Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (16 μέλη και 127 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.406
Πόντοι
441
ορισμενα γαμησια π εριξα το τελευταιο 5μερο,ειχα παει για Λικα βεργας 2 να δω πως ειναι αλλα ελειπε,ηταν μια αλλη ξαν8ια κανονικο σωμα ελευ8ερο στοματικο κ τα κλασικα,,ονομα νομιζω Μονικα,καλουλα μεσα αλλα δεν καταφερα να τελειωσω,μετα απο 2 μερες παλι στον ιδιο οικο για Λικα,ηταν μαζι με Μονικα παλι,Λικα αδυνατη ωραια παρουσια ιδιο προγραμμα με Μονικα,οι τρυπες της δουλεμενες,καλη μεσα αλλα παλι δεν καταφερα να τελειωσω κ πηγα Αλεξανδρα για τσιμπουκαρα κ αδειασα,σημερα πηγα να τσεκαρω για Λιντα Μεγ.Αλεξ.δε μαρεσε,γενικα οικος χαλια,μετα στο 15 για μια καινουργια π γραφτηκε ,Αννα νομιζω,καλη παρουσια αλλα μ φανηκε φολα,επειτα κολονου 32 πανω μπας κ πετυχω Χλοη π ειχε γραφτει νομιζω,ηταν μια αλλη,τελικα κατεληξα οπως παντα στην Ριτα μουναρα

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
217
Like
13.339
Πόντοι
31.618
Πέρασα σήμερα το απόγευμα με Αλεξάνδρα Μ.Α 21
Έχω ξαναγράψει κριτική για την κοπέλα αλλά θέλω να πω για την εμπειρία μου ένα χρόνο μετά
Ειρθε στο δωμάτιο και μου καθάριζε τον πουτσο με τρεια Μόρο μαντήλα αργά αργά και τον μηριζε κάθε φορά .εντομεταξη είχα κάνει μπάνιο λίγο πριν πάω και πριν από μένα στο δωμάτιο ήταν ένας βρομερός αράπης.
Δεν με ένοιαξε που έκλεβε χρόνο ήταν σαν νοσοκόμα που σε περιποιητο.
Τσιμπούκι γυμνό πολύ καλό θα έλεγα και με διάρκεια μου τον έκανε κλαρίνο.
Καποτά και στα τέσσερα λέω.
Σικονεται αργά πάει στο νιπτήρα αργά κάνει γαργαρες.βγαζει το βρακί της αργά βάζει κρέμα αργά και στινεται αργά.
Κάποιος μη έμπειρος θα είχε σπάστει και θα είχε χάσει την στηση του όχι εγώ όμως.
Της τον εχοσα βαθειά και αν και έπρεπε με το κοντάρι μου να την διαμέλισω την πηδιξα ήρεμα και απόλαυσα την ολοστρόγγυλη κολάρα της.
Άρχισε να βγάζει κάποια βογκητα που μιαζαν αληθινά,εγώ δεν βιαζομουν καθόλου.
Κάποια στιγμή την φοναξε η τσατσά αλλά εγώ στον χαλαρό Ρυθμό μου αυτή δεν έφευγε.
Ο πουτσος μου πέτρα την καρφονε και αβίαστα έχυσα.
Η κοπέλα από Κολομβία.
Όλα αυτά τα είπα όχι για φυγουρα αλλά τη θα γινόταν αν ένας λιγότερο έμπειρος η ανχομενος τύπος πηγενε Μαζι της.
Πιθανό πανωλεθρία
Δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή.
Πάραυτα δεν θα γίνω ζώων παρόλο που μ αρεσει να σινευρισκομε με ζώα
Καλό βράδυ.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
84
Like
13.865
Πόντοι
18.026
Μικρή στάση χωρίς κατάθεση πριν από έκτακτη (κ βαρετή) συνάντηση για δουλειά στην Πειραιώς :crazy:

Ώρα 21:45...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Άννα μπανάνα ή Γερμανίδα. Η γνωστή φολίτσα από Ι46κάτω και Φ84 όροφος μέχρι πρόσφατα...

Κολωνού 53 ανοιχτό. Τζούλια μιλφ με κιλάκια, κοντό μαλλί ξανθό κ κάπως κόκκινο. Καινούρια πρέπει να είναι, δεν την έχω ξαναδεί.

Αυτά τα λίγα...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
180
Like
22.518
Πόντοι
32.478
Μικρή στάση χωρίς κατάθεση πριν από έκτακτη (κ βαρετή) συνάντηση για δουλειά στην Πειραιώς :crazy:

Ώρα 21:45...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Άννα μπανάνα ή Γερμανίδα. Η γνωστή φολίτσα από Ι46κάτω και Φ84 όροφος μέχρι πρόσφατα...

Κολωνού 53 ανοιχτό. Τζούλια μιλφ με κιλάκια, κοντό μαλλί ξανθό κ κάπως κόκκινο. Καινούρια πρέπει να είναι, δεν την έχω ξαναδεί.

Αυτά τα λίγα...
Η Τζούλια δεν είναι καινούργια αν είναι αυτή που φαντάζομαι. Μία την λένε Ιουλία μια Γιούλια, τώρα Τζούλια.
Την είχα πάρει εκεί πριν δυόμισι χρόνια. Δούλευε και στο Ιάσονος 37 στον όροφο για λίγο .
Δουλεύει λίγο και εξαφανίζεται.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
84
Like
13.865
Πόντοι
18.026
Η Τζούλια δεν είναι καινούργια αν είναι αυτή που φαντάζομαι. Μία την λένε Ιουλία μια Γιούλια, τώρα Τζούλια.
Την είχα πάρει εκεί πριν δυόμισι χρόνια. Δούλευε και στο Ιάσονος 37 στον όροφο για λίγο .
Δουλεύει λίγο και εξαφανίζεται.
Ήμουνα βιαστικός και δεν τη πρόσεξα πολύ καλά, αλλά νομίζω πως δεν είναι αυτή.
Αν είναι η Τζούλια από Ι37 πάνω, την έχω πάρει και κάνει καλή πίπα

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
606
Πόντοι
81
Είναι αυτή που είναι συνέχεια μέσα στα νεύρα και αρνείται να πει πώς λένε την εκάστοτε κοπέλα που δουλεύει, εγώ της λέω συνέχεια αντε να φύγει η κοπέλα από δώ γιατί μου αρέσει και θέλω να περάσω αλλά δεν περνάω για σένα και τη συμπεριφορά σου...
Καλά της λες καλα η συγκεκριμένη παίρνει ψυχοφαρμακα δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια συμπεριφορά!

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.192
Πόντοι
201
Ε τοτε νομιζω η μονη λυση προς το παρον ειναι να πας στο 20ρικο στην Ψηλη Ουκρανεζα Μελαχρινη την περιβοητη Φωτεινη υψος καπου 1,79...τελευταια φορα που την πετυχα ηταν απογευματα στο Διδυμου 27...καποιες φορες πολυ σπανια ισως την πετυχεις απογευματα στο Φυλης 109 ισογειο...Ωραια ψηλη κοπελα εχουν γραφτει εδω πολλα για αυτην...νουμερο πατουσας τουλαχιστον 41-42
Η Φωτεινή από Διδυμου 27 σταμάτησε από τον περασμένο Οκτώβριο να εργάζεται. Στο Φυλής 109 ισόγειο εργαζόταν πρόπερσι.
Επέστρεψε πριν από λίγες μέρες και δεν αναφέρθηκε από κανέναν;
Πολλοί την ψάχνουν και δεν την βρίσκουν.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.841
Πόντοι
441
Μη μου πεις ότι πρώτη φορά βλέπεις τη Χριστίνα?δουλεύει αρκετά χρόνια πια στο Μεταξουργείο ,αρχικά Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπόγειο Ιάσωνος 32 δθαδρομος ευθεία και Ιάσωνος 44 ,πρέπει να έχει κοντά 2.5 χρόνια που δουλεύει στο Ιάσονος 39 (5)

Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να πηγαίνω Μεταξουργείο, ωστόσο κατάλαβα για ποια μιλάτε.
Η συγκεκριμένη έχει και ένα τατουάζ στον καρπό, νομίζω Daniel, που ήθελα να της το χύσω αλλά δεν με άφησε.
Πρέπει να την γλείψεις καλά για να περάσεις ωραία μαζί της, διαφορετικά είναι πράγματι σαν πτώμα. Καυλιάρικο πτώμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom