Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (25 μέλη και 252 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μεταξι-Φυλης 1-0

Μεταξι ολεε οοοολεε δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!

Μετάξι γάμα την φυλής την πουτάνα!

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Φυλής ζεις εσυ μας οδηγείς, χα χα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ζήτω η φυλής ζήτω η φυλής μόνο  εκεί μπορείς μουνόζουμα να πιεις Και να αναγέννηθεις !!!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.540
Πόντοι
731
αν σε πειράζει η λέξη οκ θα πω ρεπορτάζ !!!

ετσι ναι ! τι να ρουφιανεψει και σε ποιους ? αφου ολοι το ξερουν οτι το μεταξι λειτουργει εδω και μερες στην ''ζουλα''

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.889
Πόντοι
41.129
γενικα ο δμχxxx αθανασιαδης και κανα 2 ακομη που ειναι παρεακι μπαινουν και εδω και διπλα και γραφουν οτι να ναι..για να κανουν εντυπωση? κλασικοι attention wh0re... με μηδενικο γτ μηδενικα ειναι..

την αλλη φορα που του την ειπα..μπηκε σε πμ και εβριζε μανες κλασικα..και μολις εκανα αναφορα το μηνυμα ΤΟΥ που με εβριζε εφαγα εγω μπαν αντι αυτος...οποτε καταλαβαινεις οτι καποιος αντμιν/ιδιοκτητης του εν λογω σαιτ ειναι παρεακι τους...

θα χεις παρατηρησει οτι κατα καιρους προμοταρουν καποιες κορασιδες του στυλ (μπηκα σε αυτη γλωσσοφιλα 19 χρονων του γαλακτος πολυ ωραιο μωρο μπλα μπλα μπλα) κλασικος μανθος με φρουτεξ απο κων & ελενης...

οποτε μετα καταλαβα γτ εφαγα εγω μπαν και οχι αυτοι...που ειναι δουλεια τους να προμοταρουν κοπελες...

συγκεκριμενα για ΟΣΕΣ εχουν γραψει διθυραμβικά σχολια ειναι οι γνωστες μικρες φολιτσες..

:tired: :tired: :tired:

:shit: :shit: :shit:
 Melancholy Angel

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
καλα αμα προσπαθησουν να αυξησουν το εισητηριο εν μεσω κορανας θα παρουν το πουλο :thubsdown:
πρεπει να κανουμε μπουρδελο συναιτερισμο με μπουρδελα να τους χτυπησουμε να δουνε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πάντως πολύ επικίνδυνο που εντοπίστηκε δημοσιογράφος στη περιοχή του μεταξιού, εννοείται ότι είμαστε πολλοί που ξέρουμε το τι συμβαίνει εκεί (συμπεριλαμβανωμενων της ΕΛ.ΑΣ)
Αλλά άμα δείξει κάτι τέτοιο η τηλεόραση κουφια η ώρα δεν θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα για μας τους μπουρδελιαρηδες που τιμούμε τα εκεί τσαρδια, έτσι ειδικά δε που τα παραφουσκωνουν οι δημοσιοκάφροι θα φανεί ότι σπρώχνουν και τίποτα κόκες μέσα στα τσαρδια πέρα του γαμησιού.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
PS Σήμερα στην Κολωνου ψηλα ήταν αυτός ο δημοσιογραφος ο Βαξεβανης. Τι έκανε εκεί δεν γνωρίζω.
Κολωνου ειναι τα γραφεια του Συριζα,το πιο πιθανο να βγηκε για τσιγαρο στο μπαλκονι.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
η αστυνομια σε πολλα ζητηματα ειναι "παθητικη",στα ρδελα θα κανει τα στραβα ματια μεχρι τπτ ψεκασμενοι κανουν καταγγελιες ή οι δημοσιογραφοι κατεβουν για ρεπορταζ κ μαλιστα στη ζουλα καθως οι τσιλιαδοροι θα τους τσιμπησουν....το θεμα ειναι αν γαμαει καποιος συναγωνιστης κ μπουκαρει η αστυνομια τι επιπτωσεις εχουμε;;μπορει να μας παρει κ μας στο τμημα;;βασανιστικο ερωτημα που αφορα κυριως παντρεμενους...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πάντως πολύ επικίνδυνο που εντοπίστηκε δημοσιογράφος στη περιοχή του μεταξιού, εννοείται ότι είμαστε πολλοί που ξέρουμε το τι συμβαίνει εκεί (συμπεριλαμβανωμενων της ΕΛ.ΑΣ)
Αλλά άμα δείξει κάτι τέτοιο η τηλεόραση κουφια η ώρα δεν θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα για μας τους μπουρδελιαρηδες που τιμούμε τα εκεί τσαρδια, έτσι ειδικά δε που τα παραφουσκωνουν οι δημοσιοκάφροι θα φανεί ότι σπρώχνουν και τίποτα κόκες μέσα στα τσαρδια πέρα του γαμησιού.
Άμα με δείξει σε κανένα μπουρδελο είτε μέσα είτε απ' έξω, η θα κάνω μια αγωγή στο κανάλι ή θα χαθεί ο ΑΡΔ

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Λοιπόν συναγωνιστές, έτσι και πετύχουμε δημοσιογράφο στην Ιάσωνος θα σπάσουμε τις πέτρες που έχει εκεί (είναι πετρόστρωτη η Ιάσωνος) και θα του τις πετάξουμε στο κεφάλι για να δει πόσο πονάει να έχεις 40 μέρες να γαμησεις, βρέχει κιόλας απόψε θα βαρύνουν οι πέτρες..στον τόπο θα μείνει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Μην νομίζεις ότι είναι ψέμα. Εμένα μου χει τύχει Φυλής μετά το γαμήσι να μου προτείνει η πουτάνα να αγοράσω κόκα. Αρνήθηκα γιατί δεν είμαι του αθλήματος, αλλά απότι μου πε φίλος ήταν και η τιμή πολύ καλή (40 ευρώ). Τώρα για ποιότητα δε ξέρω αλλά πάντως για να μου τυχε σε μένα τον άσχετο σίγουρα θα έχει συμβεί και σε άλλους.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
γεια χαρα σε ολους. Εγω θα ηθελα να βαλω τα πραγματα στη σωστη σειρα.Βλεπω εδω καποιους που λενε διαφορα περι οικων που εχουν ανοιξει και αλλους που γαμανε συνεχως αυτη την περιοδο. Ε λοιπων εγω επισκευτηκα το ερωτικο μεταξυ τουλαχιστον 7 φορες τις τελευταιες δεκα μερες συμπεριλαμβανομενεις και την σημερινη 25/5/20. Θεωρω τον εαυτο μου μεγαλο μπουρδελακια και δυστηχως η ευτυχως εχω πολυ καλη επαφη με αυτο το χομπι.Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.Η ειστε και πολυ μπαζολαγνοι η ειστε ψευτες.Τα μονα δελα που ειναι μυστικος ανοιχτα ειναι εκει στην Ιασωνος και που τα συγκεκριμενα εχουν τοσο μπαζοκοπελες που τις βλεπεις και φευγεις μακρια.Μιλαμε για τρομακτικες παρουσιες και μιλαω εντελως αντικειμενικα.Οτι ξεμεινε απο τον κατιμα το βαλανε εκει μπας και γαμηθουνε και βγαλουν κανα φραγκο.Τωρα εσεις πατε και γαματε εκει τις σαβουρες και νομιζετε οτι κανετε και κατι εεεεε τι να πω.Ρε σεις τετοιες γκομενες βρισκετε παντου και θα σας παρακαλανε κιολας.Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736
Λοιπόν συναγωνιστές, έτσι και πετύχουμε δημοσιογράφο στην Ιάσωνος θα σπάσουμε τις πέτρες που έχει εκεί (είναι πετρόστρωτη η Ιάσωνος) και θα του τις πετάξουμε στο κεφάλι για να δει πόσο πονάει να έχεις 40 μέρες να γαμησεις, βρέχει κιόλας απόψε θα βαρύνουν οι πέτρες..στον τόπο θα μείνει.

Ωραιος!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.889
Πόντοι
41.129
καλα αμα προσπαθησουν να αυξησουν το εισητηριο εν μεσω κορανας θα παρουν το πουλο :thubsdown:
πρεπει να κανουμε μπουρδελο συναιτερισμο με μπουρδελα να τους χτυπησουμε να δουνε

Η Παολα παντως σημερα πουλουσε το αιδοιο της για ενα 10ρικο, εμενα επειδη μου περισσευε και ενα ταληρο ακομη και για να μην το

πεταξω στα σκουπιδια, λαδωσα την τσατσα και με περασε μπροστα απο τεσσερους συναγωνιστες που περιμεναν να γαμησουν Παολακι..

Πολυ με κοιταε η τσατσα παντως σημερα και ηρθε και εκατσε και διπλα μου και μου χαμογελουσε... μου φαινεται θα της κανω ανηθικη

προταση για κανα τσαμπα γαμησι να φυγουν τα χοντρα πριν γαμησω παλι Παολακι ... ειμαι σιγουρος θα δεχτει..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μην νομίζεις ότι είναι ψέμα. Εμένα μου χει τύχει Φυλής μετά το γαμήσι να μου προτείνει η πουτάνα να αγοράσω κόκα. Αρνήθηκα γιατί δεν είμαι του αθλήματος, αλλά απότι μου πε φίλος ήταν και η τιμή πολύ καλή (40 ευρώ). Τώρα για ποιότητα δε ξέρω αλλά πάντως για να μου τυχε σε μένα τον άσχετο σίγουρα θα έχει συμβεί και σε άλλους.
εμένα ποτέ πουτανα δεν μου έχει προτεινη κάτι τέτοιο !!! Πέρα από αυτό 40 ευρο που λες κιμολια θα ήταν !!!! Αν σε τσακώσουν πας αυτόφορο και συ και η πουτανα και σε εξετάζουν και μπαίνεις καραντίνα μέχρι να βγουν αποτελέσματα δεν είναι αστείο !!! Τώρα αν είσαι παντρεμένος θα μπεις καραντίνα κατοίκων και θα πεις στην γυναίκα σου τι έγινε κτλ.....

• Like
Αντιδράσεις: 968

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
παντως τα δελα εκτος απο ποικιλια εχουν και σασπενς .... ποτε δεν ξερεις τι θα γαμησεις ή τι θα σου συμβει στην πιατσα .... αντε να μας πουνε τιποτα οι σπιτουλιδες με τις γυναικες τους ....

λοιπον οποιο παλικαρι δωσει πληροφορια για νικη καβλουσκα εχει συνεδρια απο μενα!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom