Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (27 μέλη και 247 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261
απο βολτα πριν λιγο, ουτε ποντικος.

Συνημμένα

• μπαλα.jpg
    μπαλα.jpg
    104,1 KB · Εμφανίσεις: 19

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.367
Πόντοι
46.232
Η μικαελα τα τελευταια 3 χρόνια που την παίρνω ανέκαθεν είχε ελεύθερο τρομπόνι στο πρόγραμμα, στις αρχές ρίχναμε κάτι παθιασμένα γαμησια μαζί της, την εσκιζα την γάτα, έχει πολλές αντοχές.
Βέβαια τον τελευταίο χρόνο έχει πεσει αρκετά στην όρεξη, όχι ότι δεν είναι πια αξιαγάμητη, αλλά δεν έχει αυτό το ναζι που είχε στην αρχή, την ανέβασε αρκετά στην εμφάνιση η προσθήκη σιλικόνης στο στήθος της.
Προσωπικά την γούσταρα πιο πολύ με το φυσικό της , θύμιζε λυκειοκόριτσο που γαμιεται με τον αλήτη του σχολείου..μεγάλο ++++ τα τατουάζ της, της πάνε της ατιμης.
Μια φορά που την είχα δει ντυμένη έξω στο δρόμο, πολύ μικροκαμωμένη ρε συναγωνιστές, γυμνή είναι πολύ τούμπανο, το κατάμαυρο μαλλάκι της αχχ Μικαελα... να είσαι καλά όπου και να είσαι . Τίμιο κορίτσι.
Έτσι, και πριν τις σιλικόνες ήταν μια χαρά και γαμιοταν πάρα πολύ καλά παρόλο που διάφοροι εδώ μέσα την είχαν βγάλει κ αυτή... φόλα... συμφωνώ πάντως ότι ακόμα και με τη μειωμένη απόδοση (σε σχέση πάντα με παλιά) μια χαρά ήταν, και ωωω το κωλαρα στα τέσσερα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μύστη τντ επίσης άξιες αναφοράς είναι και το δίδυμο Αννα-Ζανα πρωτοεμφανιστηκαν ως αδελφές-ξαδέλφες στο Κολωνού 53 τον Μάιο του 2018. (Αχ αυτό το 2018)
2 κοντά κορίτσια όλο νάζι χαρά και μπρίο, ήταν πολύ άδικο για αυτές να γαμιουνται για ένα δεκάρι στο μετάξι από κάθε παρακμιακό, το τι παρτουζες τσιμπούκια κάνανε οι ατιμες δεν περιγράφεται, είχα βέβαια μια παραπάνω συμπάθεια στην Άννα (μελαχρινή)
Η άλλη είχε στυλ Κλεοπάτρα στο μαλλί χρώματος καστανό.
Μετακόμισαν βέβαια αυτές οι κορασίδες το 2019 στο φωκαιας 24, εκεί τους πρότεινα παρτουζα με ένα 30ράκι, η Άννα ήταν υπέρ, η δε Ζανα το έπαιζε υπεράνω και ήθελε 40...ξέχασε ότι πριν κάτι εβδομάδες τις έπαιρναν οι κάθε παρακμιακοί με το μπλε εισιτήριο τις 2 μαζι, τελοσπαντων συνεχισα με την Άννα που την έχω πάρει συνολικά 8 φορές, το κορίτσι ήταν δυναμίτης, πάντα με αποκαλούσε με το παρατσούκλι "ταρζάν "..θυμάμαι μια φορά την πέτυχα στο δρόμο, την πέτυχα 12 παρά μες την ερημιά σαν τους goin' through στη μέση της φωκαιας, "εεε ταρζάν " με φώναξε και με πήρε από το χέρι μέσα στον οίκο λαβύρινθο 24, εκεί μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο "come on Tarzan " ανεβαίνει πάνω τις σκάλες και εγώ από πίσω της να θαυμάζω το μαύρο κολάν που αναδείκνυε πιστά την κωλαρα της να ανεβαίνω και εγώ, μέσα στο σαλόνι της λεω ότι θα μπω αλλά θέλω να φοράει το κολάν όταν έρθει για να της το βγάλω εγώ, φυσικά και δέχτηκε αφού μου είχε συμπάθεια, στο δωμάτιο μέσα της έβγαλα το κολάν καθώς δάγκωνα τη κωλαρα της...φοβερό μωρό, εκφυλόμουτρο που ταιριάζει πέρα για πέρα με τον χαρακτήρα της, άλλη φορά την πήρα μέσα στη τουαλέτα του Φω24, όπως και την Ρίτα το φετινό καλοκαίρι..
Μακάρι να ξαναγυρίσει η Άννα..τις 8 φορές που την έχω πάρει θα τις κάνω 18 ...το αξίζει.

Vg1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!!μηπως γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού με την Ελενη απο το Ιωαννίνων 5;;ευχαριστω εκ των προτέρων!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261
Μια φορά που την είχα δει ντυμένη έξω στο δρόμο, πολύ μικροκαμωμένη ρε συναγωνιστές, γυμνή είναι πολύ τούμπανο

τα πορνοτακουνα ειναι μεγαλη παραπλανηση, μια απο τις αρκετες ακομα :wink:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτο το πραγμα με τις αδελφες και τις ξαδελφες (οταν ειναι αληθεια) δειχνει με ποση ευκολια πειθει η μια την αλλη. Ας θυμηθουμε πολυ γρηγορα την βερονικα αδερφη της παολα (χονδρες) η την αρινα-ερρικα που ειχε αδερφη την αλλη στο ιασωνος 44 μεσαιο καινουργιο.
Αν δεν ειναι ολα αληθεια τουλαχιστον μας μενει η καυλα του να παιρνεις αδελφες.
Μωρε αμα ειναι να τον βαλουμε κατι θα βρουμε οπως και να ειναι η αλλη.
:2funny:

Στο Κολωνου 53 που ανεφερες μυστη τονυ καταπιανοταν αρκετα με παρτουζες και μαλιστα κυνηγουσαν και αγνωστους μεταξυ τους για να τους χωρεσουν ολους μην χαθει
η πελατεια. Τωρα αυτα ξεχασε τα.
Το κολαν πολυ θετικο
σαν εικονα. Κατεβασμενο παντα μεχρι τα γονατα μυστη μου ειτε βγαλμενο τελειως η οχι μεχρι
να σταξει το μουνι και δως του να πανε πηγανε βαστωντας τοιχο.

Εεεεεεεεεεεε;;;

αυτα ειναι!!!

:heavymetalbig:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μύστη μου το κολάν αν έχει την κατάλληλη συνεργασία με την κωλαρα της εκάστοτε Κορασιδας είναι φαρμάκι για τους εγκεφάλους ενός αρσενικού...στη φυλής μακράν τον καλύτερο κωλο μέσα σε κολάν έχω δει στην Αντριάνα του Φ.67 ...την είδα δει ένα βράδυ να μπαίνει στον οίκο με κολάν, και πάει αυτό ήταν, πέρασα μαζί της και ας ξέρω ότι ψιλοφολιάζει..εδω την έχουμε το περσινό καλοκαιράκι να ποζάρει μπροστα σε μαύρη μερσέντα στον οίκο της (έκρυψα μούρη για ευνόητους λόγους)

Συνημμένα

• 20201204_195637.jpg
    20201204_195637.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 22

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πότε βλέπετε να ανοίξουν τα μπουρδελάκια μας; Απρίλιο περίπου; Η ελπίζουμε νωρίτερα; :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πότε βλέπετε να ανοίξουν τα μπουρδελάκια μας; Απρίλιο περίπου; Η ελπίζουμε νωρίτερα; :confused:

Απο οτι ακουω και βλεπω
το γρηγοροτερο την νεα χρονια και το αργοτερο
κατα το Πασχα.
Αν εχεις τηλεφωνα παρε κανενα η ρωτα τιποτα γνωστες αλλα τα ιδια θα σου πουν κι εσενα να ξερεις.

Ουσιαστικα οταν βλεπεις τετοιο ευρος στις εκτιμησεις, σημαινει
οτι κανεις δεν ξερει.

:confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να κανω μια παρενθεση.

Κατηγορω τους ανθρωπους.

Δεν γινεται να εχει αναμονη στο τμημα αλλαντικων - τυριων για μαλακιες.
Ηρθε μια γρια να παρει παστουρμα και ο υπαλληλος ειπε οτι επειδη λερωθηκε
η μηχανη θα πρεπει να περιμενουμε να καθαριστει.

Εκανε περιπου δεκα λεπτα και μαλιστα ετρεχε ο κακομοιρης. Ποιος καριολης εισηγαγε αυτες τις μαλακιες; εγω θυμαμαι οτι οταν κοβοταν παστουρμας γινοταν ενα τυπικο καθαρισμα να μην σκυλοβρωμαει το επομενο αλλαντικο και προχωρουσαμε αμεσως.
Εδω περα επιστρατευτηκαν μπουκαλια και σπρευ με τρεις τεσσερις πετσετες, νερα και χαρτια. Σιγα μην παρουμε και αδεια απο τον δημο. Τι μαλακιες ειναι αυτες μωρε; τοσο καιρο γιατι δεν υπηρχαν αυτα;

:2funny: :jerking:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ολιγου στο Μεταξουργειο
τρεις κι ο κουκος.

Φυλης τα ιδια. Εχουν φυγει κι οι κατσαρολες απο το στεκι μαυρων που τρωνε.

Λιοσιων δεν πηγα να δω.
Απορω γιατι δεν εχει γινει καποιο γηπεδο εκει
απο τα στουντελα μεχρι την Τροφωνιου.

:2funny:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
15 Δεκεμβρίου ανοιγουνε ολα τα μπουρδελα μυστες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μύστη τντ θα ανοίξει γήπεδο για την ομάδα ΠΟΥΤΑΝΑΪΚΟΣ FυλήC ...οι λατινες της λιοσιων θα παίζουν ως Αριστερά και δεξιά εξτρέμ..η Βάσια από βεργας θα είναι γκολκίπερ για να τρώει και τίποτα στο τέρμα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πηγη; Όχι Δεβετζή, εννοώ για αυτή τη πληροφορία.

Θα ειδε τηλεοραση
οτι σπαει στις 14 το λοκνταουν οποτε σου λεει θα πω 15 να γραψω και κατι.

Ειναι αυτο που λεμε
αφου η αγελαδα κανει μουουουου θα κανει
και το μουουουουου αγελαδα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τντ βλακα υποτσατσε φαε σκατα γιδι

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Μύστη μου το κολάν αν έχει την κατάλληλη συνεργασία με την κωλαρα της εκάστοτε Κορασιδας είναι φαρμάκι για τους εγκεφάλους ενός αρσενικού...στη φυλής μακράν τον καλύτερο κωλο μέσα σε κολάν έχω δει στην Αντριάνα του Φ.67 ...την είδα δει ένα βράδυ να μπαίνει στον οίκο με κολάν, και πάει αυτό ήταν, πέρασα μαζί της και ας ξέρω ότι ψιλοφολιάζει..εδω την έχουμε το περσινό καλοκαιράκι να ποζάρει μπροστα σε μαύρη μερσέντα στον οίκο της (έκρυψα μούρη για ευνόητους λόγους)

S500, αλβανικές πινακίδες, Φυλής, το τρίο που σκοτώνει. Ε σίγουρα μιλάμε για επιχειρηματία με νόμιμες δραστηριότητες.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Γνώμη μου θα πρέπει να ανοίξουν τα μπουρδέλα σύντομα. Επηρεάζει καλώς ή κακώς την ψυχολογία μας η αποχή αυτή. Είναι μια ψυχοθεραπεία.

Τα ανοίγεις και όποιος γουστάρει πάει. Είναι απλά τα πράγματα.

Ε ρε πέρυσι τέτοια εποχή τι τσάρκες κάναμε...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μια τσα που ρωτησα εχτες μου ειπε 14 μια αλλη που ρωτησα σημερα μου ειπε ιανουαριο μαζι με τα μασαζ γυμναστήρια κλπ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom