n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
η Φωτεινή δούλευε Κολωνού 27β και όταν ο οίκος άλλαξε καθεστώς και έφερε λατινες "μετακόμισε" στο Ιάσωνος 44 νεο μεσαίο στον όροφο
Από πλευράς υπηρεσιών είναι λογικό να κρατιέται πάντα από granny αφού είναι ο μόνος τρόπος να έχουν πελατεία!Η Γριά κότα έχει το ζουμί...Δεν μπορω να χωνεψω οτι τα σκηπτρα στην παροχη υπηρεσιων στα μπουρδελα κρατιουνται (οχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλες)
απο γριες.
Η Φωτεινη στο Μεταξουργειο κι η Αλιονα στην Φυλης.
Λιοσιων τιποτα.
Μα μιλαμε σοβαρα τωρα;
Αυτά τα δύο ρωσογκρανια η Αλιονα και η Φωτεινή ειναι νυμφομανεις ανωμαλιαρες...ζούνε και αναπνέουν για την μπούτσα...
#Τρελο το μενού τους:
1) Γλωσσοφιλαρες ✓
2) Ακά τσιμπουκλαρες ✓
3) Αρχιδογλυψιματαρες ✓
4) 69αρες ✓
5) Γλυφοκωλαδες ✓
6) Πατουσογλυφαδες ✓
7) Ροχαλοσφαλιαρομαλιοτραβηγματαρες ✓
8) Ψωλοχυσιματαρες σε μάπα & στόμα ✓
9) Ανοιχτομουνες ✓
10) Της πουτανας το κάγκελο ✓
Μαζί με τη Σοφία που είναι για μένα μια από τις κορυφαίες! Πάντα μοσχομυρίζει, ποτέ δεν είναι "κάπως", ποτέ δεν φεύγω άχυστος, έχω μείνει 20λεπτά με 10ρικο και 9 στις 10 θα χύσει. Είναι η γειτόνισσα που πας για ζάχαρη...η Φωτεινή δούλευε Κολωνού 27β και όταν ο οίκος άλλαξε καθεστώς και έφερε λατινες "μετακόμισε" στο Ιάσωνος 44 νεο μεσαίο στον όροφο
Λοιπόν μύστες..ποιος θυμάται τη Γιάννα τη βαλβιδορουφήχτρα.. από Φωκαίας και έπειτα στα Μαραθώνος?
Λοιπόν μύστες..ποιος θυμάται τη Γιάννα τη βαλβιδορουφήχτρα.. από Φωκαίας και έπειτα στα Μαραθώνος?
Τη Γιαννα την Ουκρανεζα, την μελαχρινη που εκανε τελειωτικο στο στομα και λαρυγγωτη πιπα, φιλε μου?
Τη Γιαννα την Ουκρανεζα, την μελαχρινη που εκανε τελειωτικο στο στομα και λαρυγγωτη πιπα, φιλε μου?
Ναι αυτή
.. εντοπίστηκε σε μασατζιδικο των Αθηνών.
Φυλής σε όλες τις εισόδους των σπιτιών κάθονται πρεζάκια και απολαμβάνουν τα ταξίδια τους. Τα μόνιμα ΜΑΤ στην Μαυρομματαίων και οι ασφαλίτες στην Πατησίων και Φερών τους έχουν οδηγήσει πιο χαμηλά. Φυλής και Φερών είναι το κέντρο του εμπορίου και χρήσης με επέκταση στην Διδύμου και πλέον φτάνουν μέχρι Δεριγνύ. Ήθελαν να διώξουν τα μπουρδέλα και θα γίνει η μεγαλύτερη πιάτσα ναρκωτικών της Αθήνας...