Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (5 μέλη και 72 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αν θυμηθούμε λίγο καλύτερα ο Dod0s είχε ποστάρει εδω φώτος της Μικαελα την περίοδο της Α καραντινας μέσα στο ξενοδοχείο, προφανώς επειδή η Μικαελα είναι γάτα και ψαγμένο άτομο λογικά θα τις είδε και την ενόχλησε, (νομικά θεωρείται παράνομη η πορνεία σε περίοδο καραντινας) ή μπορεί να τον εμπιστεύτηκε και αυτός να την πρόδωσε με τις φώτο.
Στο Φώκαιας 17 υπάρχει πίνακας ζωγραφικής με την Μικαελα γυμνή, η ζωγραφιά είναι η αντιγραφή μιας από τις φωτο που ποσταρε εδώ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Γνωστη Μολδαβη εκδιδομενη εφυγε για την πατριδα της. Αν λαβουμε υποψη οτι ξενοικιασε το σπιτι της και δεν τρωει για να μην χεσει απο την τσιγκουνια (αρα υπολογιζει τα παντα) τοτε οι πιθανοτητες να μην ανοιξουν τα μπουρδελα συντομα, αυξανονται
κι αλλο.

:confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω εχω φαει απο αννα ιλονα επειδη καμια φορα πηγαινα πιωμενος

πρεπει να την εχω συναντησει πανω απο 40 φορες σε 3-4 σπιτακια και παντα καναμε αρρωστα γαμησια

την εχω παρει σε φυλλης απο το 71 νομιζω το πρωτο με κυρα ευα και μετα σε ολα οσα πηγε και στο χωματιανου και μετα που ξαναγυρισε φυλλης

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
Αν θυμηθούμε λίγο καλύτερα ο Dod0s είχε ποστάρει εδω φώτος της Μικαελα την περίοδο της Α καραντινας μέσα στο ξενοδοχείο, προφανώς επειδή η Μικαελα είναι γάτα και ψαγμένο άτομο λογικά θα τις είδε και την ενόχλησε, (νομικά θεωρείται παράνομη η πορνεία σε περίοδο καραντινας) ή μπορεί να τον εμπιστεύτηκε και αυτός να την πρόδωσε με τις φώτο.
Στο Φώκαιας 17 υπάρχει πίνακας ζωγραφικής με την Μικαελα γυμνή, η ζωγραφιά είναι η αντιγραφή μιας από τις φωτο που ποσταρε εδώ.
Δύο πίνακες έχει με την Μιχαελα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δύο είναι όντως, απλά ο ένας ήταν η αντιγραφή της φώτο που είχε δημοσιευτεί εδώ (εκεί που είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα )
Ο άλλος πίνακας που φαίνονται πρόσωπο και βυζια δεν είχε δημοσιευτεί εδώ ως φωτο .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο σωστος πελατης (δεν υποννοω κατι για τον Dodos) δεν δειχνει ποτε ενδιαφερον για την οποιαδηποτε εκδιδομενη εκτος αν πουλαει φουμαρα για να περασει καλα.
Αν ομως συμβει κατι πιο βαθυ η κατι χημειας, φυσικης, μαθηματικων κτλ
και δεν τα βρουν οπως θελουν, ο πελατης οφειλει να ριξει μαυρο Χ.
Ειναι θεμα αρχης διοτι οταν μπαινεις σε μια κατασταση ως πελατης, οφειλεις να αποχωρησεις ως πελατης.
Δεν υποχωρεις ποτε.
Τελειωνεις το θεμα τυπικα. Οτι αλλο γινει χανει κυρος ο πελατης και κορδωνεται η εκδιδομενη. Γνωμη μου, δεν αποδεχομαστε κορδωματα.

:rockon:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
ρε μαγκες, ειλικρινα τωρα.
πως ειναι δυνατον να σας ριξει πορτα η πουτανα στο μπουρδελο ???
για να γινει αυτο, πρεπει να σε ξερει.
και για να σε ξερει, πρεπει να εχεις περασει μαζι της μεσα πανω απο 1-2 φορες.
(εκτος αν εισαι ΤΟΣΟ μαλακας με τη μια και εχεις αφησει μαλακισμενο στιγμα)
και για να εχεις περασει μαζι της μεσα, πρεπει να εχεις κανει μαλακια.
το να μπαινεις και να κοιτας, δε νομιζω οτι ειναι δικαιολογια για να σου ριξει πορτα.
αρα φταιτε και εσεις λιγο... εως πολυ θα ελεγα.
και εγω σε τοσες που εχω παει, δεν εχω μπει σε ολες, γιατι προφανως δε μου αρεσουν.
και αν θυμαστε καλα μερικοι, καθε 2 βδομαδες εκανα ενημερωση 2 σελιδες καθε φορα.
δεν εχω μιλησει ασχημα ποτε τοσα χρονια σε καμια (πουτανα) και καποιες (οι περισσοτερες) με ξερουν ηδη (λογικο αλλωστε).
σε 2-3 τσατσαδες εχω βαλει τις φωνες και εχουν κατσει σουζα.
παρολα αυτα καμια δε μου εχει ριξει πορτα.
τι να πω, μου φαινονται λιγο απιθανα ολα αυτα... sorry κιολας.

Εγώ έχω φάει πόρτα για ένα τατουάζ πεντάλφα που έχω.
Τουλάχιστον έτσι μου είπε.
Την είχα γαμήσει δυο φορές, την τρίτη μου λέει όχι.
Θυμάμαι που μου το συζήταγε το τατού τη δεύτερη φορά.
Και όταν μου ριξε πόρτα της λέω για το τατουάζ είναι;
Και μου λέει ναι.
Τώρα αν ισχύει αυτό ή ήταν κάτι άλλο δεν ξέρω.
Δεν έχασα και τίποτα.
Ωραίο μουνί αλλά ξενέρωτο γαμήσι έκανε.
Θυμάμαι την είχα γαμήσει κάπως άγαρμπα γιατί δε με πολυκάβλωνε.
Μπορεί να ταν κιαυτό.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
Λυκάνθρωπε Όχι, δυστυχώς οι κοπέλες δεν λένε πολλά από εμφάνιση στην Βεργας, είναι παχουλες νεαρες που λογικά κοιμούνται εκεί και δουλεύουν ίσα ισα για μια μπουκιά ψωμί, στο Βεργας seven δουλεύει μια ξανθιά μιλφ που δουλεύει Χρόνια τώρα στο 2, επίσης ούτε αυτή λέει πολλά από εμφάνιση.
Η εκτίμηση μου είναι ότι τα ντελα θα ανοίξουν τέλη Γενάρη αφού εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, πάντως μη περιμένετε να ανοίξουν πριν τα σχολεία ..κρίμα, κάθε χρόνο που κάναμε γιορτινές χριστουγεννιάτικες τσάρκες ήταν πολύ όμορφα..ντυνόντουσαν τα κοριτσια με σκουφάκια αη Βασίλη και μινι φούστες κόκκινες, αχ... Θα βάλω τα κλάματα γαμω τον κουλοϊό.
Αφήστε τα χάλια, χάσαμε τις Πασχαλιατικες τσαρκες αλλά θα χάσουμε κ τις Χριστουγεννιατικες..
Σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστω αλλά ότι έγινε-έγινε, προχωράμε μπροστά..
όχι με το κεφάλι κατεβασμένο, ούτε σε ευθεία γραμμή..
αλλά ανεβασμένο κ ρίχνοντας γροθιά στο πρόβλημα για να το ξεπεράσουμε..που είναι σίγουρο ότι θα το νικησουμε απλώς θέλει χρόνο δεν γίνεται από την μία ημέρα στην άλλη, δεν απογοητευομαστε ποτέεεε...
Υγεία να υπάρχει σε εμάς αλλά κ στα αγαπημένα μας πρόσωπα, γιατί χωρίς υγεία πέρα από εμάς αλλά κ των δικών μας ανθρώπων όταν έρθει η ώρα δεν θα έχουμε την διάθεση να επισκευτουμε τα σπίτια με τα άσπρα λαμπακια.
Το άσχημο κατ'εμενα είναι ότι με όλο αυτο χάσαμε αρκετούς μήνες από την πορνοκαριερα-πορνοβιογραφικο μας.
Χασαμε τόσες εμπειρίες, δεν είναι μόνο τα γαμησια, είναι η όλη η φάση, η επικοινωνία, οι κοπελιές δεν είναι ρομπότ είναι άνθρωποι λέμε κ μια κουβέντα...

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Κι εγώ από Άννα Ιλονα και έγινε ακριβώς όπως το έγραψα.

Πριν 4- 5 χρόνια ήταν Μουναρα.

Αλλά αλήθεια στα παπάρια μου.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ρε μαγκες, ειλικρινα τωρα.
πως ειναι δυνατον να σας ριξει πορτα η πουτανα στο μπουρδελο ???
για να γινει αυτο, πρεπει να σε ξερει.
και για να σε ξερει, πρεπει να εχεις περασει μαζι της μεσα πανω απο 1-2 φορες.
(εκτος αν εισαι ΤΟΣΟ μαλακας με τη μια και εχεις αφησει μαλακισμενο στιγμα)
και για να εχεις περασει μαζι της μεσα, πρεπει να εχεις κανει μαλακια.
το να μπαινεις και να κοιτας, δε νομιζω οτι ειναι δικαιολογια για να σου ριξει πορτα.
αρα φταιτε και εσεις λιγο... εως πολυ θα ελεγα.
και εγω σε τοσες που εχω παει, δεν εχω μπει σε ολες, γιατι προφανως δε μου αρεσουν.
και αν θυμαστε καλα μερικοι, καθε 2 βδομαδες εκανα ενημερωση 2 σελιδες καθε φορα.
δεν εχω μιλησει ασχημα ποτε τοσα χρονια σε καμια (πουτανα) και καποιες (οι περισσοτερες) με ξερουν ηδη (λογικο αλλωστε).
σε 2-3 τσατσαδες εχω βαλει τις φωνες και εχουν κατσει σουζα.
παρολα αυτα καμια δε μου εχει ριξει πορτα.
τι να πω, μου φαινονται λιγο απιθανα ολα αυτα... sorry κιολας.

Εγώ έχω φάει πόρτα για ένα τατουάζ πεντάλφα που έχω.
Τουλάχιστον έτσι μου είπε.
Την είχα γαμήσει δυο φορές, την τρίτη μου λέει όχι.
Θυμάμαι που μου το συζήταγε το τατού τη δεύτερη φορά.
Και όταν μου ριξε πόρτα της λέω για το τατουάζ είναι;
Και μου λέει ναι.
Τώρα αν ισχύει αυτό ή ήταν κάτι άλλο δεν ξέρω.
Δεν έχασα και τίποτα.
Ωραίο μουνί αλλά ξενέρωτο γαμήσι έκανε.
Θυμάμαι την είχα γαμήσει κάπως άγαρμπα γιατί δε με πολυκάβλωνε.
Μπορεί να ταν κιαυτό.
Εχω φαει πορτα για αγνωστο λογο απο πουτανες

Να ναι 3 σε ολη την 25 χρονη μπουρδελοκαριερα μου και μου αφησαν απορια τι εκανα λαθος...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Κι εμένα από Άννα Ιλόνα ήταν.
Άρα έχει θέμα η κοπέλα δε φταίμε εμείς.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296

Αψυχολογητη γκομενα η Αννα Ιλονα

Πολυ ωραιο τσιμπουκι και αφηνε τριχουλα στο μουνι της σε ωραιο σχημα

Εκανε τιμιο γαμησι αλλα σε χαρακτηρα ηταν αστα να πανε.

Απροβλεπτη.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγώ για να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται ψάχνει για άντρα γιαυτό τα κάνει αυτά.
Για να βρει το μαλάκα που θα την κυνηγήσει παρά τα όχι.
Που θα φάει σκάλωμα και θα τρελαθεί και θα της πει όχι μωρό μου σ'αγαπώ και τέτοια.
Μάλλον γιαυτό τα κάνει. Δεν εξηγείται αλλιώς σε τόσους πολλούς.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Κι εμένα από Άννα Ιλόνα ήταν.
Άρα έχει θέμα η κοπέλα δε φταίμε εμείς.

Η κόκα καταστρέφει το μυαλό!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγώ για να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται ψάχνει για άντρα γιαυτό τα κάνει αυτά.
Που θα φάει σκάλωμα και θα τρελαθεί και θα της πει όχι μωρό μου σ'αγαπώ και τέτοια.
Λες να ηταν τετοια?

Να ψαχνε αγαπητικο απο τους πελατες?

Παντως το αγριο βλεμμα της ψαρωνε.

Ενω δεν ηταν τοσο κακια στ αληθεια

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Στην ζώνη εικοσαρικου παίζει ρουφιανιά μεγάλη, αν και στη βεργας στους μονούς αριθμούς εκτελείται έργο από 3 Ρωσίδες.
εκτός από Βέργας και άλλο ένα, παίζει μόνο κλεφτοπόλεμος στο 20άρι, απορώ γιατί τέτοια διαφορά με τους δεκάρικους.

Οι περιορισμοί και τα πρόστιμα για την καραντίνα ισχύουν μόνο για του Έλληνες!

Φυσικό επακόλουθο από την στιγμή που και να τους βάλουν πρόστιμο με τα ψεύτικα χαρτιά που δίνουν άντε βρες τους μετά να πληρώσουν την 300αρα!
Κι έτσι και το καυλί τους άδειο έχουν & την τσέπη γεμάτη δίχως "παράπλευρες" απώλειες...
Αλίμονο σ'εμάς τους μαλάκες!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Θα πω μια μεγάλη αμαρτία μου, ίσως είμαι από τους λίγους μπουρδελιαρηδες που δεν έχω γαμησει ποτέ την Αννα-Ιλονα, η συγκεκριμένη παρόλο που αντικειμενικά είναι πολύ ωραία παρουσία, (το λέω εγώ αυτό που δεν την χωνεύω) κάνει μπαμ ότι έχει ψυχολογικά και σίγουρα σνιφάρει από το υλικό του Νοτη , είχα ένα φίλο που την περίοδο 2014 πέρασε μαζί της στο Φ.66, ο οποίος φίλος μου τέρμα μικροβιοφοβικος, η κοπέλα του ελεγε κάτι τρελά εν ώρα πίπας "παίρνω χάπια τώρα επειδή κόλλησα ένα μικρόβιο στο στόμα από έναν βρωμιάρη μπορεί να είναι σύφιλη " αυτό ήταν, ο φίλος μου σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας..
Τόσα χρόνια με ξέρει την ξέρω δεν έχω περάσει ούτε πρόκειται, μάλιστα τον τελευταίο καιρό η τύπισσα δούλευε στο Φ.59 πάνω όροφο, κάθε φορά που με βλέπει από τις κάμερες να μπαίνω στον οίκο έρχεται μέχρι την πόρτα του οίκου της πάνω και μου φωνάζει " ΜΗΝ ΈΡΘΕΙΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ "
εννοείται δεν την αφήνω χωρίς απάντηση και της φωνάζω "ΔΕΝ ΉΡΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ"
χαρές η Άννα έρχεται και αυτή στην εξώπορτα της και με παίρνει αγκαλιά.
ΑΝΝΑ-ΙΛΟΝΑ ΖΗΛΕΎΕΙΣ ΜΩΡΉ ΠΛΈΜΠΑ???

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Λες να ηταν τετοια?

Να ψαχνε αγαπητικο απο τους πελατες?

Παντως το αγριο βλεμμα της ψαρωνε.

Ενω δεν ηταν τοσο κακια στ αληθεια

Ε μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς.
Ή μπορεί απλά να μη γουστάρει να γαμιέται και να βρίσκεται σε λάθος επάγγελμα.
Και να συντηρείται από αγαπητικούς οι οποίοι γράφουν και θετικές κριτικές τρομάρα τους.
Οπότε πάλι στον έρωτα καταλήγουμε. :2funny:

Μάλλον είναι αυτοί που περάσανε τις δοκιμασίες, ενώ εγώ και κάποιοι άλλοι κοπήκαμε. :2funny:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αν οι πουτάνες σκέπτονταν λογικά τότε δεν θα ήσαν πουτάνες αλλά νοικοκυρές παντρεμένες με κάποιον ωραίο, μορφωμένο νέο με αξιόλογη εργασία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom