Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (24 μέλη και 321 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.
Η Σοφία πλήρως αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με εμπλουτισμένο πρόγραμμα.
Την Καλησπερα φιλε Τony....η Ελενη που αναφερεις οτι εργαζοτανε στην Διδυμου 27 ειναι η αδυνατη με το σπασμενο δοντι....η μελαχροινη που εργαζοταν απογευματινη βαρδια????

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πριν κλείσουν τα βορδέλα ρώτησα την ψηλή τη Λίζα η ουκρανεζα από Φυλής τί θα κάνει αν κλείσουν. Με αποστομωσε με την απάντηση ότι θα δουλεύει σε ξενοδοχείο για ...300 ευρώ το άδειασμα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.
Την Καλησπερα φιλε Τony....η Ελενη που αναφερεις οτι εργαζοτανε στην Διδυμου 27 ειναι η αδυνατη με το σπασμενο δοντι....η μελαχροινη που εργαζοταν απογευματινη βαρδια????

Ακριβώς αξιότιμε συναγωνιστή, ευτυχώς έχει πάρει 2-3 κιλά τώρα στην καραντίνα, την είχα πετύχει στη πλατεία Βικτωρίας να χλαπακιάζει πιροσκί.

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Sυναγωνηστη οταν λες μεγαλεκου εννοείς στο γωνιακο κουρτινατο της μεγαλου αλεξανδρου πλησιον 28? η ελενη ειναι στα 40 με φατσα λιγο ασχημη αλλα καλο σωμα και η σοφια γεματη με ελευθερο κ τελειωτικο στομα? η λες για καποιες αλλες

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Έχω φάει Χ από αρκετές γκόμενες στο μετάξι επειδή αργώ να τελειώσω. Φυσικά ανά διαστήματα με ξαναδέχονται κτλ. Δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου απλώς το αυτονόητο: ' Αυτός μέχρι να χύσει θα χάσω 6 πακιστανέους στη σειρά...'' Εξηγώ κάθε φορά στην κάθε κοπέλα ότι δουλειά σου είναι να μείνεις εδώ μέσα 10 λεπτά χύσω δεν χύσω και κατά δεύτερον ότι ξέρω πως είναι το μουνί έχω ξαναδέι , που σημαίνει ότι μπορώ να γαμάω και ταυτόχρονα να μιλάω με τη Ρωσίδα για βαρυσήμαντα επιστημονικά ζητήματα όπως πχ αν στα γεμιστά βάζει μισό κιμά μισό ρύζι.. Δεν είμαστε Πάκηδες να χύνουμε γαμώντας την εξάτμιση του Αυτοκινήτου... Τα αποβράσματα του Πλανήτη ολόκληρου είναι αυτά τα μαλακισμένα τα Πάκια που με το που μπουν μέσα σε τρύπα 9 δευτερόλεπτα μετά μουγκρίζουν από οργασμό..Σκουλήκια, εμετοί, έξω απ' τη χώρα μας! Ασβοκούναβα , μπινέδες !

Δεν ειναι μονο οτι χανουν πελατακια. Πρεπει απαραιτητα να χυνουν ολοι στην ωρα τους. Είναι πιεση; σαφως και ειναι!

Έτσι ηταν, ειναι και θα συνεχισει να ειναι αν κι οταν επαναλειτουργησουν.

Αν δεν χυσεις στην ωρα σου, αυτες φοβουνται οτι πιθανον να μην ξαναρθεις. Αυτο ισχυει στο συνολο. Αρα χασουρα.

Το χρημα ειναι το ισχυροτερο κινητρο εκει μεσα. Δοκιμασε να πηγαινεις και να μην περνας δωματιο με τα στανταρακια σου.

Απεφυγε 3-4 φορες και δειχνε οτι ψαχνεις καποια αλλη με υφος. Δεν εξηγεις και δεν απαντας σε τιποτα.

Τους ερχεται πολυ ασχημα αυτο. Κατι θα κερδισεις!

Αν στρωσουν τα πραγματα, δειχνε καποιο τυπικο ενδιαφερον (ψευτικο) για οσο καιρο περνας καλα.

Θα σκεφτεσαι πως θα κατσεις παραπανω και πως θα παρεις ηδονη.

Τωρα, αν σου κατσει και καμια φαση και περνας παρα πολυ καλα, εκει αλλαζει το πραγμα.

Γινεσαι λιγο ελαστικος. Αλλιως εισαι "στεγνος".

Ξεχνα οτι υπαρχουν κανονες.

Οι κανονες ειναι ευθυνη της τσατσας η του τσατσου. Εσυ εισαι πελατης.

Θα σκεφτεσαι παρτουλιστικα μολις μπαινεις στο μπουρδελο. Κι αυτες ετσι σκεφτονται και καλα κανουν.

:rockon:

Kαλά δεν είναι απαραίτητο να μην απαντήσεις τίποτα ή να μην αντιδράσεις. Όταν ξαναπήγα στο Φ.74 αριστερά για να δοκιμάσω την Έλενα είπα στα ίσα της τσατσάς (η γνωστή σάπια νταηφανής λεσβία με το αντρικό κούρεμα) ότι τη προηγούμενη φορά με τη Κατερίνα μου ζάλισε τις μπάλες να τελειώσω (έκανα περί τα 13΄). Αυτή βέβαια αρνείτο τα πάντα. Και έκλεισα λέγοντας ότι έτσι και επαναλάβει τα ίδια, θα την σταύρωνα εδώ στο φορουμ καθώς και να αρχίσει να παίρνει χρόνο από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο η κοπέλα κι όχι εγώ (ή ο οποιοσδήποτε πελάτης). Η Έλενα, στο μεταξύ, μας κοίταγε σαστισμένη και όταν μπήκε στο δωμάτιο (σχεδόν ένα λεπτό να σημειώσω αφότου είχα μπει εγώ) γέλαγε και προσπαθούσε να με καλμάρει. Εντέλει θέλουν το σκάτωμα τους όταν κάνουν μαλακίες ή όταν πρήζουν μπάλες για να τελειώσεις. Επίσης πρέπει να μάθουμε να τυλίγουμε τη μπούτσα μας και να σηκωνόμαστε να φεύγουμε όταν πάρουμε χαμπάρι ότι μια τάνα εξελίσσεται σε φόλα. Το τελευταίο το λέω και για μένα!

Υ.Γ.: Της κακοφάνηκε τόσο της τσατσας που περιέγραψε το σκηνικό στον Adp, ο οποίος ανέφερε πως κάποιος όντως πριν από τον ίδιο έκανε φασαρία για το χρόνο, ενώ με ρώτησε αν ήμουν εγώ ο «υπαίτιος» της φάσης (προφανώς για χαβαλέ το είπε εδώ ο άνθρωπος, όχι για κάτι άλλο).

Πω πω φίλε, μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, με πήγες σ' εκείνη τη μέρα κατευθείαν. Ανέμελες στιγμές με ωραίες τσάρκες. Που να φανταζόμασταν τι θα ερχόταν...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Προσοχή στους ανώμαλους παίδες!

Συνημμένα

• tonympastardo_ανηλικες.png
    tonympastardo_ανηλικες.png
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 25

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 20210106_114552_1.jpg
    20210106_114552_1.jpg
    347,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• tonympastardo_ανηλικες.png
    tonympastardo_ανηλικες.png
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 26

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Ένας είναι ο 50χρονος ανώμαλος που φωτογραφίζει 15χρονα στο δρόμο!
Aνωμαλάρα! Δουλεύει σε φούρνο! Προσοχή!

Προσοχή δουλεύει ως πεδεραστης σερβιτόρος στα βόρεια προάστια, Προσοχή!!

Συνημμένα

• 20210106_114552_1.jpg
    20210106_114552_1.jpg
    347,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.284
Πόντοι
3.436

Συναγωνιστή, είναι η Ελένη από Ιάσονος 43;

Δεν νομίζω να λέμε για την ίδια συναγωνιστή , η συγκεκριμένη που λεω τον τελευταίο χρόνο χτυπούσε ολοήμερα στο μεγαλέκου 28Α αριστερό, είναι λεπτή φοράει συνήθως κάτι μαύρα καλσόν και φούστες, μοιάζει λίγο με την Ελληνοουκρανή από Φωκαιας, σαν να είναι μητέρα της .

Ναι μύστη!
Πρόκειται για την Ελένη την Πόντια τη γλυφοκωλιάστρα! Μου είχε κάνει καταπληκτικό γλυφοκώλι
και γλύψιμο περίνεου με φοβερή μαεστρία. Και πράγματι θυμίζει τη Χριστίνα την Αλβανοαλβανέζα :sunglasses:
Και οι 2 τους έχουν την ίδια καθυστερημένη ομιλία προφανώς από χρήση ουσιών... :sunglasses:
Την ομοιότητα της με την Χριστίνα την Ελληνοουκρανη την έχω αναφέρει εδώ κ πολύ καιρό,
βρήκα επιτέλους κάποιους που να συμφωνούν,
θα μπορούσε να είναι η μάνα της η και η μεγαλύτερη αδερφή της.
Η Ελένη πάντως είναι όμορφη γυναίκα κ ωραίο σώματακι κ πολύ καλός χαρακτήρας.
Την έχω πάρει πολλές φορές με άριστες εντυπώσεις μόνο που είναι λίγο βιαστική με τον χρόνο..

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.284
Πόντοι
3.436
Nα ρωτήσω , έχω ένα αφροδίσιο εδώ και λίγες μερες όχι πάνω στο πέος , στην περιοχή πάνω από το πέος κάτω απ' την κοιλιά δηλαδή. Κοκκινίλες στρογγυλές με τρύπες στο κέντρο τους που έχουν ξεραθεί. Έχετε καμιά πρόταση , τι να κάνω? Γενικά στ' αρχίδια' μου -το ξέρω ότι περνάνε- απλώς για να επιταχύνω την επούλωση ρωτάω
Περαστικά να σου ευχηθώ, πολύ πιθανό είναι να είναι θυλακιτιδα λοίμωξη του θυλακα της τρίχας, που περνά μόνη της σε λίγες ημέρες, ο σταφυλοκοκος συνήθως ο χρυσιζον είναι η προχωρημένη μορφή της θυλακιτιδας, κάποια αλοιφή από το φαρμακείο θα βοηθούσε, μην λέμε μάρκες ξέρουν αυτοί ρώτα τους.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ένας είναι ο 50χρονος ανώμαλος που φωτογραφίζει 15χρονα στο δρόμο!
Aνωμαλάρα! Δουλεύει σε φούρνο! Προσοχή!

Προσοχή δουλεύει ως πεδεραστης σερβιτόρος στα βόρεια προάστια, Προσοχή!!
Μη 15χρονα ρε απαγορεύεται. Αυτό το προνόμιο είναι μόνο των γυναικών.
Προσοχή οι άντρες θα πάτε μέσα!!!

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πρόεδρος Εκδιδόμενων: Το 90% των ιερόδουλων πεινάει

Μόνο το 10% των γυναικών έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Το 90% των εκδιδόμενων γυναικών αυτή τη στιγμή πεινάει», εξηγεί στο GRTimes η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος και ιδιοκτήτρια του φημισμένου οίκου ανοχής «Το Μπορντέλο της Έλλης», κ. Έλλη Κανελλοπούλου. Η ίδια μάλιστα, εκτιμά ότι οι οίκοι ανοχής, οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, θα μπορούσαν να εργαστούν ακολουθώντας μία σειρά από μέτρα......

Η Έλλη Κανελλοπούλου, εκτός από μάχιμη συνδικαλίστρια και πρόεδρος του Σωματείου, είναι και ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής «Το Μπορντέλο της Έλλης», που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 104α.
«Αποφάσισα να το κλείσω, αλλά δεν πωλείται Αν δείτε το δικό μου σπίτι, θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για ανάκτορο. Η Αθήνα έχει χαλάσει, έβλεπα να συμβαίνουν απαίσια περιστατικά που έριχναν το επίπεδο ::D::D::D:
Διαβάστε την συνέχεια....

Πάκης Σαπάκης
:zombie::shit::zombie::shit::zombie:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν διαβασα τιποτα. Τα ξερουμε. Παμε παρακατω.

Ολα τα επαγγελματα εχουν τις οποιες δυσκολιες τους και ειναι σεβαστα.
Κι εγω θελω να παιρνω κανα 1500αρι στο αντικειμενο μου αλλα τι να κανουμε; παω αλλου μεχρι να βρω λιμανι οπως γουσταρω.
Μια καλη λυση για τις ιεροδουλες οπως και για ολο τον πλανητη ειναι να κανουν το ιδιο.
Την πολιτεια την υπολογιζουν μονο οι τεμπεληδες κι οι μιζεροι. Οι υπολοιποι την γραφουν στον πουτσο τους
η την βλεπουν μονο για συμφερον αφου δινει ελαχιστα και παιρνει πολλα. Τελεσιδικα πραγματα!
Κοιταμε την παρτολα μας οποιος μουλος και να κυβερνα. Νομος!
Δεν μπορει τοσο δυσκολο επαγγελμα να μπαινει σε συζητηση με το ευτελες κρατιδιο. Δεν τολμω να το φανταστω!
Να απαιτησουν!
Ειτε λοιπον οι ιεροδουλες συνεχιζουν ως εχει ειτε βρισκουν λυση με νομιμοποιηση και βαρυ αγωνα να παρουν και συνταξουλα καποτε!
Μεχρι τοτε ας βρουν κατι αλλο να επιβιωνουν. Συνεργεια καθαρισμου και τα παντα ολα. Γιατι οχι;
προσωπικα ξερω κοσμο που ειχε πολλα αλλα και λιγα.
Οταν ειχε γαμουσε κι οταν δεν ειχε, δουλευε οπου εβρισκε.
Δεν προκειται κανεις λοιπον να λυσει τα προβληματα των ιεροδουλων αν δεν τα λυσουν μονες τους.
Αν δεν εχεις νυχια να ξυστεις, μην περιμενεις να σε ξυσουν αλλοι.

Αυτα τα ολιγα. Νετα-σκετα.

:rockon:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Nα ρωτήσω , έχω ένα αφροδίσιο εδώ και λίγες μερες όχι πάνω στο πέος , στην περιοχή πάνω από το πέος κάτω απ' την κοιλιά δηλαδή. Κοκκινίλες στρογγυλές με τρύπες στο κέντρο τους που έχουν ξεραθεί. Έχετε καμιά πρόταση , τι να κάνω? Γενικά στ' αρχίδια' μου -το ξέρω ότι περνάνε- απλώς για να επιταχύνω την επούλωση ρωτάω

Ας κανω μια μικρη αναφορα. Τσιμπημα κοριων δεν ειναι.
Για να γελασουμε, το ρεκορ κοριων το ειχε το κατουροσπιτο Ιασωνος 33. :2funny:
Μολυσματικη τερμινθο δεν εχεις γιατι θα ειχες λευκωπα σημαδια σαν μαργαριταρια.
Ειχαμε τετοιο κρουσμα στο Φυλης 40 προ ετων. :confused:

Καλυτερα πηγαινε και τσεκαρε το. Το ξερω οτι δεν θες η βαριεσαι αλλα μπορει να ειναι οτιδηποτε, οχι απαραιτητα ανησυχητικο.
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο. Επικαλεσου αγχωδη διαταραχη, πες οτι φοβασαι τα νοσοκομεια τετοιες εποχες
και ζητα συμβουλη τι να κανεις. Στην περιοχη που ειναι μπορεις να το δειξεις.
Συνηθως τα βασικα τα γνωριζουν. Εκει θα σου πουν.

:hi:
Ωραίος ρε φίλε , δεν το είχα σκεφτεί για φαρμακείο, καλή ιδέα!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Περαστικά να σου ευχηθώ, πολύ πιθανό είναι να είναι θυλακιτιδα λοίμωξη του θυλακα της τρίχας, που περνά μόνη της σε λίγες ημέρες, ο σταφυλοκοκος συνήθως ο χρυσιζον είναι η προχωρημένη μορφή της θυλακιτιδας, κάποια αλοιφή από το φαρμακείο θα βοηθούσε, μην λέμε μάρκες ξέρουν αυτοί ρώτα τους.
Thanks Bro..!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.241
Πόντοι
5.097
Λοιπόν καφρίλα, ανεβάζω φωτογραφία σε λίγο με το Αφροδίσιο, για πιο έγκυρες διαγνώσεις από τους ειδικούς του Site!!
φουσιντιν/φουσικορτ αλοιφη και αγκμεντιν αντιβιωση,την αλοιφη παρτην δεν κανει κακο για το αλλο συνταγη γιατρου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
φουσιντιν/φουσικορτ αλοιφη και αγκμεντιν αντιβιωση,την αλοιφη παρτην δεν κανει κακο για το αλλο συνταγη γιατρου.

Οχι φαρμακα χωρις σιγουρο λογο.

Καλυτερα αυτο εδω για καυτηριασμο (χιουμορ). :2funny:

Συνημμένα

• 441416  TOPEX-800x800.jpg
    441416 TOPEX-800x800.jpg
    69 KB · Εμφανίσεις: 33

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αντιβίωση τέλος από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom