Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 154 άτομα (6 μέλη και 148 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
δεν εχει μπεσα η νδ τυπε.
εγω πιστευω θα τραβηξει παραπερα το θεμα με τα μπουρδελα,αναβολη βδομαδα με βδομαδα θα μας πηγαινουν.
στην γερμανια ανοιξαν,η αυστρια 1 ιουλιου τα ανοιγει,στην αμερικη από τελη απριλη εχουν ανοιξει,εδω ακομα δεν υπαρχει μια ενημερωση συγκεκριμένης ημερομηνίας να ξερουμε ποτε.

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω σχηματίσει {εδώ και χρόνια} και θεωρώ προς τα εκεί γέρνουμε!

pasignostos13

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστες, χρειαζομαι τη βοηθεια καποιου! Ειναι ενα καυλακι που ψανχω.. δουλευε Φυλης 84Α, Σονια λεγεται.. Αν μπορει καποιος να με φερει σε επαφη ειτε μαζι της ειτε με τον Βασιλη που ηταν στη βαρδυα της να κανονισω ραντεβου θα το εκτιμουσα παρα πολυ!

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
φιλαρακι η σονια δε κανει πριβε τωρα ξερω τον χρηστο απο υπηρεσια γιαυτην περιμενεις ν ανοιξει εγω την εχω ξεπατωσρι αυτη πολυ πουλι εχει φαει

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Καταθεση προ ολιγου στο Μεταξι σε πιτσιρικα αστερι που θα γινει λαϊκο προσκυνημα για παρτη της οταν ανοιξουν τα μαγαζια και θα γαμηθει απο τις καυλωμενες

ορδες αγαμητων καραντινιασμενων συναγωνιστων...

Προκειται για μια πιτσιρικα Παολα Ρωσσιδα ή Ουκρανη, με υψος 1,75+  20 χρονων με ομορφα αδυνατα απαλα ποδια και δυαρι φυσικοτατο στητο βυζι που της εφαγα...

τιμηθηκε εις διπλουν μιας και καυλωσα πολυ με την εμφανιση της.

Η κοπελια απειρη εντελως μεσα και πονουσε λιγακι ειδικα οταν την σφυροκοπησα στα τεσσερα, ωστοσο σε κανονικη σταση εδειχνε να το απολαμβανει και να μου λεει

ποσο πολυ της αρεσει το σεξ..  η μικρη θα καψει καρδιες...
σε ποιο μαγαζί φίλε,?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.452
Πόντοι
27.261
Περασμα πριν λιγο, λογω δουλειας, στα γνωστα σοκακια.
Φυλης, φιλιππιδου, φωκαιας, διδυμου, αγκυρας, ελλης, αχαρνων, ρεμουνδου, μαγνησιας, λιοσιων, βεργας, εξηκιου, κνιδου, τροφωνιου ολα κλειστα (με τυχαια σειρα).

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
φιλε μονο ο εθνικογαμισμος θα μας σωσει απο τον πουστισμο που θελουν να μας επιβαλουν
σε ποιους σε εμας τους Ελληναραδες
Συμφωνώ απόλυτα, φίλε μου...μάλιστα, σάν πρώην ναυτικός, μπορώ νά σού πώ ότι ο Εθνικογαμισμός προϋπήρξε σάν κίνημα, μόνον όνομα δέν είχε!! όπου καί νά πηγαίναμε οι Έλληνες ναυτικοί, είχαμε όνομα σάν γαμιάδες!! στά περισσότερα κλάμπ τού κόσμου, έπαιζαν ελληνικά τραγούδια, καί σέ πολλά υπήρχαν καί μπουζούκια!! αυτήν λοιπόν τήν μεγάλη παράδοση πού μεταφέραμε στά πέρατα τής γής, δέν θά επιτρέψουμε νά χαλάση στήν Ελλάδα μέ τόν πουστισμό πού θέλουν νά μάς επιβάλλουν!! No pasaran !!!

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
299
Πόντοι
20
Αντε να ανοίξουν επιτέλους να ξεχαρμανιάσουμε!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: sant7

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Παιδιά πέρασα σήμερα από μετάξι να δω τι παίζει,11:00 περίπου
Όπου υπάρχει Τσάτσος έξω από τις πόρτες ανοίγεις και μπαίνεις,Μόνο Ιάσωνος είχε εκείνη την ώρα και 2 μαγαζιά μ.αλεξανδρου!ενας που ρώτησε γιατί 15?του είπε η τσατσα για να βγει το μεροκάματο!φυλης λέει 20-25 θα ναι!

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Όπου υπάρχει Τσάτσος έξω από τις πόρτες ανοίγεις και μπαίνεις,Μόνο Ιάσωνος είχε εκείνη την ώρα και 2 μαγαζιά μ.αλεξανδρου!ενας που ρώτησε γιατί 15?του είπε η τσατσα για να βγει το μεροκάματο!φυλης λέει 20-25 θα ναι!

Δηλαδή σε κάθε δελο έχουν και μια τσατσα έξω από τις πόρτες με κλειστό φως;

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
:think:Όλο εκπλήξεις αρνητικές μας έχουν αυτοί που τα διοικούν , καμία καινούργια ευχάριστη ύπαρξη θα δούμε;  :respect:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα Μάγκες.
Λοιπόν το βόδι το φάγαμε, στην ουρά θα κολλήσουμε; Κάντε υπομονή. Εγώ προσωπικά θα περιμένω τα μαγαζάκια από φυλής και πέριξ. Δεν πάω να περιμένω με μαύριδες. Θα ήθελα να ρωτήσω στα παιδιά που πήγαν και πήγαιναν στο Μετάξι παλιότερα. Είδαν  καμιά αλλαγή στους χώρους, ή αντιμετώπισαν την ίδια δυσοσμία με παλιά. Γιατί ρε, πούσττη μου, ήταν γνωστό σε όλους ότι κάποια στιγμή θα άνοιγαν. Όπως κι όλες οι επιχειρήσεις. Και οι πάτρονες το γνώριζαν αυτό. Μην λέμε μαλακίες. Λίγη καθαριότητα;
Ας απαντήσεις όποιος έχεις ιδίαν άποψη.
Την καλημέρα μου!

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Μαλλον τους αρέσει το βρώμικο σεξ

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα 15 και 25€ο με τις υπάρχουσες κοπέλες καθώς νέες αφίξεις αποκλείεται να εμφανιστούν.Ολοι γνωρίζουν ότι εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον η πιάτσα των μπουρδελων πάει από το κακό στο χειρότερο σε όλα τα επίπεδα 20€ο ήταν ήδη πολλά για αυτό που προσφέρουν έπρεπε να μιλάμε για μείωση τιμής στη Φυλής στα15€ο.
Θεωρώ απίθανο να αυξήσουν την τιμή αν το κάνουν απλά δεν θα έχουν σχεδόν καθόλου πελατεία.Ετσι και αλλιώς ακόμα και να ανοίξουν κανείς δεν αναμένει τίποτα θετικό από κοπέλες και υπηρεσίες η γενικότερη ανανέωση.
Όπως πάει το πράγμα όλο και περισσότεροι θα στραφούν σε ανεξάρτητες γραφεία η μασάζ φυσικά με το αντίστοιχο απαγορευτικό κόστος απλά θα πηγαίνουμε μια φορά το μήνα.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά αυτή είναι η διαχρονική πτωτική πορεία και κατάντια της πιάτσας δυστυχώς

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Θεωρώ απίθανο να αυξήσουν την τιμή αν το κάνουν απλά δεν θα έχουν σχεδόν καθόλου πελατεία.

τυπε σε πλεροφορω οτι οι οικοι ηταν γεματοι σημερα, με περισσοτερους αλοδαπους απότι ελληνες δε λεω...

αλλα το 15αρι εβγαινε ανετα απο τα πορτοφολια..

την τιμη στην πιατσα πλεον δεν την φτιαχνει ο ελληνας με την παρουσια του η με την απουσια του...

μια χαρα δουλευουν οι κοπελες και χωρις εμας...

οποιος εχει θα γαμαει εκει παει το πραμα..

οι υπολοιποι τσοντα και μαλακια...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τυπε σε πλεροφορω οτι οι οικοι ηταν γεματοι σημερα, με περισσοτερους αλοδαπους απότι ελληνες δε λεω...

αλλα το 15αρι εβγαινε ανετα απο τα πορτοφολια..

την τιμη στην πιατσα πλεον δεν την φτιαχνει ο ελληνας με την παρουσια του η με την απουσια του...

μια χαρα δουλευουν οι κοπελες και χωρις εμας...

οποιος εχει θα γαμαει εκει παει το πραμα..

οι υπολοιποι τσοντα και μαλακια...

Εννοείς για Μεταξουργείο ;; Τι να πω ; Ας γαμάνε μόνο τα πακια αφού αυτούς δέχονται και μάλιστα τους λένε και καλούς πελάτες !!!! Να θέλουν αυτούς και την βρόμα τους !!!ειλικρινα ντρέπομαι !!! Παλιά τα πορνεια τα πιο πολλά έλεγαν only Greek !!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Εννοείς για Μεταξουργείο ;; Τι να πω ; Ας γαμάνε μόνο τα πακια αφού αυτούς δέχονται και μάλιστα τους λένε και καλούς πελάτες !!!! Να θέλουν αυτούς και την βρόμα τους !!!ειλικρινα ντρέπομαι !!! Παλιά τα πορνεια τα πιο πολλά έλεγαν only Greek !!!

και βεβαια ειναι καλοι πελατες για τις κορασιδες τα πάκια, δινουν άνετα το 15αρι και σε 3 λεπτα εχουν χυσει..

ο ελληνας θελει με 10ε να γαμαει 20 λεπτα με γλωσοφιλα ελευθερο στοματικο και κωλο κιολας..

κατσε μη δουμε και only pakistan σε λιγο..

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
  • Like
Αντιδράσεις: mela33

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλησπέρα 15 και 25€ο με τις υπάρχουσες κοπέλες καθώς νέες αφίξεις αποκλείεται να εμφανιστούν.Ολοι γνωρίζουν ότι εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον η πιάτσα των μπουρδελων πάει από το κακό στο χειρότερο σε όλα τα επίπεδα 20€ο ήταν ήδη πολλά για αυτό που προσφέρουν έπρεπε να μιλάμε για μείωση τιμής στη Φυλής στα15€ο.
Θεωρώ απίθανο να αυξήσουν την τιμή αν το κάνουν απλά δεν θα έχουν σχεδόν καθόλου πελατεία.Ετσι και αλλιώς ακόμα και να ανοίξουν κανείς δεν αναμένει τίποτα θετικό από κοπέλες και υπηρεσίες η γενικότερη ανανέωση.
Όπως πάει το πράγμα όλο και περισσότεροι θα στραφούν σε ανεξάρτητες γραφεία η μασάζ φυσικά με το αντίστοιχο απαγορευτικό κόστος απλά θα πηγαίνουμε μια φορά το μήνα.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε αλλά αυτή είναι η διαχρονική πτωτική πορεία και κατάντια της πιάτσας δυστυχώς
Αφορμή έψαχναν αγαπητέ ramada να το πάνε 15€ και τους δόθηκε με τον κορωνοϊό. Από την άλλη δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσα και να ζητήσουν πάντα θα βρεθούν κάποιοι να τα πληρώσουν αδιαφορώντας αν η τιμή είναι σωστή ή όχι, κατά την γνώμη μου τα χειρότερα είναι μπροστά μας και ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Αν βάλεις και το χύσιμο στο στόμα μιλάς στην καρδιά μου!

και βεβαια ειναι καλοι πελατες για τις κορασιδες τα πάκια, δινουν άνετα το 15αρι και σε 3 λεπτα εχουν χυσει..

ο ελληνας θελει με 10ε να γαμαει 20 λεπτα με γλωσοφιλα ελευθερο στοματικο και κωλο κιολας..και χυσιμο στο στομα

κατσε μη δουμε και only pakistan σε λιγο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom