tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Σκηνικο προ ετων με Χριστινα κοντη σκιστοματα Ρουμανα απο Ιασωνος 31 υπογειο.
Πηγε για λιγο στο Ιασωνος 31 βαθος γκρεμος και την πηρα στο δωματιο με την κουρτινα (αντι για πορτα).
Δινω 20 ευρω για μιση ωριτσα. Δεχεται οριακα γιατι δεν ειχε παει καλα
η μερα και μου το χαλαλιζει επειδη την εχω παρει πολλες φορες.
Προγραμμα απλο.
Παπαρια!
Εκανε πολλα εναντι αμοιβης η πελατειακης σχεσης.
Στο τεταρτο της ερχεται περιοδος και με λουζει στην καποτα. Δυο τυποι μπαινουν μεσα στο μαγαζι. Ακουω ελεγχο μπλα μπλα.
Η Χριστινα σενιαρεται να φυγει γιατι εχει διακοπει
ο αγωνας λογω περιοδου
και βγηκαμε στο σαλονι.
Οι τυποι (μπατσοι με πολιτικα ; )
οριζουν στην τσατσα να δωσει λεφτα πισω (με ειπαν και κυριο, παραξενευτηκα) και μου δινει διστακτικα εικοσαρικο.
Της δινω δεκα και παιρνω τα εικοσι. Ειχα ηδη κατσει ενα τεταρτο.
Φευγω και της λενε για σφραγισμα απο οτι καταλαβα. Η Χριστινα αμηχανη αλλα οπως παντα στο μουνι της.
Μετα απο μερες ξσναδουλευε στο υπογειο Ιασωνος ενω το βαθος γκρεμος ειχε σφραγιστει αλλα ξανανοιξε.
Σημερα ειναι παντρεμενη!
Πηγε για λιγο στο Ιασωνος 31 βαθος γκρεμος και την πηρα στο δωματιο με την κουρτινα (αντι για πορτα).
Δινω 20 ευρω για μιση ωριτσα. Δεχεται οριακα γιατι δεν ειχε παει καλα
η μερα και μου το χαλαλιζει επειδη την εχω παρει πολλες φορες.
Προγραμμα απλο.
Παπαρια!
Εκανε πολλα εναντι αμοιβης η πελατειακης σχεσης.
Στο τεταρτο της ερχεται περιοδος και με λουζει στην καποτα. Δυο τυποι μπαινουν μεσα στο μαγαζι. Ακουω ελεγχο μπλα μπλα.
Η Χριστινα σενιαρεται να φυγει γιατι εχει διακοπει
ο αγωνας λογω περιοδου
και βγηκαμε στο σαλονι.
Οι τυποι (μπατσοι με πολιτικα ; )
οριζουν στην τσατσα να δωσει λεφτα πισω (με ειπαν και κυριο, παραξενευτηκα) και μου δινει διστακτικα εικοσαρικο.
Της δινω δεκα και παιρνω τα εικοσι. Ειχα ηδη κατσει ενα τεταρτο.
Φευγω και της λενε για σφραγισμα απο οτι καταλαβα. Η Χριστινα αμηχανη αλλα οπως παντα στο μουνι της.
Μετα απο μερες ξσναδουλευε στο υπογειο Ιασωνος ενω το βαθος γκρεμος ειχε σφραγιστει αλλα ξανανοιξε.
Σημερα ειναι παντρεμενη!