Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (25 μέλη και 226 επισκέπτες)

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Εντωμεταξύ, επειδή αναφέρονται οι αποφάσεις στο ΦΕΚ για τις υπηρεσίες ιερόδουλου που ακόμα δεν "ανοίξανε". Δηλαδή τα call girls, κάποια studios κλπ που δουλεύουν κανονικά εδώ και 1-2 εβδομάδες αυτά δεν είναι υπηρεσίες ιερόδουλων? Και μην μου πείτε για νόμιμα και μη νόμιμα γιατί εδώ δεν έχει να κάνει με νομιμότητα έχει να κάνει καθαρά με την απαγόρευση από το κράτος για όλες αυτές τις υπηρεσίες.
Οπότε το να δουλεύει ένας τομέας και κάποιος άλλος να μην μπορεί να δουλέψει δεν θεωρείτε κάπως άδικο? Όπως και να έχει ελπίζω την άλλη Δευτέρα να ανοίξουν όλα και επιτέλους το κράτος να ξεκίνησει να σκέφτεται την νομιμοποίηση όλων των οίκων ανοχής όπως συμβαίνει και στις περισσότερες πολιτισμένες χώρες για το συμφέρον και την ασφάλεια και του πελάτη και του "καταστηματάρχη".

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.102
Πόντοι
27.261
Τα πουτανέ μάτια της έλεγαν την αλήθεια, σε έναν φίλο μου από τον χωριό, δεν τον ξέρεις, τα ίδια είπε.

απο τα ματια δηλαδη, εσυ καταλαβανεις, ημερα-μηνα-ετος γεννησεως και χωρα καταγωγης???
ποιος εισαι ρε μεγαλε... ο super goofy εισαι???

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
απο τα ματια δηλαδη, εσυ καταλαβανεις, ημερα-μηνα-ετος γεννησεως και χωρα καταγωγης???
ποιος εισαι ρε μεγαλε... ο super goofy εισαι???

Μου τα έλεγε και παράλληλα χανόμουν στα καταπράσινα δασικά κηπουρικά λιβαδικά μπιρμπιλοτα της μάτια.
συναγωνιστή πήγαινε να επισκεφτείς την  Νικόλ, είναι σαν να καρφώνεις στο 95' γκολ
(Στις καθυστερήσεις)

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
7.050
Πόντοι
3.691
Απορώ γιατί επιμένετε τόσο στη τιμή των 15€ (ότι αυτή η τιμή ήρθε για να μείνει ότι μας κλέβουν κλπ)..έχω μιλήσει στο μεταξι με νταβάδες με τσατσαδες για την τιμή..όλοι μου έχουν πει ότι θα επανέλθει στα 10€ μόλις ανοίξουν τα ντελα επίσημα ..εχω αναλύσει ουκ ολίγες φορές τους λόγους που είναι 15€ αυτό το καιρό ..

Το Σάββατο πρωί που πέρασα κι έριξα έναν πούτσο με συνθηματικό στο Μετάξι, η τιμή ήταν 10 ευρώ. Για να πω την αλήθεια, δεν ρώτησα καν. Έβγαλα το δεκάρικο και το έδωσα χωρίς ν' ακούσω καν τιμή. Ούτε καν πρόγραμμα. Η νεαρά κορασίδα τον πήρε μόνη της στο στόμα, χωρίς προφυλακτικό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.102
Πόντοι
27.261
Το Σάββατο πρωί που πέρασα κι έριξα έναν πούτσο με συνθηματικό στο Μετάξι, η τιμή ήταν 10 ευρώ. Για να πω την αλήθεια, δεν ρώτησα καν. Έβγαλα το δεκάρικο και το έδωσα χωρίς ν' ακούσω καν τιμή. Ούτε καν πρόγραμμα. Η νεαρά κορασίδα τον πήρε μόνη της στο στόμα, χωρίς προφυλακτικό.

πατησες τον αυτοματο πιλοτο και ολα ηρθαν αγγελικα με λιγα λογια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

Και εγώ έκανα τουζα αδερφέ το Σάββατο στην πέρδικας με μπλε εισιτήριο, 2 Ρωσίδες μιλφ (γύρω στα 35 και οι 2) τα πήραν στο στόμα η μια και στα βυζια η άλλη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
Νικόλ φίλε, γεννημένη 5 Ιουλίου του '95 στην Οδησσό, θα σε κάνει να παραμείνεις με το παλαμαρι σηκωτό, yo!
Μεγαλου Αλεξανδρου - Ειρηνη. :jade:

Το απολυτο φαβορι στην με αποδοση 1.15
Σε ποια βάρδια και σπιτάκι τις βρίσκουμε;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
521
Like
72.991
Πόντοι
41.129
Πω πω πω πω πω πουτσα που επεσε και αποψε.... λαϊκο προσκυνημα για το πιπινο-μουνι την Παολα  :cum:  την ξεσκισανε την

κακομοιρα, της εδωσαν το μουνι στο χερι... τελευταιος και φαρμακερος εγω.  :rockon: :rockon:

Μετα απο εμενα ζητησε ταϊμ αουτ απο την τσατσα να ξεκουρασει το αιδοιο της...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
521
Like
72.991
Πόντοι
41.129
Τυπε τι προγραμμα κανει η Παολα...???

Γλωσσοφιλα δινει...???

Τσιμπουκωνει ακαποτα...???

Γουσταρει ψωλοχυσιμο στο στομα ...???

οχι ρε τυπε... πιπινακι ειναι αβγαλτο... απλο προγραμμα με 69 κανει το κοριτσι..

καινουρια ειναι στη δουλεια, το μουνι της ειναι μεγγενη με το ζορι κρατιεσαι να μη χυσεις στο 5λεπτο..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.621
Πόντοι
5.827
οχι ρε τυπε... πιπινακι ειναι αβγαλτο... απλο προγραμμα με 69 κανει το κοριτσι..

καινουρια ειναι στη δουλεια, το μουνι της ειναι μεγγενη με το ζορι κρατιεσαι να μη χυσεις στο 5λεπτο..
Πού τη βρίσκουμε φίλε μου;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
δε ξέρω αν χύνουν στο 3λεπτο αλλά δε νομίζω να είναι οι καλύτεροι πελάτες που βρωμοκοπάνε απ΄τα 2 μέτρα(φαντάσου τι περνάει η κοπέλα που έρχεται σε επαφή μαζί του)σου είπα το πιό βασικό.

ΟΧΙ απλά στο 3λεπτο.. αλλά με το που δουν το λευκό, "αλλόθρησκο", νιμού να κλείνει την πόρτα!
Η συγκεκριμένη ράτσα και μόνο με την σκέψη να έχει "υπό" μια Ευρωπαία "τελειώνει" στο παντελόνι!
Όσον αφορά την βρωμιά και την σιχαμάρα που τρώνε οι κοπέλες αποτυπώνεται πεντακάθαρα αρκετές φορές από την συμπεριφορά τους ακόμα και ως προς εμάς {μου έχει τύχει προσωπικά πριν χρόνια να έρθει κοπέλα ύστερα από δωμάτιο με Αραβοπάκι και ΔΕΝ με άφηνε να την ακουμπήσω.. *σημειώνω πως πάντα είναι πλυμένος & αρωματισμένος.. φανταστείτε τί τράβηξε} !

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
831
Πόντοι
81
Εντωμεταξύ, επειδή αναφέρονται οι αποφάσεις στο ΦΕΚ για τις υπηρεσίες ιερόδουλου που ακόμα δεν "ανοίξανε". Δηλαδή τα call girls, κάποια studios κλπ που δουλεύουν κανονικά εδώ και 1-2 εβδομάδες αυτά δεν είναι υπηρεσίες ιερόδουλων? Και μην μου πείτε για νόμιμα και μη νόμιμα γιατί εδώ δεν έχει να κάνει με νομιμότητα έχει να κάνει καθαρά με την απαγόρευση από το κράτος για όλες αυτές τις υπηρεσίες.
Οπότε το να δουλεύει ένας τομέας και κάποιος άλλος να μην μπορεί να δουλέψει δεν θεωρείτε κάπως άδικο? Όπως και να έχει ελπίζω την άλλη Δευτέρα να ανοίξουν όλα και επιτέλους το κράτος να ξεκίνησει να σκέφτεται την νομιμοποίηση όλων των οίκων ανοχής όπως συμβαίνει και στις περισσότερες πολιτισμένες χώρες για το συμφέρον και την ασφάλεια και του πελάτη και του "καταστηματάρχη".

Φίλε Μάκη συμφωνώ μείναι αυτά που λες. Όμως ρωτώ εγώ. Είναι δυνατόν το κράτος να ανοίξει πρώτα τους οίκους και μετά τα γυμναστηρια? Δεν νομίζω. Να υπενθυμίσω ότι τα γυμναστήρια ανοιγουν στις 29 Ιουνίου. Τα δελλα θα δουλεύουν με το καθεστώς του κάνω τα στραβα μάτια για όσο καιρό πάρει. Οπότε αναφορές του τύπου ανοίγουν κάθε επόμενη Δευτέρα μάλλον δεν ισχυουν.

PS Σήμερα στην Κολωνου ψηλα ήταν αυτός ο δημοσιογραφος ο Βαξεβανης. Τι έκανε εκεί δεν γνωρίζω.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Φίλε Μάκη συμφωνώ μείναι αυτά που λες. Όμως ρωτώ εγώ. Είναι δυνατόν το κράτος να ανοίξει πρώτα τους οίκους και μετά τα γυμναστηρια? Δεν νομίζω. Να υπενθυμίσω ότι τα γυμναστήρια ανοιγουν στις 29 Ιουνίου. Τα δελλα θα δουλεύουν με το καθεστώς του κάνω τα στραβα μάτια για όσο καιρό πάρει. Οπότε αναφορές του τύπου ανοίγουν κάθε επόμενη Δευτέρα μάλλον δεν ισχυουν.

PS Σήμερα στην Κολωνου ψηλα ήταν αυτός ο δημοσιογραφος ο Βαξεβανης. Τι έκανε εκεί δεν γνωρίζω.
τι έκανε ; Ρουφιάνιλικη έκανε αδερφέ !!!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επιστροφή από όλες τις μπουρδελοπεριοχές....Ιάσωνος κοντεύουν να ανοίξουν όλα πλέον..... γαμάει όλη η Αθήνα εκεί...Φυλής διδύμου Λιοσίων Φωκαίας Φιλιππίδου Αλκιβιάδου Αλκαμένους Ρεμούνδου Πιπίνου Μαγνησίας καλυμνου..η απόλυτη νέκρα λέμε.....

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.736
Πόντοι
731

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.572
Πόντοι
4.546
Επιστροφή από όλες τις μπουρδελοπεριοχές....Ιάσωνος κοντεύουν να ανοίξουν όλα πλέον..... γαμάει όλη η Αθήνα εκεί...Φυλής διδύμου Λιοσίων Φωκαίας Φιλιππίδου Αλκιβιάδου Αλκαμένους Ρεμούνδου Πιπίνου Μαγνησίας καλυμνου..η απόλυτη νέκρα λέμε.....
Γάμησες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom