You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Οι ανδρες που πανε στα μπουρδελα πανε ο καθενας για δικους του λογους.
Αλλοι δεν βρισκουν γκομενα, αλλοι δεν θελουν, αλλοι θελουν ποικιλια, αλλοι θελουν βιτσια κτλ.
Εγω παω επειδη ξερω οτι οι εκδιδομενες νιωθουν περιφρονηση για ολους εμας και μου αρεσει αυτο επειδη τις θελω αλλα ως δευτερευουσες επιλογες.
Δηλαδη κι εγω τις περιφρονω. Ισορροπια!
Απατη! Ψεμα! Συμφερον!
Εντονα πραγματα!
Αισθανομαι ομως οτι οφειλω να πηγαινω παντου για να ειμαι ολοκληρωμενος. Αγοραιο και μη. Με τις κανονικες γκομενες τυραννιεμαι πολυ οπως πολλοι αλλα αρκει να παρω αποτελεσμα. Λυσσα μεγαλη.
Οπως ειχε πει και μια εκδιδομενη απο Δανια, ολοι εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε καλοι πελατες αλλα δεν υπαρχουν καλοι πελατες.
Τι καυλα αυτη η φραση.
Κυριακη σημερα, ειπα να σκεφτω δυνατα.
Αλλοι δεν βρισκουν γκομενα, αλλοι δεν θελουν, αλλοι θελουν ποικιλια, αλλοι θελουν βιτσια κτλ.
Εγω παω επειδη ξερω οτι οι εκδιδομενες νιωθουν περιφρονηση για ολους εμας και μου αρεσει αυτο επειδη τις θελω αλλα ως δευτερευουσες επιλογες.
Δηλαδη κι εγω τις περιφρονω. Ισορροπια!
Απατη! Ψεμα! Συμφερον!
Εντονα πραγματα!
Αισθανομαι ομως οτι οφειλω να πηγαινω παντου για να ειμαι ολοκληρωμενος. Αγοραιο και μη. Με τις κανονικες γκομενες τυραννιεμαι πολυ οπως πολλοι αλλα αρκει να παρω αποτελεσμα. Λυσσα μεγαλη.
Οπως ειχε πει και μια εκδιδομενη απο Δανια, ολοι εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε καλοι πελατες αλλα δεν υπαρχουν καλοι πελατες.
Τι καυλα αυτη η φραση.
Κυριακη σημερα, ειπα να σκεφτω δυνατα.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Μύστη τντ ο πουτανιαρης ο πραγματικός δεν αλλάζει, προσωπικά πηγαίνω στα μπουρδελα από χόμπι, γουστάρω να έχω εμπειρίες και με πουτανες, δεν πάω επειδή δεν μπορω να βρω γκόμενα, με καυλωνει η όλη φάση που πηγαίνω στα μπουρδελα και θα επιλέξω ανάμεσα σε τόσες προτεινόμενες ΕΓΩ για το ποια θα γαμησω, μου αρέσει επίσης ότι οι πουτανες στο σαλόνι κρέμονται απότα χείλη μου για το αν θα περάσω ή όχι μαζί τους.
Ο πουτανιαρης δεν αλλάζει, όσες γκομενες και να είχα όλες τις έχω "απατήσει" με πουτανες, θέλω ποικιλία.
Ήθελα να έχω εμπειρίες κάθε τύπου γυναίκα, από κοκκαλιαρα πιτσιρικα μέχρι χοντρή γκιλφ όπως χοντρή πιτσιρίκα μέχρι κοκκαλιαρα γκιλφ, όλες τις έχω δοκιμάσει, βέβαια εκεί που είδα ότι δεν γούσταρα δεν ξαναπήρα, έχω πχ καταλαβει ότι δεν μ'αρέσουν τα συγκεκριμένα άκρα, ούτε οπτικά ούτε στην πράξη σεξουαλικά.
Τις πουτανες όσοι είμαστε πραγματικοί πουτανιαρηδες δεν τις κόβουμε.
Θυμάμαι σκηνικό τώρα να έχω βγει με την κοπέλα μου φάγαμε ήπιαμε το κάναμε μετά την άφησα σπίτι, με ρώτησε που θα πάω και της λέω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένος και νυστάζω, αμ δε, που θα πήγαινε ένας πραγματικός πουτανιαρης αργότερα;
Ενώ ήταν 4 το χάραμα πήγα να ρίξω και έναν στη φυλής, καθώς είχα μπει στο δωμάτιο και περίμενα την πουτανα, τσακ! Με πήρε τηλέφωνο η δικιά μου. " Δεν μπορώ να κοιμηθώ θέλω να σου πω ότι σ'αγαπάω και πέρασα υπέροχα σήμερα "
Και εγώ εννοείται μωρό μου σ'αγαπάω και θα σ'αγαπάω, της είπα, της τα ειπα όμως γυμνός σε δωμάτιο μπουρδελου καθώς περίμενα την πουτανα.
Για κάτι τέτοια ζούμε εμείς οι πουτανιαρηδες.. κάποιοι τα θεωρούν ντροπή και κακό όλα αυτά, είναι προσωπική επιλογή του καθενός όμως.
Ο πουτανιαρης δεν αλλάζει, όσες γκομενες και να είχα όλες τις έχω "απατήσει" με πουτανες, θέλω ποικιλία.
Ήθελα να έχω εμπειρίες κάθε τύπου γυναίκα, από κοκκαλιαρα πιτσιρικα μέχρι χοντρή γκιλφ όπως χοντρή πιτσιρίκα μέχρι κοκκαλιαρα γκιλφ, όλες τις έχω δοκιμάσει, βέβαια εκεί που είδα ότι δεν γούσταρα δεν ξαναπήρα, έχω πχ καταλαβει ότι δεν μ'αρέσουν τα συγκεκριμένα άκρα, ούτε οπτικά ούτε στην πράξη σεξουαλικά.
Τις πουτανες όσοι είμαστε πραγματικοί πουτανιαρηδες δεν τις κόβουμε.
Θυμάμαι σκηνικό τώρα να έχω βγει με την κοπέλα μου φάγαμε ήπιαμε το κάναμε μετά την άφησα σπίτι, με ρώτησε που θα πάω και της λέω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένος και νυστάζω, αμ δε, που θα πήγαινε ένας πραγματικός πουτανιαρης αργότερα;
Ενώ ήταν 4 το χάραμα πήγα να ρίξω και έναν στη φυλής, καθώς είχα μπει στο δωμάτιο και περίμενα την πουτανα, τσακ! Με πήρε τηλέφωνο η δικιά μου. " Δεν μπορώ να κοιμηθώ θέλω να σου πω ότι σ'αγαπάω και πέρασα υπέροχα σήμερα "
Και εγώ εννοείται μωρό μου σ'αγαπάω και θα σ'αγαπάω, της είπα, της τα ειπα όμως γυμνός σε δωμάτιο μπουρδελου καθώς περίμενα την πουτανα.
Για κάτι τέτοια ζούμε εμείς οι πουτανιαρηδες.. κάποιοι τα θεωρούν ντροπή και κακό όλα αυτά, είναι προσωπική επιλογή του καθενός όμως.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.513
- Πόντοι
- 46.232
φίλε Eric μια χαρά παιδί είναι ο tnt, με τις παραξενιές του? ναι όπως όλοι, εγώ θα τον έλεγα γλαφυρό ενθουσιώδη αλλά ψεύτη όχι, αν εξιστορουσε όσα έχει κάνει και ζήσει στα μπουρδελακια θα μπορούσε να γράψει βιβλίο Best seller
τώρα για το μικροτσουτσουνος δε μπορώ να ξέρω όπως ούτε εσύ εκτός αν του την έχεις μετρήσει
Υγεία να έχουμε και υπομονή
τώρα για το μικροτσουτσουνος δε μπορώ να ξέρω όπως ούτε εσύ εκτός αν του την έχεις μετρήσει
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Δεν διαφωνουμε Τονυ.
Το νοημα οσων εγραψες ειναι πανω κατω οτι θες
κι εσυ να εισαι ολοκληρωμενος με μια αλλη αλλα αντικειμενικη οπτικη γωνια και καποιες διαφορες στην προσεγγιση σου.
Αφου δεν πιεζεσαι και δεν στερεισαι επιλογων
εισαι σε σωστο δρομο.
Προσωπικα χαιρομαι στις συζητησεις με εκδιδομενες οταν εχουν ερωτευτει καποιον και περιμενουν να μιλησουν αντικειμενικα μαζι μου που ειμαι μαζι τους απο συμφερον και μονο!!!
Εγω τοτε σκεφτομαι τι πηρε ο γκομενος τους που δεν εχω παρει εγω ως πελατης
και προσπαθω να το παρω χωρις να γινω γκομενος για να δω την διαφορα.
Περιεργος τροπος σκεψης.
Ερεθιστικος για μενα.
Το νοημα οσων εγραψες ειναι πανω κατω οτι θες
κι εσυ να εισαι ολοκληρωμενος με μια αλλη αλλα αντικειμενικη οπτικη γωνια και καποιες διαφορες στην προσεγγιση σου.
Αφου δεν πιεζεσαι και δεν στερεισαι επιλογων
εισαι σε σωστο δρομο.
Προσωπικα χαιρομαι στις συζητησεις με εκδιδομενες οταν εχουν ερωτευτει καποιον και περιμενουν να μιλησουν αντικειμενικα μαζι μου που ειμαι μαζι τους απο συμφερον και μονο!!!
Εγω τοτε σκεφτομαι τι πηρε ο γκομενος τους που δεν εχω παρει εγω ως πελατης
και προσπαθω να το παρω χωρις να γινω γκομενος για να δω την διαφορα.
Περιεργος τροπος σκεψης.
Ερεθιστικος για μενα.
Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
πρωτα πρωτα δεν ειμαστε φιλοιφίλε Eric μια χαρά παιδί είναι ο tnt, με τις παραξενιές του? ναι όπως όλοι, εγώ θα τον έλεγα γλαφυρό ενθουσιώδη αλλά ψεύτη όχι, αν εξιστορουσε όσα έχει κάνει και ζήσει στα μπουρδελακια θα μπορούσε να γράψει βιβλίο Best seller
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
Για κάτι τέτοια ζούμε εμείς οι πουτανιαρηδες.
ποιητη... εσυ εισαι μαλακας απο κουνια και οχι πουτανιαρης
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
φίλε Eric μια χαρά παιδί είναι ο tnt, με τις παραξενιές του? ναι όπως όλοι, εγώ θα τον έλεγα γλαφυρό ενθουσιώδη αλλά ψεύτη όχι, αν εξιστορουσε όσα έχει κάνει και ζήσει στα μπουρδελακια θα μπορούσε να γράψει βιβλίο Best seller
Μυστη Σμυρνη τον εχει σακατεψει ο παπαφιλιπς
και εχει φλιπαρει
απο την απορριψη.
Ασε που κανει εσκεμμενα ορθογραφικα.
Ουτε κλωνο δεν ξερει
να φτιαξει...
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
ποιητη... εσυ εισαι μαλακας απο κουνια και οχι πουτανιαρης [/quote]
Δεν γουστάρεις τους τύπους που έχουν γκόμενα και γαμανε πουτανες παππαφυλής; δεν πειράζει θα σου περάσει.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
Δεν γουστάρεις τους τύπους που έχουν γκόμενα και γαμανε πουτανες παππαφυλής; δεν πειράζει θα σου περάσει.
[/quote]
εμενα στα παπαρια μου ποιητη.
εσυ δειχνεις μαλακας... με περικεφαλαια κιολας.
γαμα και τη χουφτα σου αμα λαχει.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
εμενα στα παπαρια μου ποιητη.
εσυ δειχνεις μαλακας... με περικεφαλαια κιολας.
γαμα και τη χουφτα σου αμα λαχει. [/quote]
Στα παπαρια σου αλλά ασχολήθηκες όμως.
Δείχνω μαλακας για τα δικά σου πρότυπα παππαφυλής, πάντως με αυτήν την απάντηση δείχνεις και εσύ ολίγον τι Πυρφόρος αγαπουλιάρης, υπερασπίζεσαι τις γκομενες τώρα; Ή μήπως υπερασπίζεσαι την κοινη λογική "ειναι λάθος να απατάμε" ...
Τελοσπαντων σε σάιτ για πουτανες και αγοραίο έρωτα είμαστε μη το παίζεις ηθικός.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις