Μύστη τντ επίσης άξιες αναφοράς είναι και το δίδυμο Αννα-Ζανα πρωτοεμφανιστηκαν ως αδελφές-ξαδέλφες στο Κολωνού 53 τον Μάιο του 2018. (Αχ αυτό το 2018)
2 κοντά κορίτσια όλο νάζι χαρά και μπρίο, ήταν πολύ άδικο για αυτές να γαμιουνται για ένα δεκάρι στο μετάξι από κάθε παρακμιακό, το τι παρτουζες τσιμπούκια κάνανε οι ατιμες δεν περιγράφεται, είχα βέβαια μια παραπάνω συμπάθεια στην Άννα (μελαχρινή)
Η άλλη είχε στυλ Κλεοπάτρα στο μαλλί χρώματος καστανό.
Μετακόμισαν βέβαια αυτές οι κορασίδες το 2019 στο φωκαιας 24, εκεί τους πρότεινα παρτουζα με ένα 30ράκι, η Άννα ήταν υπέρ, η δε Ζανα το έπαιζε υπεράνω και ήθελε 40...ξέχασε ότι πριν κάτι εβδομάδες τις έπαιρναν οι κάθε παρακμιακοί με το μπλε εισιτήριο τις 2 μαζι, τελοσπαντων συνεχισα με την Άννα που την έχω πάρει συνολικά 8 φορές, το κορίτσι ήταν δυναμίτης, πάντα με αποκαλούσε με το παρατσούκλι "ταρζάν "..θυμάμαι μια φορά την πέτυχα στο δρόμο, την πέτυχα 12 παρά μες την ερημιά σαν τους goin' through στη μέση της φωκαιας, "εεε ταρζάν " με φώναξε και με πήρε από το χέρι μέσα στον οίκο λαβύρινθο 24, εκεί μου έσκασε ένα γλωσσόφιλο "come on Tarzan " ανεβαίνει πάνω τις σκάλες και εγώ από πίσω της να θαυμάζω το μαύρο κολάν που αναδείκνυε πιστά την κωλαρα της να ανεβαίνω και εγώ, μέσα στο σαλόνι της λεω ότι θα μπω αλλά θέλω να φοράει το κολάν όταν έρθει για να της το βγάλω εγώ, φυσικά και δέχτηκε αφού μου είχε συμπάθεια, στο δωμάτιο μέσα της έβγαλα το κολάν καθώς δάγκωνα τη κωλαρα της...φοβερό μωρό, εκφυλόμουτρο που ταιριάζει πέρα για πέρα με τον χαρακτήρα της, άλλη φορά την πήρα μέσα στη τουαλέτα του Φω24, όπως και την Ρίτα το φετινό καλοκαίρι..
Μακάρι να ξαναγυρίσει η Άννα..τις 8 φορές που την έχω πάρει θα τις κάνω 18 ...το αξίζει.