Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (16 μέλη και 231 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.753
Πόντοι
5.946
Γρήγορος άψογος και αποτελεσματικός!!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
[empflix][/empflix]
και βεβαια ειναι καλοι πελατες για τις κορασιδες τα πάκια, δινουν άνετα το 15αρι και σε 3 λεπτα εχουν χυσει..

ο ελληνας θελει με 10ε να γαμαει 20 λεπτα με γλωσοφιλα ελευθερο στοματικο και κωλο κιολας..και χυσιμο στο στομα

κατσε μη δουμε και only pakistan σε λιγο..
Και κυρίως ακαποτο γαμισι

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Θα παίρνω χάπι θα της ξεσκίζω με το σκληρό καυλι μου και μετά θα μπαίνουν τα αραπια και θα φεύγει σηκωτή από αριστερά και δεξιά γιατί γαμιολιτσα ιερόδουλη είναι δύσκολοι οι καιροί για αυξησεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
Θα παίρνω χάπι θα της ξεσκίζω με το σκληρό καυλι μου και μετά θα μπαίνουν τα αραπια και θα φεύγει σηκωτή από αριστερά και δεξιά γιατί γαμιολιτσα ιερόδουλη είναι δύσκολοι οι καιροί για αυξησεις

σιγα μην τρυπησεις καμια γυψοσανιδα μεγαλε :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Απορώ γιατί επιμένετε τόσο στη τιμή των 15€ (ότι αυτή η τιμή ήρθε για να μείνει ότι μας κλέβουν κλπ)..έχω μιλήσει στο μεταξι με νταβάδες με τσατσαδες για την τιμή..όλοι μου έχουν πει ότι θα επανέλθει στα 10€ μόλις ανοίξουν τα ντελα επίσημα ..εχω αναλύσει ουκ ολίγες φορές τους λόγους που είναι 15€ αυτό το καιρό ..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.484
Πόντοι
27.261
50 euros θα παει στο μεταξουργειο και 100 φυλης μαγκες.
εχω γνωριμιες που ειναι βαθια χωμενοι στην πιατσα και μου το ειπανε.
καντε οικονομια... πουληστε κανα δοντι.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
και βεβαια ειναι καλοι πελατες για τις κορασιδες τα πάκια, δινουν άνετα το 15αρι και σε 3 λεπτα εχουν χυσει..

ο ελληνας θελει με 10ε να γαμαει 20 λεπτα με γλωσοφιλα ελευθερο στοματικο και κωλο κιολας..και χυσιμο στο στομα

δε ξέρω αν χύνουν στο 3λεπτο αλλά δε νομίζω να είναι οι καλύτεροι πελάτες που βρωμοκοπάνε απ΄τα 2 μέτρα(φαντάσου τι περνάει η κοπέλα που έρχεται σε επαφή μαζί του)σου είπα το πιό βασικό.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

ο ελληνας θελει με 10ε να γαμαει 20 λεπτα με γλωσοφιλα ελευθερο στοματικο και κωλο κιολας..

Τότε ας έχουν πελάτες μόνο αυτούς ..... Στα παπάρια μας Δημήτρη , αυτές θα αρρωστήσουν από χίλια 2 νοσήματα ...... Πέρα από αυτό , θα αναφερθώ σε κάτι που γράφτηκε πιο κάτω δηλαδή πως οι Έλληνες θέλουν πολλά ...... κτλ.... Αδερφέ 3 στις 3 φορές που μου έιχε τύχει η πορνη με πρέσαρε για γλωσσόφιλα και για ακαποτο και όχι  εγώ πίστεψε με ....... Επισης οι Πακιστανοί αλλά και άλλες φυλές είναι πολύ πιο βίαιοι στο κρεβάτι και ζητάνε σαν τρελοί ακαποτα .... Δεν τους θέλουν οι πιο πολλές κοπέλες πίστεψε με ...... εμείς κυριαρχούμε εδώ οσες  Πορνες θέλουν ξένους πελατες να πάνε στην καμπουλ !!!! Να δουλεύουν για 2 ευρο το κάθε γαμηση !!!

4_EVER_ALONE

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2020
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις εαν ειναι κανενα μαγαζακι ανοικτο στη θεσσαλονικη???

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
[quote
Ο Έλληνας καλά κάνει και θέλει αυτά που θέλει γιατί παιζει στην έδρα του. Όσο για τα πάκι ας ασχοληθούν με τις μεταξύ τους καβαλαρίες, ή  ας βάλουν τις δικές τους στους οίκους.
Εσύ τύπε με ποιούς συντάσσεσαι, με τις κορασίδες ή με τους έλληνες πελάτες; γιατί κατά καιρούς έχω παρατηρήσει ότι γράφεις κάτι περίεργα..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Στην φυλής πάντως τόσα χρόνια σπάνια έβλεπα ασιάτες να μπαίνουν στους οίκους.. τουλάχιστον οι 9 στις 10 τσατσαδες είχαν μάθει το περιβόητο "only Greek " και δεν έμπαιναν.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
πλακα μας κανει ο αλλος ποιοι καλοι πελατες βρε παπαρα.δεν πανε για ν γαμανε τα πακια ματι παιρνουν και τραβανε μαλακια στα σκουπιδιαρικα

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Ο Έλληνας καλά κάνει και θέλει αυτά που θέλει γιατί παιζει στην έδρα του. Όσο για τα πάκι ας ασχοληθούν με τις μεταξύ τους καβαλαρίες, ή  ας βάλουν τις δικές τους στους οίκους.
Εσύ τύπε με ποιούς συντάσσεσαι, με τις κορασίδες ή με τους έλληνες πελάτες; γιατί κατά καιρούς έχω παρατηρήσει ότι γράφεις κάτι περίεργα..

γενικα ο δμχxxx αθανασιαδης και κανα 2 ακομη που ειναι παρεακι μπαινουν και εδω και διπλα και γραφουν οτι να ναι..για να κανουν εντυπωση? κλασικοι attention wh0re... με μηδενικο γτ μηδενικα ειναι..

την αλλη φορα που του την ειπα..μπηκε σε πμ και εβριζε μανες κλασικα..και μολις εκανα αναφορα το μηνυμα ΤΟΥ που με εβριζε εφαγα εγω μπαν αντι αυτος...οποτε καταλαβαινεις οτι καποιος αντμιν/ιδιοκτητης του εν λογω σαιτ ειναι παρεακι τους...

θα χεις παρατηρησει οτι κατα καιρους προμοταρουν καποιες κορασιδες του στυλ (μπηκα σε αυτη γλωσσοφιλα 19 χρονων του γαλακτος πολυ ωραιο μωρο μπλα μπλα μπλα) κλασικος μανθος με φρουτεξ απο κων & ελενης...

οποτε μετα καταλαβα γτ εφαγα εγω μπαν και οχι αυτοι...που ειναι δουλεια τους να προμοταρουν κοπελες...

συγκεκριμενα για ΟΣΕΣ εχουν γραψει διθυραμβικά σχολια ειναι οι γνωστες μικρες φολιτσες..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Παιδιά ξέρετε αν αξίζει καμιά σε εμφάνιση και υπηρεσίες στους κρυφούς οίκους στο Μεταξουργείο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom