Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (20 μέλη και 277 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
καμιά καλή που να δίνει ΚΩΛΟ καλά αυτό τον καιρό υπάρχει?

Ιωάννα η λειβαδιωτισσα.Ιάσωνος 43.

short story για την Ιωάννα: Την είχα πάρει κάμποσες φορές, και κάποια στιγμή μου ζήτησε τηλέφωνο. Υπέθεσα πως μάλλον θα κανε και έξω εξτραδάκια και οκ δεν με χάλασε, το έδωσα. Στις ΑΡΧΕΣ της 2ης καραντίνας με τα ντέλα κλειστά (ζούλα) μια ωραία νύχτα με παίρνει τηλ ΑΝ θέλω χοτέλι γιατί τάχαμου με την κατάσταση θέλει να την κάνει για χωριό! Όλα καλά όλα ωραία, ξοδεύτηκα για κάρτα στο κινητό, για να φανεί ότι έχω "ανάγκη" να βγω πήρα ταξί ώστε να μη δώσω στόχο άρα ΚΑΙ ΈΞΟΔΑ ΤΑΞΙ και η μαντάμ στο σημείο ραντεβού δεν ήρθε ποτέ! Την πήρα 2-3 φορές και το έκλεισε! Στο σημείο αυτό καλοί μου άνθρωποι σας λέω τι της είπα και τι θα μπορούσα να κάνω...
1) έχω νταραβέρια με την Police (καλά νταραβέρια κιόλας)
2) έχω δουλέψει νύχτα και δεν έκανα τη λουλουδού ούτε το χαζό μαντρόσκυλο, και άμα χρειαστώ θα βρώ και καμια 10ρια "ξαδέρφια"
3) ας μη μιλήσω για κανάλια, υγειονομικό, σδόε που θα μπορούσα να τους ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ
4) να μην αναφέρω πως είχα τα msg στο κινητό μου και θα μπορούσα να κινηθώ και νομικά για κάποια πράγματα.

Είναι κρίμα (καλά να ταν η μόνη...) να τους τα δίνουμε και να μας περνάνε από τον ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. Απλά έχασε ένα καλό πελάτη και (οκ στο μουνί της) ένα αρκετά χαβαλέ και ευπαρουρίαστο άντρα. Απλά 11 το βράδυ με καύλες με έπιασε ΜΑΛΑΚΑ για να κάνει τον...Αρναούτογλου (τηλ πλάκες).
Οταν πήγα με το lockdown και με τα ντέλα να λειτουργούν στη ζούλα και βλέποντας τουσ εκεί ιδιοκτήτες του μπουρδέλου της, απλά "λυπήθηκα" γιατί αντιμετωπίστηκα με πολύ ευγένεια (και κόβει το μάτι μου, δεν είναι μουνόπανα) και χάρηκα που δεν κινήθηκα να της αλλάξω καμιά παναγία γιατί θα παιρνε η μπάλα πολύ κόσμο που δεν φταίει!
Αρα για μένα καλώς ή κακώς η Ιωάννα δεν υπάρχει.
ΑΝ το διαβάζουνε (λέμε τώρα) ας τη ρωτήσουν! Σιγά μην πει

pestoras199

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
126
Πόντοι
0
αν μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ της μπαρμορα απο βεργας

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.091
Πόντοι
7.135
και εμενα πλς

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κατα λαθος εκανα copy paste την απαντηση του συναγωνιστη Carl Barton, απλα θα ηθελα να του πω οτι μακαρι να σκεφτοντουσταν ετσι ολοι οπως σκεφτεσαι εσυ, μπραβο φιλε κι ευχομαι με το καλο και γρηγορα να ξεμπερδεψεις!
Σ' ευχαριστώ πολυ αρχηγέ!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν ηθελα να σε θιξω Καρλ αλλα ως γνωστον οι ερασιτεχνες ελεγχονται οταν και αν το θυμηθουν ενω οι επαγγελματιες ελεγχονται δυο φορες τον μηνα.
Ισχύει, κοίτα με τη συγκεκριμένη δεν ξέρω τι παίζει,, φαίνεται λίγο χύμα

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Καλησπέρα μύστες εάν ξέρεις κάποιος εάν δουλεύει με ραντεβού η Έμμυ από Λιοσίων 73 ας μου στέλνει ένα μύνημα στ inbox όσες φορές πέρασα μαζί της ήταν πολύ δυνατό:wink:

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Μπαρμπόρα....

Άλλη μια φορά μόνο κι ας πεθάνω μετά.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
για σας στο Ιάσονος 39 στο πολυχορο ειναι ανοικτα γαμησα 2 κοπελες +αλλα φοβαμαι μην κολησω κανενα ιο λετε υπαρχει μεγαλος κινδυνος ? εχω ανγχοθει τωρα τι πιθανοτητα υπαρχει να κολησει καποιος δεν ειχε πολλυ κοσμο

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
για σας στο Ιάσονος 39 στο πολυχορο ειναι ανοικτα γαμησα 2 κοπελες +αλλα φοβαμαι μην κολησω κανενα ιο λετε υπαρχει μεγαλος κινδυνος ? εχω ανγχοθει τωρα τι πιθανοτητα υπαρχει να κολησει καποιος δεν ειχε πολλυ κοσμο

ας μη γαμαγες φιλε μου ...............!!!!!!!!!:priest::priest::priest:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Όταν λες ιό, πιστεύεις για κορονοοϊο ή τίποτα άλλον ιό;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, απο την αρχή του κοροϊοδοιού έχω γαμησει πάνω από 50 πουτανες, πολλές εκ των οποίων σε παρτουζες με 2 μαζί, ούτε φτάρνισμα ούτε βήχας ούτε δέκατα, τίποτα, μια χαρά ζω για να σου γράφω, γάμα αβέρτα! :fuck1:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
"Οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος μπαινουν στον κωλο του"...αφιερωμενο στους ΑΡΧΙμαλακες που για λιγη παραπανω ηδονη υποκυπτουν σε ακαπωτο τσιμπουκι οχι μια η δυο φορες για την εμπειρια αλλα ΠΑΝΤΑ!Προσωπικα το εκανα δυο φορες απλως ΕΤΥΧΕ να μην παθω τιποτα και ΔΕΝ το ξαναεκανα ευχαριστωντας ετσι την τυχη μου.Μια μολυνση τοπικη ειναι συνηθως κατι περαστικο...αν τσιμπησει κανεναν κορωνο'ι'ο καποιος τι θα γινει;Αν δεν σοβαρευθει ακομα και ο πιο ανεγκεφαλος ΑΡΧΙμαλακας η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ θα υποχωρησει.Οσο ειστε ακομα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!Θα ερθει ο καιρος που θα ρεφαρουμε...αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
"Οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος μπαινουν στον κωλο του"...αφιερωμενο στους ΑΡΧΙμαλακες που για λιγη παραπανω ηδονη υποκυπτουν σε ακαπωτο τσιμπουκι οχι μια η δυο φορες για την εμπειρια αλλα ΠΑΝΤΑ!Προσωπικα το εκανα δυο φορες απλως ΕΤΥΧΕ να μην παθω τιποτα και ΔΕΝ το ξαναεκανα ευχαριστωντας ετσι την τυχη μου.Μια μολυνση τοπικη ειναι συνηθως κατι περαστικο...αν τσιμπησει κανεναν κορωνο'ι'ο καποιος τι θα γινει;Αν δεν σοβαρευθει ακομα και ο πιο ανεγκεφαλος ΑΡΧΙμαλακας η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ θα υποχωρησει.Οσο ειστε ακομα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!Θα ερθει ο καιρος που θα ρεφαρουμε...αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ!
Τα σεβη μου :hi::hi::hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Δεν ειμαστε μαλακες εμεις που ΔΕΝ παιζουμε κορωνα -γραμματα την ζωη μας για ενα πηδημα.
Μαλακες ειναι οσοι νομιζουν οτι ειμαστε ακομα εναν χρονο πισω...κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου...οσοι ειναι απιστευτα κωλοφαρδοι ζουν ακομα...οσοι δεν ειναι τοσο κωλοφαρδοι τσιμπανε αφροδισια...οι ακομα πιο ατυχοι:priest::priest::priest:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Με το μπαρδόν ,αλλά οι ορδές πακιών και διαφόρων βρωμιαρέων, εγχώριων και μη, η βρώμα και δυσωδία του μεταξιού και τα βρωμόμουνα των εκδιδομένων εκεί δεν σε πείραξαν; Τον κορωνοϊό σκέφτεσαι πρώτα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Δεν ειμαστε μαλακες εμεις που ΔΕΝ παιζουμε κορωνα -γραμματα την ζωη μας για ενα πηδημα.
Μαλακες ειναι οσοι νομιζουν οτι ειμαστε ακομα εναν χρονο πισω...κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου...οσοι ειναι απιστευτα κωλοφαρδοι ζουν ακομα...οσοι δεν ειναι τοσο κωλοφαρδοι τσιμπανε αφροδισια...οι ακομα πιο ατυχοι:priest::priest::priest:
Εκφραζεις την λογικη ! Καλα με τα αφροδισια ειναι αλλη ιστορια...κασκαντερ φουλ σε ταινια του τσακ νορις :confused::confused::confused:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Εχει και κατο τουφεκια ομως εδω μεσα...

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
αν μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ της μπαρμορα απο βεργας
Φιλε ειναι εκτος Αττικης και δεν γυριζει εαν δεν ξεκαθαρισουν καλα τα πραγματα , φοβατε οποτε Απριλιο και βαλε ,

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216

Σεβαστή η άποψη σου μα φυσικά μη αποδεκτή.

Δεν επιβάλω σε κανέναν την γνώμη μου, απλά όποιος θέλει την εκλαμβάνει η την απορρίπτει.
Έχω θέσει στον εαυτό μου έναν κανόνα, με κανέναν τρόπο την ζωή μου δεν την ορίζει ο φόβος. Δεν λαμβάνω αποφάσεις με γνώμονα τον φόβο.
Οτιδήποτε κάνω η δεν κάνω απορρέει από άλλες αξίες και ιδανικά τα οποία εγώ όρισα στον εαυτό μου. Αν μπορούσα να απολαμβάνω την ηδονή του έρωτος χωρίς προφυλακτικό φυσικά θα το έκανα χωρίς κανέναν δισταγμό. Δεν το κάνω, διότι σέβομαι τις ετέρες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βρεθώ με εξώγαμο.
Σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι η θεία φύση γεννά όλες τις αρρώστιες και έρχονται οι πολυεθνικές να μας σώσουν με τις εφευρέσεις τους, εμβόλια, προφυλακτικά, χάπια κοκ.

Εξάλλου, αν κάποιος είναι γραφτό να πεθάνει η να ζήσει δεν το αλλάζει καμία φαρμακοβιομηχανία, κυβέρνηση η ότι άλλο. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom