Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 792
- Πόντοι
- 81
Και είναι ωραίο μωρό; πάλι βλέπω πολλά like;Όχι καμία σχέση.
Σχετικά ψιλή, αδύνατη
Και είναι ωραίο μωρό; πάλι βλέπω πολλά like;Όχι καμία σχέση.
Σχετικά ψιλή, αδύνατη
Καλή είναιΚαι είναι ωραίο μωρό; πάλι βλέπω πολλά like;
...τύπε δεν σε ξεχρέωσε η κοπέλα?...Καλησπερα συναθλητες,θυμηθηκα που ειχα παρει μια κοπελα φυλης πριν κατι χρονια και την ψαχνω.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι τοτε ηταν γυρω στα 20-23 με μαυρα μαλλια.Ειχε παρει το κινιτο μου και εβγαζε φωτογραφιες και τωρα παρατηρησα οτι εχει ενα σημαδι στη κοιλια της.Εχει κανεις καμια πληροφορια;![]()
Δεν είχε μπατσαρία; Γιατί όλοι έλεγαν ότι είχαν κλείσει όλα.Επιστροφη απο την Βραδυνη τσαρκα (λιγο πριν ληξουν οι απογευματινες βαρδιες) στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00
Τιμηθηκαν οι δυο αραπινες τις περιοχης back to back
Πρωτα στο Λεωνιδου 28 με την γεματουλα "Κουβανεζα" Νεσση η οποια μου αποκαλυψε στο δωματιο οτι τελικα δεν ειναι Κουβανεζα αλλα καθαρη Αφρικανη απο την Γκάμπια(χωρα της δυτικης αφρικης που συνορευει με την Σενεγαλη), τωρα γιατι τοσο καιρο μας την παρουσιαζαν σαν Κουβανη δεν μπορω να καταλαβω... την πηρα λιγο ιεραποστολικα και doggystyle, συγκρατηθηκα χωρις να χυσω..
Και εν συνεχεια εχυσα παραδιπλα με την Κονγκολεζα Βικη η οποια επεστρεψε ξανα στο Ιασωνος 19 οροφος...
Πολυ Αφρικανοκατασταση αποψε
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους
1. Ίσως θεωρούν ότι η Κούβα τραβάει ως λάτιν ή κάτι εξωτικό..Επιστροφη απο την Βραδυνη τσαρκα (λιγο πριν ληξουν οι απογευματινες βαρδιες) στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00
Τιμηθηκαν οι δυο αραπινες τις περιοχης back to back
Πρωτα στο Λεωνιδου 28 με την γεματουλα "Κουβανεζα" Νεσση η οποια μου αποκαλυψε στο δωματιο οτι τελικα δεν ειναι Κουβανεζα αλλα καθαρη Αφρικανη απο την Γκάμπια(χωρα της δυτικης αφρικης που συνορευει με την Σενεγαλη), τωρα γιατι τοσο καιρο μας την παρουσιαζαν σαν Κουβανη δεν μπορω να καταλαβω... την πηρα λιγο ιεραποστολικα και doggystyle, συγκρατηθηκα χωρις να χυσω..
Και εν συνεχεια εχυσα παραδιπλα με την Κονγκολεζα Βικη η οποια επεστρεψε ξανα στο Ιασωνος 19 οροφος...
Πολυ Αφρικανοκατασταση αποψε
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους
Τέτοια ώρα που λέει δε νομίζω να συνέχισαν να ασχολούνταιΔεν είχε μπατσαρία; Γιατί όλοι έλεγαν ότι είχαν κλείσει όλα.
Γιατι, τέτοια ώρα πάνε για ύπνο?Τέτοια ώρα που λέει δε νομίζω να συνέχισαν να ασχολούνται
Όχι. Αλλά ξέρω γω; Τόση έγνοια το έχουν αν θα πάει κάποιος να γαμήσει;Γιατι, τέτοια ώρα πάνε για ύπνο?
Οι Μπατσοι ηταν μεσημερι απογευμα...το βραδυ επρεπε να σχολασουν και αυτοι να πανε σπιτια τους λογικαΔεν είχε μπατσαρία; Γιατί όλοι έλεγαν ότι είχαν κλείσει όλα.
Μέγιστος κ σκληρόςAναζητωντας σαπιο κρεμασμενο μουνι και βυζια σακκουλες κατεληξα προ ολιγου στην Μυρσινη του Αγκυρας 9.Ωραιο καλτ γαμησι,ρουφηξα και τη γερικη μουνα της.Εκανε και μια ωραια τρομπομπονα ανευ πλαστικου και την ανεβασα απο πανω.Τραβαγα τις ξεχειλωμενες της βυζαρες και δαγκωνα της ρωγες της.Η γραια ειχε εκστασιαστει.Εχυσα βαθια στη μουνα της με εκενη να τρεμει κοιτωντας το απειρο στο ταβανι λες και την ειχαν στα ψυγεια στο Λαϊκο.Μαζι της συνοδοιπορος στις πουτσιες ηταν η Ολγα την οποια ειχα να δω κανα 6μηνο ευκολα.Εφτιαξε πολυ η πουτανοφατσα.Μαζευτηκε το κοιλιδι της και η κωλαρα της επισης.
Η Βικη εχει σχετικα νορμαλ σωμα με λιγα πιασιματακια αλλα γενικα πολυ σφιχτο κορμι καθολου κυταρριτιδα, βυζι καπου 3αρι νουμερο, υψος καπου 1,65-1,68 χωρις τακουνια....τα μαλλια της επειδη φοραει εξτενσιον εχουν διαφορα στυλ (ισια, κατσαρα,ραστα κτλ) και διαφορα χρωματα αναλογα πια μερα θα την πετυχεις...το δυνατο της σημειο ειναι το doggystyle με τον ιδιαιτερα σκληρο και καλοσχηματισμενο πισινο της...και φυσικα ειχει πολυ στενο μουνι για μαυρη....2. Η Βίκυ πως είναι εμφανισιακά; Δεν την έχω πετύχει ακόμα..
Καλό ακούγεται..Η Βικη εχει σχετικα νορμαλ σωμα με λιγα πιασιματακια αλλα γενικα πολυ σφιχτο κορμι καθολου κυταρριτιδα, βυζι καπου 3αρι νουμερο, υψος καπου 1,65-1,68 χωρις τακουνια....τα μαλλια της επειδη φοραει εξτενσιον εχουν διαφορα στυλ (ισια, κατσαρα,ραστα κτλ) και διαφορα χρωματα αναλογα πια μερα θα την πετυχεις...το δυνατο της σημειο ειναι το doggystyle με τον ιδιαιτερα σκληρο και καλοσχηματισμενο πισινο της...και φυσικα ειχει πολυ στενο μουνι για μαυρη....
Φώκαιας 13 ισόγειο ΣονιαΡε αλάνια , πέρα από Δ20 , ποιες άλλες επιλογές έχουμε για φουλ αυτή την στιγμή?
Δεν μπορώ κάποια στην Φυλής.
Ειναι το ιδιο σκουρα με την Ναομι (την οποια την επαιρνα οταν ηταν Ιάσονος 39 με ονομα Μαρια) αλλα οντως ναι με πιο σφιχτο σωμα και με λιγακι παραπανω πιασιματα...σε αντιθεση με την Ναομι που ειναι λιποσαρκη (πολυ αδυνατη παρολαυτα πολυ χαλαρη/πλαδαρη ειδικα στα βυζια) και εχει και αυτην την αντιαισθητικη κηλη στον αφαλο...στο μονο που υπερτερει η Ναομι ειναι στο προσωπο....(προσωπικη αποψη, γουστα ειναι αυτα)Καλό ακούγεται..Κάτι σαν τη Ναόμι σε λίγο πιο ψηλό δηλαδή; Και φυσικά καλύτερο και πιο σφιχτό σώμα. Είναι πιο σκούρη απ τη Ναόμι; Σαν τη Μπέκυ πχ
Πριν από λίγο...Εγώ πέτυχα μια Λίλη μιλφάρα σοβιετικό σκαρί, στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο στην α' βάρδια, νέα κοπέλα όπως είπε η τσα2, ψηλή μελαχρινή, 2αρι στήθος καλής υφής, ποδάρες. Αν είχε και ελεύθερο στοματικό θα ήταν καλή επιλογή. Αματούρι μιλφάρα είχα χρόνια να πετύχω.