Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 346 άτομα (24 μέλη και 322 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.217
Πόντοι
2.477
Εγω ηθελα να της ριξω μπουκετο και τωρα που τη βλεπω μου γυρνανε τα αντερα εχει και μια μουρη συνεχεια ξινισμενη

ειτε ειναι μεσα στον οικο - ειτε εξω ξινησμενη ειναι η μουρη της και στις δυο περιπτωσεις χρειαζεται απαξιωση και να μεινει το μπουκετο στη σκεψη μονο!!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.217
Πόντοι
2.477
Δοκιμάστε το, θα σας αφήσει ήσυχους.

με τρομαζει να κανω κατι τετοιο,μη βγαλει καμια τσιριδα και εμφανιστει η προστασια και δεν εχω ορεξη για τσαμπουκαδες!τη δευτερη φορα που πηγα και μου το εκανε αυτο της ελεγα,εσενα θελω,θα ερθεις?αλλα επεμενε αν παω με την κοπελα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
οι πιο αντιπαθητικες τσατσαδες εβερ αυτη και η αλλη στο φωκαιας 17 κατω που σπαει αρχιδια και αυτη με τις μαλακιες που λεει και οταν φευγεις μουρμουραει μπινελικια

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.217
Πόντοι
2.477
Πάντως αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό, εγώ την πήρα την απάντησή μου από εκδιδόμενη.
Οι περισσότεροι που πάνε στα μπουρδέλα δε γαμάνε. Πάνε μόνο για μάτι. Τους ξέρουν οι τσα2 και οι εκδιδόμενες γιαυτό δεν ασχολούνται.

δυο φορες ειχα περασει σε διαστημα με κενο 1,5 μηνα.την πρωτη φορα ηταν στο διπλανο οικο.λες να με καταλαβε οτι πηγαινω μονο για ματι?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.217
Πόντοι
2.477
οι πιο αντιπαθητικες τσατσαδες εβερ αυτη και η αλλη στο φωκαιας 17 κατω που σπαει αρχιδια και αυτη με τις μαλακιες που λεει και οταν φευγεις μουρμουραει μπινελικια

το ανεχεσαι να μουρμουραει θεωρω!αλλα να σου κλεινει το δρομο και να σε σπρωχνει προς τα πισω,κοινως να παλευεις για να βγεις απο τον οικο ειναι απαραδεκτο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.093
Πόντοι
3.556
Δοκιμάστε το, θα σας αφήσει ήσυχους.

με τρομαζει να κανω κατι τετοιο,μη βγαλει καμια τσιριδα και εμφανιστει η προστασια και δεν εχω ορεξη για τσαμπουκαδες!τη δευτερη φορα που πηγα και μου το εκανε αυτο της ελεγα,εσενα θελω,θα ερθεις?αλλα επεμενε αν παω με την κοπελα.

Τυπε μου στα τόσα χρόνια που κάνω μπουρδελοτσαρκες έχω κάνει άπειρες καφρίλες σε τσατσαδες και πουτάνες, βέβαια πάντα πρώτα τις "μετραω στο μάτι " για να δω τον τύπο τους, η συγκεκριμένη είναι πονηρή πουτανίτσα , για αρχή πάντα της μιλάς γλυκά και όμορφα τάχα μου σου αρέσει σαν γυναίκα, αφού σου παρουσιάζει την κοπέλα (η συγκεκριμένη πάντα έχει κάτι άσχημες φόλες) της λες κατάμουτρα "είσαι πιο ωραία από την κοπέλα " αφού σε πλησιάσει για να σε κρατήσει μέσα στον οίκο, θα την κοιτάξεις με ένα βλέμμα άρρωστο, πεινασμένο για αγριο σεκς, θα την αρπάξεις από την μέση και θα πλησιάσεις μύτη με μύτη μαζί της να της πεις "σε θέλω τρελα" δίνω όσα όσα να σε ξεσκίσω εδώ και τώρα!
Θα σε κοιτάξει με ένα βλέμμα "θέλω αλλά σε φοβάμαι " εκεί θα εστιάσεις στα βυζγιά της, (πάντα τα πετάει τα μισά έξω)..αυτές τις βυζάρες θέλω να τις ρουφήξω απόψε, Ε αυτό ήταν, θα σε θυμάται για πάντα και δεν θα σε ξαναενοχλησει κάρακάρατσεκαρισμένο!
Από τότε με φοβάται και δεν έχει πολλά μαζί μου ..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Παιδιά έλεος με το γυφτορουμανακι την Μικαέλα από Φώκαιας 17.

5 ολόκληρα χρόνια κλείνει στην πιάτσα πλέον.!!!
Άσε που τελευταια την είχε δει πολύ ντίβα...
Εβαλε και πλαστικό βυζί...πλέον κάνει μόνο απλό πρόγραμμα....
Άντε γεια.....:headbang:

ΥΓ: Το Μικαέλακι ήταν καλό και τίμιο στην αρχή της πορνοκαριερας της...μετά ψιλόφολιασε η φάση...!!!:(

Μυστη μου καλη
ειναι η Μικαελα.
Με τη σαβουρα που εχει
η Φυλης, η Μικαελα παιρνει ακομα περισσοτερη αξια.

Προσωπικα αν δεν ηταν τοσο απλο το προγραμμα και δεν εβγαζε μια δηθενια, θα ξανασπαγα τον κουμπαρα μου (δεκαρικακιας ειμαι, δεν το κρυβω).

Αυτο ομως δεν
την κανει και φολα.

:hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.019
Πόντοι
27.261
Οι περισσότεροι που πάνε στα μπουρδέλα δε γαμάνε. Πάνε μόνο για μάτι. Τους ξέρουν οι τσα2 και οι εκδιδόμενες γιαυτό δεν ασχολούνται.

Εμείς που γαμάμε είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα. Και ανάρπαστοι.
Το διασταύρωσα μια φορά με γνωστό που πέτυχα στη Φυλής και του λέω παίζει κανένα καλό; Και μου λέει εγώ μόνο για τσάρκα έρχομαι.
Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν τέτοια ναυάγια.

για να το λες αυτο και αν οντως το πιστευεις, μαλλον δεν εισαι της πιατσας και πολυ.
εδω υπαρχουν ατομα που πληρωνουν...
για να τους γαμησουν οι πουτανες,
για να τους γλυψουν τον κωλο,
για να παρουν ματι απλως,
για να την παιξουν μονο μεσα στο δωματιο χωρις να γαμησουν,
για ενα καρο ανωμαλα πραγματα ακομα.
μια πολυ γνωστη μου-standarακι μου τεζα, μου ειχε πει οτι μια φορα μπαινοντας μεσα στο δωματιο, βρηκε τον τυπο πανω στο κρεβατι ορθιο να τον παιζει απο πριν και της ειπε.... απλα κοιταμαι.
μου εχουν πει και αλλα σκηνικα, αλλα τι να λεμε τωρα...αστα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Του αλλου του εριξε πορτα η πουτανα και αντι να την βριζει και να λεει ποσο καριολα ειναι μας την διαφημίζει κιολας :confused:
Μαλακες ποσο ναυαγια εισαστε ;
Όταν ξεφτυλίσεις κάποια εκδιδόμενη... μάθε να της λες ευχαριστώ!! Βέβαια χλωμό σε κόβω να φτάνεις σε αυτό το επίπεδο, γιατι μάλλον μόνο απο έξω περνάς!!

Όταν σου ρίξει άκυρο, γιατί πρέπει να δουλέψει κιόλας, και δεν μπορεί να ανέχεται τις ιδιοτροπίες του καθενός που την φτάνουν στα όρια της ή τα ξεπερνούν... της λες πάλι ευχαριστώ...

Την ευχαριστείς που σε ανέχτηκε τόσο καίρο, και το λες και σε κανέναν άλλον, να ξέρει οτι μπορεί να βρεί μια πουτάνα να γαμήσει να το ευχαριστηθεί!!

Ένας μικρός, χαμένος στο μυαλό του, προσπαθώντας να πνίξει τις αποτυχίες της ζωή του πίσω απο ένα προφίλ... προσπαθώντας να ψηλώσει το εγω του, λέγοντας μερικά μειωτικά σχόλια σε άλλους απλώς για να περνάει την ώρα του και να αισθάνεται σπουδαίος... είναι για να τον λυπάσαι...

Την έχεις την περιφρόνηση αλλά και την λύπηση πολλών εδω μέσα, εμεις δεν ξέρουμε ποιος είσαι, το χειρότερο όμως, ούτε εσυ ξέρεις!!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όταν μια γυναίκα πηγαίνει μαζί μας επειδή την πληρώνουμε τότε δεν μας κάνει χάρη αλλά μάλλον εμείς της κάνουμε διότι χωρίς εμάς δεν θα μπορούσε να ζήσει σαν πλούσια. Οι περισσότερες πουτάνες αυτό το ξεχνούν μετά από 2 ή 3 χρόνια στην πορνεία και αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.093
Πόντοι
3.556
Όταν μια γυναίκα πηγαίνει μαζί μας επειδή την πληρώνουμε τότε δεν μας κάνει χάρη αλλά μάλλον εμείς της κάνουμε διότι χωρίς εμάς δεν θα μπορούσε να ζήσει σαν πλούσια. Οι περισσότερες πουτάνες αυτό το ξεχνούν μετά από 2 ή 3 χρόνια στην πορνεία και αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους!

Λυκάνθρωπε επιστρέφουν τα μυαλά τους στη θέση τους όταν γερνάνε βέβαια, όταν έχουν μείνει μπατηράκια και τα δίνουν όλα στο μεταξι με 10€ ...τελειωτικό στο στόμα οι γιαγιάδες και σου λένε σας ευχαριστώ κύριε, και ας έχεις ίδια ηλικία με τα εγγόνια τους .

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Εμείς που γαμάμε είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα. Και ανάρπαστοι.
Το διασταύρωσα μια φορά με γνωστό που πέτυχα στη Φυλής και του λέω παίζει κανένα καλό; Και μου λέει εγώ μόνο για τσάρκα έρχομαι.
Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν τέτοια ναυάγια.

για να το λες αυτο και αν οντως το πιστευεις, μαλλον δεν εισαι της πιατσας και πολυ.
εδω υπαρχουν ατομα που πληρωνουν...
για να τους γαμησουν οι πουτανες,
για να τους γλυψουν τον κωλο,
για να παρουν ματι απλως,
για να την παιξουν μονο μεσα στο δωματιο χωρις να γαμησουν,
για ενα καρο ανωμαλα πραγματα ακομα.
μια πολυ γνωστη μου-standarακι μου τεζα, μου ειχε πει οτι μια φορα μπαινοντας μεσα στο δωματιο, βρηκε τον τυπο πανω στο κρεβατι ορθιο να τον παιζει απο πριν και της ειπε.... απλα κοιταμαι.
μου εχουν πει και αλλα σκηνικα, αλλα τι να λεμε τωρα...αστα.

Εμένα μου έχει πει πουτάνα για τύπο που έκανε το σκύλο. Γάβγιζε, έγλειφε παπούτσια, τον έβγαζε βόλτα στο σαλόνι με λουρί και άλλα τέτοια. Στέλεχος σε τράπεζα κατά τα άλλα. Πλήρωνε αδρά...
Επίσης το ότι τους περισσότερους τους γαμάνε το ξέρω. Μου το χουν πει πολλές.

Αλλά τελικά αυτά τα θεωρώ πιο φυσιολογικά από τις ορδές που πάνε μόνο για βόλτα.
Δηλαδή τι θέλουν; Για ποιο λόγο πάνε; Για να φάνε βρισίδι;

Τουλάχιστον οι άλλοι πληρώνουν και βγάζουν βίτσια. Αυτό το κατανοώ. Μες στο πρόγραμμα είναι.
Οι άλλοι όμως είναι θεοπάλαβοι. Πάνε χωρίς λόγο εκεί. Τρελοί εντελώς.
Τουλάχιστον ο σκύλος και ο μπινές έχουν ένα λόγο που βρίσκονται εκεί.
Μια λογική υπάρχει, αν και ανώμαλη. Στους άλλους έχει κάνει φτερά.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216

Λυκάνθρωπε επιστρέφουν τα μυαλά τους στη θέση τους όταν γερνάνε βέβαια, όταν έχουν μείνει μπατηράκια και τα δίνουν όλα στο μεταξι με 10€ ...τελειωτικό στο στόμα οι γιαγιάδες και σου λένε σας ευχαριστώ κύριε, και ας έχεις ίδια ηλικία με τα εγγόνια τους .

Τι να τις κάνουμε τότε ρε φίλε;
Το θέμα είναι να είναι πιπίνι και να έχει το μυαλό της γιαγιάς για να μπορεί να διακρίνει πόσο τυχερή είναι.

Σπάνιος συνδυασμός, αλλά δε θα πρεπε. Κανονικά όλες θα πρεπε να το βλέπουν. Αλλά δεν έχουν μυαλό. Γιαυτό δε φτουράνε οι περισσότερες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Οι περισσότερες πουτάνες αυτό το ξεχνούν μετά από 2 ή 3 χρόνια στην πορνεία και αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους!
'Εχετε παρατηρήσει ρωσίδες και ρουμάνες όταν πρωτοέρχονται ελλάδα; Οι πρώτες πηδιούνται δίχως αύριο κάνοντας όλα τα κόλπα (όπως στις τσόντες) χωρίς σιχαμάρες και κόνξες.. Ενώ οι δεύτερες νομίζουν ότι είναι κάτι φυσικό να τις παίρνεις ελεύθερα απο παντού.. Έπειτα όμως αφού μάθουν λίγα ελληνικά.. μεταμορφώνονται σε θηλυκό κων/ο κατακουζηνό :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.093
Πόντοι
3.556
Οι περισσότερες πουτάνες αυτό το ξεχνούν μετά από 2 ή 3 χρόνια στην πορνεία και αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους!
'Εχετε παρατηρήσει ρωσίδες και ρουμάνες όταν πρωτοέρχονται ελλάδα; Οι πρώτες πηδιούνται δίχως αύριο κάνοντας όλα τα κόλπα (όπως στις τσόντες) χωρίς σιχαμάρες και κόνξες.. Ενώ οι δεύτερες νομίζουν ότι είναι κάτι φυσικό να τις παίρνεις ελεύθερα απο παντού.. Έπειτα όμως αφού μάθουν λίγα ελληνικά.. μεταμορφώνονται σε θηλυκό κων/ο κατακουζηνό :confused:

Οι Ρωσίδες όσο μεγαλώνουν Νιο γίνονται σαν το παλιό καλό κρασί.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Τι να τις κάνουμε τότε ρε φίλε;
Το θέμα είναι να είναι πιπίνι και να έχει το μυαλό της γιαγιάς για να μπορεί να διακρίνει πόσο τυχερή είναι.

Σπάνιος συνδυασμός, αλλά δε θα πρεπε. Κανονικά όλες θα πρεπε να το βλέπουν. Αλλά δεν έχουν μυαλό. Γιαυτό δε φτουράνε οι περισσότερες.

Οι πουτάνες που έχουν μυαλό τα περισσότερα λεφτά που βγάζουν τα βάζουν στην άκρη αλλά αυτές δεν είναι ούτε το 5%, ενώ το 95% τα ακουμπάει κανονικά σε κάποιον "αγαπητικό" (νταβά) που έχουν για τον δείχνουν στις φιλενάδες τους και να ζηλεύουν! Τόσο χαζό και άρρωστο μυαλό έχουν οι περισσότερες πουτάνες!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ο dildos εφαγε την πορτα του και ειπε και ευχαριστω :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Για αλλη μια φορα καταφερα να εισχωρησω στα ενδοτερα του Μεταξουργειου.
Ολες οι πορτες ανοικτες
οταν το βαλω στοχο.
Σε γνωστο σπιτι οροφου
με περιμενε συνδετικος κρικος κι εγω σαν κατασκοπος εσυρα το κορμι μου. Να πατε προς το μεσημερι κι ας ειναι κλειστη η πορτα κατω. Παιζει εναλλαγη τεμαχιων κι εχει και με φουλ στα 15 ευρω.
Θα περασετε οκ για τα δεδομενα της εποχης.
Θα εγραφα τα παντα με λεπτομερειες αλλα θα το κλειδωσουν.
Συντεταγμενες καπου στην μεση της σαπιας οδου με ζυγο νουμερο. Βαλτε λιγο μυαλο να δουλεψει
και θα γαμησετε.

:rockon:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Για όσους καυλώνουν με τον κίνδυνο να συλληφθούν με τον πούτσο στο μουνί, ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom