★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Λοιπόν παππαφυλής για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, μου αρέσει το σεξ ωραία; γουστάρω να αλλάζω πολλές και διαφορετικές ερωτικές συντρόφους, καλά είμαστε μέχρι εδώ; ωραία...παράλληλα όμως μ'αρέσει να γαμαω και πουτανες, τι να κάνουμε μ'αρέσει αυτό το χόμπι, Δεν είναι ότι το ξεκίνησα χθες προχθές, παράλληλα όμως πιτσιρικάς υπήρχα και πολυ Πυρφόρος με τις έξω γκομενες, έφαγα τα μούτρα μου, μια δυο τρεις φορές, Ε κάποτε ξύπνησα, αφού αυτές συμπεριφέρονται ψεύτικα αυτό θα κάνω και εγώ, ναι μπορεί να μην είναι το σωστό αλλα η δράση φέρνει αντίδραση, δέξου το.
Παράλληλα γουστάρω να τις ξεφτιλίζω όσο περισσότερο γίνεται όταν μου δινεται η ευκαιρία, γιατι; η απάντηση είναι πιο πάνω.
Το κάνω αυτό επίσης ώστε να μη δεθω με καμία συναισθηματικά, το απεχθάνομαι αυτό, ας ζει η γκόμενα αυτό το παραμύθι, τελειώνοντας θέλω να σου πω ότι δεν ορίζει τον χαρακτήρα την μπέσα μου το τι κάνω με τις γυναίκες, οι γυναίκες στις ζωή μου (οι γκομενες) είναι ένα παιχνιδι, παίζω μαζί τους και έπειτα τα πετάω τα βαριέμαι, εσύ μπορεί να δενεσαι μαζί τους συναισθηματικά ή να μη ο θεωρείς σωστό να γαμας και πουτανες όσο Είσαι μαζί τους, δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να κατακρίνεις τα γούστα του άλλου όταν δεν επηρεάζει την δικιά σου ζωή.
ποιητη, τελικα εχεις και αλλη μαλακια μεσα σου βλεπω.
μην κολλας.
δωσε και αλλο... αντεχουμε.
αλλοι εχουν πει χειροτερες απο εσενα... no worries.
p.s. : καρφι με τα υπολοιπα ναυαγια πας σουμπιτος.
Εγώ σου μιλάω με επιχειρήματα όμως αυτή είναι η διαφορά μας, δεν μπορείς να αιτιολογήσεις την απάντηση σου και δίνεις απαντήσεις του τύπου "είσαι μαλακας επειδή δεν συμφωνώ μαζί σου" αμ δε..