Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (7 μέλη και 76 επισκέπτες)

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Ξερω και "πουτανες" που τα εχουν με τετοιους ομως:think:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αν οι πουτάνες σκέπτονταν λογικά τότε δεν θα ήσαν πουτάνες αλλά νοικοκυρές παντρεμένες με κάποιον ωραίο, μορφωμένο νέο με αξιόλογη εργασία.
Κι εμείς τι θα κάναμε τότε; :think:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εχω φαει πορτα για αγνωστο λογο απο πουτανες

Να ναι 3 σε ολη την 25 χρονη μπουρδελοκαριερα μου και μου αφησαν απορια τι εκανα λαθος...

Το τι εκανες λαθος κι αν εκανες λαθος, το ξερεις μονο εσυ.
Το θεμα ομως ειναι για ποιο λογο σε απασχολει αυτο αφου ηταν συναλλαγη
η υποθεση αρα ψεμματα.
Συνεπως εσυ το εκανες
να μοιαζει με αληθεια.
Γι αυτο σου εμεινε η σκεψη.

:hi:

Xaralampos28

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2020
Like
2
Πόντοι
0
Ρε ΜΥΣΤΕΣ σε αυτή τ καραντίνα δεν δουλευει η μικαελα σαν ανεξάρτητη ;;;;; Που μπορούμε να την βρούμε ;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν οι πουτάνες σκέπτονταν λογικά τότε δεν θα ήσαν πουτάνες αλλά νοικοκυρές παντρεμένες με κάποιον ωραίο, μορφωμένο νέο με αξιόλογη εργασία.

Οι πουτανες κανουν δουλεια. Ενοικιαζονται αρα ανηκουν σε ολους. Ειναι σαν μεζεδακι. Δεν ειναι κυριως πιατο.
Δεν εχουμε απαιτησεις οπως απο γκομενα.
Οι παντρεμενες νοικοκυρες η εργαζομενες αναλωνονται σε αγρια οργια με γαμιαδες που αλλαζουν αναλογα
το οσο δυναμικες ειναι.
Και ειναι φυσικο αυτο.
Κανεις ανδρας η γυναικα δεν παραμενει οπως ηταν με το ετερο ημισυ για πολυ καιρο.
Ο γαμος γινεται για τα παιδια. Ολοι μετανιωνουν λογω βαριεμαρας.
Φυσικο κι αυτο. Μολις η γυναικα ολοκληρωσει την αποστολη της ως μανα ξεκινα συνηθως να γαμιεται εδω κι εκει. Εχουν αλλαξει οι καιροι. Ο ανδρας εχει το πλεονεκτημα να βαριεται πιο ευκολα και η αποστολη του ειναι να γαμαει εδω κι εκει. Αυτη ειναι η ιδανικη ζωη που ολοι θελουμε. Τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια.
Το ξερετε. Ολη η ιστορια ειναι ποιος θα βαρεθει τον αλλον.
Μετα κανεις δεν νοιαζεται τι κανει ο αλλος γιατι εχει βρει να γαμαει-γαμιεται.
Οι υπολοιποι τραβατε να παιζετε πρεφα κι οι υπολοιπες φτιαξτε γεμιστα.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ για να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται ψάχνει για άντρα γιαυτό τα κάνει αυτά.
Για να βρει το μαλάκα που θα την κυνηγήσει παρά τα όχι.
Που θα φάει σκάλωμα και θα τρελαθεί και θα της πει όχι μωρό μου σ'αγαπώ και τέτοια.
Μάλλον γιαυτό τα κάνει. Δεν εξηγείται αλλιώς σε τόσους πολλούς.

Η σωστη επαγγελματιας ειναι υποχρεωμενη να φερεται ευχαριστα στους πελατες (χωρις ξυνιλα στην μαπα) κατα την εισοδο
στο μπουρδελο.

Παλιοτερα της ειχα προτεινει να φοραει μασκα με χαμογελο και λοσιον
για τα σπυρακια.

(ειχε σπυρακια ακμης)

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
τι γινεται ρε παιδια παιζει τιποτα ανοιχτο η μπα?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο Πετσας μιλησε τωρα
και ειπε οτι ειπε.
Εχω μια ερωτηση.
Γιατι στα αεροπλανα δεν ισχυει το θεση παρα θεση;

:confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Αν θυμηθούμε λίγο καλύτερα ο Dod0s είχε ποστάρει εδω φώτος της Μικαελα την περίοδο της Α καραντινας μέσα στο ξενοδοχείο, προφανώς επειδή η Μικαελα είναι γάτα και ψαγμένο άτομο λογικά θα τις είδε και την ενόχλησε, (νομικά θεωρείται παράνομη η πορνεία σε περίοδο καραντινας) ή μπορεί να τον εμπιστεύτηκε και αυτός να την πρόδωσε με τις φώτο.
Στο Φώκαιας 17 υπάρχει πίνακας ζωγραφικής με την Μικαελα γυμνή, η ζωγραφιά είναι η αντιγραφή μιας από τις φωτο που ποσταρε εδώ.
Πάντα λάτρευα τις θεωρίες συνωμοσίας να τις λέω προφητείες!! :respect: (για την μνήμη)

Το για πιο λόγω έφαγα πόρτα το εξήγησα σε προηγούμενο post, και όποιος είναι γνώστης του αντικειμένου το αντιλήφθηκε...

Όσο για τις φωτό με την άδεια της τις ανέβασα στο forum. Και άλλωστε την ίδια μέρα της ανέβασε η ιδια στο σαιτ που διαφημιζόταν ως ανεξαρτητη!! Αρα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για τις φωτο!!

Και εν κατακλείδι το σχόλιο μου για την πόρτα ήταν για να δείξω οτι η κοπέλα αξίζει, χωρίς να έχω κάποιο προσωπικό όφελος!!

Υ. Γ. Eric πάρε το μηδέν, δεν ακούγεσαι...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ντιλτνο don’t cry cuz it’s over
Smile cuz it happened :dancing:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ντιλντος αληθινος χριστιανός τρωει χαστουκι και γυρναει το αλλο μαγουλο, ευγε τεκνον μου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
Ο Πετσας μιλησε τωρα
και ειπε οτι ειπε.
Εχω μια ερωτηση.

λογικά επειδή για να ταξιδέψεις υποχρεουσε να επιδείξεις αρνητικό τεστ 72 ωρών

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.127
Πόντοι
6.495
Χθες το απόγευμα, σκεπτόμενος κι εγώ ότι όλοι οι μπάτσοι θα είναι στο δρόμο για την επέτειο του Γρηγορόπουλου, κατέβηκα να ρίξω μια ματιά. Σε ένα μπήκα μόνο, τρεις κοπέλες και τις δύο δεν τις είδα γιατί ήτανε δωμάτιο, μόνο την Κύπρια είδα που βγήκε ξυπόλητη και με κάβλωσε, αλλά λίγο που καθυστερούσε να αδειάσει δωμάτιο, λίγο που κάθε τόσο ξεκλείδωνε η πόρτα για να μπουν άλλοι 3-4 και πήγαινε η καρδιά μου στην κούλουρη μήπως ήτανε πεσιματική, μέχρι που μαζευτήκαμε στο σαλονάκι 10-12 γκαβλωμένοι, μετανάστες οι άλλοι, και λάκισα για σπίτι και :bigdick:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Jas thirty-six παιζει μπάλα η Αλεξάνδρα, ξανθιά ρωσίδα προμιλφ με μπαμπατσικο κωλο αλλά μικρό βυζι αρκετά τατουάζ στο πάνω μέρος του σώματος και με πολύ διάθεση, φωναξε την τσατσά στο δωμάτιο και της είπε "έλα και εσύ να παίξουμε" , πλησίασε η γκιλφ τσατσα και πήρε το χέρι μου και το έβαλε μέσα στη μπλούζα στο βυζι της...φοβερή φάση..στρουμφακια πουθενά! Πολύ ηρεμία σήμερα ξεκουράζονται έπειτα το χθεσινό.

Update: Είδα την Βικτώρια από Διδυμου 27 στη λιοσιων στο ύψος της χωματιανου, κινουταν νότια προς ομονοια.
Είχε χάσει κάποια κιλά και είχε γίνει φιτ κορμακι, δεν την είχα σε πολύ εκτίμηση αλλά σήμερα που την είδα ντυμένη άλλαξα γνώμη, ήταν γαμευσιμη!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τονυ παικταρα η Αλεξανδρα εχει το πιο φαρδυ μουνι
(συν χαοτικη σουφρα αν και δεν δηλωνει πρωκτικο)
μετα την κοντομαλλα Ειρηνη του Κολωνου 48 παλιο.
Τις εχω παρει και τις δυο.
Μακραν φαρδος
κι οι δυο.

Κατι σαν το μανικι του Γκανταλφ.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.011
Πόντοι
216
Ο Πετσας μιλησε τωρα
και ειπε οτι ειπε.
Εχω μια ερωτηση.

λογικά επειδή για να ταξιδέψεις υποχρεουσε να επιδείξεις αρνητικό τεστ 72 ωρών

Υποτίθεται ότι ο αέρας μέσα στο αεροπλάνο είναι καθαρός λόγω φίλτρων HEPA και ανανέωσης/ανακύλωσης του κάθε τρία λεπτά αλλά οι γνώμες των ειδικών διίστανται...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
και αυτό

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τονυ παικταρα η Αλεξανδρα εχει το πιο φαρδυ μουνι
(συν χαοτικη σουφρα αν και δεν δηλωνει πρωκτικο)
μετα την κοντομαλλα Ειρηνη του Κολωνου 48 παλιο.
Τις εχω παρει και τις δυο.
Μακραν φαρδος
κι οι δυο.

Κατι σαν το μανικι του Γκανταλφ.

Μύστη τντ μπορεί να κρύβει τίποτα λεφτά εκεί μέσα, το ακραίο της όλης κατάστασης είναι ότι έβαλε κρέμα , θαρρείς ότι μπορεί να έχω δικέφαλο πέος.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom