Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (24 μέλη και 333 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Καλημέρα στην παρέα!
Πριν 3 μέρες κατέβηκα το πρωί στο σιχαμερό Μετάξι που είχε αρκετή δραστηριότητα.
Κατέθεσα στη Ζωή με το καρτουνίστικο πρόσωπο με καλές εντυπώσεις.
Κρίμα που κρατήθηκε να μην χύσει στο 69... :angry: Δεν θα είχε όρεξη για δουλειά
την υπόλοιπη μέρα. Στον ίδιο οίκο επιστροφή παλιού κοντοπούτανου της Άντζελας
που είχε δουλέψει και απέναντι, όπως και στο υπόγειο του ίδιου οίκου.
Επίσης, ήταν και μια 3η που ξεχνάω το όνομά της η οποία έκανε κώλο με
έξτρα τάληρο κάτι που δεν ανακοινώθηκε όταν βγήκε για σαλονάρισμα σε μένα,
αλλά το άκουσα όταν είχα μπει στο δωμάτιο πια... :angry:

Επίσης, είχαμε επιστροφή της Ντιάνας της Ρουμάνας που έπαιζε μπάλα Ιασ19 κάτω.
Σε άλλο οίκο βέβαια και συγκεκριμένα στο Αννιτόσπιτο στο ισόγειο όμως.
Την απαξίωσα γιατί δεν ανακοινώθηκε 69... :birdman:
Αυτά προς το παρόν!
:sunglasses:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Κατάθεση προ ολίγου στην Ελένη την Πόντια στο κουρτινατο.
Μετά την απίστευτη γλειφοκωλαδα που μου έκανε μου άρπαξε το καυλί και το ξεζουμισε.
Η Ελένη πάντα μετά την κατάθεση μου έλεγε και μια σύντομη προσωπική της ιστορία.
Σήμερα μου είπε για μια μέρα που τσακώθηκε με τον άντρα της (πρώην τώρα) όταν γύρισε σπίτι και του είπε ότι η δουλειά εκείνη την ημέρα είχε πάει πολύ καλά αφού έγλειψε 100 αρχιδια. Δε μπορούσε να καταλάβει ότι αυτή είναι η δουλειά μου είπε !
Ρισπέκτ για το γλυφοκώλι μύστη! Το είχα καταλάβει ότι είσαι μερακλής! :kneel:
Κι εγώ ξύπνησα νωρίς για να μαδήσω το κωλοτρυπίδι μου και να κατέβω Μετάξι να της
το ταϊσω! :tooth:
After shave balm το σάλιο της Ελένης λοιπόν... :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ζουραξ, ωραιο το ισογειο Αννιτοσπιτο αλλα βαριεμαι ωρες ωρες τον μαλακα τσατσο που πιατσαρει απεναντι.

Ξινος τυπος, χαμογελασε βρε ναυαγιο και λιγο. :2funny:

Προτιμω τον οροφο οπου ολα ειναι καλυτερα. Αλλα δυστυχως κλειστο.

:confused:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Ζουραξ, ωραιο το ισογειο Αννιτοσπιτο αλλα βαριεμαι ωρες ωρες τον μαλακα τσατσο που πιατσαρει απεναντι.

Ξινος τυπος, χαμογελασε βρε ναυαγιο και λιγο. :2funny:

Προτιμω τον οροφο οπου ολα ειναι καλυτερα. Αλλα δυστυχως κλειστο.

:confused:
Μυστη ΤΝΤ όλοι ναυάγια είναι! Πάντως ο συγκεκριμένος κάτι φεγγάρια που γάμαγα μια
Μαρία μπαμπάτσικη με κώλο στο μενού ξεχνούσε να βαρέσει και τηρούσε το 10λεπτο με το παραπάνω!
Δεν πειράζει, περισσότερο κουλούρι για να θρέψω! :zfuck:
Είμαι και στην ανάπτυξη... :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φόρτισα τη φέτα μου και τράβηξα μια καλή... Να σημειώσω ότι αρχίζει να υποχωρεί, υπολογίζω σε 5 μέρες να μού έχει φύγει, αν όχι, πάω φαρμακείο!

Συνημμένα

• 20150403_073106.jpg
    20150403_073106.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 40

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Καλημέρα στην παρέα. Ξέρει κανείς εαν δουλεύει η Άντζελα από Κολωνού 48 παλιό? Εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας να σταλεί με pm. Ευχαριστώ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σκεφτηκα μυκητιασικη λοιμωξη ringworm αλλα δεν ειναι διακριτοι οι κυκλοι οπως σε εκεινη την περιπτωση.
Τωρα βεβαια φαινεται να μοιαζει με μολυσματικη τερμινθο γιατι η φωτογραφια ειναι πιο ξεκαθαρη της απλης περιγραφης
αλλα δεν ειμαι σιγουρος οπως ουτε και γιατρος. Ισως σε κουρασει. Ευχομαι οχι.

Οπως και να εχει πηγαινε γρηγορα να το δεις. Πιστευω ειναι 100% αφροδισιο.

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Eίμαι 90% τοις εκατο σίγουρος ποια μού το κόλλησε.. όποιος θέλει personal message Μού το λέει...

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
Σκεφτηκα μυκητιασικη λοιμωξη ringworm αλλα δεν ειναι διακριτοι οι κυκλοι οπως σε εκεινη την περιπτωση.
Τωρα βεβαια φαινεται να μοιαζει με μολυσματικη τερμινθο γιατι η φωτογραφια ειναι πιο ξεκαθαρη της απλης περιγραφης
αλλα δεν ειμαι σιγουρος οπως ουτε και γιατρος. Ισως σε κουρασει. Ευχομαι οχι.

Οπως και να εχει πηγαινε γρηγορα να το δεις. Πιστευω ειναι 100% αφροδισιο.

Ούτε μολυσματική τέρμινθος είναι, η τερμινθος ειναι οπτικα σαν κρεατοελια. Αυτό είναι έλκος και καλο είναι να πας να κανεις εξετάσεις

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Eίμαι 90% τοις εκατο σίγουρος ποια μού το κόλλησε.. όποιος θέλει personal message Μού το λέει...
Παρολο αυτά τι άλλα συμπτώματα είχες πέρα απο αυτο ?
Κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε ζαλάδες , ούτε εμετούς, ούτε διάρροιες, ούτε κνησμό, γενικά τίποτα

christos1917

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
5
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια εχει κανεις το τηλεφωνο της μπαρμπαρας απο Βέργας 6 ξερει κανεις αν κανει ραντεβου στειλτε μυνημα σε p.m
ναι φίλε αμα μάθεις πες κ σε μενα!
μπάρμπορα θεα!!!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Επιστροφή από καταδρομική στο βρωμερό Μετάξι.
Δυστυχώς δεν πέτυχα την Ελένη την Πόντια την γλυφοκωλιάστρα.
Τσάμπα προετοίμασα το κωλοτρυπίδι μου για γλυφοκώλι. :angry:
Τελικά κατέθεσα σε ένα νέα τεμάχιο από Σκιπταρία
προμίλφ στυλιάρι και εντελώς αματούρι με την καλή έννοια. :zfuck:
Λόλα τη λένε και δεν έχει καμία σχέση με τη Λόλα το
αλβανικό κοντοπούτανο/γυρολόγο του Μεταξουργείου για
την οποία έχουν αναφερθεί και ρομαντικά εξτράκια.
Βρίσκεται σε υπόγειο οίκο που συνήθως έχει τέρατα. :vomit:
Μαζί της 2 άλλες με φουλ του κώλου, Ελένη και Αλεξάνδρα,
εμφανισιακά αδιάφορες.
Αυτά προς το παρόν... :afro:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ούτε μολυσματική τέρμινθος είναι, η τερμινθος ειναι οπτικα σαν κρεατοελια. Αυτό είναι έλκος και καλο είναι να πας να κανεις εξετάσεις

Μοιαζει οντως και με ελκος. Μεχρι το βραδυ ποιος ξερει τι αλλο θα θυμηθουμε;

προικα του Καρλ ειναι παντως κι οχι δικια μου. Αυτος θα παει για εξετασεις. :confused:

Κατα τα αλλα, υπαρχουν τερμινθοι που μοιαζουν περλε με κρεατοελιες αλλα και πιο ανοικτα σημαδια σαν κρατηρες.

Οπως και να΄χει, εμεις δεν ειμαστε αρμοδιοι.

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Advantan 0,1% w/w κρέμαAdvantan 0,1% w/w αλοιφήMethylprednisolone aceponate
3-4 ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
ΠΡΩΤΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ TΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ UNIDERM Candinet Soap pH3 Στερεό Σαπούνι 100g ... ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΑΠΟΥΝΙ Π Λ Α Κ Α ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ( που δεν ειναι ακριβωσ το ιδιο αποτελεσματικο ας λενε )ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΡΟ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ σκουπιζεις με καθαρη πετσετα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ (ΟΧΙ ΚΡΕΜΑ )
ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΥΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΧ BETADIN +θυροειδης= προβλημα το σαπουνι αυτο ειναι (αλκαλικο) η χρηση του οταν εχεις υπονοια και για αααλλλαα πραγματα ΣΩΤΗΡΙΟ ...... π.χ. στην βαλανο κλπ μυκητες ΧΛΑΜΗΔΙΑ και αααλλλλαα..... φθηνο αποτελεσματικο και σιγουρο (καποια κοπελια στο μετάξι οταν τους το προτείνα αργότερα μου προσφερε κ δωρεαν SEX γιατι βρηκαν την υγεια τους ........

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Περαστικό να είναι μύστη μου..και γρήγορα... εμείς οι σκληροί καβαλάρηδες ρισκάρουμε...αν θες στείλε ποια είναι να προσέχουμε.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Carl Barton πήγαινε σε γιατρό αφροδισιακό. Μην παίζεις με αυτά! Κάνε καθοδηγούμενη θεραπεία από ειδικό. Μην κάνεις μαλακίες.Γιατρός δεν είσαι. Μην σου μείνει κανένα κουσούρι.
Θυμάστε την Τζένη από Πιπίνου. 2κείνη τη θεϊκή πίπα; Εγώ μετά τη συνεύρεση είχα λοίμωξη ουρήθρας. Πήγα σε γιατρό. Δεν το ρισκάριζα. Και να πω ότι δεν έφταιγε η κοπέλα Αλλά η λύσσα μου για ακάπωτη πίπα. Όταν γαμάς αυτό που γαμάς όλοι λογικό είναι. Τώρα Επειδή όσοι πάνε, πάνε στη ζούλα, ο κίνδυνος τρόπον τινά είναι μεγαλύτερος.
Όσο για την Καραντίνα θέλω να πιστεύω ότι θα λήξει στα μέσα του Μάρτη. Από σήμερα άρχισαν να πιπιλάνε την καραμέλα για δανειακή σύμβαση, μνημόνιο δηλαδή. Οπότε μην ακούτε πόσα κρούσματα έχουμε, αλλά τα νέα μνημόνια που θα υπογράψει το Κούλι. Ύστερα Όλα Οκ. Θα ξαναγυρίσουμε στην προηγούμενη μιζέρια μας.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Έχει κανένας τηλέφωνα από τις Granny Ρωσίδες που δούλευαν Δίδυμου ή Έλλης ( τύπου Αλιονα )
Αυτές οι απογοητεύμενες δεν έλεγαν πουθενά όχι !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom