Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (37 μέλη και 204 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Οχι ασχημα...αν ηταν καλη θα ελεγες"κριμα, εχασα μια ευκαιρια".Δεν πειραζει, κανε ο,τι πρεπει και γρηγορα πισω στις επαλξεις με την ελπιδα να επιστρεψουμε ολοι συντομα στον αγωνα.Για μετα το Πασχα το βλεπω...ας ειμαστε καλα ως τοτε!
Τα είπες όλα..Πίσω στις επάλξεις! Και θα βρούμε και σέξυ παθολόγο δεν απογοητευόμαστε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.402
Πόντοι
9.297
Χαιρομαι που εχεις ανεβασμενη ψυχολογια αλλα η σεξυ παθολογος θα ασχοληθει με καναν αλλον γιατρο...εμας το πολυ ως πελατες να μας βλεπουν.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
3) Ντιάνα Βουλγάρα με την κωλόφατσα αλλά ΚΩΛΑΡΑ?
αναφεροντας την παραπανω.. ξαφνικα θυμηθηκα την ξανθια νταιάνα απο αλκιβιαδου, που την πρωτη μερα που περασα καποτε μαζι της, αφου μουλιασε τα παντα ολα... εκατσε βαθεια πανω στο αλμπουρο- ακαπελα και απροειδοποιητα απο μονη της.. ειχα μεινει αφωνος :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
αναφεροντας την παραπανω.. ξαφνικα θυμηθηκα την ξανθια νταιάνα απο αλκιβιαδου, που την πρωτη μερα που περασα καποτε μαζι της, αφου μουλιασε τα παντα ολα... εκατσε πανω στο αλμπουρο ακαπελα και απροειδοποιητα απο μονη της.. ειχα μεινει αφωνος :grin:

Δυστυχως η Νταιανα η Βουλγαρα απο Αλκιβιαδου, αφοτου εκανε παιδι σταματησε. Μεγαλη απωλεια, αφου δεν ακουστηκε ποτε οτι επανηλθε. Απο τις καλυτερες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
αναφεροντας την παραπανω.. ξαφνικα θυμηθηκα την ξανθια νταιάνα απο αλκιβιαδου, που την πρωτη μερα που περασα καποτε μαζι της, αφου μουλιασε τα παντα ολα... εκατσε πανω στο αλμπουρο ακαπελα και απροειδοποιητα απο μονη της.. ειχα μεινει αφωνος :grin:

Δυστυχως η Νταιανα η Βουλγαρα απο Αλκιβιαδου, αφοτου εκανε παιδι σταματησε. Μεγαλη απωλεια, αφου δεν ακουστηκε ποτε οτι επανηλθε. Απο τις καλυτερες.
κρέμασε τη κιλοτα από το Φυλής 136 αν θυμάμαι καλά

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.286
Πόντοι
3.436
Γύρισα απ' την παθολόγο, και πραγματικα μού έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Εννοείται ότι θα το διπλοτσεκάρω και σε αφροδισιολόγο, αλλά για την ώρα τρελή ανακούφιση: Διάγνωση: Δερματική αντίδραση από την ξυριστική μηχανή -με πιθανότητα να γύρισε τρίχα- (ξυρίζομαι συχνά) η οποία επιδεινώθηκε με την σεξουαλική επαφή λόγω μικροβίων. Μού έγραψε fucidin και μού είπε να βάζω δύο φορές τη μέρα τις πρώτες 3 μέρες και άλλες 3 μέρες από μία φορά. Αντιβίωση σε χάπι δεν μού έγραψε - δεν υπάρχει λόγος λέει αφού δεν είχα και κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ουφφφ..!!!! Άντε να δούμε!
Περαστικά κ πάλι, στο είχα πει πριν από κάποιες σελιδες ότι είναι θυλακιτιδα, λοίμωξη του θυλακα της τρίχας, δηλαδή γύρισε τρίχα με απλά λόγια.
Θυλακιτιδα λοιπόν αλλά όχι από σταφυλοκοκο κ μάλιστα χρυσιζον που είχα πάθει εγώ που είχα τσιμπήσει από κορασίδα.
Βάλε fusidin, fusicord, betafusin αλλά για πιο σίγουρα αποτελέσματα βάλε την kenacomb, κυκλοφορεί χρόνια στην αγορά, ο παλιός είναι αλλιώς..

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.857
Πόντοι
431

Ο συμπαθής φαλακρός -Μαρκαριάν-τσάτσος, την έλεγε Νταγιάνα...Είχαμε περάσει μεγάλες στιγμές, μετά Φυλής 136 και μετά το νινί τη χάσαμε..

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Περασμα προ ολιγου απο κουρτινατο με την Ελενη,ηταν και η Βικη εκει,προτιμησα την πρωτη καθως την ξερω και απο Διδυμου 27 ποιο παλια,για το 10ρικο κανει παπαδες μεσα(γλωσοφιλα,σε γλυφει παντου,τσιμπουκι βασιλικο τελειωτικο και καταπιοτικο,τουλαχιστον σε μενα,δαχτυλιασματα παντου,στησιματα καλα,θελει να περασεις καλα δεν βιαζεται,η τσατσα δεν ηταν μεσα παραφυλαγε εξω,κλειδωνε και ξεκλειδωνε η Ελενη,οποτε υπηρχε και σχετικη ανεση χρονου,εκατσα δεκα λεπτα σιγουρα μπορει και παραπανω,σωμα καλο αδυνατο,ψιλη,φατσα μετρια αλλα στα συν της οι υπηρεσιες της,τι να το κανεις να ειναι η αλλη ωραια και να ειναι κομοδινο μεσα?περασα τις προαλες με την Σοφια την καινουργια στο πορνομολ,ρε παιδια μπαινει μεσα εχοντας στο στομα της ετοιμο το προφυλακτικο,αν ειναι δυνατον μονο και μονο που το ειδα αυτο που να σηκωθει,δεν το συζηταμε στην συνεχεια ολο μη και μη ηταν συχτιριαστηκα,εφυγα τσαντισμενος πεταμενο δεκαρικο,το ιδιο και με την Γιαννα την πολυ αδυνατη στον οροφο,ενα νεκρο πραγμα λες και γαμαγες,αυτη η κατασταση επικρατει αυτην την στιγμη στο μεταξι,παντως η Ελενη ειναι σιγουρα πιστευω αυτη τη στιγμη η ποιο vfm για την περιοχη,να μην πω για το φολοσπιτο της Μαραθωνος και τις φολες που εχει μεσα.!!!
--Η λαμπα στο δωματιο μεσα επεζε,αναβε και εσβηνε,στα σκοταδια σχεδον ημασταν,στο τελος πιασαμε τη συζητηση με την Ελενη τι μπορει να φταιει,τις ειπα να αλλαξει αρχικα λαμπα,μου ειπε το εκανε,αλλα τα ιδια,τοτε το ντουι της ειπα αλλα δεν κουβαλαγα εργαλεια.!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Περασμα προ ολιγου απο κουρτινατο με την Ελενη,ηταν και η Βικη εκει,προτιμησα την πρωτη καθως την ξερω και απο Διδυμου 27 ποιο παλια,για το 10ρικο κανει παπαδες μεσα(γλωσοφιλα,σε γλυφει παντου,τσιμπουκι βασιλικο τελειωτικο και καταπιοτικο,τουλαχιστον σε μενα,δαχτυλιασματα παντου,στησιματα καλα,θελει να περασεις καλα δεν βιαζεται,η τσατσα δεν ηταν μεσα παραφυλαγε εξω,κλειδωνε και ξεκλειδωνε η Ελενη,οποτε υπηρχε και σχετικη ανεση χρονου,εκατσα δεκα λεπτα σιγουρα μπορει και παραπανω,σωμα καλο αδυνατο,ψιλη,φατσα μετρια αλλα στα συν της οι υπηρεσιες της,τι να το κανεις να ειναι η αλλη ωραια και να ειναι κομοδινο μεσα?περασα τις προαλες με την Σοφια την καινουργια στο πορνομολ,ρε παιδια μπαινει μεσα εχοντας στο στομα της ετοιμο το προφυλακτικο,αν ειναι δυνατον μονο και μονο που το ειδα αυτο που να σηκωθει,δεν το συζηταμε στην συνεχεια ολο μη και μη ηταν συχτιριαστηκα,εφυγα τσαντισμενος πεταμενο δεκαρικο,το ιδιο και με την Γιαννα την πολυ αδυνατη στον οροφο,ενα νεκρο πραγμα λες και γαμαγες,αυτη η κατασταση επικρατει αυτην την στιγμη στο μεταξι,παντως η Ελενη ειναι σιγουρα πιστευω αυτη τη στιγμη η ποιο vfm για την περιοχη,να μην πω για το φολοσπιτο της Μαραθωνος και τις φολες που εχει μεσα.!!!
--Η λαμπα στο δωματιο μεσα επεζε,αναβε και εσβηνε,στα σκοταδια σχεδον ημασταν,στο τελος πιασαμε τη συζητηση με την Ελενη τι μπορει να φταιει,τις ειπα να αλλαξει αρχικα λαμπα,μου ειπε το εκανε,αλλα τα ιδια,τοτε το ντουι της ειπα αλλα δεν κουβαλαγα εργαλεια.!!!

εκεί πήγα εγώ σήμερα με την ξανθιά! καλά ήταν

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ολιγου δυναμικος μυστοχυστης περνωντας απο το Αγ. Πετρου
κοιτουσε με λυσσα μην τυχον ανοιξε το πορνειο.
Τον ειπα συναγωνιστη μεγαλοφωνα (σιγα μην χαριζομουν εγω σε αυτα) :2funny:
και του εξηγησα οτι αν βλεπει φωτα, παιζει να ζουν πλεον καποιοι αλλοι μεσα
γιατι κι εγω καποιες φορες οταν περναω, βλεπω ανοικτα παραθυρα
ανοικτη πορτα, απειρο φως και ακουω δυνατες συζητησεις.

:rockon:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το κορακι η ειναι παντρεμενος και γαμαει χωρις καποτα εκ του ασφαλους( λεμε τωρα...) η πραγματικα τον χωνει σε επαγγελματιες ακαποτα το οποιο σημαινει οτι ενδεχεται να ειναι μια κινητη υγειονομικη βομβα αφροδισιων και δηθεν μαγκιας...ελπιζω να εχεις πολλα λεφτα για να τρεχεις ειτε σε γυναικολογους για να τερματιζεις εγκυμοσυνες αν γινουν ατυχηματα η σε ουρολογους για εσενα...η ανευθυνοτητα στον ακρο αωτο...δεν εισαι ο μονος κορακι...υπαρχουν πολλοι ανευθυνοι δηθεν μαγκες σαν εσενα...απο εσας ξεκινανε ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και βρισκουν εισοδημα οι γιατροι των παραπανω ειδικοτητων...λεφτα υπαρχουν(;) απο μυαλα δεν βλεπω τιποτα γιατι δειχνετε το ιδιο ενδιαφερον στα θεματα αυτα που δειχνει και ενα ζωο...:jerking::headbang:
Σιγά μη νοιαστώ για την εγκυμοσύνη της πουτάνας.
Αυτή νοιάζεται για το πορτοφόλι μου;
Δικό της το σώμα, δικιά της η ευθύνη.

Όσο για τις αρρώστιες τα παραλές.
Τόσες χιλιετίες οι άνθρωποι γαμάγανε ακάποτα.
Τώρα ξαφνικά επειδή βγήκαν οι καπότες θα κολλήσουμε;
Αρχηγέ θα είμαι ειλικρινής. Εγώ φοβάμαι να κάνω ακάποτο σεξ. Θα έχω αίσθηση καταδίωξης για την υπόλοιπη ζωή μου, θα σκέφοτμαι τις στατιστικές που θα είναι εναντίον μου για aids και κλαύτα χαράλαμπε..Αλλά αφού το κάνεις και δε βασανίζεσαι με σκέψεις μαγκιά σου!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Γύρισα απ' την παθολόγο, και πραγματικα μού έφυγε ένα τεράστιο βάρος. Εννοείται ότι θα το διπλοτσεκάρω και σε αφροδισιολόγο, αλλά για την ώρα τρελή ανακούφιση: Διάγνωση: Δερματική αντίδραση από την ξυριστική μηχανή -με πιθανότητα να γύρισε τρίχα- (ξυρίζομαι συχνά) η οποία επιδεινώθηκε με την σεξουαλική επαφή λόγω μικροβίων. Μού έγραψε fucidin και μού είπε να βάζω δύο φορές τη μέρα τις πρώτες 3 μέρες και άλλες 3 μέρες από μία φορά. Αντιβίωση σε χάπι δεν μού έγραψε - δεν υπάρχει λόγος λέει αφού δεν είχα και κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ουφφφ..!!!! Άντε να δούμε!
Περαστικά κ πάλι, στο είχα πει πριν από κάποιες σελιδες ότι είναι θυλακιτιδα, λοίμωξη του θυλακα της τρίχας, δηλαδή γύρισε τρίχα με απλά λόγια.
Θυλακιτιδα λοιπόν αλλά όχι από σταφυλοκοκο κ μάλιστα χρυσιζον που είχα πάθει εγώ που είχα τσιμπήσει από κορασίδα.
Βάλε fusidin, fusicord, betafusin αλλά για πιο σίγουρα αποτελέσματα βάλε την kenacomb, κυκλοφορεί χρόνια στην αγορά, ο παλιός είναι αλλιώς..
Αρχηγέ τα σέβη μου, όντως η διάγνωσή σου ήταν και η σωστή, θα την ψάξω και την Kenacomb, Τώρα πια έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη μου!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.403
Πόντοι
456
Παιδιά καλησπέρα ξέρετε αν κάνει καλό κρεβάτι μια ειρήνη στο β...τα 2 που δουλεύουν στο 20ρικο???όποιος ξέρει ας Μ στείλει π.μ είναι αδύνατη ωραίο κορμί

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Παιδιά καλησπέρα ξέρετε αν κάνει καλό κρεβάτι μια ειρήνη στο β...τα 2 που δουλεύουν στο 20ρικο???όποιος ξέρει ας Μ στείλει π.μ είναι αδύνατη ωραίο κορμί
Για μενα καλη ειναι,εχω περασει πολλες φορες μαζι της,ωραιο σωματακι,προσωπο αρκετα καλο,γλωσοφιλιαζει αρκετα καλα,πιπα καλη,οχι αεοροπιπα,βαζει λιγο χερι,αλλα τις το βγαζω,δαχτυλακια δεν δεχεται μονο και γαργαλιεται στα βυζια,γλυφωμουνι της εκανα,αρκετα καθαρη και καλη η αισθηση του μουνιου με κραυγουλες και γλωσσοφιλα συνχρονως,αντεχει σφυροκοπημα και τιμαει το 20αρικο,δειχνει μια μικρη βιασυνη βεβαια αλλα εσυ μην μασας δεν θα σου πει οχι.Αυτη τη στιγμη και αυτη ειναι στα vfm στο 20αρικο στα περιξ οτι δουλευει φυσικα στα κρυφα.Περασα χθες,ειχε συνεχομενα δωματια και αρκετο κοσμο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πριν λίγο στο κουρτινάτο της μεγαλέκου Σοφία και Αλεξάνδρα.
Σοφία με τελειωτικό στόμα μύτη μάτια σώμα όπως μου είπε, ενώ η Αλεξάνδρα επιμενει στο μη τελειωτικό.
Επέλεξα την Σοφία μόνο για τον λόγο του τελειωτικου, ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο και μου έβγαλε η ίδια την μπλούζα και μου κατέβασε το παντελόν.
Μόλις είδε τον αξυριστο Ταρζάν λέει πωω τι δάσος είναι αυτό, τα δάση είναι για τα λιοντάρια της απάντησα, ξεκίνα!
Τσιμπούκι με μανία, φτύσιμο και καραμελωμα πεοσφαιριδίων χωρίς έλεος.
Στήσιμο στα 4 με πολλές σφαλιάρες δύναμη ένταση και να γκαριζει.
Τελείωμα στο στόμα που δεν αφησε σταγόνα για σταγόνα.
Παραμονή σίγουρα στο 10λεπτο.

Θεωρώ ότι το κουρτινάτο είναι η πιο αξιόλογη επιλογή στο μετάξι αυτές τις μέρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κλάψετε ούτε €.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Σοφία με τελειωτικό στόμα μύτη μάτια σώμα όπως μου είπε, ενώ η Αλεξάνδρα επιμενει στο μη τελειωτικό.
Επέλεξα την Σοφία μόνο για τον λόγο του τελειωτικου, ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο και μου έβγαλε η ίδια την μπλούζα και μου κατέβασε το παντελόν.
Μόλις είδε τον αξυριστο Ταρζάν λέει πωω τι δάσος είναι αυτό, τα δάση είναι για τα λιοντάρια της απάντησα, ξεκίνα!

Θεωρώ ότι το κουρτινάτο είναι η πιο αξιόλογη επιλογή στο μετάξι αυτές τις μέρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κλάψετε ούτε €.

Ωραιος.Δεκαρικακι ξηγηθηκες?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τα φώτα σας παλαιοί βορδελιάρηδες. Το μετάξι και τα γιουβαρλάκια μου προκαλούν :vomit: . Υπάρχουν πουθενά τώρα πιπίνια τύπου Φυλής;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Μόνο! Το παλιό κιολας το ορθόδοξο! :tooth:

Συνημμένα

• unnamed.gif
    unnamed.gif
    21,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Μόνο! Το παλιό κιολας το ορθόδοξο! :tooth:

Ποο ζηλεψα τωρα.Τι φαση το Σοφακι...βουλγαρα και ετσι?Καλοστεκουμενο μουνι?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χτες στην Φωκαιας ειχε τρια αμαξια με πατατες και κρεμμυδια.
Πολυ κοσμος στην Αχαρνων, ψωνιζε σαβουροπραγματα απο τα μαγαζια
γιατι θα εκλειναν σημερα.
Θρυλικες στιγμες με αλλοδαπους να μπαινουν σε μαγαζια
αδιαφορωντας για τις αυτoσχεδιες ταινιες εισοδου.
Αρκετοι γελουσαν κι ελεγαν " yea yea ok, let me see now" :2funny:
ενω γινονταν και (τυπικες βεβαια) προβες ρουχων ακομα και στο πεζοδρομιο.
Οταν δεν υπηρχαν ρεστα, οι τσιγαραδες των στενων κατεφταναν
για να διευκολυνουν την κατασταση.
Καποια στιγμη ενα βαρυ τραβελι με βυζαρες πηγε να ψωνισει μπριζολιδια
σε γνωστο κρεαταδικο της περιοχης οπου ειναι κι η μοδα να ανοιγουν.
Αρνι καργα και πολυ προβατο εντος των μαγαζιων.
Ενας μαλιστα πουλαει και αγελαδινο κρεας. Ιδανικο για τακουνι. :2funny:
Επεσε δυνατο λιγουρισμα στο τραβελι που το εβλεπαν για κολατσιο.
Ασφυκτικη κινηση στους δρομους. Εγκληματικες φατσες.

Οτι γουσταρει κανει ο καθενας εκει περα και κανεις δεν δινει σημασια.

:confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom