Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (17 μέλη και 241 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τιτανα Κορακιε ισχυει οτι διαβασες. Η Φωτεινη με την Λυδια κανουν σχεδον το ιδιο προγραμμα. Η Σοφια ειναι πιο μαζεμενη.
Το σχεδον δεν πηγαινε στην τριτη. Κι επι την ευκαιρια να πω οτι η Σοφια εχει φυσικοτητα στο γαμησι.
Οτι χανει σε προγραμμα (γιατι οι αλλες δυο σε τεμαχιζουν αν τυχον εχεις περασει μαζι τους)
το κερδιζει σε στυλ.
Πειθει πολυ καλα αν και εχει κουραστει.

:rockon:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.749
Πόντοι
7.195
Αυτό το σχέδιο για την αναβάθμιση του Μεταξουργείου το ακούω πάνω από μια δεκαετία. Βέβαια, είναι περιοχή φιλέτο, γιατί είναι σχεδόν δίπλα σε Ακρόπολη, Σύνταγμα, Ψυρρή, Ομόνοια, Γκάζι, μετρό κ.λπ. Και στη γωνία Λεωνίδου με Κολωνού έχει ανοίξει ένα μεγάλο χόστελ, το οποίο είναι κλειστό τώρα λόγω της συγκυρίας. Γενικώς, οι "επενδυτές" βάζουν ως όρο για να βάλουν και τα λεφτά τους η περιοχή να είναι ασφαλής. Στη Βάθη λίγες μέρες πριν ανοίξει εκείνο το boutique ξενοδοχείο διώξανε την πιάτσα των τοξικομανών μερικά στενά πιο κάτω. Και να κλείσουν τα μπουρδέλα, δηλαδή, θα ανοίξουν αλλού αν υπάρχει πελατεία, και πελατεία υπάρχει :)

Συμφωνώ απόλυτα τύπε μου!
Απλά τώρα που υπάρχει η Σακελλαροπούλου είναι η τεράστια ευκαιρία τους!
Διαφορετικά ΔΕΝ θα γίνει ποτέ..!!!!!

Το Γκάζι έχει αναβαθμιστεί και αρκεί. Το Μεταξουργείο ίσως στο νότιο κομμάτι μόνο, Πλαταιών, πιό ψηλά δεν υπάρχει κίνητρο, η Ομόνοια είναι σκουπιδαριό.
Όσοι βάλανε λεφτά στη Βάθης το σκυλομετάνιωσαν.
Ο συρφετός πάκηδες πρεζόνια περιθωριακοί δεν είναι διαχειρίσιμος ...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καπως ετσι φιλε ντιγκερ.
Το 20 επαιζε πολυ γερη μπαλα με τριαδες που αλλαζαν τακτικα και το μολ ειχε μονιμη ροη εκδιδομενων. Ε καπου αυτο δεν ειναι πολυ οκ οπως καταλαβαινεις για τους υπολοιπους.
Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω.

:hi:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Καποιες εκδιδομενες ειναι ολο φουρκα που δεν εχουν ανοιξει τα κομμωτηρια να φτιαξουν τα μαλλακια τους.
Εχουν πλεον διαγραψει την περιπτωση να ανοιξουν
τα μπουρδελα τωρα κοντα.

:2funny:
εγω που ειμαι σε επικοινωνια με μια ιεροδουλη ειναι ολο νευρα που δεν μπορει να δουλεψει και μου ειπε αν συνεχιστει ετσι η κατασταση θα φύγει και θα παει στη πατριδα της.
καλυτερα μπας και αυριο μεθαυριο φερουν καμια καινουργια..τελευταια φορα που περασα φυλης ηταν ολα τα λαμογια καιρος να γινει μια αναβαθμιση

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Καποιες εκδιδομενες ειναι ολο φουρκα που δεν εχουν ανοιξει τα κομμωτηρια να φτιαξουν τα μαλλακια τους.
τα μπουρδελα τωρα κοντα.

εγω που ειμαι σε επικοινωνια με μια ιεροδουλη ειναι ολο νευρα που δεν μπορει να δουλεψει και μου ειπε αν συνεχιστει ετσι η κατασταση θα φύγει και θα παει στη πατριδα της.
καλυτερα μπας και αυριο μεθαυριο φερουν καμια καινουργια..τελευταια φορα που περασα φυλης ηταν ολα τα λαμογια καιρος να γινει μια αναβαθμιση

...Δεν ξέρω αν το έχω καταλάβει σωστά...αλλά έχω την αίσθηση ότι η μόνη "αναβάθμιση" που θα επέλθει...αν επέλθει...και όποτε επέλθει...θα είναι με κοπέλες από Βενεζουέλα...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Αυτό το σχέδιο για την αναβάθμιση του Μεταξουργείου το ακούω πάνω από μια δεκαετία. Βέβαια, είναι περιοχή φιλέτο, γιατί είναι σχεδόν δίπλα σε Ακρόπολη, Σύνταγμα, Ψυρρή, Ομόνοια, Γκάζι, μετρό κ.λπ. Και στη γωνία Λεωνίδου με Κολωνού έχει ανοίξει ένα μεγάλο χόστελ, το οποίο είναι κλειστό τώρα λόγω της συγκυρίας. Γενικώς, οι "επενδυτές" βάζουν ως όρο για να βάλουν και τα λεφτά τους η περιοχή να είναι ασφαλής. Στη Βάθη λίγες μέρες πριν ανοίξει εκείνο το boutique ξενοδοχείο διώξανε την πιάτσα των τοξικομανών μερικά στενά πιο κάτω. Και να κλείσουν τα μπουρδέλα, δηλαδή, θα ανοίξουν αλλού αν υπάρχει πελατεία, και πελατεία υπάρχει :)

Συμφωνώ απόλυτα τύπε μου!
Απλά τώρα που υπάρχει η Σακελλαροπούλου είναι η τεράστια ευκαιρία τους!
Διαφορετικά ΔΕΝ θα γίνει ποτέ..!!!!!

Το Γκάζι έχει αναβαθμιστεί και αρκεί. Το Μεταξουργείο ίσως στο νότιο κομμάτι μόνο, Πλαταιών, πιό ψηλά δεν υπάρχει κίνητρο, η Ομόνοια είναι σκουπιδαριό.
Όσοι βάλανε λεφτά στη Βάθης το σκυλομετάνιωσαν.
Ο συρφετός πάκηδες πρεζόνια περιθωριακοί δεν είναι διαχειρίσιμος ...

Κι όμως στόχος της κυβέρνησης και του Μπακογιάννη είναι να επανέλθει όλο το κέντρο της Αθήνας σε μια πιο φυσιολογική λειτουργία!
Μεταξουργείο, Ομόνοια, Γκάζι είναι η καρδιά του πολιτισμού.. μες στα θέατρα, μουσεία, τουρισμός και ΔΕΝ συμμαζεύεται..
Άσχετα που τα έχουν παρατήσει στο έλεος της εγκληματικότητας, πρέζας, μαφίας κτλ.
ΔΕΝ υπάρχει Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σαν την Αθήνα!

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
τα μπουρδελα τωρα κοντα.

...Δεν ξέρω αν το έχω καταλάβει σωστά...αλλά έχω την αίσθηση ότι η μόνη "αναβάθμιση" που θα επέλθει...αν επέλθει...και όποτε επέλθει...θα είναι με κοπέλες από Βενεζουέλα...
αν σκασουν ολες απο βενεζουελα τοτε θα μεινω αφραγκος:new_shocked:

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
παντως με καποιες πουτανες που ειχα ερθει στο παρελθον πιο "κοντα" μου ειπανε οτι θελανε να φυγουν οχι για τη κωλοκατασταση εδω στην ελλαδα αλλα γιατι εμπενε χρημα στο μαγαζι αλλα δεν τους πληρωναν καλα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
παντως με καποιες πουτανες που ειχα ερθει στο παρελθον πιο "κοντα" μου ειπανε οτι θελανε να φυγουν οχι για τη κωλοκατασταση εδω στην ελλαδα αλλα γιατι εμπενε χρημα στο μαγαζι αλλα δεν τους πληρωναν καλα.

Κοινο σημειο ολων των εκδιδομενων ειναι οτι οταν δεν σε ξερουν καλα κονομανε και οταν σε ξερουν καλα, κλαιγονται.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μη πιστεύεις μπουστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια.

Καλύτερα να πιστέψω μια πουτάνα ξένη παρά κάποιον από αυτούς που μας κυβερνάνε τα τελευταία 30 χρόνια.

Μας κυβερνάνε πολύ παραπάνω από 30 χρόνια λυκάνθρωπε...
Και η πουτανα και οι πολιτικοί να σε παίξουν θέλουν, ωστόσο το χέρι στη τσέπη, ή το χέρι στην κάλπη, στο δικό σου χέρι είναι με ποιο τρόπο θα τα χρησιμοποιήσεις

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι φατσες των πολιτικων μας οπως κι οι αντιδρασεις τους απσσχολουν εντονα την φυσιογνωμικη και την ψυχιατρικη!!!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασα προ ολίγου στη Φωκαιας και στον αριθμό 13 ήταν ανοιχτή η αριστερή πόρτα του οίκου που από ότι πρόσεξα οδηγεί σε υπόγειο.
Πρώτη φορά είδα ανοιχτή αυτή τη πόρτα, τα εσωτερικά μπουρδελέ φωτα ήταν κανονικά ανοιχτά σε αυτόν τον οίκο.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μεταξι πριν λιγο ωραιο γαμησακι με στανταρακι πλεον λογω καραντινας

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τα παιδιά της πιάτσας τι γνώμη έχουν για το άνοιγμα των οίκων της αμαρτίας; Θα περιμένουμε έως τα Χριστούγεννα ή έως τις Απόκριες;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Οταν ανοιξουν τα γυμναστηρια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom