Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (23 μέλη και 171 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τι με ρωτας εμενα?Εσυ εχεις παει ξερεις τι μπαζο και τερατα κυκλοφωρουνε.
Οπως ειπα και πριν με χαπακια για libido ολες μουναρες τις βλεπεις.
Ισχύει και το αντίθετο. Όλες οι πουτάνες του Μεταξουργείου με τις "κατάλληλες" ουσίες που πίνουν ή καπνίζουν βλέπουν τους πιθήκους που τις πηδάνε να μοιάζουν με τον Μάρλον Μπράντο στα νιάτα του!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καμία πουτάνα δεν πεινάει. Έχουν τρελό χρήμα αυτές, αφάνταστα τρελό χρήμα. Ο καπάτσος μπουρδελιάρης πρέπει να τις γαμάει ανελέητα και σκληρά για να 'χει το κεφάλι του ήσυχο αφού ανοίξει την πόρτα και φύγει. Μόνο έτσι κερδίζεις τον σεβασμό από τις πουτάνες , όταν τις κάνεις να χύσουν
Μου έχει εκμυστηρευτεί πουτανα πως μπορεί να την γαμησουν 10-20 και να χύσει στον 21 πελάτη επηδη εκεί γουσταρη .... σε συνδιασμο με τις προηγούμενες διεγερτικές επαφές κλεινη Μάτια σκευτεται ., στα 4..(αν δεν της αρεση ο πελάτης πχ) και ηδονίζεται και χύνει τρέλα πχ στο 21 πελάτη που της αρεση ..!! Μου έχει τύχει ..!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ισχύει και το αντίθετο. Όλες οι πουτάνες του Μεταξουργείου με τις "κατάλληλες" ουσίες που πίνουν ή καπνίζουν βλέπουν τους πιθήκους που τις πηδάνε να μοιάζουν με τον Μάρλον Μπράντο στα νιάτα του!
ΟΣΕς πίνουν είναι ξενέρωτες στο κρεβάτι !! Σπάνιες περίπτωσης κοριτσιών που πίνουν για να μπορούν να φιλάνε να γλύφουν κτλ.... Οι πιο πολλές καλές τανες απλά το έχουν έχουν την πουτανια να κάνουν τα πάντα με όλους όλους όμως ..!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ξημερώνει 11/4/2021 πλησιάζει Πάσχα και παραμένουν κλειστοί οι οίκοι ανοχής...
ΕΛΕΟΣ δηλαδή.. φτάνει ποια με όλο αυτό το καλοστημένο σίριαλ.
Και η υπομονή έχει τα όριά της.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και έχουμε ακόμα τύπε μου 60 μέρες για το άνοιγμα !!

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Θα πω τώρα κάτι που θα ταρακουνήσει πολλούς για την Χριστίνα....
Την Χριστίνα την είχα πάρει πρώτη φορά το 2014 στο Κολωνού 13, η τύπισσα σχεδόν δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε εμφανισιακά, ξινιόλα ήταν ξινιόλα παραμένει, ωστόσο όμως πάντα στο δρόμο όταν έχει τύχει να συναντηθούμε με έχει χαιρετήσει .
Προφανώς θα ταρακουνήσε αυτούς που δε τη ξέρουν καλά ή λίγο ή καθόλου.
Εγώ τυχαίνει να τη ξέρω αρκετά καλά, οπότε δε με ταρακούνησε κάτι......
Ο φίλος Τony χχ λογικά την είχε πάρει στο Κολωνού 11 ή 15 καθότι 13 δεν υπάρχει πρός το παρόν φυσικά. Στη πορεία μπορεί και να υπάρξει.
Η Χριστίνα ή "μοντέλα" όπως είναι το προσωνύμιό της, δεν είναι ούτε ρουμάνα, ούτε ρωσίδα όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, αλλά αλβανίδα, και είναι γύρω στα 28 με 29, παρόλο που δε της φαίνεται η αλήθεια είναι, καθότι εξακολουθεί να διατηρεί μιά πολύ καλή εμφάνιση γιά τα δεδομένα του Μεταξουργείου, αλλά μέχρι εκεί.......

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Ο φίλος Τony χχ λογικά την είχε πάρει στο Κολωνού 11 ή 15 καθότι 13 δεν υπάρχει πρός το παρόν φυσικά. Στη πορεία μπορεί και να υπάρξει.
Η Χριστίνα ή "μοντέλα" όπως είναι το προσωνύμιό της, δεν είναι ούτε ρουμάνα, ούτε ρωσίδα όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, αλλά αλβανίδα, και είναι γύρω στα 28 με 29, παρόλο που δε της φαίνεται η αλήθεια είναι, καθότι εξακολουθεί να διατηρεί μιά πολύ καλή εμφάνιση γιά τα δεδομένα του Μεταξουργείου, αλλά μέχρι εκεί.......
H χριστινα η μοντελα ( σωμα μοντελου με στηθος εναντια στους νομους της βαρυτητας ποδι χυτο flat κοιλια προσωπο baby face πολυ καλο βάψιμο ξυνη οπως παντα λογο εγωκεντρικου χαρακτηρα αδυνατη υποψην θα αδυνατηση κ αλλο με οτι μαλακιες κανει........)ειναι τωρα 20 μετα βιας ετων αλβανογυφτισα και οχι τσιγγανικης καταγωγης αφου γεννηθηκε τον ....2001 για να μην απατάσθε..... πραγματι ειναι μικρη στο χωρο.... με αγορα στα 14 της πρτη φορα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....οπως σας ειπε Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ... δε λεγεται χριστινα στο αληθινο της ..... βεβαια ολα αυτα ειναι αδιαφορα γιατι μια εκδιδόμενη ειναι τελεια ηθοποιος ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ....... για τους αφελεις που πιστευουν οτι μια κοπελιά στους χωρους αυτους φθανει σε κορυφωση......ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΤΕ .........

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πας στοίχημα ότι η υπομονή έχει κι άλλα όρια? Μέχρι Ιούνιο ας πούμε , πχ 20 Ιουνίου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου έχει εκμυστηρευτεί πουτανα πως μπορεί να την γαμησουν 10-20 και να χύσει στον 21 πελάτη επηδη εκεί γουσταρη .... σε συνδιασμο με τις προηγούμενες διεγερτικές επαφές κλεινη Μάτια σκευτεται ., στα 4..(αν δεν της αρεση ο πελάτης πχ) και ηδονίζεται και χύνει τρέλα πχ στο 21 πελάτη που της αρεση ..!! Μου έχει τύχει ..!!
Ήσουν δηλαδή ο πελάτης 21?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πας στοίχημα ότι η υπομονή έχει κι άλλα όρια? Μέχρι Ιούνιο ας πούμε , πχ 20 Ιουνίου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήσουν δηλαδή ο πελάτης 21?
Ήταν ο black jack.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πριν 2 μέρες είχα τη συνεύρεση με το στανταράκι μου, ντάξει τι να πω, πέραν του ότι ξεπεράσαμε την μία ώρα κατά ένα 20λεπτο, τα γλωσσόφιλα δεν είχαν σταματημό.Μιλάμε για μισή ώρα γλωσσόφιλα. Κάναμε 5 στάσεις +69 και το δωμάτιο μοσχοβόλαγε αφρόλουτρα κι απ' τους 2. Call girl και μαλακίες. Η διαίσθησή μου έπεσε μέσα: Τα καλύτερά σου στανταράκια πρέπει να τα φέρνεις σπίτι. Και να πω ότι νοιώθω χορτάτος ρε φίλε , μπορώ να αράξω και 3 μέρες χωρίς σεξ μετά το μιαμισάωρο. Θα προτείνω και σε άλλες και σιγά σιγά θα δημιουργήσω ένα δυναμικό ερωτικό δίκτυο. Τέλεια!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πριν 2 μέρες είχα τη συνεύρεση με το στανταράκι μου, ντάξει τι να πω, πέραν του ότι ξεπεράσαμε την μία ώρα κατά ένα 20λεπτο, τα γλωσσόφιλα δεν είχαν σταματημό.Μιλάμε για μισή ώρα γλωσσόφιλα. Κάναμε 5 στάσεις +69 και το δωμάτιο μοσχοβόλαγε αφρόλουτρα κι απ' τους 2. Call girl και μαλακίες. Η διαίσθησή μου έπεσε μέσα: Τα καλύτερά σου στανταράκια πρέπει να τα φέρνεις σπίτι. Και να πω ότι νοιώθω χορτάτος ρε φίλε , μπορώ να αράξω και 3 μέρες χωρίς σεξ μετά το μιαμισάωρο. Θα προτείνω και σε άλλες και σιγά σιγά θα δημιουργήσω ένα δυναμικό ερωτικό δίκτυο. Τέλεια!
Πόσο πήγε το μαλλί;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πώς δέχτηκε μόνο με 40 ναρθει σπίτι; :think:
Εδώ οι οσμόμενες ζητάνε τα μαλλιά του μουνιού τους.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όντως φίλε Εκλεκτικέ Κολωνού 11, στο υπόγειο ηταν.
Τότε έβγαινε με το όνομα Άντζελα, ένας μέγας μύστης στο σαλόνι την αποκάλεσε Άντζελα Δημητρίου, μοιάζει αρκετά.
Αλβανορομά είναι όντως, την έχω δει με την μητέρα της στο δρόμο να τσακώνονται μεταξύ τους ...καλά είσαι...

Για Μεταξουργείο το σώμα της είπε πολύ κομπλέ, η φάτσα της παραπέμπει σε μονίμως ειρωνικό κορίτσι και με ξενερώνει απίστευτα.
Σε συνδυασμό με την συνεδρία μαζί της που ηταν η κλασσική φολίτσα δεν με πείθει καθόλου, αδιαφορία στο έπακρον από μέρους μου.

Μακάρι να είναι και 30 όχι μόνο 28...
Όπως είπε ο μύστης @pipinokinigos28 το κορίτσι είναι γεννημένο το 2001, τι να πω...ελπίζω να κάνει πλάκα..αν και μου βγάζουν σοβαρότητα τα γραπτά του.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πώς δέχτηκε μόνο με 40 ναρθει σπίτι; :think:
Εδώ οι οσμόμενες ζητάνε τα μαλλιά του μουνιού τους.
Ζητάνε τα μαλλιά του κεφαλιού τους επειδή πολλοί από μας δυστυχώς δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ο κόσμος και λένε σε όλα ναι.Με το ναι που αυτόματα λένε δίνουν την εντύπωση στις πουτάνες ότι ένα νορμάλ ποσό για σπίτι είναι 100 ευρώ. Εγώ είχα μια ωραία κουβέντα με το κοριτσάκι μου -στα πλαίσια του να κανονίσουμε τη συνάντηση- και τής εξήγησα ότι 40 ευρώ είναι 8 χ 5ευρα στο μπουρδέλο (5ευρο =καθαρό κέρδος πουτάνας από το δεκάευρο). Την γουστάρω με γουστάρει οπότε και έγινε! Μη διστάζεις να δοκιμάζεις , ρώτα , πάρε πρωτοβουλίες , έχε αυτοπεποίθηση και όλα γίνονται, η ζωή είναι ,μικρή ζήστην στα άκρα. Θα ξανακανονίσω με την συγκεκριμένη σύντομα... και σιγά σιγά θα μιλήσω και με άλλες, άλλη φάση το σπίτι! Υ.Γ Τα γλωσσόφιλα προέκυψαν δεν είχαν προσυμφωνηθεί!

Τελευταία τροποποίηση:

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλημέρα και Καλή Κυριακή. Παρακαλώ μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο της Τζούλιαν ας από Φώκαιας; ευχαριστώ πολύ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ζητάνε τα μαλλιά του κεφαλιού τους επειδή πολλοί από μας δυστυχώς δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ο κόσμος και λένε σε όλα ναι.Με το ναι που αυτόματα λένε δίνουν την εντύπωση στις πουτάνες ότι ένα νορμάλ ποσό για σπίτι είναι 100 ευρώ. Εγώ είχα μια ωραία κουβέντα με το κοριτσάκι μου -στα πλαίσια του να κανονίσουμε τη συνάντηση- και τής εξήγησα ότι 40 ευρώ είναι 8 χ 5ευρα στο μπουρδέλο (5ευρο =καθαρό κέρδος πουτάνας από το δεκάευρο). Την γουστάρω με γουστάρει οπότε και έγινε! Μη διστάζεις να δοκιμάζεις , ρώτα , πάρε πρωτοβουλίες , έχε αυτοπεποίθηση και όλα γίνονται, η ζωή είναι ,μικρή ζήστην στα άκρα. Θα ξανακανονίσω με την συγκεκριμένη σύντομα... και σιγά σιγά θα μιλήσω και με άλλες, άλλη φάση το σπίτι! Υ.Γ Τα γλωσσόφιλα προέκυψαν δεν είχαν προσυμφωνηθεί!
Αν γνωρίζεις,στο στουδιο και στη βίζιτα πόσα μένουν στην τσέπη της ποτάνας;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom