Προφανώς θα ταρακουνήσε αυτούς που δε τη ξέρουν καλά ή λίγο ή καθόλου.
Εγώ τυχαίνει να τη ξέρω αρκετά καλά, οπότε δε με ταρακούνησε κάτι......
Ο φίλος Τony χχ λογικά την είχε πάρει στο Κολωνού 11 ή 15 καθότι 13 δεν υπάρχει πρός το παρόν φυσικά. Στη πορεία μπορεί και να υπάρξει.
Η Χριστίνα ή "μοντέλα" όπως είναι το προσωνύμιό της, δεν είναι ούτε ρουμάνα, ούτε ρωσίδα όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, αλλά αλβανίδα, και είναι γύρω στα 28 με 29, παρόλο που δε της φαίνεται η αλήθεια είναι, καθότι εξακολουθεί να διατηρεί μιά πολύ καλή εμφάνιση γιά τα δεδομένα του Μεταξουργείου, αλλά μέχρι εκεί.......
Όντως φίλε Εκλεκτικέ Κολωνού 11, στο υπόγειο ηταν.
Τότε έβγαινε με το όνομα Άντζελα, ένας μέγας μύστης στο σαλόνι την αποκάλεσε Άντζελα Δημητρίου, μοιάζει αρκετά.
Αλβανορομά είναι όντως, την έχω δει με την μητέρα της στο δρόμο να τσακώνονται μεταξύ τους ...καλά είσαι...
Για
Μεταξουργείο το σώμα της είπε πολύ κομπλέ, η φάτσα της παραπέμπει σε μονίμως ειρωνικό κορίτσι και με ξενερώνει απίστευτα.
Σε συνδυασμό με την συνεδρία μαζί της που ηταν η κλασσική φολίτσα δεν με πείθει καθόλου, αδιαφορία στο έπακρον από μέρους μου.
Μακάρι να είναι και 30 όχι μόνο 28...
Όπως είπε ο μύστης
@pipinokinigos28 το κορίτσι είναι γεννημένο το 2001, τι να πω...ελπίζω να κάνει πλάκα..αν και μου βγάζουν σοβαρότητα τα γραπτά του.