Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (25 μέλη και 189 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.746
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα μύστες γνωρίζει κάποιος που δουλεύει μια Ταϊλανδη Λιλυ Λίλιαν κάτι τέτοιο στο Μεταξουργείο και τι λέει μέσα???
Χθες 1η βάρδια ήταν στο Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 αλλά δουλεύει και στο Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά, δες κριτικές αν υπάρχουν στα μαγαζιά που έχει δουλέψει Κολωνού 32γ ,Κολωνού 45 και τα δύο πιο πάνω.

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
202
Πόντοι
0
Το πρωί είδα την ξανθιά Ντιάνα στο 84 ισόγειο.

Χθες 1η βάρδια ήταν στο Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 αλλά δουλεύει και στο Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιά, δες κριτικές αν υπάρχουν στα μαγαζιά που έχει δουλέψει Κολωνού 32γ ,Κολωνού 45 και τα δύο πιο πάνω.
Μυστη έχεις κάποιο νέο για την Ντιάνα που δούλευε στο Φώκαιας 25 που έχει κλείσει την ξανθιά κουκλάρα έχω φάει τον κόσμο να τη βρω και δεν....

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
235
Πόντοι
31
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
85
Like
14.292
Πόντοι
18.026
Λίλυ η Ουζμπέκα δεν είναι αυτή?
Την είχα πάρει Κολωνού 32 υπόγειο με καλές εντυπώσεις για 10ρικο...

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
0
Εγώ πέτυχα μια Λίλη μιλφάρα σοβιετικό σκαρί, στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο στην α' βάρδια, νέα κοπέλα όπως είπε η τσα2, ψηλή μελαχρινή, 2αρι στήθος καλής υφής, ποδάρες. Αν είχε και ελεύθερο στοματικό θα ήταν καλή επιλογή. Αματούρι μιλφάρα είχα χρόνια να πετύχω.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.712
Πόντοι
2.046
Μυστη έχεις κάποιο νέο για την Ντιάνα που δούλευε στο Φώκαιας 25 που έχει κλείσει την ξανθιά κουκλάρα έχω φάει τον κόσμο να τη βρω και δεν....
Εννοείς φωκαίας 24 μάλλον.

Έχει συζητηθεί πολλές φορές και προς το παρόν μένουμε στο ότι έφυγε και άλλαξε δουλειά σύμφωνα με τις υπηρεσίες.

Δέν έχω ακούσει κάτι άλλο.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.712
Πόντοι
2.046
Τώρα...:ak:

Φωκαίας 19 Κατερίνα η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους:hammer::hammer::hammer:

Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...
Κάτια μάλιστα τη λέει η ξανθιά υπηρεσία η σκερτσόζα που δούλευε παλιότερα με την Άννα Τάι στο 69α.

Η Κάτια ωραία γκόμενα όντως για Φυλής,ψηλή ,καλό πρόσωπο,χαμογελαστή άνετη στο σαλόνι , λεπτή με κώλο υπαρκτό, μαλλί μάλλον προς καστανό τη θυμάμαι άν λέμε την ίδια. Βυζί σουτιέν...

Βέβαια κάτι μου θύμιζε από παλιά, μάλλον ιδέα μου.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
85
Like
14.292
Πόντοι
18.026
Κάτια μάλιστα τη λέει η ξανθιά υπηρεσία η σκερτσόζα που δούλευε παλιότερα με την Άννα Τάι στο 69α.

Η Κάτια ωραία γκόμενα όντως για Φυλής,ψηλή ,καλό πρόσωπο,χαμογελαστή άνετη στο σαλόνι , λεπτή με κώλο υπαρκτό, μαλλί μάλλον προς καστανό τη θυμάμαι άν λέμε την ίδια. Βυζί σουτιέν...

Βέβαια κάτι μου θύμιζε από παλιά, μάλλον ιδέα μου.
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει αλλού...
Πάντως έχει ανοιχτό μουνί, δείγμα ότι δεν είναι καινούρια στη δουλειά...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.569
Πόντοι
491
γιατι αλαζανε βαρδιες, (μετα το θυμηθηκα) χωρια οτι ειχε και μπατσους..

Τελικα γυρισα αχυστος.., μιλαμε για πολυ μαλακας..:jerking2:
Τα ίδια, όλη η Φυλής κλειστή μέχρι 19:00 τουλάχιστον, μόνο Φωκαιας κάτω από Φ ανοιχτά, αλλά κι αυτά με φόβο οι τσα..
Έμπαιναν τσαίοι ντυμένοι ως πελάτες, ξανά και ξανά παντού πήγαιναν.. Τελικά δεν ψώνισα τίποτα. Αλλά ούτε θα βαρέσω..

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.363
Πόντοι
3.760
Καταστροφη του Δραμαλη στη πορνομανα Φυλης και περιξ με πολυ λιγα οικηματα ανοιχτα.Στο 71 οροφο το λατινικο μωρο δουλευε δωματια μισαωρου συνεχομενα κατα τα λεγομεμα της τσατσας και μαλιστα με σβηστη την πορνολαμπα εξω.Απιθανο κωλαρι αλλα δεν μπορουσα να περιμενω.
Στο Φιλιππιδου 11 κατω ηταν η Λουνα και η Νταϊανα.Η λατινα Τζουλια γιοκ.Επανω ηταν η Ναταλι.
Στη Φψκαιας ηταν στο 19 η Λιζα και η Καρλα.Μαλακωσε το προσωπο στο Λιζακι αλλα και αυτη ειχε συνεχομενα 20λεπτα δωματια.Μαζι της η Καρλα που μαλιστα ειχε επισης δωματια και με παρτουζα παρακαλω.Εφυγα σαν κλαμμενο μουνι χωρις να γιορτασω το βαλεντινο.Αυτα τα ολιγα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.788
Πόντοι
2.036
ξερουμε τι εχει γινει και ηρθαν οι μπατσοι;
Ναι , είναι αυτό που κάνουν κάθε φορά όταν σκάει κάποιο σχετικό σκάνδαλακι με μπάτσους που τα παίρνουν.
Γενικά επίσης κάθε 6-8μηνες κάνουν ένα καλό ντου και ενδιάμεσα τίποτα μικρά στοχευμενα, τσατσά από μετάξι που εμπιστεύομαι όσο γίνεται, μου είπε πως τους πληρώνουν όλους κανονικά πάντως , απλά ηρθε αυτή η στιγμή που θα χάσουν μερικά κορίτσια μέσα για 1-2 νύχτες.

Καλησπέρα άντρες ήρθα για δουλειές είμαι από Κρήτη και έχω κλείσει να μείνω καλλιθεα θησεως 180 υπάρχει κανένα καλό studio εδώ κοντά?!

Εκτός από διεύθυνση, άσε μας τηλέφωνο, ΑΦΜ/ΑΜΚΑ και θα σε ειδοποιήσουν οι συνάδελφοι.

Εγώ πάντως έναν ρομαντικό ήρεμο απόψε, τον έριξα, με την κοπέλα όντως να είναι στην τσίτα για μπάτσους και νευρική, δεν το χάρηκα και πολύ.
Υ.Γ. Δεν εννοώ άκα μαλάκες.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
85
Like
14.292
Πόντοι
18.026

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
792
Πόντοι
81
Τώρα...:ak:

Φωκαίας 19 Κατερίνα η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους:hammer::hammer::hammer:

Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...
Ρε φιλε αυτή δεν είναι μια μικρή τσουπωτη ή κάνω λάθος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom