Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (22 μέλη και 145 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.
Η Σοφία πλήρως αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

Συναγωνιστή, είναι η Ελένη από Ιάσονος 43;

Δεν νομίζω να λέμε για την ίδια συναγωνιστή , η συγκεκριμένη που λεω τον τελευταίο χρόνο χτυπούσε ολοήμερα στο μεγαλέκου 28Α αριστερό, είναι λεπτή φοράει συνήθως κάτι μαύρα καλσόν και φούστες, μοιάζει λίγο με την Ελληνοουκρανή από Φωκαιας, σαν να είναι μητέρα της .

Λες την Ελενη με το βασιλικο τσιμπουκι ε ?
Μου εχει κατι γλειφοκωλια αυτη απιστευτα !!
Ελπιζω να το εχει ακομα στο μενου, θα παω αυριο κιολας !!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.
Η Σοφία πλήρως αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

Συναγωνιστή, είναι η Ελένη από Ιάσονος 43;

Δεν νομίζω να λέμε για την ίδια συναγωνιστή , η συγκεκριμένη που λεω τον τελευταίο χρόνο χτυπούσε ολοήμερα στο μεγαλέκου 28Α αριστερό, είναι λεπτή φοράει συνήθως κάτι μαύρα καλσόν και φούστες, μοιάζει λίγο με την Ελληνοουκρανή από Φωκαιας, σαν να είναι μητέρα της .

Ναι μύστη!
Πρόκειται για την Ελένη την Πόντια τη γλυφοκωλιάστρα! Μου είχε κάνει καταπληκτικό γλυφοκώλι
και γλύψιμο περίνεου με φοβερή μαεστρία. Και πράγματι θυμίζει τη Χριστίνα την Αλβανοαλβανέζα :sunglasses:
Και οι 2 τους έχουν την ίδια καθυστερημένη ομιλία προφανώς από χρήση ουσιών... :sunglasses:

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες στο μετάξι στον πολυχώρο-πορνοmall... Πήγα στα δεξιά οικήματα του χώρου και κατέβηκα στο κάτω τσαρδι... Λίγος κόσμος περίπου στις έξι το απόγευμα, έκανες άνετα την δουλειά σου..

Ήταν μέσα τρεις κοπέλες, ονόματα δεν θυμάμαι, μόνο την Μπιάνκα που διάλεξα.. κοντή καστανό Ξάνθη μάλλον Ρουμάνα...

Μπαίνει μέσα, μου κάνει απευθείας είσαι αξύριστος εγώ πως θα κάνω πίπα, τι θα τις κάνω τις τρίχες? Εντωμεταξυ δεν έχω αφανα ρε παιδί μου , λίγο τρίχα που εύκολα ξεχωρίζεις πέος από τρίχα... Μου λέει εσύ τι κάνεις εδώ? Ο θεός βλέπει και τιμωρεί κλπ κλπ... Μην τα πολυλογω, ξινή με εντελώς ψεύτικη αεροπιπα και τίγκα τζελ κάτω λες και πηδάς σαλάχι του ειρηνικού και όλους κλιτς... ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ΠΑΙΔΙΆ ούτε 1 € δεν αξίζει, όχι δέκα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Επι την ευκαιρια ας πεταξω μια παλια αναμνηση περι ξεπετας φολαριας. Τζενη το γυφτακι. :confused:
Εχει αποχωρησει απο τον στιβο των μπουρδελων εδω και χρονια.

Γνωστη γυρολογος απο Φυλης, Φωκαιας, Εξηκιου, Ιασωνος κτλ.
Επαιξε μπαλα και με το ψευδωνυμο Ρωξανη. Μελαχρινη (και ξανθοκαστανη επειτα) με μακρια σπαστα μαλλια
σκουρόχρωμη νεαρη με πολυ καλο σωματοτυπο και αρκετά μεγάλο υπεροχο φυσικο βυζι (οριακα τριαρι).
Σαλοναρε γυμνοστηθη συνηθως (το δυνατο χαρτι της) με απλο προγραμμα κι 69 στην ανακοινωση.
Στο δωματιο αποσκοπουσε στην ξεπετα (ξινη οψη συνηθως με τεμπελικη φωνη) και σε βιαστικο τελειωμα.
Επισης εκανε πολλα εξτρα. Φοβερα εξτρα αλλα ολα επι πληρωμη. Ετσι δεν εχει γουστο ομως. :sunglasses:
Ειχε τιμοκαταλογο το μαγκακι.
Ελ.στοματικο, τελειωμα βυζια, προσωπο, στομα κτλ ολα με φραγκα. Για να μην γραψω ολα τα αισχη, σταματω εδω.

Κι απο παρτουζες ανετα λεμε...

:rockon:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρασμα πρώτη φορά σήμερα από το δρόμο που άνοιξαν οι Μογγόλοι ανάμεσα σε Ευρώπη και Ασία. Λυπήθηκα τον εαυτό μου. Γιουβαρλάκια με γέμιση ορδών Πακιστανέων. Ερε κατάντια.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Τζένη το γυφτάκι, τι είπες τώρα, είχα πάθει μια αγαπουλίαση με αυτή την ψυχή (με τα βυζιά της βασικά) :P Πού να βρίσκεται τώρα :think:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
τα μπουρδελοχοτέλια τα κεισαν?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κρίμα το σώμα και η φάτσα της ! Σαλονάρει λέω αυτή είναι γκόμενα, βικτώρια Ελληνίδα, μπαίνω μέσα , νωχελική , και μύριζε κάτουρο το μουνί της και οι μασχάλες άστα να πάνε. Πώς άντεξα δεν ξέρω, ίσως επειδή κράτησα την αναπνοή μου. Ωραίο μουνί γαμώτο αλλά τελείως άπλυτη

Tυπε την εχω παρει αρκετες φορες, πηγα πρωτη μερα πρωτος πελατης και την ξεπαρθενιασα, την εκανα πουτανα, ημουνα ο πρωτος που την γαμησε με λεφτα μου ειπε.
Ειχα πληροφορια απο αφεντικο, "ελα και δε θα χασεις" μου ειπε.
Ειναι εκει στον οροφο καμμια εβδομαδα περιπου, τελειως αματουρ φαση... δε ενιωθε ουτε καποτα να σκισει.
Λιγο σκουροχρωμη παντως για να εχει Ελληνικη καταγωγη, αν και τα ελληνικα της ειναι τελεια.
Νομίζω ότι δε χωράει αμφιβολία ότι είναι Ελληνίδα, τρομερά Ελληνικά. Να σε ρωτήσω ..ως προς την ατομική υγιεινή της παρατήρησες κι εσύ κάτι παρόμοιο? Γιατί βγήκα πριν λίγο απ' τη μπανιέρα όπου έκλεισα σχεδόν μια ώρα κι έπαιξα με Betadine Scrub και αφρόλουτρο AXE. Πέταξα και το σφουγγάρι με το που βγήκα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Nα ρωτήσω , έχω ένα αφροδίσιο εδώ και λίγες μερες όχι πάνω στο πέος , στην περιοχή πάνω από το πέος κάτω απ' την κοιλιά δηλαδή. Κοκκινίλες στρογγυλές με τρύπες στο κέντρο τους που έχουν ξεραθεί. Έχετε καμιά πρόταση , τι να κάνω? Γενικά στ' αρχίδια' μου -το ξέρω ότι περνάνε- απλώς για να επιταχύνω την επούλωση ρωτάω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Κρίμα το σώμα και η φάτσα της ! Σαλονάρει λέω αυτή είναι γκόμενα, βικτώρια Ελληνίδα, μπαίνω μέσα , νωχελική , και μύριζε κάτουρο το μουνί της και οι μασχάλες άστα να πάνε. Πώς άντεξα δεν ξέρω, ίσως επειδή κράτησα την αναπνοή μου. Ωραίο μουνί γαμώτο αλλά τελείως άπλυτη

Tυπε την εχω παρει αρκετες φορες, πηγα πρωτη μερα πρωτος πελατης και την ξεπαρθενιασα, την εκανα πουτανα, ημουνα ο πρωτος που την γαμησε με λεφτα μου ειπε.
Ειχα πληροφορια απο αφεντικο, "ελα και δε θα χασεις" μου ειπε.
Ειναι εκει στον οροφο καμμια εβδομαδα περιπου, τελειως αματουρ φαση... δε ενιωθε ουτε καποτα να σκισει.
Λιγο σκουροχρωμη παντως για να εχει Ελληνικη καταγωγη, αν και τα ελληνικα της ειναι τελεια.
Νομίζω ότι δε χωράει αμφιβολία ότι είναι Ελληνίδα, τρομερά Ελληνικά. Να σε ρωτήσω ..ως προς την ατομική υγιεινή της παρατήρησες κι εσύ κάτι παρόμοιο? Γιατί βγήκα πριν λίγο απ' τη μπανιέρα όπου έκλεισα σχεδόν μια ώρα κι έπαιξα με Betadine Scrub και αφρόλουτρο AXE. Πέταξα και το σφουγγάρι με το που βγήκα

Tην επαιρνα παντα στις αρχες της βαρδιας και την εβρισκα καθαρη, να πηγαινεις και εσυ νωρις αμα μπορεις, τοσοι ξαπλωνουν απανω της και ειναι και βρωμικα τα σεντονια και βρωμιζει το κοριτσι.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Μ' αρέσει που ρωτάς για την υγιεινή της άλλης τύπε :tooth:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
xaxa παιδιά άσχετο αλλά ήταν ένας παλιός μποξέρ αμερικάνος που για να σπάσει το ηθικό των αντιπάλων του δεν πλενότανε ποτέ
Από τη Γουίκι
Galento was also known to refrain from showering to encourage body odor in a strategy to distract his opponent. Max Baer commented "He smelled of rotten tuna and a tub of old liquor being sweated out".

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.241
Πόντοι
5.097
Nα ρωτήσω , έχω ένα αφροδίσιο εδώ και λίγες μερες όχι πάνω στο πέος , στην περιοχή πάνω από το πέος κάτω απ' την κοιλιά δηλαδή. Κοκκινίλες στρογγυλές με τρύπες στο κέντρο τους που έχουν ξεραθεί. Έχετε καμιά πρόταση , τι να κάνω? Γενικά στ' αρχίδια' μου -το ξέρω ότι περνάνε- απλώς για να επιταχύνω την επούλωση ρωτάω
σταφυλοκοκος,θα γινει σαν ηφαιστειο με κρατηρα στη μεση. :confused::confused::confused:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
σταφυλοκοκος,θα γινει σαν ηφαιστειο με κρατηρα στη μεση. :confused::confused::confused:
Θες να μού πεις κάποιες εξτρα λεπτομέρειες? Δεν μπαίνω Google γιατί ως γνωστόν τρελένεσαι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ας κανω μια μικρη αναφορα. Τσιμπημα κοριων δεν ειναι.
Για να γελασουμε, το ρεκορ κοριων το ειχε το κατουροσπιτο Ιασωνος 33. :2funny:
Μολυσματικη τερμινθο δεν εχεις γιατι θα ειχες λευκωπα σημαδια σαν μαργαριταρια.
Ειχαμε τετοιο κρουσμα στο Φυλης 40 προ ετων. :confused:

Καλυτερα πηγαινε και τσεκαρε το. Το ξερω οτι δεν θες η βαριεσαι αλλα μπορει να ειναι οτιδηποτε, οχι απαραιτητα ανησυχητικο.
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο. Επικαλεσου αγχωδη διαταραχη, πες οτι φοβασαι τα νοσοκομεια τετοιες εποχες
και ζητα συμβουλη τι να κανεις. Στην περιοχη που ειναι μπορεις να το δειξεις.
Συνηθως τα βασικα τα γνωριζουν. Εκει θα σου πουν.

:hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Ρε Carl απο που το τσιμπησες το παρασημο.Απο επαγγελματια η απο καμμια ερασιτεχνικης κατηγοριας;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Επι την ευκαιρια ας πεταξω μια παλια αναμνηση περι ξεπετας φολαριας. Τζενη το γυφτακι. :confused:
Εχει αποχωρησει απο τον στιβο των μπουρδελων εδω και χρονια.

Γνωστη γυρολογος απο Φυλης, Φωκαιας, Εξηκιου, Ιασωνος κτλ.
Επαιξε μπαλα και με το ψευδωνυμο Ρωξανη. Μελαχρινη (και ξανθοκαστανη επειτα) με μακρια σπαστα μαλλια
σκουρόχρωμη νεαρη με πολυ καλο σωματοτυπο και αρκετά μεγάλο υπεροχο φυσικο βυζι (οριακα τριαρι).
Σαλοναρε γυμνοστηθη συνηθως (το δυνατο χαρτι της) με απλο προγραμμα κι 69 στην ανακοινωση.
Στο δωματιο αποσκοπουσε στην ξεπετα (ξινη οψη συνηθως με τεμπελικη φωνη) και σε βιαστικο τελειωμα.
Επισης εκανε πολλα εξτρα. Φοβερα εξτρα αλλα ολα επι πληρωμη. Ετσι δεν εχει γουστο ομως. :sunglasses:
Ειχε τιμοκαταλογο το μαγκακι.
Ελ.στοματικο, τελειωμα βυζια, προσωπο, στομα κτλ ολα με φραγκα. Για να μην γραψω ολα τα αισχη, σταματω εδω.

Κι απο παρτουζες ανετα λεμε...

:rockon:
πολύ καυλα το Τζενακι, τελευταία φορά πριν σταματήσει την έπαιρνα στο Ιάσωνος 37α, όντως είχε τιμοκατάλογο και ότι έξτρα έπαιρνε το τιμουσε...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
πολύ καυλα το Τζενακι, τελευταία φορά πριν σταματήσει την έπαιρνα στο Ιάσωνος 37α, όντως είχε τιμοκατάλογο και ότι έξτρα έπαιρνε το τιμουσε...

Οντως. Αν δεν πληρωνες μεσα ομως, ξεκινουσε τυπικη διεκπεραιωση.

Ρε, τι φαταουλας ηταν. :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Ιάσωνος 33 είχα κολλήσει μεταλλαγμένες μουνόψειρες, μήνες έκανα να απαλλαγώ :confused:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom