Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (24 μέλη και 328 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Κατάθεση προ ολίγου στην Ελένη την Πόντια στο κουρτινατο.
Μετά την απίστευτη γλειφοκωλαδα που μου έκανε μου άρπαξε το καυλί και το ξεζουμισε.
Η Ελένη πάντα μετά την κατάθεση μου έλεγε και μια σύντομη προσωπική της ιστορία.
Σήμερα μου είπε για μια μέρα που τσακώθηκε με τον άντρα της (πρώην τώρα) όταν γύρισε σπίτι και του είπε ότι η δουλειά εκείνη την ημέρα είχε πάει πολύ καλά αφού έγλειψε 100 αρχιδια. Δε μπορούσε να καταλάβει ότι αυτή είναι η δουλειά μου είπε !

Burn12

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Like
62
Πόντοι
0
Κατάθεση προ ολίγου στην Ελένη την Πόντια στο κουρτινατο.
Μετά την απίστευτη γλειφοκωλαδα που μου έκανε μου άρπαξε το καυλί και το ξεζουμισε.
Η Ελένη πάντα μετά την κατάθεση μου έλεγε και μια σύντομη προσωπική της ιστορία.
Σήμερα μου είπε για μια μέρα που τσακώθηκε με τον άντρα της (πρώην τώρα) όταν γύρισε σπίτι και του είπε ότι η δουλειά εκείνη την ημέρα είχε πάει πολύ καλά αφού έγλειψε 100 αρχιδια. Δε μπορούσε να καταλάβει ότι αυτή είναι η δουλειά μου είπε !

Καλημέρα dmtrsxxx. Μπορείς να με ενημερωσεις με πμ γιατί δεν ξέρω ποιο είναι και θέλω να πάω άμεσα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στην εικόνα δε φαίνεται τίποτα. Έτσι όπως το περιγράφεις μοιάζει με μολυσματική τέρμινθο. Ψάξε το λίγο. Είναι συνηθισμένη και μεταδίδεται με σωματική επαφή. Αλλά ασχετως τι λέμε εδώ συμβουλέψου γιατρό.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
Πρόεδρος Εκδιδόμενων: Το 90% των ιερόδουλων πεινάει
ακόμα Πρόεδρος η κυρά Έλλη ; είναι στη σύνταξη γύρω στα 10 χρόνια ...
Πάντως σ αυτά που λέει δίκηο έχει
Τα σενάρια των συριζαίων για Μικαέλες και Ορόρες που ζητάνε διακοσάρια είναι για να χουν να βρίζουν τον Κούλη.
Η κατηγορία 40άρες και άνω που παίζω είναι στην πείνα, καθαρίστριες ψάχνονται με 30 μεροκάματο.
50 την ώρα κωλοτούμπες κάνουνε.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες, γρήγορο πέρασμα από Μετάξι, με αρκετό κόσμο και πολλά δωμάτια. Εκεί που δουλεύει η Ναόμι η μαυρούλα, εκτός από αυτήν ήταν και η Λάουρα, αδύνατο ωραίο πιπινάκι, νομίζω έχουνε πει ότι είναι φόλα. Απέναντι, τρεις κοπέλες, μια Γκαμπριέλα, ψιλοχοντρή ψιλοαδιάφορη, η Γιάννα, πολύ λεπτή κοπέλα, χαμηλών τόνων, δεν σε πρήζει μέσα και η Βικτώρια, στα 15 ευρώ αυτή, εμφανίστηκε με παντόφλες, όμορφη κοπέλα.

Εκεί που δούλευε η Ναταλίτσα μια χοντρή, στην υπόγα μπροστά από το χόστελ μια γυναίκα που ενώ νομίζεις ότι είναι η τσατσά και θα αρχίσει να σου λέει για την κοπέλα, βγάζει τη ρόμπα, μένει με ένα μισοφόρι και κάθεται να σε κοιτάει.

Απέναντι, με τα δύο ισόγεια και τον όροφο, στο ισόγειο βγήκε ολόγυμνη από το δωμάτιο μια χοντρή κοπέλα που τσακωνότανε με τον πελάτη. Υπήρχε κι άλλη μία, ακόμη πιο χοντρή. Στον όροφο, όμως, είχε ένα ωραίο μουνάκι, αν δεν σας πειράζουν λίγα κιλάκια παραπάνω. Γύρω στα 25-26, με μαύρα κάπως μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο και βυζάρες. Στο πορνομόλ δεν μπήκα, το απέφευγα ακόμα και πριν την καραντίνα, γιατί μου φαίνεται ότι παραείναι φαστ φουντ έτσι όπως τρέχουνε τα πάκια από το ένα μπουρδέλο στο άλλο. Υπήρχε μια μικρή κίνηση και στον παράλληλο δρόμο, δυο δουλεύανε σίγουρα.

Τελικά δεν γάμησα. Απουσίαζε κι ένα στανταράκι μου και γενικά, δεν ξέρω, λίγο άρρωστη μου φάνηκε η ατμόσφαιρα, πολύς κόσμος, ζέστη, καθαρός αέρας δεν μπαίνει ποτέ εκεί μέσα και τελικά λάκισα :confused:

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.
Η Σοφία πλήρως αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

Συναγωνιστή, είναι η Ελένη από Ιάσονος 43;

Δεν νομίζω να λέμε για την ίδια συναγωνιστή , η συγκεκριμένη που λεω τον τελευταίο χρόνο χτυπούσε ολοήμερα στο μεγαλέκου 28Α αριστερό, είναι λεπτή φοράει συνήθως κάτι μαύρα καλσόν και φούστες, μοιάζει λίγο με την Ελληνοουκρανή από Φωκαιας, σαν να είναι μητέρα της .

Ναι μύστη!
Πρόκειται για την Ελένη την Πόντια τη γλυφοκωλιάστρα! Μου είχε κάνει καταπληκτικό γλυφοκώλι
και γλύψιμο περίνεου με φοβερή μαεστρία. Και πράγματι θυμίζει τη Χριστίνα την Αλβανοαλβανέζα :sunglasses:
Και οι 2 τους έχουν την ίδια καθυστερημένη ομιλία προφανώς από χρήση ουσιών... :sunglasses:
Την ομοιότητα της με την Χριστίνα την Ελληνοουκρανη την έχω αναφέρει εδώ κ πολύ καιρό,
βρήκα επιτέλους κάποιους που να συμφωνούν,
θα μπορούσε να είναι η μάνα της η και η μεγαλύτερη αδερφή της.
Η Ελένη πάντως είναι όμορφη γυναίκα κ ωραίο σώματακι κ πολύ καλός χαρακτήρας.
Την έχω πάρει πολλές φορές με άριστες εντυπώσεις μόνο που είναι λίγο βιαστική με τον χρόνο..

Πράγματι καλό παιδί και πολύ τίμια στα του αγώνα. Μου κάνει εντύπωση που λες ότι βιάζεται. Δεν έχω φύγει ποτέ πριν το τέταρτο. Μια φορά έκατσε 35 λεπτά, αφού μου έβγαλε τα εσώψυχα της κάνα τέταρτο. Ίσως επειδή πήγαινα πάντα στο κλείσιμο.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Μάγκες την Βικτώρια την Ελληνίδα σε ποιο σπιτάκι τη βρισκουμε; Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε εδώ στείλτε ένα pm

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πεινάνε οι ιερόδουλες ...??? Άλλο πάλι και τούτο... Ας προσέχουν πού ξοδεύουν τα χιλιάρικα που βγάζουν το μήνα. Ακόμα και με Lockdown Βγάζουν και σίγουρα έχουν και στην άκρη. Μην τρελαθούμε τώρα, πεινάνε οι ιερόδουλες.. Που μάς έχουν σφάξει την τσέπη κανονικά και δεν κάνουν και τίποτα.. Οι 8/10 βαριούνται που ζουν. Δεν είναι σύμπτωση ότι όλες με τα χρόνια γίνονται παχύσαρκες. Και μού ήρθε στο μυαλό αυτή η γλύκα Η Ρωξάνη από το πορνο-Εμπορικό η οποία έχει και γαμώ τις φατσούλες μιλάμε για τρομερή προσωπάρα κι έχει φτάσει 100 κιλά και σ' έναν καναπέ ξάπλα όλη τη μέρα μέσα στο μπουρδέλο. Φαντάζομαι να γαμάει τα λεφτά της στα ψώνια για να ξεσπάσει ..τι άλλο να κάνει, να πάει να τρέξει στο στίβο, ας γελάσωω... Λεφτά έχουν και λεφτά θα βγάζουν πάντα , εμείς οι πελάτες να δούμε πώς θα τη βγάλουμε καθαρή με κάτι μισθούς ό ' τι να ' ναι πλέον...

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Καλησπέρα στη παρέα. Σας παρακολουθώ χρόνια, σήμερα βέβαια έφτιαξα account. Έχει πεσει ξηρασία. Τι συμβαίνει με τους ανοικτούς οίκους. Μπορώ να πάω αύριο πχ πριν τις 18:00? Θα έχω πρόβλημα; Λειτουργούν παράνομα; Μετάξι παίζει κίνηση; Είναι ανοικτά μερικά; Οι μπάτσοι σε σταματάνε; Ή λειτουργούν όπως όλες οι επιχειρήσεις εμπορίου; 18:00 και τέλος;
Ευχαριστώ.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
καλησπερα παιδια εχει κανεις το τηλεφωνο της μπαρμπαρας απο Βέργας 6 ξερει κανεις αν κανει ραντεβου στειλτε μυνημα σε p.m

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Μητσοxxx, η ποντια που λές είναι μια στρουμπουλη (μαλλον χοντρουλα) ασπρη που ειναι στην Jason (προς το τέλος) στα μεγάλα νουμερα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Μητσοxxx, η ποντια που λές είναι μια στρουμπουλη (μαλλον χοντρουλα) ασπρη που ειναι στην Jason (προς το τέλος) στα μεγάλα νουμερα;

Όχι, έχει κανονικό κορμί, δεν είναι ασπρουλιαρα. Είναι ψηλή
με μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο.
Κάνει γλειφοκωλι δίχως αύριο και τα παίρνει όλα στα στόμα.
Δούλευε πριν την καραντίνα στο μεγαλεκου 28 το αριστερό μαζί με τη Βικτώρια το ξανθό ρωσικό γκραννυ που έκανε ακόμα καλύτερο γλειφοκωλι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Βέργας 6 υπόγα αν περασεις απέξω το ποιο πιθανό να ανοίξει η πόρτα..ήταν η Φωτεινή.. χρόνια εκει..αλλά και Ιωνίας.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Αύριο μετάξι θα ειναι ανοικτά πριν τις 18:00? Είναι απαγορευμένα; Κρυφά μπαινεις μέσα; Η αστυνομία σταματάει κόσμο;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αντιβίωση τέλος από τα φαρμακεία χωρίς συνταγή
Sapakia βλέπω από ορθογραφία είσαι κορυφή, πώς τα κατάφερες ρε λεβέντη? Η Photo είναι αληθινή?

Υπαρκτό πρόσωπο από chatroom τύπε. Βάζω καμιά φορά την άλλη που είμαι και κουρεμένος και σενιαρισμένος.
:zombie::zombie:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τρωω κατι να στυλωθω αλλα φωτογραφια του Καρλ δεν βλεπω και πως θα κανω διαγνωση;;; :sunglasses:

Καλα ρε, αυτη ειναι η απαγορευση; μεχρι τις 6 ελεγαν...ποιες 6;;; εδω μεχρι τις 10 γυριζαν ολοι εξω και μασκες οι μισοι. :confused:

Και πιο μετα;;; χαος μιλαμε. Λιγοτερη κινηση...αλλα υπαρκτη!

Καααααααααααααααλα, το βραδυ γινονται τα χειροτερα! Μονο οδικως νομιζω φοβαται ο λαος γιατι κανει καραμπαμ!

Οι υπολοιποι στενακι στενακι αλλαζουν συνοικια. :2funny:

Κι οι μπατσοι νομιζω πως βαρεθηκαν. Τους κυνηγους θα κανουν;

Αλλοι παλι ειχαν παει για μπανιο και τους επιασε 6 στον δρομο με μποτιλιαρισμα. :2funny:

Οτι να ναι...

:rockon:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Τρωω κατι να στυλωθω αλλα φωτογραφια του Καρλ δεν βλεπω και πως θα κανω διαγνωση;;; :sunglasses:

Καλα ρε, αυτη ειναι η απαγορευση; μεχρι τις 6 ελεγαν...ποιες 6;;; εδω μεχρι τις 10 γυριζαν ολοι εξω και μασκες οι μισοι. :confused:

Και πιο μετα;;; χαος μιλαμε. Λιγοτερη κινηση...αλλα υπαρκτη!

Καααααααααααααααλα, το βραδυ γινονται τα χειροτερα! Μονο οδικως νομιζω φοβαται ο λαος γιατι κανει καραμπαμ!

Οι υπολοιποι στενακι στενακι αλλαζουν συνοικια. :2funny:

Κι οι μπατσοι νομιζω πως βαρεθηκαν. Τους κυνηγους θα κανουν;

Αλλοι παλι ειχαν παει για μπανιο και τους επιασε 6 στον δρομο με μποτιλιαρισμα. :2funny:

Οτι να ναι...

:rockon:

Συμμαθητής μου απ'το σχολείο που είναι μπάτσος μου είπε πως έχουν γαμηθεί να μοιράζουν πρόστιμα πάντως...
Η κυβέρνηση μαζεύει χρήμα ό,τι αυτό συνεπάγεται.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Oκ, δεν αντιλεγω. Μεσα στα τοσα μυρια κοσμο, αν συγκεντρωσεις τα προστιμα θα φαινονται πολλα. :2funny:

Εγω κρινω απο οτι βλεπω. Και βλεπω οτι ολη την μερα δεν ασχολουνται παρα μονο το βραδυ (τοσο οσο).

Εχουν προσθεσει κι αλλες αρμοδιοτητες στους μπατσους.

Εδω δεν τα βγαζουν περα με τοση εγκληματικοτητα, θα ασχολουνται εδω κι εκει με μασκες, ελεγχους και μαλακιες;

αυτους τους συμφερει να ειναι ολα ωραια και να αραζουν οπως π.χ οι γιατροι και να τρεχει ο μισθος.

Τους δε ΑφροΑσιατες δεν τους τσεκαρει κανεις. Για τον πουτσο κατασταση!

:confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom