Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (14 μέλη και 127 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Οι περισσότερες πουτάνες αυτό το ξεχνούν μετά από 2 ή 3 χρόνια στην πορνεία και αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν τους Έλληνες δημοσίους υπαλλήλους!
'Εχετε παρατηρήσει ρωσίδες και ρουμάνες όταν πρωτοέρχονται ελλάδα; Οι πρώτες πηδιούνται δίχως αύριο κάνοντας όλα τα κόλπα (όπως στις τσόντες) χωρίς σιχαμάρες και κόνξες.. Ενώ οι δεύτερες νομίζουν ότι είναι κάτι φυσικό να τις παίρνεις ελεύθερα απο παντού.. Έπειτα όμως αφού μάθουν λίγα ελληνικά.. μεταμορφώνονται σε θηλυκό κων/ο κατακουζηνό :confused:
Γενικά ελληνιδοποιιούνται επειδή τα τραβάει ο οργανισμός μας.Όταν βλέπουν αγαπούληδες,πίρφορους και διάφορους να τους πηγαίνουν λουλουδια,σοκολατάκια και κινητά,σου λέει θα κάνω τα μισά για να μην κουράζομαι και το πολύ πολύ να φορτωθώ σε κανέναν μαλάκα αν δεν πιάσω σαν πουτάνα.Παράλληλα μάλλον θα έχει και κανέναν κατσεκαλά απο την πατρίδα της να την πηδάει και όλα καλά.Ο μαλάκας θα βαράει και παλαμάκια.Η πραγματικότητα βρίθει τέτοιων ιστοριών και μάλιστα πολλοί χάλασαν τις οικογένειές τους για μια πουτάνα.Γενικά είμαστε σαν άνδρες για τον πούτσο και μας φέρονται σαν να είμαστε για τον πούτσο.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αφου υπαρχουν ναυαγια σαν τον ντιλτνο που τους φτυνουν και τους λενε και ευχαριστω πως να μην ψωνιστουν

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σήμερα είναι ευκαιρία να τον χώσουμε στο μετάξι με μεγαλύτερη ασφάλεια, όλα τα χοιρινά κάνανε απόβαση στα Εξάρχεια και τη Πατησίων ..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936
Γενικά ελληνιδοποιιούνται επειδή τα τραβάει ο οργανισμός μας.Όταν βλέπουν αγαπούληδες,πίρφορους και διάφορους να τους πηγαίνουν λουλουδια,σοκολατάκια και κινητά,σου λέει θα κάνω τα μισά για να μην κουράζομαι και το πολύ πολύ να φορτωθώ σε κανέναν μαλάκα αν δεν πιάσω σαν πουτάνα.Παράλληλα μάλλον θα έχει και κανέναν κατσεκαλά απο την πατρίδα της να την πηδάει και όλα καλά.Ο μαλάκας θα βαράει και παλαμάκια.Η πραγματικότητα βρίθει τέτοιων ιστοριών και μάλιστα πολλοί χάλασαν τις οικογένειές τους για μια πουτάνα.Γενικά είμαστε σαν άνδρες για τον πούτσο και μας φέρονται σαν να είμαστε για τον πούτσο.
Σωστά.. Και όπως είχε πει και ένας απο το πρώην ανατολικό μπλόκ,《εμείς τις γυναίκες τις έχουμε για να τις γαμ@με και να τις δέρνουμε.. ενώ εσείς, για να μην τις γαμ@τε και να τις πληρώνετε..》 :confused:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Κι εγώ έχω φάει πόρτα από κορίτσι της Φυλής, πριν 4-5 χρόνια. Την είχα πάρει μόλις δύο φορές. Με πολύ καλό gf σέρβις.

Την τρίτη φορά την είδα στο σαλόνι αλλά δεν μπήκα. Την αμέσως επόμενη φορά ζήτησα να μπω και είπε στην τσατσά "όχι".

Στα παπάρια μου. Αλήθεια δεν μου κάηκε καρφί. Η πιάτσα ήταν γεμάτη με κορίτσια.

Τι έπρεπε να κανω ? Να μπαίνω στα φόρουμ και να την βρίζω ?
Μικρότητες που περισσότερο ταιριάζουν σε κρυφοκαψουρηδες.

Ο σωστός μπουρδελιαρης δεν ασχολείται. Πάει στις επόμενες.

Τον ντοντο δεν τον γνωρίζω. Δεν ξέρω τι έγινε με την Μικαέλα αλλά αυτό που έγραψε για το κορίτσι δείχνει μια αξιοπρεπή στάση, χωρίς μικρότητες και κατινιες.

Από εμένα respect.

Υ.Γ.

Δεν είναι ωραίο ρε σεις να μιλάτε άσχημα ο ένας για τον άλλον. Δεν γνωριζόμαστε καν. Μας συνδέει μόνο το πάθος μας για σεξ.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ευκαιρία να τον χώσουμε στο μετάξι

όμως στο εικοσάρικο η ξεραΐλα συνεχίζεται ...

Στην ζώνη εικοσαρικου παίζει ρουφιανιά μεγάλη, αν και στη βεργας στους μονούς αριθμούς εκτελείται έργο από 3 Ρωσίδες.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Απο αυριο θα ειναι πιο χαλαρα πιστευω θα ανοιξουν περισσότερα στο μεταξι

ray redd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ έχω φάει πόρτα από κορίτσι της Φυλής, πριν 4-5 χρόνια. Την είχα πάρει μόλις δύο φορές. Με πολύ καλό gf σέρβις.

Την τρίτη φορά την είδα στο σαλόνι αλλά δεν μπήκα. Την αμέσως επόμενη φορά ζήτησα να μπω και είπε στην τσατσά "όχι".

Τον ντοντο δεν τον γνωρίζω. Δεν ξέρω τι έγινε με την Μικαέλα αλλά αυτό που έγραψε για το κορίτσι δείχνει μια αξιοπρεπή στάση, χωρίς μικρότητες και κατινιες.

Από εμένα respect.

Υ.Γ.

Δεν είναι ωραίο ρε σεις να μιλάτε άσχημα ο ένας για τον άλλον. Δεν γνωριζόμαστε καν. Μας συνδέει μόνο το πάθος μας για σεξ.
και εμένα μου έχει τύχει να με διώξει πουτάνα επειδή μια φορά την είδα και δεν πέρασα και μάλιστα 2 φορές η μια Ρουμάνα στο Μεταξουργείο πριν κοντά 10 χρόνια και μια Ουκρανέζα σε στούντιο.
και τις 2 φορές είχα φάει κόλλημα και είχα πάει 4-5 φορές σε μικρό χρονικό διάστημα και μετά μια φορά τις ειδά στο σαλόνι και δεν μπήκα και την επόμενη με έδιωξαν!!!

αυτό αποδεικνύει ότι όπως υπάρχουν αγαπούληδες πελάτες, υπάρχουν και αγαπουλίτσες πουτάνες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.753
Πόντοι
7.195
Στην ζώνη εικοσαρικου παίζει ρουφιανιά μεγάλη, αν και στη βεργας στους μονούς αριθμούς εκτελείται έργο από 3 Ρωσίδες.
εκτός από Βέργας και άλλο ένα, παίζει μόνο κλεφτοπόλεμος στο 20άρι, απορώ γιατί τέτοια διαφορά με τους δεκάρικους.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Από εμφάνιση υπάρχει κάποια σαν την Βίκη που ήταν στο Βέργας 3 πέρυσι;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
εκτός από Βέργας και άλλο ένα, παίζει μόνο κλεφτοπόλεμος στο 20άρι, απορώ γιατί τέτοια διαφορά με τους δεκάρικους.

Οι περιορισμοί και τα πρόστιμα για την καραντίνα ισχύουν μόνο για του Έλληνες!

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Από εμφάνιση υπάρχει κάποια σαν την Βίκη που ήταν στο Βέργας 3 πέρυσι;
χαχαχα ναι στανταρ υπαρχει η βικυ ηταν θεα ρε μαν τι λες τωρα καθε μερα σκανε τετοια κοματια ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

1) Εχει μεινει δυστυχως λανθασμενα στην συνειδηση του πελατη οτι η Φυλης ειναι η ελιτ των μπουρδελων. Αρχιδια!
Τα τελευταια χρονια
η Φυλης εχει τις ιδιες και τις ιδιες με προγραμματα της σειρας.

2) Η Φυλης επαθε τεραστια ζημια απο την εποχη της Ρωσιδας με το aids.
Πληθος εξτρα καταργηθηκαν η μπηκαν οπισθοφυλακη για να διστηρησει και καλα ονομα η οδος.

Γισ την Λιοσιων αν εξαιρεσουμε 2-3 μαγαζια, απορω πως ζουν τα υπολοιπα.

:jerking:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Δηλαδή να υποθέσω ότι αυτές οι 3 Ρωσίδες που ανέφερες είναι σαν τις σαραντάρες γειτόνισσες που βλέπουμε στο τοπικό supermarket;

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα παιδιά.
Άκουσε κανείς τίποτα για το κανονικό άνοιγμα;
Θα κάνουμε Χριστούγεννα ή από το νέο έτος θα βουτήξουμε καμία μπουκιά στο ζουμί;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εύχομαι και πιστεύω ότι θα ανοίξουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ίδωμεν!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436

Από εμένα respect.

Υ.Γ.

Λοιπόν αρχικά χρόνια πολλά σήμερα στους εορτάζοντες.
Ακόμα ένας από τους πολλούς που έφαγαν πόρτα είμαι κ εγώ, από κοπελιά στην Φώκαιας κ της απαντω ότι κούκλα μου είσαι μόνο ένας κόκκος στην άμμο, θα βρω άλλη.
Οσο για τους άσχημους χαρακτηρισμους ανάμεσα στα μέλοι της ιστοσελίδας το ποιο ιδανικό θα ήταν να μην υπάρχουν.
Εδώ είμαστε μια κοινότητα που ακολουθούμε, υποστηρίζουμε τον ίδιο σκοπό, δεν είμαστε οι μισοί κατά των μπουρδελων κ οι άλλοι μισοί υπέρ.
Σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες δεν μπωρει ο ένας να λέει κάτι κ να συμφωνούν όλοι δεν θα είχε νοημα, οποτε ναι στις έντονες διαφωνίες για να υπάρχει ενδιαφέρον αλλά να υποστηριζονται από τα κατάλληλα επιχειρήματα κ όχι με εξυβρισεις.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Λυκάνθρωπε Όχι, δυστυχώς οι κοπέλες δεν λένε πολλά από εμφάνιση στην Βεργας, είναι παχουλες νεαρες που λογικά κοιμούνται εκεί και δουλεύουν ίσα ισα για μια μπουκιά ψωμί, στο Βεργας seven δουλεύει μια ξανθιά μιλφ που δουλεύει Χρόνια τώρα στο 2, επίσης ούτε αυτή λέει πολλά από εμφάνιση.
Η εκτίμηση μου είναι ότι τα ντελα θα ανοίξουν τέλη Γενάρη αφού εμβολιαστούν οι υγειονομικοί, πάντως μη περιμένετε να ανοίξουν πριν τα σχολεία ..κρίμα, κάθε χρόνο που κάναμε γιορτινές χριστουγεννιάτικες τσάρκες ήταν πολύ όμορφα..ντυνόντουσαν τα κοριτσια με σκουφάκια αη Βασίλη και μινι φούστες κόκκινες, αχ... Θα βάλω τα κλάματα γαμω τον κουλοϊό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.364
Πόντοι
27.261
ρε μαγκες, ειλικρινα τωρα.
πως ειναι δυνατον να σας ριξει πορτα η πουτανα στο μπουρδελο ???
για να γινει αυτο, πρεπει να σε ξερει.
και για να σε ξερει, πρεπει να εχεις περασει μαζι της μεσα πανω απο 1-2 φορες.
(εκτος αν εισαι ΤΟΣΟ μαλακας με τη μια και εχεις αφησει μαλακισμενο στιγμα)
και για να εχεις περασει μαζι της μεσα, πρεπει να εχεις κανει μαλακια.
το να μπαινεις και να κοιτας, δε νομιζω οτι ειναι δικαιολογια για να σου ριξει πορτα.
αρα φταιτε και εσεις λιγο... εως πολυ θα ελεγα.
και εγω σε τοσες που εχω παει, δεν εχω μπει σε ολες, γιατι προφανως δε μου αρεσουν.
και αν θυμαστε καλα μερικοι, καθε 2 βδομαδες εκανα ενημερωση 2 σελιδες καθε φορα.
δεν εχω μιλησει ασχημα ποτε τοσα χρονια σε καμια (πουτανα) και καποιες (οι περισσοτερες) με ξερουν ηδη (λογικο αλλωστε).
σε 2-3 τσατσαδες εχω βαλει τις φωνες και εχουν κατσει σουζα.
παρολα αυτα καμια δε μου εχει ριξει πορτα.
τι να πω, μου φαινονται λιγο απιθανα ολα αυτα... sorry κιολας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom