Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (20 μέλη και 141 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τιτανα Τονυ δεν θα φερω τιποτα γιατι δεν μπορω
κι ουτε θελω να το κανω αυτο. Αλλα ξερω καλα ενα πραγμα.
Οτι τα λεφτα δεν τα βγαζουν οσοι δουλευουν
και το εμαθα καλα.
Τα λεφτα τα βγαζουν αυτοι που πειθουν τους αλλους
να δουλευουν.

:hi:

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Στην περίοδο της καραντίνας έχω επισκεφθεί το μεταξουργείο 8-9 φορές και έχω μπει σε όλα όσα ήταν ανοιχτά.. Μάγκες η κατάσταση είναι κωμικοτραγική, οι κοπέλες
που ζητάνε το 10ρικο μας είναι επιεικώς απαράδεκτες από
εμφάνιση και να μου διναν αυτές 10ρικο δεν έμπαινα! Πατσόκοιλα στραβά μάτια σπυριά ουλές τρίχα σε μασχάλες και πόδια είναι κάποια στοιχεία που συνάντησα.. Σε χθεσινή
μου επίσκεψη ξεχώρισα μόνο μία(!) κοπέλα αδυνατούλα που έκανε νορμάλ και είναι σε οίκο της ιάσωνος με τρεις χώρους.. Φυσικά τα "φαβορί" του μεταξιού όλα εξαφανισμένα! Σε συνδυασμό με τη φυλής που ναι όλα σφραγισμένα οι επιλογές μας περιορίζονται στο ελάχιστο! (μην μου πει κανείς για βέργας) Για όσους το σκέφτονται να το ρισκάρουν να κατέβουν ειλικρινά ας μην κάνουν τον κόπο δεν αξίζει.. Παρακαλώ όποιος έχει κάποια πληροφορία για κοπέλα από φυλής και πέριξ με νορμάλ
εμφάνιση ας επικοινωνήσει μαζί
μου σε pm.. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Στην περίοδο της καραντίνας έχω επισκεφθεί το μεταξουργείο 8-9 φορές και έχω μπει σε όλα όσα ήταν ανοιχτά.. Μάγκες η κατάσταση είναι κωμικοτραγική, οι κοπέλες
εμφάνιση και να μου διναν αυτές 10ρικο δεν έμπαινα! Πατσόκοιλα στραβά μάτια σπυριά ουλές τρίχα σε μασχάλες και πόδια είναι κάποια στοιχεία που συνάντησα..

που πηγαν τα μονδελα ρε μαπ... λακησαν ρε γαμωτο ????
:tooth:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
εμφάνιση και να μου διναν αυτές 10ρικο δεν έμπαινα! Πατσόκοιλα στραβά μάτια σπυριά ουλές τρίχα σε μασχάλες και πόδια είναι κάποια στοιχεία που συνάντησα.. Σε χθεσινή
μου επίσκεψη ξεχώρισα μόνο μία(!) κοπέλα αδυνατούλα που έκανε νορμάλ και είναι σε οίκο της ιάσωνος με τρεις χώρους.. Φυσικά τα "φαβορί" του μεταξιού όλα εξαφανισμένα! Σε συνδυασμό με τη φυλής που ναι όλα σφραγισμένα οι επιλογές μας περιορίζονται στο ελάχιστο! (μην μου πει κανείς για βέργας) Για όσους το σκέφτονται να το ρισκάρουν να κατέβουν ειλικρινά ας μην κάνουν τον κόπο δεν αξίζει.. Παρακαλώ όποιος έχει κάποια πληροφορία για κοπέλα από φυλής και πέριξ με νορμάλ
μου σε pm.. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

τι παιζει βεργας ?

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Τίποτα το ιδαίτερο.. Διάβασα για κάτι ορκ σαν αυτά του μεταξουργείου που καναν κάποιες αρπαχτές... Βέργας χωρίς Μπάρμπορα είναι ανυπαρκτη οδός για μένα
μου σε pm.. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

τι παιζει βεργας ?

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Δεν είπα για μοντέλα, ξέρουμε τι έπαιζε μεταξουργείο και πριν τη καραντίνα.. Αλλά χωρίς Ειρήνη,Σοφία,Φωτεινή,Βίκυ (οι μιλφ της καρδιάς μου) και κάποιες βενεζουελάνες που άξιζαν είναι τσάμπα κόπος να κατεβαίνεις πλέον
εμφάνιση και να μου διναν αυτές 10ρικο δεν έμπαινα! Πατσόκοιλα στραβά μάτια σπυριά ουλές τρίχα σε μασχάλες και πόδια είναι κάποια στοιχεία που συνάντησα..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Δεν είπα για μοντέλα, ξέρουμε τι έπαιζε μεταξουργείο και πριν τη καραντίνα.. Αλλά χωρίς Ειρήνη,Σοφία,Φωτεινή,Βίκυ (οι μιλφ της καρδιάς μου) και κάποιες βενεζουελάνες που άξιζαν είναι τσάμπα κόπος να κατεβαίνεις πλέον

βρε το ξερω οτι εσυ δεν ειπες... εγω το ειπα.
πρεπει να κανεις παρεα με "εκλεκτα" μελη, που ξερουν κρυφους οικους με τα μονδελα :wink:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ετσι ειναι Θου βου.
Ειναι για γελια
η κατασταση πια.
Μα δεν βλεπεις κι εμεις
τι κανουμε;
καθομαστε και περιγραφουμε οτι θυμομαστε για να εχουμε κατι να πουμε
(και να γελαμε). :2funny:

Το Μεταξουργειο πλεον εινσι σχεδον αποκλειστικα και μονο για υπηρεσιες,
η Φυλης ζει σε ρολο Ελ Σιντ
ψοφια σε γερικο αλογο
κι η Λιοσιων...

...επιτρεπεται να υπαρχει ακομα Λιοσιων;;;

Θες κι ομορφη;;;;;;;;;;;;;;;

μα τι λετε κυριε;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Ανοίγουν κομμωτήρια, νυχοεργαστηρια, ποδολουτήρια, για τις κυράτσες των Λουδοβίκων. Εκεί δεν κολλάει ο πορνοιός, με τις νυχούδες και τις κομμώτριες μισή με μία ώρα στο κούρεμα ή στο ξενύχιασμα. Μόνο απο τα 'κακα' πηδηχτήρια μπορεί να κολλήσουμε την νόσο.. :confused:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια καλη επιλογη, ομορφη 7/10 με κορμι σενιο 9/10
λεμονακι βυζι στητο, ρωγα μακαντεμια φυστικι
(που καυλωνε), ροζ ανοικτο μουνοχειλο, αδουλευτο
κι οχι ξεχαρβαλωμενο
με απιστευτη σουφρα
(δεν την εδινε)
και τελεια καβαλα-τραμπαλα,
απλο προγραμμα
και αρκετα (καλα) παρελκομενα ηταν η ξανθια Ναντια απο Κολωνου 11 ισογειο.

Ειχε 5-6 δωματια σερι.

Εφυγε κι αυτη.

Ε, τι θα γινει πια;

:dunno:

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Για μιλφ πράγματι δεν παίζει τίποτα. Υπάρχει ένα με 4 πιπινάκια από το πορνομόλλ. Τίμια όλα ειδικά η Μπιάνκα.

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Στέφθηκε με επιτυχία το click away
στους περισσότερους οίκους ανοχής
της χώρας...

Συνημμένα

• 131312511_2219762884821597_6336894232022239575_n.jpg
    131312511_2219762884821597_6336894232022239575_n.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τιτανα Τονυ δεν θα φερω τιποτα γιατι δεν μπορω
κι ουτε θελω να το κανω αυτο. Αλλα ξερω καλα ενα πραγμα.
Οτι τα λεφτα δεν τα βγαζουν οσοι δουλευουν
και το εμαθα καλα.
Τα λεφτα τα βγαζουν αυτοι που πειθουν τους αλλους
να δουλευουν.

:hi:

Τα λεφτά δεν τα βγάζουν όσοι δουλεύουν για άλλους αλλά όσοι δουλεύουν τους άλλους!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
:P :P :P :P

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Live πριν λιγο...
Βεργας 3 λαρισα, κανει χρυσες δουλειες μαλλον,
Βεργας 7 ξανθια milfoθειτσα νταρντανοντολμας αδιαφορος,
Μαραθωνος 59 μεσαιο, ναταλυ και αλισα, 2 νεανικα ζουμπουρλουδικα κιοφτεδακια.
Σσσσσσσσσ μην το πειτε πουθενα και μας παρουν χαμπαρι.
Και μην περιμενετε τρελες περιγραφες, γιατι κινουμαι underground.
Ciussss....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το πορνομολλ ο εφιάλτης του Εισαγγελάτου είναι σε χριστουγεννιάτικο mood..η Μέκκα του μεταξιού.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αλβανοι το εχουν το πορνομολ , μαφια σε συνεργασια με την αστυνομία

Τώρα που είπες την μαγική λέξη, είχε μπατσικό ακριβώς απ'έξω από το Μαραθώνος 59 μόλις πέρασα, δεν είχε κανέναν μέσα στο όχημα όμως .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το μεσημερι συναντησα
μια εκδιδομενη στο σουπερ μαρκετ κι ελεγε ποσο σκατα πανε τα πραγματα. :confused:

Μετα ελεγε οτι εχει βρει γκομενο αλλα δεν δεχεται την δουλεια της ανετα
και θα επρεπε διοτι ειναι απλα η δουλεια της.
:2funny:

Στην συνεχεια ειπε να περασω καμια μερα αν ανοιξουν γιατι περνουσαμε καλα. :badair:

Στο τελος αγανακτησε
και μου ειπε οτι τι σοι ανθρωπος ειμαι που μονο γαμησι θελω και μπολικη ωρα. :undecided:

Μονο σε αυτο απαντησα:

"θελω να δινεις πολλα χωρις να λες πολλα."

:rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom