Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 322 άτομα (42 μέλη και 280 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σκηνικο προ ετων με Χριστινα κοντη σκιστοματα Ρουμανα απο Ιασωνος 31 υπογειο.

Πηγε για λιγο στο Ιασωνος 31 βαθος γκρεμος και την πηρα στο δωματιο με την κουρτινα (αντι για πορτα). :2funny:
Δινω 20 ευρω για μιση ωριτσα. Δεχεται οριακα γιατι δεν ειχε παει καλα
η μερα και μου το χαλαλιζει επειδη την εχω παρει πολλες φορες.
Προγραμμα απλο.

Παπαρια!

Εκανε πολλα εναντι αμοιβης η πελατειακης σχεσης.

Στο τεταρτο της ερχεται περιοδος και με λουζει στην καποτα. Δυο τυποι μπαινουν μεσα στο μαγαζι. Ακουω ελεγχο μπλα μπλα.
Η Χριστινα σενιαρεται να φυγει γιατι εχει διακοπει
ο αγωνας λογω περιοδου
και βγηκαμε στο σαλονι.
Οι τυποι (μπατσοι με πολιτικα ; )
οριζουν στην τσατσα να δωσει λεφτα πισω (με ειπαν και κυριο, παραξενευτηκα) και μου δινει διστακτικα εικοσαρικο.
Της δινω δεκα και παιρνω τα εικοσι. Ειχα ηδη κατσει ενα τεταρτο.
Φευγω και της λενε για σφραγισμα απο οτι καταλαβα. Η Χριστινα αμηχανη αλλα οπως παντα στο μουνι της.

Μετα απο μερες ξσναδουλευε στο υπογειο Ιασωνος ενω το βαθος γκρεμος ειχε σφραγιστει αλλα ξανανοιξε.

Σημερα ειναι παντρεμενη!

:rockon:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
η Φωτεινή δούλευε Κολωνού 27β και όταν ο οίκος άλλαξε καθεστώς και έφερε λατινες "μετακόμισε" στο Ιάσωνος 44 νεο μεσαίο στον όροφο
Η Φωτεινή είναι μια κατηγορία από μόνη της.
Από όταν εμφανίστηκε κολονου 27 πριν 4 χρονια περίπου πάντα νύχτα άνοιξε-διμιουργισε από τοτε μια νέα κατηγορία εκδιδόμενης.
Εκδιδόμενης που γαμιεται χωρίς να υπάρχει αύριο.
Όταν αποσυρθεί κάποια στιγμή, να είναι πάντα καλά, δεν θα είναι μια απλή φωτεινή που πέρασε από κολονου κ Ιάσωνος 44 κ κάποιοι θα τη θυμούνται κ κάποιοι όχι.
Θα είναι η Φωτεινή που δεν χαμπαριαζε Χριστό κ θα την θυμούνται όλοι για πάντα.
Κάποια νύχτα θυμάμαι εκεί στο καλτ σπίτι της κολονου ενώ περίμενα αναμονή κανά 40 λεπτό σαλόνι κ θα περίμενα άλλο τόσο στο δωμάτιο εφόσον πέρναγα, κάποιος τύπος μόλις την βλέπει λέει αυτή είναι η φωτεινούλα που λένε όλοι κ έφυγε τρέχοντας..
κ λέω από μέσα μου άμα σε βάλει αυτή κατω θα πεις το σκυλι αλεπού κ την καλάμιδα τουφεκι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.359
Πόντοι
27.261
κάποιος τύπος μόλις την βλέπει λέει αυτή είναι η φωτεινούλα που λένε όλοι κ έφυγε τρέχοντας..
κ λέω από μέσα μου άμα σε βάλει αυτή κατω θα πεις το σκυλι αλεπού κ την καλάμιδα τουφεκι.

αυτο δε στεκει φιλε.
αμα δε σου κανει η αλλη, δε μπαινεις μεσα... δε πα να κανει αεροπλανικα οπως λες.
τα ιδια μου ελεγε και ενας κλοναριος για την πιπαρα μιας τζενης απο πιπινου 118.
πηγα, την ειδα και γελαγα 1 ωρα με αυτο που ειδα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
Πολύ καλή γαμιεται σα σκυλί και δίχως αύριο αλλά θέλει προσοχή γιατί είναι αρκετά "ρομαντική"
Το γέλιο είναι όταν καυλωνει κ είναι έτοιμη να χυσει αρχίζει να γρυλλίζει και γουρλωνει τα μάτια της

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Α ρε αναμνήσεις, μετάξι, μια λέξη χιλιάδες αναμνήσεις, ναι συμφωνώ είναι πολύ υποβαθμισμένο, ναι συμφωνώ μπορεί να δεχθείς και επίθεση αν είσαι μόνος σου κάποια κρύα νύχτα του χειμώνα σε αυτά τα λημέρια, αλλά ρε διάολε αναμνήσεις, ναι οι αναμνήσεις που έχουμε όλοι λίγο πολύ εκεί δεν συγκρίνονται, όποιος σου πει ότι δεν έχει ρίξει επικά γαμησια στο μετάξι σου λέει ψέμματα, αυτή η ανάμειξη καλτ σκηνικού βρώμας και υποβάθμισης είναι ένα σύνολο εμπειρίας, είναι όλα τα αισθήματα μαζί ενός ανθρώπου που πάει να ρίξει έναν πούτσο σε μια επικίνδυνη γειτονιά που κανένας "νορμάλ " άνθρωπος δεν θα έβγαινε ούτε για μια απλή βόλτα.
Γιατί το μετάξι είναι μια λέξη χιλιάδες αναμνήσεις, επικά γαμησια, και ιστορίες που μπορείς ολόκληρα ημερονυχτια να αφιερώσεις να τις διηγείσαι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο μεγαλυτερος εφιαλτης της Φωτεινης παιζει να ειναι παρτουζα με Σοφια.

Ναι μεν σε στελνουν
αδιαβαστο αλλα πως να κανει η Φωτεινη το προγραμμα της με την αλλη μπροστα;

:confused:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.131
Πόντοι
2.477
Πολύ καλή γαμιεται σα σκυλί και δίχως αύριο αλλά θέλει προσοχή γιατί είναι αρκετά "ρομαντική"
Το γέλιο είναι όταν καυλωνει κ είναι έτοιμη να χυσει αρχίζει να γρυλλίζει και γουρλωνει τα μάτια της

παιζει να ειναι νυμφομανης?

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
κάποιος τύπος μόλις την βλέπει λέει αυτή είναι η φωτεινούλα που λένε όλοι κ έφυγε τρέχοντας..

αυτο δε στεκει φιλε.
αμα δε σου κανει η αλλη, δε μπαινεις μεσα... δε πα να κανει αεροπλανικα οπως λες.
τα ιδια μου ελεγε και ενας κλοναριος για την πιπαρα μιας τζενης απο πιπινου 118.
Σαφέστατα το δέχομαι, αν δεν μας κάνει κάποια κ είναι τελειος πέρα από τα γουστα μας αποχωρούμε.
Αλλά κάποιες φορές, μπορεί κάποια να μην μας τρελένει κ τόσο, αλλά να μας αρέσει απλά κ αν υπολογίσουμε το ιστορικό της, τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ότι ξέρουμε κ τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίχνουμε λίγο τον πήχη μας.
Σε αυτή την ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας κ έτσι ακριβώς όπως τα θέλουμε.
Κ εγώ θα ήθελα μια μοντέλα να τα κάνει όλα αλλά που..
η πλοιοψηφια με ένα βλέμμα απαξίωσης, του στυλ χάρη σου κάνω, normal sex, ξινομουρες κ ότι καταφέρει κ αποφύγει, πάντα υπάρχουν κ οι εξερεσεις..
Οσο για την Ντζενη πήγα πολλάκις αλλά για να περάσω στο δώμα δεν με έπεισε ποτέ..
Επόμενος για να κερδίσουμε κάτι πάντα πρέπει να χάσουμε ,θυσιασουμε κάτι άλλο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.359
Πόντοι
27.261

αυτο δε στεκει φιλε.
Σαφέστατα το δέχομαι, αν δεν μας κάνει κάποια κ είναι τέλειος πέρα από τα γουστα μας αποχωρούμε.
Αλλά κάποιες φορές, μπορεί κάποια να μην μας τρελένει κ τόσο, αλλά να μας αρέσει απλά κ αν υπολογίσουμε το ιστορικό της, τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ότι ξέρουμε κ τις υπηρεσίες που προσφέρει ρίχνουμε λίγο τον πήχη μας.
Σε αυτή την ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας κ έτσι ακριβώς όπως τα θέλουμε.
Κ εγώ θα ήθελα μια μοντέλα να τα κάνει όλα αλλά που..
η πλοιοψηφια με ένα βλέμμα απαξίωσης, του στυλ χάρη σου κάνω, normal sex, ξινομουρες κ ότι καταφέρει κ αποφύγει, πάντα υπάρχουν κ οι εξερεσεις..
Οσο για την Ντζενη πήγα πολλάκις αλλά για να περάσω στο δώμα δεν με έπεισε ποτέ..
Επόμενος για να κερδίσουμε κάτι πάντα πρέπει να χάσουμε ,θυσιασουμε κάτι άλλο.

προσωπικα δεν κοιταω σχεδον ποτε τις κριτικες η' το τι μου λενε οι αλλοι.
οτι κανει αυτο, το αλλο, το παραλλο, αεροπλανικα, σουζες κτλπ... για να παω να γαμησω.
η εμπειρια μου τοσα χρονια δε με εχει εγκαταλειψει σχεδον ποτε.
ο κανονας μου ειναι απλος.
σου αρεσει ??? περνα και θα δεις στην πορεια, πως ειναι η φαση, που σε παιρνει και μεχρι που εισαι.
δε θα χασεις, ισα ισα θα κερδισεις... εμπειρια.
δε σου αρεσει ??? αντε γεια.
ελαχιστες οι φολες που εχω φαει μεχρι στιγμης.
καποιες μετριες που εδωσα 2-3 ευκαιριες μπας και καλυτερευσουν και ασφαλως πολυ super standarακια.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καποιες εκδιδομενες ειναι ολο φουρκα που δεν εχουν ανοιξει τα κομμωτηρια να φτιαξουν τα μαλλακια τους.
Εχουν πλεον διαγραψει την περιπτωση να ανοιξουν
τα μπουρδελα τωρα κοντα.

:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν ειναι κατασταση αυτη.
Παω κατω να κανω τον περιεργο.
Ολο και καποιο τσιρακι θα εχει ξεμεινει στο ποστο του.

Ελα να ξεσκουριαζουμε.

:rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καποιες εκδιδομενες ειναι ολο φουρκα που δεν εχουν ανοιξει τα κομμωτηρια να φτιαξουν τα μαλλακια τους.
Εχουν πλεον διαγραψει την περιπτωση να ανοιξουν
τα μπουρδελα τωρα κοντα.

:2funny:
εγω που ειμαι σε επικοινωνια με μια ιεροδουλη ειναι ολο νευρα που δεν μπορει να δουλεψει και μου ειπε αν συνεχιστει ετσι η κατασταση θα φύγει και θα παει στη πατριδα της.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936
εγω που ειμαι σε επικοινωνια με μια ιεροδουλη ειναι ολο νευρα που δεν μπορει να δουλεψει και μου ειπε αν συνεχιστει ετσι η κατασταση θα φύγει και θα παει στη πατριδα της.
Μετά θα γ@μαμε αυτούς που τα έκλεισαν..
Τζαμιά, hot spot, κτλπ.. κτλπ.. γιατί δεν τα κλείνουν; οι οίκοι και οι εκκλησίες τους πείραξαν..;

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.892
Πόντοι
206
Ο μεγαλυτερος εφιαλτης της Φωτεινης παιζει να ειναι παρτουζα με Σοφια.

Ναι μεν σε στελνουν
αδιαβαστο αλλα πως να κανει η Φωτεινη το προγραμμα της με την αλλη μπροστα;

:confused:
Γιατί εφιάλτης;
Ίδιο πρόγραμμα δεν κάνουν;

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Και εγώ αυτο πιστεύω. Εμπλουτισμενο...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
η Φωτεινή δούλευε Κολωνού 27β και όταν ο οίκος άλλαξε καθεστώς και έφερε λατινες "μετακόμισε" στο Ιάσωνος 44 νεο μεσαίο στον όροφο
Η Φωτεινή είναι μια κατηγορία από μόνη της.
Από όταν εμφανίστηκε κολονου 27 πριν 4 χρονια περίπου πάντα νύχτα άνοιξε-διμιουργισε από τοτε μια νέα κατηγορία εκδιδόμενης.
Εκδιδόμενης που γαμιεται χωρίς να υπάρχει αύριο.
Όταν αποσυρθεί κάποια στιγμή, να είναι πάντα καλά, δεν θα είναι μια απλή φωτεινή που πέρασε από κολονου κ Ιάσωνος 44 κ κάποιοι θα τη θυμούνται κ κάποιοι όχι.
Θα είναι η Φωτεινή που δεν χαμπαριαζε Χριστό κ θα την θυμούνται όλοι για πάντα.
Κάποια νύχτα θυμάμαι εκεί στο καλτ σπίτι της κολονου ενώ περίμενα αναμονή κανά 40 λεπτό σαλόνι κ θα περίμενα άλλο τόσο στο δωμάτιο εφόσον πέρναγα, κάποιος τύπος μόλις την βλέπει λέει αυτή είναι η φωτεινούλα που λένε όλοι κ έφυγε τρέχοντας..
Φίλε σε ποιο δουλευει πλέον? Μού εξάπτεις την περιέργεια να πάω μαζί της

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
καλησπέρα
μάγκες, ανησυχητικά τα νέα που έφτασαν στα αυτιά μου καθώς όπως μου είπε φίλος πολιτικός μηχανικός υπάρχει μία επενδυτική εταιρεία ονόματι vitruvius investments η οποία ξεκινάει ήδη κάποιες επενδύσεις στο χώρο του μεταξουργείου.. πιο συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας ακριβώς δίπλα στο κολωνού 27! απ ότι με ενημέρωσε υπάρχει σχέδιο του δήμου για μεταφορά των οίκων επί της οδού κολωνού σε άλλο σημείο ή και για οριστικό κλείσιμό τους, για να αλλάξει η εικόνα της περιοχής.. υπάρχει κάποιος που μπορεί να διασταυρώσει τις πληροφορίες μου ή να γνωρίζει κάτι επί του θέματος; μπήκα σε γνωστό σάιτ εύρεσης κατοικίας και υπάρχουν ακόμα και έτοιμες μακέτες!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936
μάγκες, ανησυχητικά τα νέα που έφτασαν στα αυτιά μου... υπάρχει κάποιος που μπορεί να διασταυρώσει τις πληροφορίες μου ή να γνωρίζει κάτι επί του θέματος; μπήκα σε γνωστό σάιτ εύρεσης κατοικίας και υπάρχουν ακόμα και έτοιμες μακέτες!
Δηλαδή δεν τους φτάνει το ελληνικό.. και θέλουν ν' απλώσουν παντού τα πλοκάμια τους. Αν κλείσουν τα μπου.. στο μετάξι, να δούμε που θα ξεχαρμανιάζουν οι λάθρο μετά, προβλέπεται ότι θ' αρχίσουν τους βιασμούς στις ελλεεινίδες. Γιατί χλωμό φαίνεται να πάνε στην φυλής με το μπλέ εισιτήριο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom