Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (22 μέλη και 208 επισκέπτες)

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω τους νταβαδες τους βλεπω ως πουτανακια για το χρημα , ανέχονται να τους γαμανε τη γκομενα για χαρτια

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αμα θαυμαζεις τους νταβαδες τυπε τι να σου πω

Τους αναγνώρισα μονο το γεγονός ότι παίζουν και κερδίζουν μια γυναίκα όπου τις περισσότερες φορές είναι πολυ ανώτερη τους εμφανισιακά.
Δεν τους θαυμάζω για τον λόγο ότι εκμεταλλεύονται το σώμα και την ψυχή ενός ανθρώπου για να κερδίσουν χρήματα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

ο ποιητης εχει δωσει ρεσιταλ μαλακιας, τα οποια πιστευει κιολας οτι ειναι και τα σωστα, που ταυτοχρονα τον κανει μαλακα².
εκτος απο μαλακας με περικεφαλαια, ειναι και πουστοχαρακτηρας-αξιος εμπιστοσυνης.
ποιητη ξεδιπλωσου και αλλο ρε... σε παρακολουθουμε :jerking2:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

ο ποιητης εχει δωσει ρεσιταλ μαλακιας, τα οποια πιστευει κιολας οτι ειναι και τα σωστα, που ταυτοχρονα τον κανει μαλακα².
εκτος απο μαλακας με περικεφαλαια, ειναι και πουστοχαρακτηρας-αξιος εμπιστοσυνης.

Παππαφυλής εγώ ότι έχω το λέω, εσύ ή άλλες κρυφομουσιτσες μπορείτε να κρύβεστε όσο θέλετε και να το παίζετε ηθικολόγοι, το ότι είμαι μουνοπανο με τις γυναίκες με κάνει να νιώθω καμάρι για μένα, δεν κρύβομαι, την έχω πάθει πολλές φορές από γυναίκες, και ξέρεις γιατί την επαθα; επειδή νοιαζομουν για αυτές, όταν όμως αντιστρέφονται οι ρόλοι και η πουτσα γαμαει και όχι γαμιεται όλα είναι πολύ καλύτερα.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706

Τους αναγνώρισα μονο το γεγονός ότι παίζουν και κερδίζουν μια γυναίκα όπου τις περισσότερες φορές είναι πολυ ανώτερη τους εμφανισιακά.
Δεν τους θαυμάζω για τον λόγο ότι εκμεταλλεύονται το σώμα και την ψυχή ενός ανθρώπου για να κερδίσουν χρήματα.
τους το αναγνωρίζεις αλλα δεν τους θαυμαζεις , μαλιστα , η διαγνωση μου για εσενα ειναι τρυκιμια εν κρανιω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

Παππαφυλής εγώ ότι έχω το λέω, εσύ ή άλλες κρυφομουσιτσες μπορείτε να κρύβεστε όσο θέλετε και να το παίζετε ηθικολόγοι, το ότι είμαι μουνοπανο με τις γυναίκες με κάνει να νιώθω καμάρι για μένα, δεν κρύβομαι, την έχω πάθει πολλές φορές από γυναίκες, και ξέρεις γιατί την επαθα; επειδή νοιαζομουν για αυτές, όταν όμως αντιστρέφονται οι ρόλοι και η πουτσα γαμαει και όχι γαμιεται όλα είναι πολύ καλύτερα.

ευτυχως που το παραδεχεσαι, αρα δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω, επειδη σε εχω καταλαβει πολυ καλα.
thanx για το confirm λοιπον.

εμενα με εχεις δει πολλες φορες να κρυβομαι η' να εχω κρυψει κατι ποιητη ???

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Το να γαμας τυπε τονυ ειναι το πιο ευκολο και ενας σκυλος μπορει να γαμησει μια γυναικα , το δυσκολο ειναι να εχεις αξιοπρεπεια και να Εισαι περηφανος για τον εαυτο σου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Το να γαμας τυπε τονυ ειναι το πιο ευκολο και ενας σκυλος μπορει να γαμησει μια γυναικα , το δυσκολο ειναι να εχεις αξιοπρεπεια και να Εισαι περηφανος για τον εαυτο σου
μα ειναι περηφανος ο ποιητης, που ειναι μαλακας και πουστοχαρακτηρας.
αυτο μας ειπε πριν, με λιγα-αλλα λογια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

ευτυχως που το παραδεχεσαι, αρα δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω, επειδη σε εχω καταλαβει πολυ καλα.

Εσύ παππαφυλής είσαι αυτός που το παίζει ηθικός σε ένα σάιτ που αφορά πουτανες και αγοραίο έρωτα, αυτό τα λέει όλα, θαρρείς ότι εδω μέσα δεν υπάρχουν παντρεμένοι που γαμανε πουτάνες, ή μήπως αυτοί είναι πιο ηθικοί από μένα.
Το παίζεις λοιπόν καλός για να βγάλεις τον άλλο μαλακα με περικεφαλαία, ενώ ταυτόχρονα ειρωνευεσαι τους Πυρφόρους αγαπούληδες τα βάζεις και μαζί μου που είμαι το εντελώς αντίθετο από αυτούς
Θα έκανες άνετα για ιερός αρχιεπίσκοπος στο αναγνωρίζω, έχεις και το όνομα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261

Εσύ παππαφυλής είσαι αυτός που το παίζει ηθικός σε ένα σάιτ που αφορά πουτανες και αγοραίο έρωτα, αυτό τα λέει όλα, θαρρείς ότι εδω μέσα δεν υπάρχουν παντρεμένοι που γαμανε πουτάνες, ή μήπως αυτοί είναι πιο ηθικοί από μένα.
Το παίζεις λοιπόν καλός για να βγάλεις τον άλλο μαλακα με περικεφαλαία, ενώ ταυτόχρονα ειρωνευεσαι τους Πυρφόρους αγαπούληδες τα βάζεις και μαζί μου που είμαι το εντελώς αντίθετο από αυτούς
Θα έκανες άνετα για ιερός αρχιεπίσκοπος στο αναγνωρίζω, έχεις και το όνομα.

αυτη η παπατζα που μολις ειπες, που κολλαει οτι εγω κρυβομαι ???

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Τονυ ξεχασε την λεξη ηθική και αρχισε να διαλογίζεσε με τη λεξη αξιοπρεπεια

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ότι το παίζεις κάτι που δεν είσαι για να βγεις ο καλός της υπόθεσης, το έχεις αυτό το ταλέντο, όπου βρέξει και όπου χιονίσει είσαι.
Εδώ με τον άλλο προχθές έλεγες οτι θα του χωσεις την μπουτσα στον κωλο αλλά πλέον μόνο που δεν του λες σ'αγαπάω.
Σήμερα τι λες θα βρέξει;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Δεν κραταμε κακιες τονυ αυριο μπορει να τα εχουμε βρει και εμεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Ότι το παίζεις κάτι που δεν είσαι για να βγεις ο καλός της υπόθεσης, το έχεις αυτό το ταλέντο, όπου βρέξει και όπου χιονίσει είσαι.
Εδώ με τον άλλο προχθές έλεγες οτι θα του χωσεις την μπουτσα στον κωλο αλλά πλέον μόνο που δεν του λες σ'αγαπάω.
Σήμερα τι λες θα βρέξει;

ποιητη σε εχασα... sorry.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σήμερα τι λες θα βρέξει;

Χαμένος ήσουν εσύ, εδω παππας εκεί παππάς που είναι ο παππάς...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Σήμερα τι λες θα βρέξει;

Χαμένος ήσουν εσύ, εδω παππας εκεί παππάς που είναι ο παππάς...

:tooth:
χαχαχαχαχαχα ρε μαλακα τι λες ???

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Λοιπόν παππαφυλής για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μου αρέσει το σεξ ωραία; γουστάρω να αλλάζω πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους, καλά είμαστε μέχρι εδώ; ωραία...παράλληλα όμως μ'αρέσει να γαμαω και πουτανες, τι να κάνουμε μ'αρέσει αυτό το χόμπι, Δεν είναι ότι το ξεκίνησα χθες προχθές, παράλληλα όμως πιτσιρικάς υπήρχα και πολυ Πυρφόρος με τις έξω γκομενες, έφαγα τα μούτρα μου, μια δυο τρεις φορές, Ε κάποτε ξύπνησα, αφού αυτές συμπεριφέρονται ψεύτικα αυτό θα κάνω και εγώ, ναι μπορεί να μην είναι το σωστό αλλα η δράση φέρνει αντίδραση, δέξου το.
Παράλληλα γουστάρω να τις ξεφτιλίζω όσο περισσότερο γίνεται όταν μου δινεται η ευκαιρία, γιατι; η απάντηση είναι πιο πάνω.
Το κάνω αυτό επίσης ώστε να μη δεθω με καμία συναισθηματικά, το απεχθάνομαι αυτό, ας ζει η γκόμενα αυτό το παραμύθι, τελειώνοντας θέλω να σου πω ότι δεν ορίζει τον χαρακτήρα την μπέσα μου το τι κάνω με τις γυναίκες, οι γυναίκες στις ζωή μου (οι γκομενες) είναι ένα παιχνιδι, παίζω μαζί τους και έπειτα τα πετάω τα βαριέμαι, εσύ μπορεί να δενεσαι μαζί τους συναισθηματικά ή να μη ο θεωρείς σωστό να γαμας και πουτανες όσο Είσαι μαζί τους, δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις τα γούστα του άλλου όταν δεν επηρεάζει την δικιά σου ζωή.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αχ μωρε ο τονυ πληγωμενη ψυχουλα ειναι και παιρνει εκδίκηση

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Λοιπόν παππαφυλής για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μου αρέσει το σεξ ωραία; γουστάρω να αλλάζω πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους, καλά είμαστε μέχρι εδώ; ωραία...παράλληλα όμως μ'αρέσει να γαμαω και πουτανες, τι να κάνουμε μ'αρέσει αυτό το χόμπι, Δεν είναι ότι το ξεκίνησα χθες προχθές, παράλληλα όμως πιτσιρικάς υπήρχα και πολυ Πυρφόρος με τις έξω γκομενες, έφαγα τα μούτρα μου, μια δυο τρεις φορές, Ε κάποτε ξύπνησα, αφού αυτές συμπεριφέρονται ψεύτικα αυτό θα κάνω και εγώ, ναι μπορεί να μην είναι το σωστό αλλα η δράση φέρνει αντίδραση, δέξου το.
Παράλληλα γουστάρω να τις ξεφτιλίζω όσο περισσότερο γίνεται όταν μου δινεται η ευκαιρία, γιατι; η απάντηση είναι πιο πάνω.
Το κάνω αυτό επίσης ώστε να μη δεθω με καμία συναισθηματικά, το απεχθάνομαι αυτό, ας ζει η γκόμενα αυτό το παραμύθι, τελειώνοντας θέλω να σου πω ότι δεν ορίζει τον χαρακτήρα την μπέσα μου το τι κάνω με τις γυναίκες, οι γυναίκες στις ζωή μου (οι γκομενες) είναι ένα παιχνιδι, παίζω μαζί τους και έπειτα τα πετάω τα βαριέμαι, εσύ μπορεί να δενεσαι μαζί τους συναισθηματικά ή να μη ο θεωρείς σωστό να γαμας και πουτανες όσο Είσαι μαζί τους, δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις τα γούστα του άλλου όταν δεν επηρεάζει την δικιά σου ζωή.

ποιητη, τελικα εχεις και αλλη μαλακια μεσα σου βλεπω.
μην κολλας.
δωσε και αλλο... αντεχουμε.
αλλοι εχουν πει χειροτερες απο εσενα... no worries.
:tooth:

p.s. : καρφι με τα υπολοιπα ναυαγια πας σουμπιτος.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ποιος στόχος τύπε ; ΤΟυ ανύπαρκτου ; Που έφαγε τόσα λεφτά δήθεν στο μεγάλο περίπατο και μετά είπε πως ήταν ένα πείραμα το οποίο δεν πέτυχε ; Όσο αναφορά στα δικά μας , οι οίκοι θα ανοίξουν μόνο μετά τον εμβολιασμό έτσι ακούγεται παντού οποίος μεινη αρτημελης μετά το εμβόλιο !!!

Βασικά στο μπουρδέλο οπού ζούμε.. στο τέλος όπως συνήθως, επειδή πάντα κάνουν μαλακίες έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν "προ - παραγγείλει" εκατομμύρια εμβόλια αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας είτε θα μας υποχρεώσουν να το κάνουμε όλοι (πράγμα που θεωρώ απίθανο διότι ΔΕΝ μπορούν να μας υποχρεώσουν να κάνουμε κάτι δίχως την συγκατάθεσή μας) είτε θα τα κάνουν στα "πειραματόζωα" στις κλειστές δομές για να ΜΗΝ πάνε στα σκουπίδια!
Οπότε μάγκες μου ΜΗΝ πιστεύετε την κάθε παπαριά του κάθε "απίθανου" που επειδή του δίνεται η "ευχέρεια" να έχει βήμα στο "ισχυρότερο" μέσο επικοινωνίας που ονομάζεται τηλεόραση να αραδιάζει το παραμύθι της εκάστοτε κυβέρνησης!
Ξέρετε πόσα ακόμα έχουμε να διαβάσουμε και ν'ακούσουμε ;;;;;
*Πάω στοίχημα και τολμώ να κάνω μια πρόβλεψη σήμερα 13/12/20 θα ακούσουμε πως όταν επαναλειτουργήσουν οι οίκοι ανοχής για να γαμήσεις θα είναι απαραίτητο χαρτί - αποδεικτικό (θα το δείχνουμε στην υπηρεσία) πως έχεις κάνει το εμβόλιο κατά του covid -19! :wink:
Τουλάχιστον αφελής θεώρηση της πραγματικότητας.Όχι δεν θα σου το επιβάλλει άμεσα το κράτος,αλλά θα σου πουν ότι για να πας δουλειά είναι υποχρεωτικό,για να ταξιδέψεις ακομα και με ΚΤΕΛ είναι υποχρεωτικό ,για να πάνε τα παιδιά σου σχολείο θα πρέπει να το κάνουν,για να έχεις πρόσβαση στην υγεία θα είναι υποχρεωτικό,για να πάρεις επίδομα ΟΑΕΔ θα πρέπει,για να πας στρατό θ πρέπει και πάει λέγοντας.Το κράτος θα κάθεται απλά και θα κοιτάει.Όσο για τα σκουπίδια που θα πάνε τα εμβόλια,μην ξεχνάμε ότι ο κ.Τσιοδρας ήταν στην επιτροπή που αγόρασαν 25εκ. δόσεις για το εμβόλιο του Η1Ν1,που τώρα είναι θαμμένα στην χωματερή του Γραμματικού.

Εγώ προσωπικά ΔΕΝ σκοπεύω να κάνω οτιδήποτε υπό καθεστώς τρομοκρατίας!
Ποτέ μου ΔΕΝ ήμουν ούτε σκοπεύω να γίνω "πιόνι" της εκάστοτε κυβέρνησης και της διαφθοράς αυτής!
Ευτυχώς υπάρχουν και θα υπάρχουν "πρόβατα" που τους ακολουθούν & εκτελούν πιστά τις εντολές αυτών!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom