Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (10 μέλη και 204 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Στο Μετάξι είναι τραγικά τα πράγματα για μένα! Πάω γαμάω όλα οκ, μετά από 2 μέρες ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!! :idiot: Χτες μια τσατσά σχεδόν βούρκωσε: κύριε αν είστε αστυνομικός τουλάχιστον να πάρω τηλέφωνο στο σπίτι να προσέξουν το παιδί! Δεν λέω ψέμματα, με ανοιχτή συνομιλία θα πάρω τηλέφωνο!
Την ηρέμησα (έδειξα ταυτότητα) μέσα μου έλεγα¨ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗ είμαι εδώ 2-3 φορές στις 10 μέρες μπαινοβγαίνω και άντε και δεν με θυμάσαι δεν θα σας είχε πάρει ο διάολος τόση ώρα αν ήμουν μπάτσος? Ο 'αλλος ο μαλάκας 10 μέρες πριν του γαμούσα την Ρωσσίδα και τώρα δεν θυμάται είναι κλειστός! Και εμένα στο πορνομολ ΔΕΝ μου ανοίγουν! Σε κανά 2 που ξέρω μου παν ότι οκ φοβούνται που μαι μεγαλόσωμος και φέρνω σε ασφαλίτη :headbang::headbang::headbang: Εχω φάει πόρτα σε club, σε μπουζούκια τώρα και σε μπουρδέλα!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Κι εμένα με περνάνε είτε για ασφαλιτη κι αν κουρευτώ πολυ κοντό, μου μιλάνε ρώσικα και βουλγάρικα.. Κακώς δεν εχω μαθει αυτές τις γλώσσες, θα είχα οτι ήθελα τωρα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το Σαββατοκυριακο περασα απο το πορνοmall και διαλεξα την Μελινα την Μολδαβη. Βαριοτανε να κανει πιπα,βαριοτανε να ανεβει απο πανω, ηθελε να με τελειωσει σε 3 λεπτα..Πεταμενο δεκαρικο...
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι έμπειροι μπουρδελιάρηδες γνωρίζουν ότι στο πορνο-mall όλες οι γκόμενες έχουν 2 κοινά χαρακτηριστικά: 1) Είναι αντιπαθητικές 2) Βιάζονται λες και περιμένουν απ' έξω 3.000 άτομα. Μακριά από πορνοmall

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Mε λίγα λόγια, όποιες κάθονται στην καφετέρια δίπλα στο πορνο-τέτοιο -προ Covid εποχής - , χαμένα 10ευρα η μία μετά την άλλη... Άντε..για να είμαι πιο δίκαιος οι 9 στις 10...!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Στης λιμνης τα μεσαια, ρηχα και υπερυψωμενα νερα, πλατσουριζουν 4 κοπελουδες, υπο την επιβλεψη balkan και ευγενεστατου μεσιε.
Μονικα, Αλισα, Αλμπινα και Ιρινα (νομιζω η τελευταια).
Ολα ειναι νεαρας ηλικιας και καστανομελαχρινα. Επισης ολα ειναι μετριου αναστηματος... προς κοντου.
Τα δυο απο αυτα ειναι κανονικου σωματοτυπου με καποια παχακια ομως, λογω καραντινας και συνεχομενης μασαμπουκας λογικα.
Τα αλλα δυο ειναι γιουβαρλακια μακραν. Μαλλον τρωνε το φαγητο των υπολοιπων για να μην παει χαμενο.
Η τιμη εδω με ενημερωσε ο μεσιες, οτι ειναι 40 ευρω τα 20 λεπτα. Το παλιο, κλασσικο και ορθοδοξο 20αρικο/10λεπτο τελος με λιγα λογια.
Δυστυχως η εκτονωση παραμενει στη μια.
Για μενα και τα "περιεργα γουστα" μου... ειναι αδιαφορα εως ακυρα, αλλα καλο ειναι να πατε να ριξετε και μια δικη σας ματια... οποιος θελει.
Νομιζω καπου θα καταληξετε.
Να πω εδω επισης οτι, οι φωτος των κοριτσιωνε, ειναι πολυ παραπλανητικες σε παραδιπλανα sites που ειχα δει καποτε.
Εις το επανιδειν, μιας και δε μπαινω πολυ συχνα πλεον...

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Στο Μετάξι είναι τραγικά τα πράγματα για μένα! Πάω γαμάω όλα οκ, μετά από 2 μέρες ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!!! :idiot: Χτες μια τσατσά σχεδόν βούρκωσε: κύριε αν είστε αστυνομικός τουλάχιστον να πάρω τηλέφωνο στο σπίτι να προσέξουν το παιδί! Δεν λέω ψέμματα, με ανοιχτή συνομιλία θα πάρω τηλέφωνο!
Την ηρέμησα (έδειξα ταυτότητα) μέσα μου έλεγα¨ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗ είμαι εδώ 2-3 φορές στις 10 μέρες μπαινοβγαίνω και άντε και δεν με θυμάσαι δεν θα σας είχε πάρει ο διάολος τόση ώρα αν ήμουν μπάτσος? Ο 'αλλος ο μαλάκας 10 μέρες πριν του γαμούσα την Ρωσσίδα και τώρα δεν θυμάται είναι κλειστός! Και εμένα στο πορνομολ ΔΕΝ μου ανοίγουν! Σε κανά 2 που ξέρω μου παν ότι οκ φοβούνται που μαι μεγαλόσωμος και φέρνω σε ασφαλίτη :headbang::headbang::headbang: Εχω φάει πόρτα σε club, σε μπουζούκια τώρα και σε μπουρδέλα!

Τη λυπήθηκες τουλάχιστον ή τη μπουζούριασες τελικά;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Τελικά ρε μάγκες επικρατεί η λογική του παραλόγου. Κλειστά τα μπουρδέλα που πήγαιναν απλοί άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα και ικανοποιούσαν την ανάγκη τους, και φόρα παρτίδα ανοιχτά τα στούντιο και τα cg. Αυτά που για να πας θέλει καλύτερο πορτοφόλι.
Και στις μέρες μας με αυτήν την κρίση.
Πέρασα εχθές απόγευμα από Χαλκοκονδύλη ομόνοια από κάτω στενά.
Αμολυτές 5-6 κορασίδες. Γυφτοβουλγάρες, δραματική κατάσταση. Τώρα θα μου πεις η αστυνομία δεν το γνωρίζει; Αφού τόσοι μπάτσοι τριγυρίζουν γύρω. Είναι και το τμήμα της Ομόνοιας.
Τα μπουρδέλα γιατί; Όλα τα άλλα τα στραβά μάτια.
Ακόμα κι εκείνοι που θα ρισκάρουν να πάνε προς μετάξι μεριά, με την ψυχή στο στόμα...
Μια γιατρός που με κουράρει για χρόνιο πρόβλημα που έχω, μάλλον στις 15 με 20 θα τελειώσει το πανηγύρι σε παγκόσμια κλίμακα. Αλλά μου είπε και το ωραίο, ότι με τους αλήτες που μας κυβερνούν στην Ελλάδα να μην σου φαίνεται περίεργο να άρουν τα μέτρα αμέσως, κι είναι ικανοί να αφήσουν τη μάσκα υποχρεωτική και μετά την πανδημία.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:rose: :erection::assshake:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχω φάει Χ από αρκετές γκόμενες στο μετάξι επειδή αργώ να τελειώσω. Φυσικά ανά διαστήματα με ξαναδέχονται κτλ. Δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου απλώς το αυτονόητο: ' Αυτός μέχρι να χύσει θα χάσω 6 πακιστανέους στη σειρά...'' Εξηγώ κάθε φορά στην κάθε κοπέλα ότι δουλειά σου είναι να μείνεις εδώ μέσα 10 λεπτά χύσω δεν χύσω και κατά δεύτερον ότι ξέρω πως είναι το μουνί έχω ξαναδέι , που σημαίνει ότι μπορώ να γαμάω και ταυτόχρονα να μιλάω με τη Ρωσίδα για βαρυσήμαντα επιστημονικά ζητήματα όπως πχ αν στα γεμιστά βάζει μισό κιμά μισό ρύζι.. Δεν είμαστε Πάκηδες να χύνουμε γαμώντας την εξάτμιση του Αυτοκινήτου... Τα αποβράσματα του Πλανήτη ολόκληρου είναι αυτά τα μαλακισμένα τα Πάκια που με το που μπουν μέσα σε τρύπα 9 δευτερόλεπτα μετά μουγκρίζουν από οργασμό..Σκουλήκια, εμετοί, έξω απ' τη χώρα μας! Ασβοκούναβα , μπινέδες !

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχω φάει Χ από αρκετές γκόμενες στο μετάξι επειδή αργώ να τελειώσω. Φυσικά ανά διαστήματα με ξαναδέχονται κτλ. Δεν έχουν κάτι προσωπικό μαζί μου απλώς το αυτονόητο: ' Αυτός μέχρι να χύσει θα χάσω 6 πακιστανέους στη σειρά...'' Εξηγώ κάθε φορά στην κάθε κοπέλα ότι δουλειά σου είναι να μείνεις εδώ μέσα 10 λεπτά χύσω δεν χύσω και κατά δεύτερον ότι ξέρω πως είναι το μουνί έχω ξαναδέι , που σημαίνει ότι μπορώ να γαμάω και ταυτόχρονα να μιλάω με τη Ρωσίδα για βαρυσήμαντα επιστημονικά ζητήματα όπως πχ αν στα γεμιστά βάζει μισό κιμά μισό ρύζι.. Δεν είμαστε Πάκηδες να χύνουμε γαμώντας την εξάτμιση του Αυτοκινήτου... Τα αποβράσματα του Πλανήτη ολόκληρου είναι αυτά τα μαλακισμένα τα Πάκια που με το που μπουν μέσα σε τρύπα 9 δευτερόλεπτα μετά μουγκρίζουν από οργασμό..Σκουλήκια, εμετοί, έξω απ' τη χώρα μας! Ασβοκούναβα , μπινέδες !

Δεν ειναι μονο οτι χανουν πελατακια. Πρεπει απαραιτητα να χυνουν ολοι στην ωρα τους. Είναι πιεση; σαφως και ειναι!

Έτσι ηταν, ειναι και θα συνεχισει να ειναι αν κι οταν επαναλειτουργησουν.

Αν δεν χυσεις στην ωρα σου, αυτες φοβουνται οτι πιθανον να μην ξαναρθεις. Αυτο ισχυει στο συνολο. Αρα χασουρα.

Το χρημα ειναι το ισχυροτερο κινητρο εκει μεσα. Δοκιμασε να πηγαινεις και να μην περνας δωματιο με τα στανταρακια σου.

Απεφυγε 3-4 φορες και δειχνε οτι ψαχνεις καποια αλλη με υφος. Δεν εξηγεις και δεν απαντας σε τιποτα.

Τους ερχεται πολυ ασχημα αυτο. Κατι θα κερδισεις!

Αν στρωσουν τα πραγματα, δειχνε καποιο τυπικο ενδιαφερον (ψευτικο) για οσο καιρο περνας καλα.

Θα σκεφτεσαι πως θα κατσεις παραπανω και πως θα παρεις ηδονη.

Τωρα, αν σου κατσει και καμια φαση και περνας παρα πολυ καλα, εκει αλλαζει το πραγμα.

Γινεσαι λιγο ελαστικος. Αλλιως εισαι "στεγνος".

Ξεχνα οτι υπαρχουν κανονες.

Οι κανονες ειναι ευθυνη της τσατσας η του τσατσου. Εσυ εισαι πελατης.

Θα σκεφτεσαι παρτουλιστικα μολις μπαινεις στο μπουρδελο. Κι αυτες ετσι σκεφτονται και καλα κανουν.

:rockon:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Δεν ειναι μονο οτι χανουν πελατακια. Πρεπει απαραιτητα να χυνουν ολοι στην ωρα τους. Είναι πιεση; σαφως και ειναι!

Αν δεν χυσεις στην ωρα σου, αυτες φοβουνται οτι πιθανον να μην ξαναρθεις. Αυτο ισχυει στο συνολο. Αρα χασουρα.

Το χρημα ειναι το ισχυροτερο κινητρο εκει μεσα. Δοκιμασε να πηγαινεις και να μην περνας δωματιο με τα στανταρακια σου.

Απεφυγε 3-4 φορες και δειχνε οτι ψαχνεις καποια αλλη με υφος. Δεν εξηγεις και δεν απαντας σε τιποτα.

Αν στρωσουν τα πραγματα, δειχνε καποιο τυπικο ενδιαφερον (ψευτικο) για οσο καιρο περνας καλα.

Θα σκεφτεσαι πως θα κατσεις παραπανω και πως θα παρεις ηδονη. Ξεχνα οτι υπαρχουν κανονες.

Θα σκεφτεσαι παρτουλιστικα μολις μπαινεις στο μπουρδελο. Κι αυτες ετσι σκεφτονται και καλα κανουν.

Σωστοοός..!!

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ειναι σχεδον σιγουρο
οτι σε λιγες ωρες
θα αναγγειλουν το 6 και μετα
(για Σαββατοκυριακο) ολοι σπιτι. Οχι οτι θα εκπλαγουμε κιολας.
Μαλλον λογω
επερχομενης ζεστης
φοβουνται μην γινει μπραφ
μετακινησεων.

Εχει να πεσει φουμαρο.

(λες και δεν το γνωριζουν)

:2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εγω κινηθηκα με το αμαξι εχτες 23:30 και περασα απο δυο μπλοκα σε πολυ ησυχη περιοχη. Θα μπορουσαν να με σταματησουν ανετα μιας και δεν υπηρχε αλλο κινουμενο αμαξι σε ακτινα τουλαχιστον 200 μετρων. Εκανα αποσταση Ηλιουπολη - Νεα Σμυρνη και ειδα ολα και ολα 5 - 10 αμαξια να κινουνται στους δρομους!!...Η Βουλιαγμενης δε αδειά! Δε με σταματησανε ομως. Μαλλον και ο μπατσοι εχουνε βαρεθει την ολη κατασταση που τους βριζει ο κοσμος για τα τερτίπια των πολιτικων προϊσταμένων τους!

• Like

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

Θα σκεφτεσαι πως θα κατσεις παραπανω και πως θα παρεις ηδονη.

Τωρα, αν σου κατσει και καμια φαση και περνας παρα πολυ καλα, εκει αλλαζει το πραγμα.

Γινεσαι λιγο ελαστικος. Αλλιως εισαι "στεγνος".

Ξεχνα οτι υπαρχουν κανονες.

Kαλά δεν είναι απαραίτητο να μην απαντήσεις τίποτα ή να μην αντιδράσεις. Όταν ξαναπήγα στο Φ.74 αριστερά για να δοκιμάσω την Έλενα είπα στα ίσα της τσατσάς (η γνωστή σάπια νταηφανής λεσβία με το αντρικό κούρεμα) ότι τη προηγούμενη φορά με τη Κατερίνα μου ζάλισε τις μπάλες να τελειώσω (έκανα περί τα 13΄). Αυτή βέβαια αρνείτο τα πάντα. Και έκλεισα λέγοντας ότι έτσι και επαναλάβει τα ίδια, θα την σταύρωνα εδώ στο φορουμ καθώς και να αρχίσει να παίρνει χρόνο από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο η κοπέλα κι όχι εγώ (ή ο οποιοσδήποτε πελάτης). Η Έλενα, στο μεταξύ, μας κοίταγε σαστισμένη και όταν μπήκε στο δωμάτιο (σχεδόν ένα λεπτό να σημειώσω αφότου είχα μπει εγώ) γέλαγε και προσπαθούσε να με καλμάρει. Εντέλει θέλουν το σκάτωμα τους όταν κάνουν μαλακίες ή όταν πρήζουν μπάλες για να τελειώσεις. Επίσης πρέπει να μάθουμε να τυλίγουμε τη μπούτσα μας και να σηκωνόμαστε να φεύγουμε όταν πάρουμε χαμπάρι ότι μια τάνα εξελίσσεται σε φόλα. Το τελευταίο το λέω και για μένα!

Υ.Γ.: Της κακοφάνηκε τόσο της τσατσας που περιέγραψε το σκηνικό στον Adp, ο οποίος ανέφερε πως κάποιος όντως πριν από τον ίδιο έκανε φασαρία για το χρόνο, ενώ με ρώτησε αν ήμουν εγώ ο «υπαίτιος» της φάσης (προφανώς για χαβαλέ το είπε εδώ ο άνθρωπος, όχι για κάτι άλλο).

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.
Η Σοφία πλήρως αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με εμπλουτισμένο πρόγραμμα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κρίμα το σώμα και η φάτσα της ! Σαλονάρει λέω αυτή είναι γκόμενα, βικτώρια Ελληνίδα, μπαίνω μέσα , νωχελική , και μύριζε κάτουρο το μουνί της και οι μασχάλες άστα να πάνε. Πώς άντεξα δεν ξέρω, ίσως επειδή κράτησα την αναπνοή μου. Ωραίο μουνί γαμώτο αλλά τελείως άπλυτη

• Like

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Kαλά δεν είναι απαραίτητο να μην απαντήσεις τίποτα ή να μην αντιδράσεις. Όταν ξαναπήγα στο Φ.74 αριστερά για να δοκιμάσω την Έλενα είπα στα ίσα της τσατσάς (η γνωστή σάπια νταηφανής λεσβία με το αντρικό κούρεμα) ότι τη προηγούμενη φορά με τη Κατερίνα μου ζάλισε τις μπάλες να τελειώσω (έκανα περί τα 13΄). Αυτή βέβαια αρνείτο τα πάντα. Και έκλεισα λέγοντας ότι έτσι και επαναλάβει τα ίδια, θα την σταύρωνα εδώ στο φορουμ καθώς και να αρχίσει να παίρνει χρόνο από τη στιγμή που μπαίνει στο δωμάτιο η κοπέλα κι όχι εγώ (ή ο οποιοσδήποτε πελάτης). Η Έλενα, στο μεταξύ, μας κοίταγε σαστισμένη και όταν μπήκε στο δωμάτιο (σχεδόν ένα λεπτό να σημειώσω αφότου είχα μπει εγώ) γέλαγε και προσπαθούσε να με καλμάρει. Εντέλει θέλουν το σκάτωμα τους όταν κάνουν μαλακίες ή όταν πρήζουν μπάλες για να τελειώσεις. Επίσης πρέπει να μάθουμε να τυλίγουμε τη μπούτσα μας και να σηκωνόμαστε να φεύγουμε όταν πάρουμε χαμπάρι ότι μια τάνα εξελίσσεται σε φόλα. Το τελευταίο το λέω και για μένα!

Υ.Γ.: Της κακοφάνηκε τόσο της τσατσας που περιέγραψε το σκηνικό στον Adp, ο οποίος ανέφερε πως κάποιος όντως πριν από τον ίδιο έκανε φασαρία για το χρόνο, ενώ με ρώτησε αν ήμουν εγώ ο «υπαίτιος» της φάσης (προφανώς για χαβαλέ το είπε εδώ ο άνθρωπος, όχι για κάτι άλλο).

Εχεις δικιο σε αυτο. Η πουτανα δεν εχει "συμβολαιο" να βγει το γαμησι κανονι αλλα εχει "συμβολαιο" να δουλεψει τα φραγκα της.

Αν σου σπασει τις μπαλες η μαλακιζεται, πρεπει να πεφτει καραμουζα. Πρεπει να γινεται. Και γινεται!

Προσωπικα αναφερθηκα στην περιπτωση που θελουμε να πηγαινουμε σε καποιο στανταρακι αλλα της βγει χαλαρωση

κι αρχισει την ρεκλα επειδη πιστευει οτι μας σιγουρεψε. Εκει πρεπει να φαει απορριψη για να ερθει να νιωσει χασουρα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Κρίμα το σώμα και η φάτσα της ! Σαλονάρει λέω αυτή είναι γκόμενα, βικτώρια Ελληνίδα, μπαίνω μέσα , νωχελική , και μύριζε κάτουρο το μουνί της και οι μασχάλες άστα να πάνε. Πώς άντεξα δεν ξέρω, ίσως επειδή κράτησα την αναπνοή μου. Ωραίο μουνί γαμώτο αλλά τελείως άπλυτη

Tυπε την εχω παρει αρκετες φορες, πηγα πρωτη μερα πρωτος πελατης και την ξεπαρθενιασα, την εκανα πουτανα, ημουνα ο πρωτος που την γαμησε με λεφτα μου ειπε.
Ειχα πληροφορια απο αφεντικο, "ελα και δε θα χασεις" μου ειπε.
Ειναι εκει στον οροφο καμμια εβδομαδα περιπου, τελειως αματουρ φαση... δε ενιωθε ουτε καποτα να σκισει.
Λιγο σκουροχρωμη παντως για να εχει Ελληνικη καταγωγη, αν και τα ελληνικα της ειναι τελεια.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Για τους μιλφορωσόλαγνους του μεταξιού, στα κουρτινάτα της μεγαλέκου εκτελούν έργο οι θείες Ελένη και Σοφία.
Η Ελένη γνωστή και από Διδυμου 27 δούλευε εκεί για κάποιο διάστημα πριν 2-3 χρόνια, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει χτίσει μεγάλη πελατεία στο μετάξι.

Συναγωνιστή, είναι η Ελένη από Ιάσονος 43;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Συναγωνιστή, είναι η Ελένη από Ιάσονος 43;

Δεν νομίζω να λέμε για την ίδια συναγωνιστή , η συγκεκριμένη που λεω τον τελευταίο χρόνο χτυπούσε ολοήμερα στο μεγαλέκου 28Α αριστερό, είναι λεπτή φοράει συνήθως κάτι μαύρα καλσόν και φούστες, μοιάζει λίγο με την Ελληνοουκρανή από Φωκαιας, σαν να είναι μητέρα της .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom