Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (26 μέλη και 274 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τι με ρωτας εμενα?Εσυ εχεις παει ξερεις τι μπαζο και τερατα κυκλοφωρουνε.
Οπως ειπα και πριν με χαπακια για libido ολες μουναρες τις βλεπεις.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ελεγα και λεω πως το Μεταξυ εχει κανα δυο καλες.Αυτα πριν κορονα.
Τωρα εχει μια Αλεξανδρα που ητανε φυλης αλλα δε λεει τιποτα για εμενα απλα φαινεται.
Γιασμιν που σηζητειτε πολυ εδω μεσα δεν εχω δει ακομα.
Χριστινα που ειπα πως ειναι.
Δηλαδη σχεδον τιποτα.Μονο κανα δυο και αυτες αν αν αν
Η Αλεξάνδρα πού τραγουδάει;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν τα πέρασα όμως όλα γιατί αηδίασα. Τι εμφάνιση έχει; Σε ποιο δούλευε Φυλής;
Μινιον ειναι σε κορμοστασια.
Λεπτη οχι πατσες και τα τιαυτα.
Βυζακι μικρο.
Ασπρουλιαρα οχι γαλα.
Κολαρακι νορμαλ.
Αδιαφορη φατσα.
Δεν ειναι απο τις γυναικες που σου βγαζουν θυλικοτητα δηλαδη καυλα να τη γαμησεις

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εργαζοτανε εκει στη φυλης οπου δουλευε και δε θυμαμαι ονομα αλλα ητανε μωρο και εβγαινε με πιπιλα στο σαλονι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λεω αυριο να κατεβω Μεταξυ να δω γιασμιν και μετα να παω πειραιως για γαβριελα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.093
Πόντοι
46.232
Δεν τα πέρασα όμως όλα γιατί αηδίασα. Τι εμφάνιση έχει; Σε ποιο δούλευε Φυλής;
Μελαχρινή κοπελίτσα με ωραίο λεπτό κορμί και 1.5αρι βυζι, δουλευε συνήθως στο Φυλής 54α και κάποιες φορές στο 66α

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μελαχρινή κοπελίτσα με ωραίο λεπτό κορμί και 1.5αρι βυζι, δουλευε συνήθως στο Φυλής 54α και κάποιες φορές στο 66α
Πως μπορειτε και κρατατε νουμερα απο οδους πως τα θυμαστε?Ποτε δεν τα προσεξα τα νουμερα.Εμπαινα γαμαγα και το μπουλελεισον αντε να θυμαμαι το ονομα της τανας που περασα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπερα.Φιλε μου αν την Χριστινα τη λες και γαμω τις γκομενες τοτε υπαρχει προβλημα εδω.
Τη Χριστινα την ειχα γαμησει μια και μονο μια φορα οταν ητανε στο δευτερο μολ.Ποιο χαλια δε γινοτανε να ειναι.Εχει και μια φατσα που βγαζει ξινιλα και τα χαλαει ολα.Για εμενα τελειως ΝΤΕΚΑΥΛΕ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ.
Θεωρώ ότι έχει ωραίο σωματάκι, πολύ καλό, και γενικά γαμηθήκαμε μια χαρά. Παλιότερα που την είχα πάρει δεν ήταν το ίδιο πάντως, βιαζότανε . Στα 4 ήταν πολύ καλή, μείναμε 10λεπτο + και με ρώτησε και για ακάποτο αλλά είπα όχι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Θεωρώ ότι έχει ωραίο σωματάκι, πολύ καλό, και γενικά γαμηθήκαμε μια χαρά. Παλιότερα που την είχα πάρει δεν ήταν το ίδιο πάντως, βιαζότανε . Στα 4 ήταν πολύ καλή, μείναμε 10λεπτο + και με ρώτησε και για ακάποτο αλλά είπα όχι.
Θα πω τώρα κάτι που θα ταρακουνήσει πολλούς για την Χριστίνα....
Την Χριστίνα την είχα πάρει πρώτη φορά το 2014 στο Κολωνού 13, η τύπισσα σχεδόν δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε εμφανισιακά, ξινιόλα ήταν ξινιόλα παραμένει, ωστόσο όμως πάντα στο δρόμο όταν έχει τύχει να συναντηθούμε με έχει χαιρετήσει .
Πάμε στο συνταρακτικό τώρα, πριν 1 μήνα περίπου, καθώς η τσατσα που παρουσίαζε τις κοπέλες, μου είπε το ποσο καλή είναι η Χριστίνα στο δωμάτιο ότι θα περάσω καλα κλπ κλπ...
Μου είπε επίσης όμως ότι η Χριστίνα είναι 22 χρονών, έμεινα εκεί, της λέω, "θεία άστα αυτά, την Χριστίνα την γάμησα πριν 7 χρόνια στην κολωνου"
Μου λέει "δεν έχω λόγο να σου πω ψέμματα"
"Ούτε εγώ της απαντώ"...
Μετά από λίγο μου πετάει το υπονοούμενο ότι η κοπέλα είχε πλαστή ταυτότητα και την έβαλαν με το ζόρι από μικρή σε αυτό το τρυπάκι.
Προσωπικά δεν την συνέχισα τη συζήτηση γιατί έμεινα, λέω αυτή τώρα ή μου λέει μεγάλες μαλακιες ή βρήκε εμένα να ξεσκεπάσει όλη την βρώμα.
Από εκείνη τη μέρα δεν έχω μπει στο πορνομολ, μόνο που σκέφτομαι αυτή τη συζήτηση και ιστορία με πιανει αηδία.
Ας ελπισουμε ότι μου είπε ψέμματα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θα πω τώρα κάτι που θα ταρακουνήσει πολλούς για την Χριστίνα....
Την Χριστίνα την είχα πάρει πρώτη φορά το 2014 στο Κολωνού 13, η τύπισσα σχεδόν δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε εμφανισιακά, ξινιόλα ήταν ξινιόλα παραμένει, ωστόσο όμως πάντα στο δρόμο όταν έχει τύχει να συναντηθούμε με έχει χαιρετήσει .
Πάμε στο συνταρακτικό τώρα, πριν 1 μήνα περίπου, καθώς η τσατσα που παρουσίαζε τις κοπέλες, μου είπε το ποσο καλή είναι η Χριστίνα στο δωμάτιο ότι θα περάσω καλα κλπ κλπ...
Μου είπε επίσης όμως ότι η Χριστίνα είναι 22 χρονών, έμεινα εκεί, της λέω, "θεία άστα αυτά, την Χριστίνα την γάμησα πριν 7 χρόνια στην κολωνου"
Μου λέει "δεν έχω λόγο να σου πω ψέμματα"
"Ούτε εγώ της απαντώ"...
Μετά από λίγο μου πετάει το υπονοούμενο ότι η κοπέλα είχε πλαστή ταυτότητα και την έβαλαν με το ζόρι από μικρή σε αυτό το τρυπάκι.
Προσωπικά δεν την συνέχισα τη συζήτηση γιατί έμεινα, λέω αυτή τώρα ή μου λέει μεγάλες μαλακιες ή βρήκε εμένα να ξεσκεπάσει όλη την βρώμα.
Από εκείνη τη μέρα δεν έχω μπει στο πορνομολ, μόνο που σκέφτομαι αυτή τη συζήτηση και ιστορία με πιανει αηδία.
Ας ελπισουμε ότι μου είπε ψέμματα.
Δεν εξεπλάγην με όσα παρέθεσες. Η καταναγκαστική πορνεία είναι κάτι γνωστό πλέον εδώ και χρόνια. Εγώ την Χριστίνα έτσι όπως την βλέπω την κάνω για 26 χρονών. Επίσης , -χρήσιμη πληροφορία- έβγαλε τα παπούτσια επιτέλους! Της το ζήτησα ευγενικά

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μετριου αναστηματος με σχετικα καλιγραμμο κορμι που με αυτα τα ΒΡΑΚΙΑ που φοραει χαλαει ολο το συνολο.
Βυζακι μετριο επισης αλλα οχι πεσμενο.
Εκνευριστικη φατσα ξινομουρας.
Σαν να ειναι μονο αυτη και καμια αλλη ετσι μου βγαζει εμενα.
Στο κρεβατι δε σε αφηνει να πιανεις
Υπο αλλες συνθηκες θα ητανε αρκετα καλη
Φίλε την χούφτωνα φουλ άνετα, λες να την πέτυχα απλώς σε καλή μέρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom