nik neos kosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
Ξερω και "πουτανες" που τα εχουν με τετοιους ομως
Κι εμείς τι θα κάναμε τότε;Αν οι πουτάνες σκέπτονταν λογικά τότε δεν θα ήσαν πουτάνες αλλά νοικοκυρές παντρεμένες με κάποιον ωραίο, μορφωμένο νέο με αξιόλογη εργασία.
Εχω φαει πορτα για αγνωστο λογο απο πουτανες
Να ναι 3 σε ολη την 25 χρονη μπουρδελοκαριερα μου και μου αφησαν απορια τι εκανα λαθος...
Αν οι πουτάνες σκέπτονταν λογικά τότε δεν θα ήσαν πουτάνες αλλά νοικοκυρές παντρεμένες με κάποιον ωραίο, μορφωμένο νέο με αξιόλογη εργασία.
Εγώ για να πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται ψάχνει για άντρα γιαυτό τα κάνει αυτά.
Για να βρει το μαλάκα που θα την κυνηγήσει παρά τα όχι.
Που θα φάει σκάλωμα και θα τρελαθεί και θα της πει όχι μωρό μου σ'αγαπώ και τέτοια.
Μάλλον γιαυτό τα κάνει. Δεν εξηγείται αλλιώς σε τόσους πολλούς.
Πάντα λάτρευα τις θεωρίες συνωμοσίας να τις λέω προφητείες!! (για την μνήμη)Αν θυμηθούμε λίγο καλύτερα ο Dod0s είχε ποστάρει εδω φώτος της Μικαελα την περίοδο της Α καραντινας μέσα στο ξενοδοχείο, προφανώς επειδή η Μικαελα είναι γάτα και ψαγμένο άτομο λογικά θα τις είδε και την ενόχλησε, (νομικά θεωρείται παράνομη η πορνεία σε περίοδο καραντινας) ή μπορεί να τον εμπιστεύτηκε και αυτός να την πρόδωσε με τις φώτο.
Στο Φώκαιας 17 υπάρχει πίνακας ζωγραφικής με την Μικαελα γυμνή, η ζωγραφιά είναι η αντιγραφή μιας από τις φωτο που ποσταρε εδώ.
λογικά επειδή για να ταξιδέψεις υποχρεουσε να επιδείξεις αρνητικό τεστ 72 ωρώνΟ Πετσας μιλησε τωρα
και ειπε οτι ειπε.
Εχω μια ερωτηση.
Γιατι στα αεροπλανα δεν ισχυει το θεση παρα θεση;
λογικά επειδή για να ταξιδέψεις υποχρεουσε να επιδείξεις αρνητικό τεστ 72 ωρώνΟ Πετσας μιλησε τωρα
και ειπε οτι ειπε.
Εχω μια ερωτηση.
Γιατι στα αεροπλανα δεν ισχυει το θεση παρα θεση;
Τονυ παικταρα η Αλεξανδρα εχει το πιο φαρδυ μουνι
(συν χαοτικη σουφρα αν και δεν δηλωνει πρωκτικο)
μετα την κοντομαλλα Ειρηνη του Κολωνου 48 παλιο.
Τις εχω παρει και τις δυο.
Μακραν φαρδος
κι οι δυο.
Κατι σαν το μανικι του Γκανταλφ.