sly.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2020
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
κατάλαβα μανγενικα ειναι παρεακι μπαινουν και εδω και διπλα και γραφουν οτι να ναι.. για να κανουν εντυπωση
κατάλαβα μανγενικα ειναι παρεακι μπαινουν και εδω και διπλα και γραφουν οτι να ναι.. για να κανουν εντυπωση
αν σε πειράζει η λέξη οκ θα πω ρεπορτάζ !!!τι ρουφιανιλικη ρε τυπε ? ...εσυ ποστευεις οτι η αστυνομια δεν ξερει τι γινεται ? απλα κανουν τα στραβα ματια....
αν σε πειράζει η λέξη οκ θα πω ρεπορτάζ !!!
γενικα ο δμχxxx αθανασιαδης και κανα 2 ακομη που ειναι παρεακι μπαινουν και εδω και διπλα και γραφουν οτι να ναι..για να κανουν εντυπωση? κλασικοι attention wh0re... με μηδενικο γτ μηδενικα ειναι..
την αλλη φορα που του την ειπα..μπηκε σε πμ και εβριζε μανες κλασικα..και μολις εκανα αναφορα το μηνυμα ΤΟΥ που με εβριζε εφαγα εγω μπαν αντι αυτος...οποτε καταλαβαινεις οτι καποιος αντμιν/ιδιοκτητης του εν λογω σαιτ ειναι παρεακι τους...
θα χεις παρατηρησει οτι κατα καιρους προμοταρουν καποιες κορασιδες του στυλ (μπηκα σε αυτη γλωσσοφιλα 19 χρονων του γαλακτος πολυ ωραιο μωρο μπλα μπλα μπλα) κλασικος μανθος με φρουτεξ απο κων & ελενης...
οποτε μετα καταλαβα γτ εφαγα εγω μπαν και οχι αυτοι...που ειναι δουλεια τους να προμοταρουν κοπελες...
συγκεκριμενα για ΟΣΕΣ εχουν γραψει διθυραμβικά σχολια ειναι οι γνωστες μικρες φολιτσες..
Γάμησες?
Κολωνου ειναι τα γραφεια του Συριζα,το πιο πιθανο να βγηκε για τσιγαρο στο μπαλκονι.PS Σήμερα στην Κολωνου ψηλα ήταν αυτός ο δημοσιογραφος ο Βαξεβανης. Τι έκανε εκεί δεν γνωρίζω.
Άμα με δείξει σε κανένα μπουρδελο είτε μέσα είτε απ' έξω, η θα κάνω μια αγωγή στο κανάλι ή θα χαθεί ο ΑΡΔΠάντως πολύ επικίνδυνο που εντοπίστηκε δημοσιογράφος στη περιοχή του μεταξιού, εννοείται ότι είμαστε πολλοί που ξέρουμε το τι συμβαίνει εκεί (συμπεριλαμβανωμενων της ΕΛ.ΑΣ)
Αλλά άμα δείξει κάτι τέτοιο η τηλεόραση κουφια η ώρα δεν θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα για μας τους μπουρδελιαρηδες που τιμούμε τα εκεί τσαρδια, έτσι ειδικά δε που τα παραφουσκωνουν οι δημοσιοκάφροι θα φανεί ότι σπρώχνουν και τίποτα κόκες μέσα στα τσαρδια πέρα του γαμησιού.
Αλλά άμα δείξει κάτι τέτοιο η τηλεόραση κουφια η ώρα δεν θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα για μας τους μπουρδελιαρηδες που τιμούμε τα εκεί τσαρδια, έτσι ειδικά δε που τα παραφουσκωνουν οι δημοσιοκάφροι θα φανεί ότι σπρώχνουν και τίποτα κόκες μέσα στα τσαρδια πέρα του γαμησιού.
Λοιπόν συναγωνιστές, έτσι και πετύχουμε δημοσιογράφο στην Ιάσωνος θα σπάσουμε τις πέτρες που έχει εκεί (είναι πετρόστρωτη η Ιάσωνος) και θα του τις πετάξουμε στο κεφάλι για να δει πόσο πονάει να έχεις 40 μέρες να γαμησεις, βρέχει κιόλας απόψε θα βαρύνουν οι πέτρες..στον τόπο θα μείνει.
καλα αμα προσπαθησουν να αυξησουν το εισητηριο εν μεσω κορανας θα παρουν το πουλο :thubsdown:
πρεπει να κανουμε μπουρδελο συναιτερισμο με μπουρδελα να τους χτυπησουμε να δουνε
εμένα ποτέ πουτανα δεν μου έχει προτεινη κάτι τέτοιο !!! Πέρα από αυτό 40 ευρο που λες κιμολια θα ήταν !!!! Αν σε τσακώσουν πας αυτόφορο και συ και η πουτανα και σε εξετάζουν και μπαίνεις καραντίνα μέχρι να βγουν αποτελέσματα δεν είναι αστείο !!! Τώρα αν είσαι παντρεμένος θα μπεις καραντίνα κατοίκων και θα πεις στην γυναίκα σου τι έγινε κτλ.....Μην νομίζεις ότι είναι ψέμα. Εμένα μου χει τύχει Φυλής μετά το γαμήσι να μου προτείνει η πουτάνα να αγοράσω κόκα. Αρνήθηκα γιατί δεν είμαι του αθλήματος, αλλά απότι μου πε φίλος ήταν και η τιμή πολύ καλή (40 ευρώ). Τώρα για ποιότητα δε ξέρω αλλά πάντως για να μου τυχε σε μένα τον άσχετο σίγουρα θα έχει συμβεί και σε άλλους.