικείται.

Τελευταία τροποποίηση:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
33
Like
6.190
Πόντοι
11.005
Tony, μας έφτιαξες με την Βιολέτα. Έτσι μου έρχεται να περάσω να την δω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom