Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (6 μέλη και 346 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντα λάτρευα τις θεωρίες συνωμοσίας να τις λέω προφητείες!! :respect: (για την μνήμη)

Το για πιο λόγω έφαγα πόρτα το εξήγησα σε προηγούμενο post, και όποιος είναι γνώστης του αντικειμένου το αντιλήφθηκε...

Όσο για τις φωτό με την άδεια της τις ανέβασα στο forum. Και άλλωστε την ίδια μέρα της ανέβασε η ιδια στο σαιτ που διαφημιζόταν ως ανεξαρτητη!! Αρα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για τις φωτο!!

Και εν κατακλείδι το σχόλιο μου για την πόρτα ήταν για να δείξω οτι η κοπέλα αξίζει, χωρίς να έχω κάποιο προσωπικό όφελος!!

Υ. Γ. Eric πάρε το μηδέν, δεν ακούγεσαι...

Πες αυτο...

(την γουσταρω πολυ και δεν κρατιεμαι)

και καθαρισες!

Δεν σε κατηγορει κανεις!

Οτι γραφεται χρηζει κριτικης!!!

Καλημερα!

:rockon:

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
Είδα την Βικτώρια από Διδυμου 27 στη λιοσιων στο ύψος της χωματιανου, κινουταν νότια προς ομονοια.
Είχε χάσει κάποια κιλά και είχε γίνει φιτ κορμακι, δεν την είχα σε πολύ εκτίμηση αλλά σήμερα που την είδα ντυμένη άλλαξα γνώμη, ήταν γαμευσιμη!
Ξερουμε που δουλευει η βικτωρια απο Διδυμου 27

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
λογικά επειδή για να ταξιδέψεις υποχρεουσε να επιδείξεις αρνητικό τεστ 72 ωρών

Στο μεσοδιαστημα ομως πολλα μπορουν να συμβουν.

Δεν ασφαλιζεσαι ετσι!

Ακριβο σπορ το αεροπλανο.

Δεν (τους) συμφερει
η χασουρα...

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μύστη τντ μπορεί να κρύβει τίποτα λεφτά εκεί μέσα, το ακραίο της όλης κατάστασης είναι ότι έβαλε κρέμα , θαρρείς ότι μπορεί να έχω δικέφαλο πέος.

Στο Ιασωνος 44 δεξι παλιο
ειχα βαλει την Αλεξανδρα μια φορα στο μεσα δωματιο να πιανει την (γνωστη) απλωστρα με τα ρουχα.
Νοικοκυροκοριτσο!

Η Ειρηνη παλι δεν φτανει που τρωει πολυ, μου ηθελε και κοκκινες καποτες.

Την φανταζομουν σερβιτορα
σε ουζερι.

(αρκει να σωσω το δεκαρικο)

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.423
Πόντοι
206
Εγώ έχω μια απορία. Τώρα με τον κορωνοιό και την φτώχεια που θα πέσει , μήπως ξανάρθει μια καλή εποχή για τον αγοραίο έρωτα ;
Δηλαδή πολλές κοπέλες δε θα στραφούν στη δουλειά αυτή μη έχοντας τί άλλο να κάνουν ;
Με την προυπόθεση φυσικά ότι οι εμβολιασμοί θα νικήσουν την αρρώστεια και θα επιστρέψουμε στην "κανονικότητα" όσον αφορά το υγειονομικό σκέλος.
Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος στη σκέψη μου, αλλά μήπως γίνουν έτσι τα πράγματα ;

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εγώ έχω μια απορία. Τώρα με τον κορωνοιό και την φτώχεια που θα πέσει , μήπως ξανάρθει μια καλή εποχή για τον αγοραίο έρωτα ;
Δηλαδή πολλές κοπέλες δε θα στραφούν στη δουλειά αυτή μη έχοντας τί άλλο να κάνουν ;
Με την προυπόθεση φυσικά ότι οι εμβολιασμοί θα νικήσουν την αρρώστεια και θα επιστρέψουμε στην "κανονικότητα" όσον αφορά το υγειονομικό σκέλος.
Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος στη σκέψη μου, αλλά μήπως γίνουν έτσι τα πράγματα ;

Η πείνα αναμφίβολα θα οδηγήσει αρκετές γυναίκες στην πορνεία.
Θεωρώ πάντως πως μέσα στην επόμενη πενταετία πιθανότερο να πάρει τα πάνω του ο αγοραίος έρωτας στις "πιάτσες" έξω στους δρόμους όπως παλιά παρά να "επανδρωθούν" τα μπουρδέλα με ωραία κομμάτια, καλό πρόγραμμα σε ανταγωνιστικές τιμές!
Προσωπικά πάντα πιστεύω πως θα κάνουμε χρόνια να δούμε τα μπουρδέλα όπως ήταν ένα "φεγγάρι" στην ακμή τους...!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σιγα μην ερθουν καινουργιες στα μπουρδελα. Το εχουν παρει χαμπαρι ολες οτι δεν υπαρχει μελλον στην μπατιροκατηγορια και βιζιταρουν.
Αν ερθουν θα ειναι θαυμα!

Οι μπουρδελιαρηδες απο την αλλη δεν δινουν ευκολα το αντιτιμο και εχουν λιγοστεψει σε αριθμο
ως πελατες.

Εχω προτεινει σε αφεντικο μπουρδελου να μου το δωσει εν λευκω να το δουλεψω εκπαιδευοντας
ο ιδιος τις εκδιδομενες
και θα δει αποτελεσμα.

Πςριμενω απαντηση
με το ανοιγμα τους!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.364
Πόντοι
27.261
Σιγα μην ερθουν καινουργιες στα μπουρδελα. Το εχουν παρει χαμπαρι ολες οτι δεν υπαρχει μελλον στην μπατιροκατηγορια και βιζιταρουν.
Αν ερθουν θα ειναι θαυμα!

Οι μπουρδελιαρηδες απο την αλλη δεν δινουν ευκολα το αντιτιμο και εχουν λιγοστεψει σε αριθμο
ως πελατες.

Εχω προτεινει σε αφεντικο μπουρδελου να μου το δωσει εν λευκω να το δουλεψω εκπαιδευοντας
ο ιδιος τις εκδιδομενες
και θα δει αποτελεσμα.

Πςριμενω απαντηση
με το ανοιγμα τους!!!

Περιμενω invitation prive, για test drive.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εννοειται papaphilips.

Καινουργια προγραμματα!

Αρκετα με τις μαλακιες τοσα χρονια. Βαρεθηκαμε!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.364
Πόντοι
27.261
Εννοειται papaphilips.

Καινουργια προγραμματα!

Αρκετα με τις μαλακιες τοσα χρονια. Βαρεθηκαμε!

και για scouter αμα ψηνεσαι, ειμαι μεσα.
τα γουστα μου τα εχω δειξει μακραν εδω μεσα :wink:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Καθε μερα καποια κορασιδα γινετε 18 χρονων και παιρνει την μεγαλη αποφαση να γινει πουτανα

Σιγά μην την παίρνουν στα 18.
18 έρχονται σε μας. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις που έρχονται νωρίτερα κι επεμβαίνει η αστυνομία βέβαια.

Αλλά στη χώρα τους σίγουρα ήταν πουτάνες και πολύ πριν τα 18.

Ούτως η άλλως πουτάνες γεννήθηκαν.
Πρέπει να έχεις την πουτανιά στην ψυχή, δεν είναι αποφάσεις που παίρνονται σε μια μέρα αυτές.
Να αφιερώσεις όλη σου τη ζωή στην πούτσα :2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αξιαγάπητοι πουτανιαρηδες συσπειρωθείτε.
Άντε να ανοίξουν τον Γενάρη τουλάχιστον, να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να γαμαμε χωρίς έλεος δίχως αύριο, η μαλακια θα είναι ότι η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας θα κρατήσει για πολύ ακόμα, οπότε είναι λίγο ξενερα αυτό, τα νυχτερινά γαμησια είναι τα αλησμόνητα, αυτά που μας κάνουν λίγο παραπάνω πουτανιαρηδες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σιγά μην την παίρνουν στα 18.
18 έρχονται σε μας. Υπάρχουν κι εξαιρέσεις που έρχονται νωρίτερα κι επεμβαίνει η αστυνομία βέβαια.

Αλλά στη χώρα τους σίγουρα ήταν πουτάνες και πολύ πριν τα 18.

Ούτως η άλλως πουτάνες γεννήθηκαν.
Πρέπει να έχεις την πουτανιά στην ψυχή, δεν είναι αποφάσεις που παίρνονται σε μια μέρα αυτές.
Να αφιερώσεις όλη σου τη ζωή στην πούτσα :2funny:

Σωστα Κορακι(ε).
Αν παρατηρησεις καμια πουτανα που δεν μπορει πραγματικα να ανταποκριθει
σε πουτσοκαταιγιδα
δεν μπορει να κανει καριερα.
Πρεπει να το εχει μεσα της αυτο. Να βλεπει πουτσα και να νιωθει υποχρεωση να την κανει να χυσει για να πληρωθει εχοντας ανεση και ανοχη.
Να της αρεσει κι η πουτσα
αλλα οχι απαραιτητα και μονο η πουτσα ως πουτσα.
Το δευτερο ειναι τελειως διαφορετικο και ειναι νυμφομανια.
Εκεινες ειναι αλλες περιπτωσεις. Μακραν οι καλυτερες αλλα για πουτανες δεν κανουν διοτι δεν μπορουν να σταθεροποιηθουν στις συνθηκες. Εχω γνωρισει δυο νυμφομανεις γυναικες στην ζωη μου. Μετα απο ενα τριμηνο και τετραμηνο
με ειχαν σακατεψει.
Οσα και να τους εριχνα εσταζαν συνεχεια. Ειναι φετιχισμος αυτο.
Θελουν να νιωθουν κατι
να τους κοπαναει
την μητρα συνεχεια.
Σαν να εχουν χαλασμενο θερμοστατη. Τι να πω;
και λαβε υποψη σου οτι ειμαι απο αυτους που θελει καργα χρονο γαμησιου.
Παρολο δηλαδη που αντεχω παρα πολυ με διελυσαν.
Κανεις ανδρας δεν αντεχει ετσι. Εγκαταλειπει και γυρευει ανανεωση.
Και γκομενα να εχεις
θες και αλλο φρουτο
για να μην βαριεσαι.
Δεν μπορουμε να τα βρουμε ολα λοιπον οπως τα θελουμε. Αρκει να το καταλαβουμε ολοι αυτο.
Οποτε παμε παντου με γνωμονα οτι καθε κατηγορια γυναικας ειναι διαφορετικη
και ολα καλα. Δεν περιμενουμε, δεν ελπιζουμε.
Τρωμε καθε τι οπως του αξιζει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τιτανο-Τονυ εχεις μεγαλο δικιο για την νυχτερινη απαγορευση. Σου γαμαει τα παντα. Δεν σε αφηνει οχι μονο στα μπουρδελα αλλα σε τιποτα να νιωσεις απολαυση οποτε για να μην απονευρωθεις ως ανδρας
το παιζεις κορωνα γραμματα καποιες φορες.
Δεν γινεται να σου κουνανε το δακτυλο σε τετοια θεματα. Οσον αφορα το μπουρδελιασμα, συμφωνω για τα νυχτερινα γαμησια.
Ειναι τα καλυτερα γιατι τοτε ο ανδρας χαλαρωνει σωστα.
Εχω παει σε ολες τις ωρες αλλα το νυχτερινο και δεν εννοω απαραιτητα
το μεταμεσονυκτιο (που σου δινει την αισθηση βρωμιας που θες) εχει αλλη γλυκα.
Εγω λυπαμαι την σημερινη νεολαια που ανεχεται τα παντα κανοντας διαλογο.
Ο συμβιβασμος ειναι κατι που μολις ληξει, καμια πλευρα δεν πηρε αυτο
που ηθελε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν μπορω να χωνεψω οτι τα σκηπτρα στην παροχη υπηρεσιων στα μπουρδελα κρατιουνται (οχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλες)
απο γριες.

Η Φωτεινη στο Μεταξουργειο κι η Αλιονα στην Φυλης.

Λιοσιων τιποτα.

Μα μιλαμε σοβαρα τωρα;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μύστη τντ και jonάρα Smith άξια αναφοράς είναι και η Βάσια από βεργας, η 37χρονη αυτή μιλφαρα από sexalonica θεσ/νίκη κάνει τα πάντα εκτός από κωλοβαλβίδα, αναφορικά να σας πω οτι είναι η μόνη κοπέλα που έχει κάτσει μαζί μου 35 ολόκληρα λεπτά στο δωμάτιο, τα 20 ήταν οι υπηρεσίες, τα 15 σόσιαλ για τα πάντα, η μόνη κοπέλα που δεν έχει ίχνος βιασύνης...και στο σεξ εννοείται πύραυλος ρουκέτα δεν μασάει, 5000 κυβικα κινητήρας με 500 άλογα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
την Βασια την πήρα 2 φορές και είναι μάπα, βαριέται και προσπαθεί να αποφύγει ότι μπορεί, την πήρα πρώτη φορά όταν εμφανίστηκε στο Β7 και ήταν κάτω του μετρίου, δεν την απέρριψα γιατί εκείνη την εποχή είχε σχετική πέραση κσι δουλίτσα η συγκεκριμένη και προσπάθησα να μου την δικαιολογήσω... την πηρα και δεύτερη φορά όπως κάνω σχεδόν με όλες πριν τις κρίνω τελειωτικα μετά από κάνα μήνα που είχε περάσει ο ντόρος κσι καλά γι αυτή που γινόταν από συγκεκριμένους εδώ μέσα αλλά και σε άλλο σαιτ και ηταν χειρότερη από την πρώτη φορά, τώρα έτυχε πέτυχε δε πέτυχε κλπ την απέρριψα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν μπορω να χωνεψω οτι τα σκηπτρα στην παροχη υπηρεσιων στα μπουρδελα κρατιουνται (οχι οτι δεν υπαρχουν κι αλλες)
απο γριες.

Η Φωτεινη στο Μεταξουργειο κι η Αλιονα στην Φυλης.

Λιοσιων τιποτα.

Μα μιλαμε σοβαρα τωρα;

Η Γριά κότα έχει το ζουμί...:wink:

Αυτά τα δύο ρωσογκρανια η Αλιονα και η Φωτεινή ειναι νυμφομανεις ανωμαλιαρες...ζούνε και αναπνέουν για την μπούτσα...:alivedick:

#Τρελο το μενού τους:

1) Γλωσσοφιλαρες ✓

2) Ακά τσιμπουκλαρες ✓

3) Αρχιδογλυψιματαρες ✓

4) 69αρες ✓

5) Γλυφοκωλαδες ✓

6) Πατουσογλυφαδες ✓

7) Ροχαλοσφαλιαρομαλιοτραβηγματαρες ✓

8) Ψωλοχυσιματαρες σε μάπα & στόμα ✓

9) Ανοιχτομουνες ✓

10) Της πουτανας το κάγκελο ✓

:heavymetalbig::respect:
η φωτεινη που δουλευε τελευταια πριν τη καραντινα?
Εγω την ειχα πετυχει Κολωνού δεν θυμαμαι νουμερο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
την Βασια την πήρα 2 φορές και είναι μάπα, βαριέται και προσπαθεί να αποφύγει ότι μπορεί, την πήρα πρώτη φορά όταν εμφανίστηκε στο Β7 και ήταν κάτω του μετρίου, δεν την απέρριψα γιατί εκείνη την εποχή είχε σχετική πέραση κσι δουλίτσα η συγκεκριμένη και προσπάθησα να μου την δικαιολογήσω... την πηρα και δεύτερη φορά όπως κάνω σχεδόν με όλες πριν τις κρίνω τελειωτικα μετά από κάνα μήνα που είχε περάσει ο ντόρος κσι καλά γι αυτή που γινόταν από συγκεκριμένους εδώ μέσα αλλά και σε άλλο σαιτ και ηταν χειρότερη από την πρώτη φορά, τώρα έτυχε πέτυχε δε πέτυχε κλπ την απέρριψα

Μύστη n.smirni με την συγκεκριμένη έχω περάσει 4 φορές και όπως καταλαβαίνεις έχουμε πει πάρα πολλά, μου λέει ότι δεν κάνει σε όλους τα ίδια, δηλώνει εγκεφαλική ιερόδουλη και μετράει τον καθένα ως χαρακτήρα, χαρακτήρα που ταιριάζει στο γούστο της , μου λέει ότι σε άλλους είναι τέρμα τυπική και σε άλλους τα δίνει όλα, μη ψάχνεις άκρη, μου έχει πει τόσα πολλά για την ζωή της λες και με ξέρει Χρόνια, τώρα αυτά αν είναι αλήθεια η ψέμματα θα σε γελάσω, πάντως είναι αυτό, με τον καθένα συμπεριφέρεται διαφορετικά, μου έχει πει επίσης ότι έλκεται μόνο από μικρότερους, τους μεγαλύτερους από αυτήν αν μπορούσε θα τους έδιωχνε χωρίς ενδοιασμούς.
Γενικά είναι γνήσια ελληνίδα στο χαρακτήρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom