Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (22 μέλη και 180 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
ποιητη... εσυ εισαι μαλακας απο κουνια και οχι πουτανιαρης :wink:

Δεν γουστάρεις τους τύπους που έχουν γκόμενα και γαμανε πουτανες παππαφυλής; δεν πειράζει θα σου περάσει.

εμενα στα παπαρια μου ποιητη.
εσυ δειχνεις μαλακας... με περικεφαλαια κιολας.
γαμα και τη χουφτα σου αμα λαχει.

Δείχνω μαλακας για τα δικά σου πρότυπα παππαφυλής, πάντως με αυτήν την απάντηση δείχνεις και εσύ ολίγον τι Πυρφόρος αγαπουλιάρης, υπερασπίζεσαι τις γκομενες τώρα; Ή μήπως υπερασπίζεσαι την κοινη λογική "ειναι λάθος να απατάμε" ...
Τελοσπαντων σε σάιτ για πουτανες και αγοραίο έρωτα είμαστε μη το παίζεις ηθικός. [/quote]

το εχω πει πολλακις ποιητη.
οποτε ειχα κοπελες, εκοβα απο τη σκηνη.
γι'αυτο εχω χασει και επεισοδια και κατι μαλακες σαν και σενα απο εδω αλλωστε.
βεβαια τα profiles τα αλλαζετε σαν τα πουκαμισακια για να θολωσετε τα νερα, αλλα οκ...no worries, οι μαλακες φαινονται οτι και να κανουν.
οταν τελειωνα με τις κοπελες επειδη βαριομουν η' χωριζα, ξαναπηγαινα.
ποτε μαζι ταυτοχρονα.
ο λογος ???
κατσε σκεψου τον, αμα εχεις τιποτα μεσα στη βουκεφαλα σου.
μη μασας ομως...keep on fapping :jerking2:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αμα εισαι μαγκας και θελεις να εχεις γκομενα και να πηγαινεις και πουτανες της το λες στα ισα και αμα γουσταρει

Εγώ γουστάρω να είμαι ανήθικος όμως και να γαμαω οποια ανοίγει τα πόδια της και ας έχω γκόμενα, με εξιτάρει αυτό, αφού την βρίσκω εγώ έτσι τι λόγος σου πέφτει εσένα ή στον καθένα;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Δεν εισαι ανήθικος ρε μπαγλαμα κοτα εισαι

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αμα θες μα σου εξηγησω γιατι εισαι κοτα πες μου

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ποιητη... εσυ εισαι μαλακας απο κουνια και οχι πουτανιαρης :wink:

Δεν γουστάρεις τους τύπους που έχουν γκόμενα και γαμανε πουτανες παππαφυλής; δεν πειράζει θα σου περάσει.

εμενα στα παπαρια μου ποιητη.
εσυ δειχνεις μαλακας... με περικεφαλαια κιολας.
γαμα και τη χουφτα σου αμα λαχει.

Δείχνω μαλακας για τα δικά σου πρότυπα παππαφυλής, πάντως με αυτήν την απάντηση δείχνεις και εσύ ολίγον τι Πυρφόρος αγαπουλιάρης, υπερασπίζεσαι τις γκομενες τώρα; Ή μήπως υπερασπίζεσαι την κοινη λογική "ειναι λάθος να απατάμε" ...
Τελοσπαντων σε σάιτ για πουτανες και αγοραίο έρωτα είμαστε μη το παίζεις ηθικός.

το εχω πει πολλακις ποιητη.
οποτε ειχα γκομενες, εκοβα απο τη σκηνη.
γι'αυτο εχω χασει και επεισοδια και κατι μαλακες σαν και σενα απο εδω αλλωστε.
βεβαια τα profiles τα αλλαζετε σαν τα πουκαμισακια για να θολωσετε τα νερα, αλλα οκ...no worries, οι μαλακες φαινονται οτι και να κανουν.
οταν τελειωνα με γκομενες επειδη βαριομουν η' χωριζα, ξαναπηγαινα.
ποτε μαζι ταυτοχρονα.
ο λογος ???
κατσε σκεψου τον, αμα εχεις tτιποτα μεσα στη βουκεφαλα σου.
μη μασας ομως...keep on fapping :jerking2: [/quote]

Δεν με απασχολεί τι κάνεις εσύ στη προσωπική σου ζωή παππαφυλής, το αν γαμας ταυτόχρονα γκόμενα και πουτάνες ή Όχι ποσώς με ενδιαφέρει, άρα δεν με απασχολεί ούτε ο λόγος γιατί δεν το κάνεις αυτό, οπότε δεν θα κάτσω να το σκεφτώ δεν με νοιάζει.
Εγώ έτσι την βρίσκω έτσι γουστάρω, γιατί να πάω κόντρα στα θέλω μου; επειδή έτσι λέει η κοινή ηθική ; στα παπαρια μου την γράφω, πράττω όπως ακριβώς νιώθω.
Και δεν με νοιάζει επίσης το αν πιστεύεις ότι είμαι τίποτα κλώνος ή αλλάζω προφίλ σαν τα πουκάμισα, για να σου λύσω την απορία Όχι δεν είμαι από αυτά, αλλά Εσύ πίστευε ότι θες δεν σου χαλάω το όνειρο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πστευω οτι αν καποιος εχει γκομενα και περναει καλα μαζι της αλλα θελει και το πουτανιλικι του
δεν γινεται να πηγαινει
με τον ιδιο ρυθμο στο πουτανιλικι.
Σιγουρα αραιωνει η μηδενιζει το κοντερ.
Ισχυει βεβαια και το σντιστροφο. Εξαρταται τι προτεραιοτητες εχει
ο καθενας. Μου εχει τυχει γκομενα που να ειναι τοσο φωτια που δεν υπηρχε καν επιθυμια για πουτανιλικι.
Ειναι πως θα κατσει η φαση.

:rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Θα σου πω εγώ γιατί με θεωρείς κότα, επειδή δεν λέω στην γκόμενα ότι γαμαω και πουτάνες.
Εκεί ακριβώς βρίσκεται η όλη μαγεία της καυλας όμως, πουλάς παραμύθι στην άλλη, το χαβει και εσύ γαμας πουτανες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Όπως θεωρείς εσύ εμένα κοτα όμως θεωρώ και εγώ αυτούς που δεν γαμανε άλλες περα από την γκόμενά τους επειδή είναι πυρφοροι αγαπούληδες.
Είμαστε διαφορετικοι κόσμοι, δεν είναι ανάγκη να ταιριάζουμε στα πιστεύω, εγώ λειτουργώ καθ αυτό το τρόπο εσύ αλλιώς, δεν θα κάτσω να σε κατηγορήσω.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πστευω οτι αν καποιος εχει γκομενα και περναει καλα μαζι της αλλα θελει και το πουτανιλικι του
δεν γινεται να πηγαινει
με τον ιδιο ρυθμο στο πουτανιλικι.
Σιγουρα αραιωνει η μηδενιζει το κοντερ.
Ισχυει βεβαια και το σντιστροφο. Εξαρταται τι προτεραιοτητες εχει
ο καθενας. Μου εχει τυχει γκομενα που να ειναι τοσο φωτια που δεν υπηρχε καν επιθυμια για πουτανιλικι.
Ειναι πως θα κατσει η φαση.

:rockon:

ΤΝΤ Προσωπικά μόνο το αραιωνω, κυρίως λόγο οικονομικού θέματος, όσο να ναι όταν έχεις γκόμενα θα ξοδεύεις και το κατιτίς μαζί της , βενζίνες καφέδες φαγητό, όλα αυτά έχουν ένα κόστος, φροντίζω πάντως όσες φορές να πηγαίνω σε πουτανες να την "απατάω" με διαφορετικές, να έχω την καυλα ότι την έχω απατήσει με όσες περισσότερες γίνεται.
Κάποιοι άνθρωποι λειτουργούμε αλλιώς τι να κάνουμε.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ευτηχως που υπαρχουν οι βητα κουκς σαν τον τντ και τονυ και βιοποριζονται οι πουτανες

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Θα σου πω εγώ γιατί με θεωρείς κότα, επειδή δεν λέω στην γκόμενα ότι γαμαω και πουτάνες.
Εκεί ακριβώς βρίσκεται η όλη μαγεία της καυλας όμως, πουλάς παραμύθι στην άλλη, το χαβει και εσύ γαμας πουτανες σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Όπως θεωρείς εσύ εμένα κοτα όμως θεωρώ και εγώ αυτούς που δεν γαμανε άλλες περα από την γκόμενά τους επειδή είναι πυρφοροι αγαπούληδες.
Είμαστε διαφορετικοι κόσμοι, δεν είναι ανάγκη να ταιριάζουμε στα πιστεύω, εγώ λειτουργώ καθ αυτό το τρόπο εσύ αλλιώς, δεν θα κάτσω να σε κατηγορήσω.
τονυ εγω ειχα αλλο θεμα,ειχα γκομενα και ηθελα να πηδαω μονο πουτανες ξενερωνα με τη γκομενα και οχι μια κανα τριαρι σχεσεια που σιχα το ιδιο μοτιβο ωσπου παρατησα τις σχεσεις και ασχολουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αυτο που ειπα αμα γουσταρεις πουτανες οι γκομενες σου ειναι βαρος , θες να πας να γαμησεις οτι ωρα θελεις να γυρισεις να χαλαρωσεις και μα μη δινεις λογαριασμο σε καμια

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

τονυ εγω ειχα αλλο θεμα,ειχα γκομενα και ηθελα να πηδαω μονο πουτανες ξενερωνα με τη γκομενα και οχι μια κανα τριαρι σχεσεια που σιχα το ιδιο μοτιβο ωσπου παρατησα τις σχεσεις και ασχολουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα.

Σσσσ μη τα λες αυτά Ζαν-Κλωντ...θα μπει ο παππαφυλής θα μας κάνει κήρυγμα ότι δεν είναι σωστό.
Για μένα δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά, ο κάθε άνθρωπος είναι και η δικιά του καυλα να ζήσει και να πράξει όπως θέλει, θες να γαμας μόνο γκομενες ή μόνο πουτανες; Καλώς.
Μη μου πρίζεις τους όρχεις όμως εμένα το τι είναι σωστό και τι λάθος, γουστάρω να γαμαω και τις δυο; τέλος, είναι επιλογή μου .

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τονυ για το καλο σου τα λεμε αγορι μου να γινεις αντρας επιτελους να μην εισαι μια ζωη beta

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τονυ για το καλο σου τα λεμε αγορι μου να γινεις αντρας επιτελους να μην εισαι μια ζωη beta

Τι σχέση έχει Έρικ το ποσό άντρας είσαι το να πληρώνεις πουτανες ή με το να απατάς την γκόμενα με πουτανες ; ...οπως έγραψα και παραπάνω αυτά είναι επιλογές, τα θες όλα; μπορείς να τα εχεις; καβατζωσε τα και γούσταρε το, μια φορά ζούμε.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αμα λες ψεματα επειδη φοβασε να μην ΧΑΣΕΙΣ την γκομενα σου εισαι αυτοματα beta

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αμα λες ψεματα επειδη φοβασε να μην ΧΑΣΕΙΣ την γκομενα σου εισαι αυτοματα beta

Δεν τους λέω ψέμματα επειδή φοβάμαι μη τις χάσω, αλλά για την απόλαυση ότι τις κοροϊδεύω και αυτές ζουν στο παραμύθι τους ότι τις αγαπάω.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τις γυναικες τυπε μου κανεις δεν μπορει να τις κοροιδεψει εχουν ανεπτυγμενη διαισθηση σε τρωνε απο χιλιομετρα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τις γυναικες τυπε μου κανεις δεν μπορει να τις κοροιδεψει εχουν ανεπτυγμενη διαισθηση σε τρωνε απο χιλιομετρα

Με τις γυναίκες τυπε μου ή θα γίνεις πρόβατο να σε φάνε ή θα γίνεις λύκος να τις φας εσύ.
Για όποιον έχει μυαλό οι γυναικες είναι μικρά παιδάκια που τα κοροϊδεύεις όποτε θες.
Για παράδειγμα, εχεις δει γενικά κάτι μουναρες πουτανες που τις δουλεύουνε κάτι ασχημούληδες κοντόσβερκοι νταβάδες;
Έπαιξαν σωστά αυτοί οι τύποι μαζί τους.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αμα θαυμαζεις τους νταβαδες τυπε τι να σου πω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom