Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (11 μέλη και 123 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
να γαμαμε με την ψυχη στο στομα κινδυνευοντας να π[ληρωσουμε προστιμο 500 euro δεν αξιζει τον κοπο και δεν ευχαριστιομαστε το γαμησι
Σωστή διαπίστωση σε γενικές γραμμές , όμως ξέρεις τι παίζει? Αν δεν κάνω σεξ δεν ευχαριστιέμαι τη ζωή, οπότε προτιμώ να κατέβω μπουρδέλα με μια άλφα επικινδυνότητα- όπου φυσικά ελέγχω σχολαστικά κάθε γωνιά για τυχόν στρουμφάκια- παρά να περιμένω τόσο πολύ καιρό- φαντάζομαι καλοκαίρι Ιούνιο- μέχρι να ανοίξουν και να ζω μες στη μιζέρια. Έχω αυτή την οπτική

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Προτιμώ να κάνω τη νηστεία του Ραμαζανιού, παρά να δώσω κατοστάρικο για τη Μικαέλα από Φώκαιας. Έχει και κάδρο με τη μουτσούνα της το ψώνιο στο σαλονάκι, τρομάρα της... Γελούν και τα βυζιά της!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Προτιμώ 80άρι στη Μικαέλα
που ξέρω χρόνια τώρα τι γαμήσι κάνει και πως θα περάσω γαμώ, παρά 140άρια σε άκυρες "καινούργιες" κορασίδες της κακιάς ώρας που βαριούνται να σηκώσουν το πόδι τους και γκρινιάζουν συνεχώς κοιτώντας επιδεικτικά το ρολόι τους και δείχνοντας τη δυσανασχέτησή τους. Κι ας κάνει και γκράφιτι τη μούρη της έξω απ το φωκαίας 17...
Προτιμώ να κάνω τη νηστεία του Ραμαζανιού, παρά να δώσω κατοστάρικο για τη Μικαέλα από Φώκαιας. Έχει και κάδρο με τη μουτσούνα της το ψώνιο στο σαλονάκι, τρομάρα της... Γελούν και τα βυζιά της!

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
που ξέρω χρόνια τώρα τι γαμήσι κάνει και πως θα περάσω γαμώ, παρά 140άρια σε άκυρες "καινούργιες" κορασίδες της κακιάς ώρας που βαριούνται να σηκώσουν το πόδι τους και γκρινιάζουν συνεχώς κοιτώντας επιδεικτικά το ρολόι τους και δείχνοντας τη δυσανασχέτησή τους. Κι ας κάνει και γκράφιτι τη μούρη της έξω απ το φωκαίας 17...

Eκτός του ότι δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, το να δώσεις 4 φορές παραπάνω λεφτά για την ίδια τάνα που έπαιρνες (και λογικά θα εξακολουθήσεις να τη παίρνεις μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία) με 20άρικο, το βρίσκω ασέβεια προς το ίδιο σου το πορτοφόλι. Γι αυτές που ανέφερες ότι βαριούνται κτλ, εννοείται ότι όσοι ενημερώνονται θα τις αποφύγουν. Τι να πω, περίεργες επιλογές κάνετε ορισμένοι...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημέρα
Παίδες δεν το παμε σωστά το εργάκι.τώρα με την κρίση...

Ολο αυτο που λες ειναι απλως μια ρομαντικη σκεψη.
Δεν σε μαλωνω. Δεν υπαρχει ομως καμια περιπτωση να εφαρμοστει.
Εχεις δει εσυ πουθενα στον πλανητη κοινη συνισταμενη ανδρων στο σεξ;
ο καθενας κανει οτι γουσταρει.
Μονο οι γυναικες οργανωνονται σε θεματα σεξ και μονο οταν τις συμφερει.
Δεν το εχουν αμεση και καθημερινη αναγκη.
Εμεις που το εχουμε, λειτουργουμε αυτονομα.

:rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
βρε μάγκες να βρούμε κανονική γκόμενα δεν παίζει έτσι;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι πολιτικοι στην Ελλαδα ειναι ολοι αχρηστοι για τον πολιτη.
Εκτελουν απλως εντολες. Ειναι πιονια.
Ο πρωθυπουργος ειναι ανικανος να παρει πρωτοβουλιες
και προσπαθει σκληρα να πεισει οτι αξιζει. Δεν πειθει.
Ουτε ο Τσιπρας επεισε. Δεν το εχουν. Παει και τελειωσε.
Μπουρδελα δεν ανοιγουν τωρα. Χωνεψτε το.
Βρειτε γκομενα, γαμηστε κρυφα, δειτε τσοντες, παρτε cg τλ.
Δεν ξερω τι θα κανετε. Μην ελπιζετε στα μπουρδελα.
Η λογικη λεει οτι καποια στιγμη θα ανοιξουν.
Τι θα κανετε; θα περιμενετε να ανοιξουν;
ρε εδω απαγορευεται η κυκλοφορια μετα τις 9, σκεφτονται
να το πανε στις 6 οι "εγκεφαλοι" κι εσεις ονειρευεστε μπουρδελα;
πως θα γινει αυτο το πραγμα;

:confused:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.013
Πόντοι
361
Πες μου λίγο τι αντίστοιχες επιλογές έχω ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ στο 20ρικο...Την γνωρίζουμε όλοι την απάντηση... Όπως επίσης γνωρίζουμε οτι η κατάσταση θα τραβήξει μέχρι καλοκαίρι. Ξέρεις πόσα cg ή κοπέλες σε στούντιο που τους σκας 50-140€ πριν λίγο καιρό δούλευαν φυλής και σε μπουρδέλα της επαρχίας; Δεν με ενδιαφέρει πόσα έπαιρνε και τι έκανε κάποια προ καραντίνας με ενδιαφέρει το τι γίνεται τώρα και τι με εξυπηρετεί. Και κάτι τελευταίο, η Μικαέλα παίρνει 50€ μισάωρο τώρα, ενώ φυλής έπαιρνε 60 προφανώς οπότε μάντεψε τι με συμφέρει.

Eκτός του ότι δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, το να δώσεις 4 φορές παραπάνω λεφτά για την ίδια τάνα που έπαιρνες (και λογικά θα εξακολουθήσεις να τη παίρνεις μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία) με 20άρικο, το βρίσκω ασέβεια προς το ίδιο σου το πορτοφόλι. Γι αυτές που ανέφερες ότι βαριούνται κτλ, εννοείται ότι όσοι ενημερώνονται θα τις αποφύγουν. Τι να πω, περίεργες επιλογές κάνετε ορισμένοι...

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Καλά ότι θα φτάνανε οι γυφτησες απατεωνησες της φυλής να ζητάνε 140 ευρώ την ώρα και ,200 δείχνει την κατάντια της όλης φάσης στην Ελλάδα :2funny::2funny: εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα ,ι γέρος Μητσοτάκης το 92 πάλι λιτότητα έκανε θυμάμαι ήμουν μικρός και πάλι την ίδια οικογένεια ψήφισαν :headbang::headbang: ,θα περάσατε 2 μηνο κόλαση τώρα με την απαγόρευση από της 6 :headbang: :jerking::jerking: το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα σταματήσει όλα αυτά μέχρι να καταφέρει να βάλει το δελτίο εμβολιασμού ,εδώ Ρωσία δεν ασχολούνται και πολύ :2funny::2funny:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι μόνοι που κερδίζουν από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των Ελλήνων είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες που παρασκευάζουν τα εμβόλια, οι εισαγωγείς των εμβολίων, οι δημοσιογράφοι, οι γιατροί και οι νεκροθάφτες!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν ορισουν απαγορευση κυκλοφοριας μετα τις 6 το απογευμα (τους εχω ικανους)
δεν θα γαμαει σχεδον κανεις. Μετα κοπων και βασανων γαμαει ο κοσμος τωρα.
Ειτε γκομενες ειτε πουτανες ειτε και τα δυο.
Ποιος γαμαει διπλα στο σπιτι του; κανεις η σχεδον κανεις!
Σπανια η πολυ αραια γιατι υπαρχει αποσταση.
Αρα εχουμε χρονικη αποκλιση.
Αν το πανε 6 η ωρα, θα πρεπει να στηνονται περιπλοκα σεναρια
με αλλαγες ωραριων, ακυρωσεις υποχρεωσεων κτλ
για να βγαινουν οι συναντησεις. Θα περιοριστει κι αλλο ο χρονος
θα κυριαρχησει το αγχος και θα μειωθουν τα γαμησια.
Το γαμησι αυτη την στιγμη ειναι αυτο που χρειαζομαστε
για να μην βγουν μαχαιρια. Δεν υπαρχει καμια αλλη διασκεδαση. Τιποτα!
Αν δεν πληρει τις προυποθεσεις οπως οριζει η φυση του, ειτε γκομενικο
ειτε πουτανικο, δεν απολαμβανεται πληρως.
Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να αλλαξει τροπο ζωης
στις βασικες του αρχες, χομπυ και διασκεδαση επειδη ετσι θελουν
κατι ναυαγοι που δεν εχουν λυσεις στο προβλημα. Στον πουτσο μας!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.616
Πόντοι
3.936
Ο πρωθυπ....ς
ειναι ανικανος να παρει πρωτοβουλιες
και προσπαθει σκληρα να πεισει οτι αξιζει. Δεν πειθει.
Δεν ξερω τι θα κανετε. Μην ελπιζετε στα ....ρδελα.
Η λογικη λεει οτι καποια στιγμη θα ανοιξουν.
Τι θα κανετε; θα περιμενετε να ανοιξουν;
ρε εδω απαγορευεται η κυκλοφορια μετα τις 9, σκεφτονται
να το πανε στις 6μμ οι "εγκεφαλοι" κι εσεις ονειρευεστε ....ρδελα;
πως θα γινει αυτο το πραγμα;
:confused:
Με όλη αυτή την εμμονή σε κατάσταση εγκλεισμού.. λέτε ο
σ.χ. να είχε δίκιο σε αυτά που έγραφε.. ;

Συνημμένα

• exofillo24-7a.jpg
    exofillo24-7a.jpg
    158,6 KB · Εμφανίσεις: 29

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πες μου λίγο τι αντίστοιχες επιλογές έχω ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ στο 20ρικο...Την γνωρίζουμε όλοι την απάντηση... Όπως επίσης γνωρίζουμε οτι η κατάσταση θα τραβήξει μέχρι καλοκαίρι. Ξέρεις πόσα cg ή κοπέλες σε στούντιο που τους σκας 50-140€ πριν λίγο καιρό δούλευαν φυλής και σε μπουρδέλα της επαρχίας; Δεν με ενδιαφέρει πόσα έπαιρνε και τι έκανε κάποια προ καραντίνας με ενδιαφέρει το τι γίνεται τώρα και τι με εξυπηρετεί. Και κάτι τελευταίο, η Μικαέλα παίρνει 50€ μισάωρο τώρα, ενώ φυλής έπαιρνε 60 προφανώς οπότε μάντεψε τι με συμφέρει.

Η Μιχαέλα έχει δικό της χώρο μύστη?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μήπως υπερβάλεις για χάρη της πολιτικής ;
Οι τακτικοί πελάτες γαμάνε καλύτερα από πριν.

Στο ποστ αναφερομουν ξεκαθαρα σε τυπους που γαμανε
γκομενες, πουτανες η both of them. Σιγα μην γαμανε καλυτερα απο πριν.
Εξηγω:
ο χ γκομενιαρης γαμαει π.χ μια γκομενα και χρειαζεται χρονο για να κινηθει
σε ολες του τις υποχρεωσεις σε συναρτηση με τον χρονο
που χρειαζεται εκεινη. Αν τους μειωσουν την κινητικοτητα θα εχουν προβλημα.
Η διαφορα 6-9 ειναι μια καποια χασουρα που θα την επωμιστουν οι ιδιοι.
Ο ψ μπουρδελιαρης γαμαει πουτανες με πολυ μικρη ποικιλια
και σκατα ποιοτητα πια μιας που τα μπουρδελα εχουν κλεισει
κι αναγκαζεται να αλλαζει κατηγορια.
Αρα πληρωνει παραπανω, βγαινει εκτος της κατηγοριας του
γαμαει με αγχος οοοοοοοοοοοοοοοποτε βρει, κινδυνευει πολλες φορες
με προστιμο και η διαφορα 6-9 θα του κανει (μεγαλυτερη) ζημια.

Σε γενικες γραμμες, ο κοσμος γαμαει οταν θελει αυτος.
Οχι οποτε τον αφηνουν. Τι μαλακιες ειναι αυτες;
θα κοψουμε την μερα και την κινητικοτητα (6-5 σπιτι σας) στην μεση;
εδω τωρα (9-5 σπιτι σας) και υπαρχει γενικο ζορι.
Θυμιζω οτι δεν υπαρχει καμια αλλη διασκεδαση. Ποια υπαρχει;
αθλητισμος, σεξ, βολτες, εκδρομες κτλ ολα πουτσες μπλε.
Αν γερασω και θελω να παιζω τριλιζα μονος μου
θα βαρεθω οταν θελω ΕΓΩ!!!

:jerking:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με όλη αυτή την εμμονή σε κατάσταση εγκλεισμού.. λέτε ο
σ.χ. να είχε δίκιο σε αυτά που έγραφε.. ;

Δεν ειμαι ειδικος αλλα πιστευω κατι που ειχα διαβασει.
Ελεγε οτι ολοι αυτοι που κυβερνουν εχουν φοβερη πιεση με τις μαλακιες
που τους διαταζουν να κανουν με αποτελεσμα να φερονται περιεργα.
Επισης...αν και δεν ειμαι φιλος με θεωριες συνωμοσιας
ας περιοριστω μονο σε οτι περιεργο βλεπω ο ιδιος.
Παρακατω ενα βιντεο με Τσιπρα. Να βρουμε και με Κουλη.
Θυμιζω οτι τους γραφω ολους στ αρχιδια μου.
Ειμαι για παρτη μου, δεν ειμαι για κανεναν.
Δειτε ολο το βιντεο! Βλεπω πολυ περιεργη φατσα. Αυτο μονο.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά ότι θα φτάνανε οι γυφτησες απατεωνησες της φυλής να ζητάνε 140 ευρώ την ώρα και ,200 δείχνει την κατάντια της όλης φάσης στην Ελλάδα :2funny::2funny: εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα ,ι γέρος Μητσοτάκης το 92 πάλι λιτότητα έκανε θυμάμαι ήμουν μικρός και πάλι την ίδια οικογένεια ψήφισαν :headbang::headbang: ,θα περάσατε 2 μηνο κόλαση τώρα με την απαγόρευση από της 6 :headbang: :jerking::jerking: το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα σταματήσει όλα αυτά μέχρι να καταφέρει να βάλει το δελτίο εμβολιασμού ,εδώ Ρωσία δεν ασχολούνται και πολύ :2funny::2funny:

Αυτο με τις τρελλες τιμες, συμβαινει χρονια στα μπουρδελα. Εδω ο αλλος εδωσε 200 ευρω προ ετων

για την Χριστινα απο Κολωνου 30Α. :2funny: Αν είναι ποτε δυνατον!!!

Ας εδινε και το σπιτι του στην τελικη. Προσωπικα χεστηκα. Αλλα οχι πως ειναι κατι φυσιολογικο. Μην τρελλαθουμε! :confused:

Αυτα βλεπουν αυτες και μας θεωρουν ολους μαλακες. Ακομα γινονται τετοια.

Ιδου το θεμα που τον εκαναν αλογο μετα.

Εδω το σκριν. Ο επισκεπτης ειναι ο GIORGOS33/Giorgos_32 οπου τωρα πια εχει διαγραφει.

Συνημμένα

• screen-05.14.26[04.02.2021].png
    screen-05.14.26[04.02.2021].png
    38,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.616
Πόντοι
3.936
Δειτε ολο το βιντεο! Βλεπω πολυ περιεργη φατσα. Αυτο μονο.
Είναι γνωστό πλέον ότι τον είχαν κουμπώσει εκείνη την εποχή με διάφορα ψ/χ πίλς για να υπογράφει και να περνά εντολές της νέας τάξης πραγμάτων.. απο την παγκόσμια μαφία φυσικά, με μανδύα προβάτου που κινεί τα νήματα.. :confused:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
199
Like
4.771
Πόντοι
15.775
Το Σαββατοκυριακο περασα απο το πορνοmall και διαλεξα την Μελινα την Μολδαβη. Βαριοτανε να κανει πιπα,βαριοτανε να ανεβει απο πανω, ηθελε να με τελειωσει σε 3 λεπτα..Πεταμενο δεκαρικο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom