κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
καμιά καλή που να δίνει ΚΩΛΟ καλά αυτό τον καιρό υπάρχει?
Ιωάννα η λειβαδιωτισσα.Ιάσωνος 43.
Ιωάννα η λειβαδιωτισσα.Ιάσωνος 43.
Σ' ευχαριστώ πολυ αρχηγέ!Κατα λαθος εκανα copy paste την απαντηση του συναγωνιστη Carl Barton, απλα θα ηθελα να του πω οτι μακαρι να σκεφτοντουσταν ετσι ολοι οπως σκεφτεσαι εσυ, μπραβο φιλε κι ευχομαι με το καλο και γρηγορα να ξεμπερδεψεις!
Ισχύει, κοίτα με τη συγκεκριμένη δεν ξέρω τι παίζει,, φαίνεται λίγο χύμαΔεν ηθελα να σε θιξω Καρλ αλλα ως γνωστον οι ερασιτεχνες ελεγχονται οταν και αν το θυμηθουν ενω οι επαγγελματιες ελεγχονται δυο φορες τον μηνα.
για σας στο Ιάσονος 39 στο πολυχορο ειναι ανοικτα γαμησα 2 κοπελες +αλλα φοβαμαι μην κολησω κανενα ιο λετε υπαρχει μεγαλος κινδυνος ? εχω ανγχοθει τωρα τι πιθανοτητα υπαρχει να κολησει καποιος δεν ειχε πολλυ κοσμο
Όταν λες ιό, πιστεύεις για κορονοοϊο ή τίποτα άλλον ιό;για σας στο Ιάσονος 39 στο πολυχορο ειναι ανοικτα γαμησα 2 κοπελες +αλλα φοβαμαι μην κολησω κανενα ιο λετε υπαρχει μεγαλος κινδυνος ? εχω ανγχοθει τωρα τι πιθανοτητα υπαρχει να κολησει καποιος δεν ειχε πολλυ κοσμο
για σας στο Ιάσονος 39 στο πολυχορο ειναι ανοικτα γαμησα 2 κοπελες +αλλα φοβαμαι μην κολησω κανενα ιο λετε υπαρχει μεγαλος κινδυνος ? εχω ανγχοθει τωρα τι πιθανοτητα υπαρχει να κολησει καποιος δεν ειχε πολλυ κοσμο
Τα σεβη μου"Οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος μπαινουν στον κωλο του"...αφιερωμενο στους ΑΡΧΙμαλακες που για λιγη παραπανω ηδονη υποκυπτουν σε ακαπωτο τσιμπουκι οχι μια η δυο φορες για την εμπειρια αλλα ΠΑΝΤΑ!Προσωπικα το εκανα δυο φορες απλως ΕΤΥΧΕ να μην παθω τιποτα και ΔΕΝ το ξαναεκανα ευχαριστωντας ετσι την τυχη μου.Μια μολυνση τοπικη ειναι συνηθως κατι περαστικο...αν τσιμπησει κανεναν κορωνο'ι'ο καποιος τι θα γινει;Αν δεν σοβαρευθει ακομα και ο πιο ανεγκεφαλος ΑΡΧΙμαλακας η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ θα υποχωρησει.Οσο ειστε ακομα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!Θα ερθει ο καιρος που θα ρεφαρουμε...αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ!
Με το μπαρδόν ,αλλά οι ορδές πακιών και διαφόρων βρωμιαρέων, εγχώριων και μη, η βρώμα και δυσωδία του μεταξιού και τα βρωμόμουνα των εκδιδομένων εκεί δεν σε πείραξαν; Τον κορωνοϊό σκέφτεσαι πρώτα;για σας στο Ιάσονος 39 στο πολυχορο ειναι ανοικτα γαμησα 2 κοπελες +αλλα φοβαμαι μην κολησω κανενα ιο λετε υπαρχει μεγαλος κινδυνος ? εχω ανγχοθει τωρα τι πιθανοτητα υπαρχει να κολησει καποιος δεν ειχε πολλυ κοσμο
Εκφραζεις την λογικη ! Καλα με τα αφροδισια ειναι αλλη ιστορια...κασκαντερ φουλ σε ταινια του τσακ νοριςΔεν ειμαστε μαλακες εμεις που ΔΕΝ παιζουμε κορωνα -γραμματα την ζωη μας για ενα πηδημα.
Μαλακες ειναι οσοι νομιζουν οτι ειμαστε ακομα εναν χρονο πισω...κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου...οσοι ειναι απιστευτα κωλοφαρδοι ζουν ακομα...οσοι δεν ειναι τοσο κωλοφαρδοι τσιμπανε αφροδισια...οι ακομα πιο ατυχοι
Φιλε ειναι εκτος Αττικης και δεν γυριζει εαν δεν ξεκαθαρισουν καλα τα πραγματα , φοβατε οποτε Απριλιο και βαλε ,αν μπορει καποιος να μου στειλει το τηλ της μπαρμορα απο βεργας
"Οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος μπαινουν στον κωλο του"...αφιερωμενο στους ΑΡΧΙμαλακες που για λιγη παραπανω ηδονη υποκυπτουν σε ακαπωτο τσιμπουκι οχι μια η δυο φορες για την εμπειρια αλλα ΠΑΝΤΑ!Προσωπικα το εκανα δυο φορες απλως ΕΤΥΧΕ να μην παθω τιποτα και ΔΕΝ το ξαναεκανα ευχαριστωντας ετσι την τυχη μου.Μια μολυνση τοπικη ειναι συνηθως κατι περαστικο...αν τσιμπησει κανεναν κορωνο'ι'ο καποιος τι θα γινει;Αν δεν σοβαρευθει ακομα και ο πιο ανεγκεφαλος ΑΡΧΙμαλακας η κινεζικη πανουκλα ΔΕΝ θα υποχωρησει.Οσο ειστε ακομα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!Θα ερθει ο καιρος που θα ρεφαρουμε...αλλα μεχρι τοτε ΥΠΟΜΟΝΗ!