Έχω φάει Χ από αρκετές γκόμενες στο μετάξι επειδή αργώ να τελειώσω. Φυσικά ανά διαστήματα με ξαναδέχονται κτλ. Δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου απλώς το αυτονόητο: ' Αυτός μέχρι να χύσει θα χάσω 6 πακιστανέους στη σειρά...'' Εξηγώ κάθε φορά στην κάθε κοπέλα ότι δουλειά σου είναι να μείνεις εδώ μέσα 10 λεπτά χύσω δεν χύσω και κατά δεύτερον ότι ξέρω πως είναι το μουνί έχω ξαναδέι , που σημαίνει ότι μπορώ να γαμάω και ταυτόχρονα να μιλάω με τη Ρωσίδα για βαρυσήμαντα επιστημονικά ζητήματα όπως πχ αν στα γεμιστά βάζει μισό κιμά μισό ρύζι.. Δεν είμαστε Πάκηδες να χύνουμε γαμώντας την εξάτμιση του Αυτοκινήτου... Τα αποβράσματα του Πλανήτη ολόκληρου είναι αυτά τα μαλακισμένα τα Πάκια που με το που μπουν μέσα σε τρύπα 9 δευτερόλεπτα μετά μουγκρίζουν από οργασμό..Σκουλήκια, εμετοί, έξω απ' τη χώρα μας! Ασβοκούναβα , μπινέδες !
Δεν ειναι μονο οτι χανουν πελατακια. Πρεπει απαραιτητα να χυνουν ολοι στην ωρα τους. Είναι πιεση; σαφως και ειναι!
Έτσι ηταν, ειναι και θα συνεχισει να ειναι αν κι οταν επαναλειτουργησουν.
Αν δεν χυσεις στην ωρα σου, αυτες φοβουνται οτι πιθανον να μην ξαναρθεις. Αυτο ισχυει στο συνολο. Αρα χασουρα.
Το χρημα ειναι το ισχυροτερο κινητρο εκει μεσα. Δοκιμασε να πηγαινεις και να μην περνας δωματιο με τα στανταρακια σου.
Απεφυγε 3-4 φορες και δειχνε οτι ψαχνεις καποια αλλη με υφος. Δεν εξηγεις και δεν απαντας σε τιποτα.
Τους ερχεται πολυ ασχημα αυτο. Κατι θα κερδισεις!
Αν στρωσουν τα πραγματα, δειχνε καποιο τυπικο ενδιαφερον (ψευτικο) για οσο καιρο περνας καλα.
Θα σκεφτεσαι πως θα κατσεις παραπανω και πως θα παρεις ηδονη.
Τωρα, αν σου κατσει και καμια φαση και περνας παρα πολυ καλα, εκει αλλαζει το πραγμα.
Γινεσαι λιγο ελαστικος. Αλλιως εισαι "στεγνος".
Ξεχνα οτι υπαρχουν κανονες.
Οι κανονες ειναι ευθυνη της τσατσας η του τσατσου. Εσυ εισαι πελατης.
Θα σκεφτεσαι παρτουλιστικα μολις μπαινεις στο μπουρδελο. Κι αυτες ετσι σκεφτονται και καλα κανουν.