Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (25 μέλη και 252 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βρισκομαι σε διλημμα.
Δυο τρεις εκδιδομενες που μου εδιναν κανα ψιλο για τα ξυδια μου, πηραν δρομο για την πατριδα τους.
Απο τσατσαδες παντως δεν εχω σκεφτει να παρω γιατι δεν βγαινουν τα μπατιρακια.
Εχω μεγαλειο ψυχης!

Τι θα κανω τωρα;

ετσι μου ερχεται να παω
να δουλεψω...

:confused:
.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Από την εμπειρία του προηγούμενου lockdown ο ΚΑΔ των δελων ήταν από τους τελευταίους που άνοιξαν δυστυχώς. Πολύ δύσκολο το βλέπω να ανοίγουν τα ντελα πριν την εστίαση και τα μπουζουκομπαρ. Μακάρι να είναι αλλιώς αυτή τη φορά.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια εκδιδομενη που εχω παρει πολλες φορες και την σεβομαι ως βραχο θελησης ειναι η Ιονελλα απο το Λεωνιδου 6.
Απλο προγραμμα σταθερα και αμετακλητα.
Καλη για δεκαρικο.
Ελαχιστες φορες ξεφυγε απο το προγραμμα και αυτο ειναι που με κανει να την εκτιμω.
Δοκιμασα τα παντα και δεν λυγισε. Μπραβο της.
Δεν ψαρωσε.

Μπορει βεβαια η τσατσα της
να ειναι καθυστερημενη και νευροσπαστη αλλα οταν σιτιζεσαι με κερματα οπως αυτη
δικαιολογειται
ο παραλογισμος.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Από την εμπειρία του προηγούμενου lockdown ο ΚΑΔ των δελων ήταν από τους τελευταίους που άνοιξαν δυστυχώς. Πολύ δύσκολο το βλέπω να ανοίγουν τα ντελα πριν την εστίαση και τα μπουζουκομπαρ. Μακάρι να είναι αλλιώς αυτή τη φορά.

Ευχομαι να ανοιξουν διοτι ειτε ως πρωτη ειτε ως δευτερη λυση, ειτε ως διασκεδαση, ειτε ως τσαρκα με επιλογες μετα απο βολτα, ειτε ως αντικειμενο μελετης, ειτε οπως το βλεπει ο καθενας, τα μπουρδελα αποτελουν κατι σημαντικο στην κοινωνια.

:rockon:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ο τντ πασχιζει ολη μερα μα μας δειξει τι κούκλος ειναι και ποσο καλα γαμαει που τον χαρτζιληκωνουν οι πουτανες ενω εντωμεταξυ γαμαει και κανονικες γκομενες οχι πορνες ενωω , ρωταω τωρα , ποσο βλακας ειναι αυτος ο τυπος

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μεγαλος παπατζης ο τντ εγω πιστευω οτι ουτε καν γαμαει παει στα μπουρδελα και κοιταει μετα παει σπιτι τον παιζει

George911(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγο κάνοντας την καραντίνιακη ποδηλαταδα μου, πέρασα από Ιάσωνος.
Υπήρχαν σπίτια κλειδωμένα που άνοιγαν με χτύπημα στη πόρτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Επειδή αναφέρθηκε η Μικαέλα απο Φώκαιας, μπορώ να πω οτι έχω κάνει απο τα καλύτερα γαμήσια μου με εκδιδόμενη... Δεν είναι τυχαίο που είναι σε δωμάτια συνέχεια μισάωρα ή ώρας!!

Είχα κατηγορηθεί κιόλας οτι την προμοτάρουμε επειδή ανέβασα δυο φωτογραφίες... Εαν ο papaphilips η ο κάθε παπαφιλιπς που μας γράφει την εμπειρία του που γάμησε καλά, είναι προμότορας, ναι τότε έκανα και εγω προμόσιον...

Το αστείο του θέματος είναι οτι διαβάζεις κατηγορίες του στυλ, πήγα είδα και έφυγα!! Είμαι μάγκας και δεν τσίμπησα και άλλα τέτοια χωρίς να έχουν προσωπική εμπειρία... Στο μπουρδέλο αν δεν φολιαστείς, είναι κάτι σαν αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις...

Υ.Γ.1. Απο την Μιχαέλα έχω φάει πόρτα, μου έχει ζητήσει να μην ξαναπάω...(αλλά όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, αξίζει...).
Υ.Γ.2. Eric, press the zero button, you don't have good connection!!

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
οι δύο φωτό από Bill δικές σου ήταν? αν υπάρχει κι άλλο υλικό από Μιχαέλα θα με
ενδιέφερε σε pm αν θες να μιλήσουμε
Επειδή αναφέρθηκε η Μικαέλα απο Φώκαιας, μπορώ να πω οτι έχω κάνει απο τα καλύτερα γαμήσια μου με εκδιδόμενη... Δεν είναι τυχαίο που είναι σε δωμάτια συνέχεια μισάωρα ή ώρας!!

Είχα κατηγορηθεί κιόλας οτι την προμοτάρουμε επειδή ανέβασα δυο φωτογραφίες... Εαν ο papaphilips η ο κάθε παπαφιλιπς που μας γράφει την εμπειρία του που γάμησε καλά, είναι προμότορας, ναι τότε έκανα και εγω προμόσιον...

Το αστείο του θέματος είναι οτι διαβάζεις κατηγορίες του στυλ, πήγα είδα και έφυγα!! Είμαι μάγκας και δεν τσίμπησα και άλλα τέτοια χωρίς να έχουν προσωπική εμπειρία... Στο μπουρδέλο αν δεν φολιαστείς, είναι κάτι σαν αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις...

Υ.Γ.1. Απο την Μιχαέλα έχω φάει πόρτα, μου έχει ζητήσει να μην ξαναπάω...(αλλά όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, αξίζει...).
Υ.Γ.2. Eric, press the zero button, you don't have good connection!!

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επειδή αναφέρθηκε η Μικαέλα απο Φώκαιας, μπορώ να πω οτι έχω κάνει απο τα καλύτερα γαμήσια μου με εκδιδόμενη... Δεν είναι τυχαίο που είναι σε δωμάτια συνέχεια μισάωρα ή ώρας!

Και σε μένα τα ίδια έχει κάνει!

Μήπως σου έδειξε πόρτα όταν έγινες τακτικός πελάτης της επειδή περίμενε κάτι παραπάνω από σένα;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Του αλλου του εριξε πορτα η πουτανα και αντι να την βριζει και να λεει ποσο καριολα ειναι μας την διαφημίζει κιολας :confused:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μαλακες ποσο ναυαγια εισαστε ;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω φετος την ειδα και δεν μπήκα γιατι δεν μου αρεσαν τα βυζια της

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Στο μεταξι απεναντι απο το καφενειο βλεπω συνεχεια αυτη τη σπασαρχιδω την τσα που δουλευε στο 66 που σου εκλεινε το δρομο για να μην φυγεις :angry:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.173
Πόντοι
2.477
Στο μεταξι απεναντι απο το καφενειο βλεπω συνεχεια αυτη τη σπασαρχιδω την τσα που δουλευε στο 66 που σου εκλεινε το δρομο για να μην φυγεις :angry:

και της ελεγες τυπε τους αλλους γιατι τους αφηνεις να φυγουν και επαιρνες απαντηση οτι εσυ μου αρεσεις???:wink:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εγώ την συγκεκριμένη πάντα όταν μου έκλεινε το δρόμο την εχούφτωνα και της έλεγα "μωρο μου καυλιαρα μου πόσο σεξυ είσαι απόψε " και από την αμηχανία της με άφηνε ελεύθερο...
Δοκιμάστε το, θα σας αφήσει ήσυχους.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω ηθελα να της ριξω μπουκετο και τωρα που τη βλεπω μου γυρνανε τα αντερα εχει και μια μουρη συνεχεια ξινισμενη

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

και της ελεγες τυπε τους αλλους γιατι τους αφηνεις να φυγουν και επαιρνες απαντηση οτι εσυ μου αρεσεις???:wink:

Πάντως αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό, εγώ την πήρα την απάντησή μου από εκδιδόμενη.
Οι περισσότεροι που πάνε στα μπουρδέλα δε γαμάνε. Πάνε μόνο για μάτι. Τους ξέρουν οι τσα2 και οι εκδιδόμενες γιαυτό δεν ασχολούνται.

Εμείς που γαμάμε είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα. Και ανάρπαστοι.
Το διασταύρωσα μια φορά με γνωστό που πέτυχα στη Φυλής και του λέω παίζει κανένα καλό; Και μου λέει εγώ μόνο για τσάρκα έρχομαι.
Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν τέτοια ναυάγια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom