Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (24 μέλη και 172 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ευτυχως που υπαρχουν πολλοι σαν κι εσενα κορακι και δεν θα πεινασουν γυναικολογοι και ουρολογοι.
Φανταζομαι βγαινεις για καμακι με ροπαλο στο χερι και αν σου αρεσει καμμια της ριχνεις μια ροπαλια στο κεφαλι και την τραβας στην σπηλια...ειπαμε παλαιων αρχων...αλλα οχι κι ετσι!Απο θαυμα ζεις...μπορει να εχεις πιασει καθε ειδους αφροδισιο η ακομα και AIDS .Αν δεν ηταν οι πουτανες πιθανον δεν θα εβρισκες ικανοποιηση.Ακομα και απο εσενα και απο αλλους σαν εσενα αξιζουν σεβασμο.Εισαι τοσο εγωιστης μονο σε ο,τι αφορα τις πουτανες η δειχνεις παντου την ιδια ελλειψη σεβασμου;
Ποιός εγωισμός ρε αργυροστόκε;
Δεν τις βιάζω, ούτε βγάζω μόνος μου τις καπότες.
Εσένα που σε γαμάνε με δονητές (με καπότα πάντα) και αυτό το θεωρείς ότι τις σέβεσαι;
Οι γυναίκες θέλουν άντρες όχι πουστράκια.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Δημοκρατια εχουμε, οτι θελει λεει ο καθενας. :sunglasses:

Το οτι οι γκομενες γαμιουνται εδω κι εκει, βρισκει αγριο φρενο στο νημα με τις Ελληνιδες που εδω και χρονια πολλα μελη
γκαριζουν οτι γαμιουνται απο ολους εκτος απο αυτους. Μα επιτελους ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι; μυθικα οντα;
αρα εχουμε ατοπο κι οι γκομενες γαμιουνται επιλεκτικα και λιγοτερο απο εμας.
Εμεις ως γνωστον στην συντριπτικη πλειοψηφια μας, θελουμε σαν κουνελια.
Περι ηδονης ολοι ξερουμε ποσα κυβικα παραπανω ειναι το γαμησι με γκομενα μπροστα στο γαμησι με μια πουτανα.
Ελξη, φυσικοτητα, ακαποτα ολα, απειρος χρονος, απειρες φορες κτλ ολα υπερ της γκομενας.

Κι επειδη προσωπικα κρινω αντικειμενικα, ναι...και με πουτανες περναει καποιος φοβερα.
Αλλιως περνα σκατα, μετρια η καλα. Καθε ποτε ομως περναει φοβερα;
σε ενα 5% του συνολου των γαμησιων; οταν κοιμηθει ο Θεος; μη λεω και πολυ δεν ξερω.
Εκτος αν θεοποιουμε το βασικο ακαδημαικο δεκαλεπτο με καποτα και περιορισμους σε ελεγχομενο περιβαλλον μπουρδελου.
Οταν λοιπον σπαει ολο αυτο, τοτε ναι...περναμε φοβερα.
Αλλιως αδειαζουμε τα παπαρια μας στο γρηγορο...με καποιες εκπληξεις (χωρις εμποδια = κατι πολυ σπανιο)
Τι να πω; ισως να εχω υπερβολικες απαιτησεις απο ενα γαμησι.
Αλλα ετσι ειναι. Η γαμαμε η κλανουμε! Περι ασθενειων, ολοι τελος ξερουμε οτι η πουτανα γαμιεται αβερτα στην σειρα
και πολλες φορες ξεφευγει (λιγο η πολυ) του προγραμματος με καποιους μεσα στους τοσους.
Κυριως με φραγκα και σπανιοτερα απο καυλα. Αρα; τι; εμενα περιμενατε να το πω;

Τελοσπαντων, ας κοιταξουμε να βολεψουμε την βεργα μας γιατι ερχεται ολικο λοκνταουν στην Αττικη
και αυτο πρεπει να μας ενδιαφερει αυτη την στιγμη.

:rockon:

Νέα Δημοκρατία έχουμε φιλαράκι μου ΟΧΙ απλά δημοκρατία..!

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Δημοκρατια εχουμε, οτι θελει λεει ο καθενας. :sunglasses:

Το οτι οι γκομενες γαμιουνται εδω κι εκει, βρισκει αγριο φρενο στο νημα με τις Ελληνιδες που εδω και χρονια πολλα μελη
γκαριζουν οτι γαμιουνται απο ολους εκτος απο αυτους. Μα επιτελους ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι; μυθικα οντα;
αρα εχουμε ατοπο κι οι γκομενες γαμιουνται επιλεκτικα και λιγοτερο απο εμας.
Εμεις ως γνωστον στην συντριπτικη πλειοψηφια μας, θελουμε σαν κουνελια.
Περι ηδονης ολοι ξερουμε ποσα κυβικα παραπανω ειναι το γαμησι με γκομενα μπροστα στο γαμησι με μια πουτανα.
Ελξη, φυσικοτητα, ακαποτα ολα, απειρος χρονος, απειρες φορες κτλ ολα υπερ της γκομενας.

Κι επειδη προσωπικα κρινω αντικειμενικα, ναι...και με πουτανες περναει καποιος φοβερα.
Αλλιως περνα σκατα, μετρια η καλα. Καθε ποτε ομως περναει φοβερα;
σε ενα 5% του συνολου των γαμησιων; οταν κοιμηθει ο Θεος; μη λεω και πολυ δεν ξερω.
Εκτος αν θεοποιουμε το βασικο ακαδημαικο δεκαλεπτο με καποτα και περιορισμους σε ελεγχομενο περιβαλλον μπουρδελου.
Οταν λοιπον σπαει ολο αυτο, τοτε ναι...περναμε φοβερα.
Αλλιως αδειαζουμε τα παπαρια μας στο γρηγορο...με καποιες εκπληξεις (χωρις εμποδια = κατι πολυ σπανιο)
Τι να πω; ισως να εχω υπερβολικες απαιτησεις απο ενα γαμησι.
Αλλα ετσι ειναι. Η γαμαμε η κλανουμε! Περι ασθενειων, ολοι τελος ξερουμε οτι η πουτανα γαμιεται αβερτα στην σειρα
και πολλες φορες ξεφευγει (λιγο η πολυ) του προγραμματος με καποιους μεσα στους τοσους.
Κυριως με φραγκα και σπανιοτερα απο καυλα. Αρα; τι; εμενα περιμενατε να το πω;

Τελοσπαντων, ας κοιταξουμε να βολεψουμε την βεργα μας γιατι ερχεται ολικο λοκνταουν στην Αττικη
και αυτο πρεπει να μας ενδιαφερει αυτη την στιγμη.

Συνημμένα

• EZBROXE.jpg
    EZBROXE.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • PESTOkiETSI.jpg
    PESTOkiETSI.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 0c5f7308bd42cdb02b2ffe583df312e0.jpg
    0c5f7308bd42cdb02b2ffe583df312e0.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ΜΠΑΤΣΟΙ.jpg
    ΜΠΑΤΣΟΙ.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 24

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Kαλημερα. Οποιος και να κυβερνα, τον γραφω στα παπαρια μου. Δεν ζουμε μαζι. Συνυπαρχουμε.

Σε καλυψα.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Ευτυχως που υπαρχουν πολλοι σαν κι εσενα κορακι και δεν θα πεινασουν γυναικολογοι και ουρολογοι.
Φανταζομαι βγαινεις για καμακι με ροπαλο στο χερι και αν σου αρεσει καμμια της ριχνεις μια ροπαλια στο κεφαλι και την τραβας στην σπηλια...ειπαμε παλαιων αρχων...αλλα οχι κι ετσι!Απο θαυμα ζεις...μπορει να εχεις πιασει καθε ειδους αφροδισιο η ακομα και AIDS .Αν δεν ηταν οι πουτανες πιθανον δεν θα εβρισκες ικανοποιηση.Ακομα και απο εσενα και απο αλλους σαν εσενα αξιζουν σεβασμο.Εισαι τοσο εγωιστης μονο σε ο,τι αφορα τις πουτανες η δειχνεις παντου την ιδια ελλειψη σεβασμου;

Σπυρτούλης;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
οκ μήπως έχουμε τηλ μια από αυτές:
1) τζούλια θωρικτό
2) τζούλια/τζουλιάνα από Φωκαίας
3) Ντιάνα Βουλγάρα με την κωλόφατσα αλλά ΚΩΛΑΡΑ?
ΑΝ κάποιος ξέρει ας πει σε κανα πμ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολλά τα λόγια σου, κανένα το λάθος σου. Συμφωνώ απόλυτα! Ο ακαδημαϊκός λόγος σου επίσης όλα τα λεφτά, ανεβάζει πολλά επίπεδα τη συζήτηση μας. Εύγε συναγωνιστή! Να δούμε πως θα χειριστούμε τις αντιδράσεις μας όμως το καλοκαίρι που θα ξανά ανοιξουν τα μαγαζιά! Πώς θα συγκρατήσουμε τα ζωώδη ένστικτα μας;;!!

Αν τα μπουρδελα ανοιξουν το καλοκαιρι, καλυτερα να τα κανουν απο τωρα
μπουατ η γκαλερι. :2funny: Αρκετες πουτανες το εχουν γυρισει σε βιζιτες
και καποιες αλλες εχουν φορτωθει σε πελατακια ως ερωμενες
ισα να συντηρουνται. :confused:
Οσες δουλευουν τωρα σε μπουρδελα ειναι τριτατζες, ρουκι η ταλαιπωρες. :confused:
Καλα, για καποια δωματια δεν θελω να μιλησω ετσι που καταντησαν.
Μεχρι κι εγω κομπλαρω που ξαπλωνω οπου να ναι αρκει να γαμησω.
Δικαιη και σωστη η ερωτηση σου για τα ζωωδη ενστικτα.
Θα κανουμε οτι μας συμβουλεψουν τα παπαρια μας. Οπως παντα.
Αν φουσκωσουν παρα πολυ, ο εγκεφαλος μας ωχρια μπροστα τους.
Οποτε κοιταμε να τα διατηρουμε σε μια νορμαλ κατασταση
γαμωντας με ευρος κι οχι με περιορισμους.
Αναλογα την περιπτωση, με καποτα η χωρις.

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
1) τζούλια θωρικτό

για Ντιανα ενδιαφερομαι και εγω αμα μαθεις κατι φιλε στειλε μου

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Την Τζουλια θωρηκτο εννοειτε την τυπισσα που εδινε ρεσιταλ στον οροφο
Κολωνου 47 η λετε αλλη; απλα ρωταω.

:confused:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Την Τζουλια θωρηκτο εννοειτε την τυπισσα που εδινε ρεσιταλ στον οροφο
Κολωνου 47 η λετε αλλη; απλα ρωταω.

:confused:
όχι καλέ μου φίλε , Τζούλια το θωρηκτό έχω "βαφτίσει" την Τζούλια που δούλεψε Διδυμου 27 στο αδερφό μαγαζί Έλλης 3 καθώς και στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
1) τζούλια θωρικτό

για Ντιανα ενδιαφερομαι και εγω αμα μαθεις κατι φιλε στειλε μου

Και γω ενδιαφέρομαι για Ντιάνα κωλαρου. Αμα μάθει κανεις κάτι ας στείλε

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Γύρισα απ' την παθολόγο, και πραγματικα μού έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Εννοείται ότι θα το διπλοτσεκάρω και σε αφροδισιολόγο, αλλά για την ώρα τρελή ανακούφιση: Διάγνωση: Δερματική αντίδραση από την ξυριστική μηχανή -με πιθανότητα να γύρισε τρίχα- (ξυρίζομαι συχνά) η οποία επιδεινώθηκε με την σεξουαλική επαφή λόγω μικροβίων. Μού έγραψε fucidin και μού είπε να βάζω δύο φορές τη μέρα τις πρώτες 3 μέρες και άλλες 3 μέρες από μία φορά. Αντιβίωση σε χάπι δεν μού έγραψε - δεν υπάρχει λόγος λέει αφού δεν είχα και κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ουφφφ..!!!! Άντε να δούμε!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.896
Πόντοι
9.846
Όλα καλά αδερφέ, τέλος καλό όλα καλά. Βέβαια αντί για ficidin μπορείς να πάρεις fusicort για πιο δυνατή δραστική ουσία και να σου πάρει πιο δυνατά τα συμπτώματα. Άντε και γρήγορα ξανά στις επάλξεις!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Fucidin η καλύτερη αντιβιωτική φίλε την έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν μείνε ήσυχος κάνει δουλειά!
Γύρισα απ' την παθολόγο, και πραγματικα μού έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Εννοείται ότι θα το διπλοτσεκάρω και σε αφροδισιολόγο, αλλά για την ώρα τρελή ανακούφιση: Διάγνωση: Δερματική αντίδραση από την ξυριστική μηχανή -με πιθανότητα να γύρισε τρίχα- (ξυρίζομαι συχνά) η οποία επιδεινώθηκε με την σεξουαλική επαφή λόγω μικροβίων. Μού έγραψε fucidin και μού είπε να βάζω δύο φορές τη μέρα τις πρώτες 3 μέρες και άλλες 3 μέρες από μία φορά. Αντιβίωση σε χάπι δεν μού έγραψε - δεν υπάρχει λόγος λέει αφού δεν είχα και κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ουφφφ..!!!! Άντε να δούμε!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ποιος Μάρτιος?? Έχω αρχίσει να τρέμω μην τυχόν χάσουμε και το καλοκαίρι με τα Lockdown, Τη μοναδική ελπίδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Οχι ασχημα...αν ηταν καλη θα ελεγες"κριμα, εχασα μια ευκαιρια".Δεν πειραζει, κανε ο,τι πρεπει και γρηγορα πισω στις επαλξεις με την ελπιδα να επιστρεψουμε ολοι συντομα στον αγωνα.Για μετα το Πασχα το βλεπω...ας ειμαστε καλα ως τοτε!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom