Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (18 μέλη και 327 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
η Φωτεινή δούλευε Κολωνού 27β και όταν ο οίκος άλλαξε καθεστώς και έφερε λατινες "μετακόμισε" στο Ιάσωνος 44 νεο μεσαίο στον όροφο

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
Δεν μπορω να χωνεψω οτι τα σκηπτρα στην παροχη υπηρεσιων στα μπουρδελα κρατιουνται (οχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλες)
απο γριες.

Η Φωτεινη στο Μεταξουργειο κι η Αλιονα στην Φυλης.

Λιοσιων τιποτα.

Μα μιλαμε σοβαρα τωρα;

:2funny:
Η Γριά κότα έχει το ζουμί...:wink:

Αυτά τα δύο ρωσογκρανια η Αλιονα και η Φωτεινή ειναι νυμφομανεις ανωμαλιαρες...ζούνε και αναπνέουν για την μπούτσα...:alivedick:

#Τρελο το μενού τους:

1) Γλωσσοφιλαρες ✓

2) Ακά τσιμπουκλαρες ✓

3) Αρχιδογλυψιματαρες ✓

4) 69αρες ✓

5) Γλυφοκωλαδες ✓

6) Πατουσογλυφαδες ✓

7) Ροχαλοσφαλιαρομαλιοτραβηγματαρες ✓

8) Ψωλοχυσιματαρες σε μάπα & στόμα ✓

9) Ανοιχτομουνες ✓

10) Της πουτανας το κάγκελο ✓

:heavymetalbig::respect:
Από πλευράς υπηρεσιών είναι λογικό να κρατιέται πάντα από granny αφού είναι ο μόνος τρόπος να έχουν πελατεία!

Εγγρ.
9 Δεκ 2020
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπερα ιερα τοτεμ του αγοραιου ερωτα η οποιος το διαβασει..Παντα ημουν μπουρδελιαρης αλλα τα τελευταια χρονια παραδωθηκα τελειως στη φυση μου κ φτιαχνω μια λαμπρη πορνοκαριερα πηγαινοντας σε εβδομαδιαια βαση.Ενας τυπος που εχει για στανταρακια Αννα( φυλης 59 )Αλεξανδρα (φωκαιας 7 νομιζω εφυγε μετα το λοκ νταουν) Πωλινα και Μπαρμπορα τι πρεπει οπωσδιποτε να δοκιμασει μετα??Δωστε μ τα φωτα σας..

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
251
Πόντοι
20
η Φωτεινή δούλευε Κολωνού 27β και όταν ο οίκος άλλαξε καθεστώς και έφερε λατινες "μετακόμισε" στο Ιάσωνος 44 νεο μεσαίο στον όροφο
Μαζί με τη Σοφία που είναι για μένα μια από τις κορυφαίες! Πάντα μοσχομυρίζει, ποτέ δεν είναι "κάπως", ποτέ δεν φεύγω άχυστος, έχω μείνει 20λεπτά με 10ρικο και 9 στις 10 θα χύσει. Είναι η γειτόνισσα που πας για ζάχαρη...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θυμαται καποιος μυστης μια αντζυ που μετα το ειχε κανει γωγω που δουλευε φιλιπιδου φωκαιας

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Υπαρχει περιπτωση με το ανοιγμα του λιανεμποριου να δουλεψουν κρυφα περισσοτεροι οικοι στο μεταξι?οπως εγινε στις αρχες αυτου του καθολικου κλεισιματος,υπαρχει?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για το διδυμο γριων που εγραψα εννοειται οτι οποιος μπει τον περνουν πριονοκορδελα.
Ολοι συμφωνουμε.
Υπηρεσιες στο μαξ.
Και οκ, πως αλλιως θα κρατηθουν στην μαχη;

το περιεργο ομως ειναι οτι θα επρεπε να υπαρχει εστω ενα αντιπαλο δεος σε πιο μικρες ηλικιες εκδιδομενων.
Δεν υπαρχει ομως!

Οσον αφορα την Βασια δεν εχω γνωμη. Δεν την εχω παρει γιατι δεν μου κανει κλικ σε κατι για να μπω ουτε και μπορω να βρω ενα ρολακι (στην αναγκη)
να της αποδωσω
για να την απολαυσω.
Ειναι πολυ ανεκφραστη γυναικα. Δεν με τραβαει.
Αν μπω καποια στιγμη
θα μπω για καυλαντα μαζι με το γαμησι.
Μου αρεσει να ακουω πορνοκαημους και να κουναω random το κεφαλι μου δειχνοντας οτι νοιαζομαι.
Με εξιταρει αυτο.
Δεν ξερω γιατι.
Ουτε και με νοιαζει να μαθω. Μου φτανει να λαμβανω μπολικη ηδονη.

:rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οι πιο μεγαλυτερες σε ηλικια παντα ιερωδουλες λογο οτι θελουν το μεροκαματο κααι εχουν το μειον στην εμφανιση παντα δινουν το κατι παραπανψ οι πιο μικροτερες σε ηλικια ιερωδουλες εχουν τον τροπο τους να βγαλουν και αυτες το μεροκαματο λογο εμφανισης και μερικες ισως εχουν και αλλα τυχερα

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Λοιπόν μύστες..ποιος θυμάται τη Γιάννα τη βαλβιδορουφήχτρα.. από Φωκαίας και έπειτα στα Μαραθώνος?

Τη Γιαννα την Ουκρανεζα, την μελαχρινη που εκανε τελειωτικο στο στομα και λαρυγγωτη πιπα, φιλε μου?:think:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Λοιπόν μύστες..ποιος θυμάται τη Γιάννα τη βαλβιδορουφήχτρα.. από Φωκαίας και έπειτα στα Μαραθώνος?

Τη Γιαννα την Ουκρανεζα, την μελαχρινη που εκανε τελειωτικο στο στομα και λαρυγγωτη πιπα, φιλε μου?:think:

Ναι αυτή
.. εντοπίστηκε σε μασατζιδικο των Αθηνών.

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Καταδρομική στο μετάξι σήμερα γύρω στις 5-5:30 το απόγευμα όπου πέτυχα ανοιχτούς 7 οίκους παρακαλώ! 5 στη ιάσωνος 1 μεγαλέκου και 1 περδίκκα. Ήταν και η γριέτζο η γνωστή έξω απ το κολωνού 27 και κάπνιζε και όταν της έκανα σήμα μου λέει τι θες ρε φίλε τσιγάρο; ? Σε κάθε οίκο σχεδόν υπήρχαν 2-3 κοπέλες διαθέσιμες,οι περισσότερες γνωστές φυσιογνωμίες και οι καινούργιες κάτι μπαζόλες χοντρές. Κόσμος λιγοστός έμπαινε στα μουλωχτά με το αντίστοιχο παρασύνθημα για να ανοίξει η πόρτα. Πέτυχα και ντου αστυνομίας από ένα περιπολικό γύρω στις 6 αλλά όχι κάτι το τρομερό κάτι ταυτότητες ζητήσανε από νταβάδες είπανε δυο κουβέντες και φύγανε...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.850
Πόντοι
216
Φυλής σε όλες τις εισόδους των σπιτιών κάθονται πρεζάκια και απολαμβάνουν τα ταξίδια τους. Τα μόνιμα ΜΑΤ στην Μαυρομματαίων και οι ασφαλίτες στην Πατησίων και Φερών τους έχουν οδηγήσει πιο χαμηλά. Φυλής και Φερών είναι το κέντρο του εμπορίου και χρήσης με επέκταση στην Διδύμου και πλέον φτάνουν μέχρι Δεριγνύ. Ήθελαν να διώξουν τα μπουρδέλα και θα γίνει η μεγαλύτερη πιάτσα ναρκωτικών της Αθήνας...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

Ναι αυτή
.. εντοπίστηκε σε μασατζιδικο των Αθηνών.

Μπορεις να με ενημερωσεις για περισσοτερες πληροφοριες. σε παρακαλω φιλε μου, γιατι την εψαχνα?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Φυλής σε όλες τις εισόδους των σπιτιών κάθονται πρεζάκια και απολαμβάνουν τα ταξίδια τους. Τα μόνιμα ΜΑΤ στην Μαυρομματαίων και οι ασφαλίτες στην Πατησίων και Φερών τους έχουν οδηγήσει πιο χαμηλά. Φυλής και Φερών είναι το κέντρο του εμπορίου και χρήσης με επέκταση στην Διδύμου και πλέον φτάνουν μέχρι Δεριγνύ. Ήθελαν να διώξουν τα μπουρδέλα και θα γίνει η μεγαλύτερη πιάτσα ναρκωτικών της Αθήνας...

Τα είπες όλα τύπε μου!
Και όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητα κάποια στιγμή & επαναλειτουργήσουν οι οίκοι ανοχής, τα μεμονωμένα περιστατικά πεσίματος (που έχουν αναφερθεί) σε μέλη του σάι κι όχι μόνο θα γίνουν η καθημερινότητα!
Και όπως είναι φυσικό επακόλουθο, ο άλλος θα το σκέφτεται να κατέβει Φυλής να ρίξει ένα μπούτσο σαν άνθρωπος με το φόβο να επιστρέψει σπίτι δίχως παντελόνι, κινητό (στην καλύτερη) !

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολυ σωστα συμπληρωθηκε διπλα στην Γιαννα η εθνικοτητα για να ξερουν ολοι περι τινος προκειται.

Ουκρανη!

Οι Ουκρανες ειναι οι πιο δυνατες εξτρατζουδες.
Τουλαχιστον αναλογικα.

Οντως ξεκινησε απο Φωκαιας οπου ξεπροβαλλε στο σαλονι ομορφα αλλα δυναμικα. Μετα στην Μαραθωνος απεκτησε πιο γυναικειο στυλ και ντυνοταν και καλυτερα (πριν γδυθει).

Το προγραμμα της ηταν και παντα θα ειναι ελ.στοματικο
κατα δηλωση αλλα ποτε
δεν μενει σε αυτο...

Επισης δεχεται παρτουζες και δεν μασαει
σε οτιδηποτε.

Πολυεργαλειο!

Εξαιρετικα ευελικτη
και αναφτρα σου ανοιγει
τον δρομο της καυλας.

Δεν ειναι η πρωτη φορα
που παει σε μσσατζιδικο.

Στην Μαραθωνος ηταν λυση για πολλους. Εγγυηση!

Δουλευε και με πενηνταρικο για καλυτερη εξυπηρετηση (γνωστος μυστης που απεχει απο το φορουμ τωρα την επαιρνε μονο ετσι) αλλα η ουσια
ειναι που θα την πετυχεις.
Καποιες φορες τα χρηματα δεν εχουν τοσο μεγαλη αξια
οσο η στιγμη.

Ειναι ιεροσυλια να πληρωνετε τα εξτρα. Χανεται το νοημα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Για την Αντζυ που ειπατε
να συμπληρωσω οτι ειχε κανει ανοιγμα στον χωρο των cg.
Κατι τετοιο θυμαμαι.
Το αν πετυχε η οχι ας το κρινουν οι cgακηδες.
Εγω εχω την δικη μου γνωμη. Ας μην πω τιποτα φιλε Γασπαρη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια αλλη σοβαρη εκδιδομενη ειναι η Εμμανουελα απο στουντιο Κωνσταντινουπολεως.
Αν την βρειτε, να μπειτε τρεχοντας.
Γενικως δεν ασχολειται
πολυ ενεργα με στουντιο γιατι καταλαβε οτι ειναι μια κατηγορια μονη της.
Μελαχρινη, ψηλη με σενιο κορμι και στυλατη, στο δωματιο σε δενει κομπο.

Ελ. στοματικο δηλωνε.

Εχω την εντυπωση οτι δουλευει σε κλειστο κυκλο
αλλα δεν ξερω τι και πως για να σας βοηθησω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ολιγου επιστρεφοντας στο σπιτι να φαω κουακερ, ειδα εξω απο καδο στην πλατεια Βικτωριας
ισα με 30 καποτες αχρησιμοποιητες πεταμενες μαζι με δυο ζευγαρια πορνομποτες και κατι σχισμενα καλσον.

Αλλο παλι κι αυτο...

:2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
ρε μη γραφετε ποια μαγαζα ειναι ανοιχτα, ουτε με γριφους...
την επεσαν στο ιασωνος 20 και πηραν τα κοριτσα..
ευτυχως το μονδελο του οικου η παολα εχει περιοδο το μουνι της και δε δουλευε.
ωστοσο η γιαννα η σκιννυ η αλεξανδρα και η γκαμπριελα πηγαν μπουζου.
ξερω τουλαχιστον 10 μαγαζια που δουλευουν κρυφα και δε μιλαω..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom