Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (12 μέλη και 237 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
18 τεμάχια σήμερα στην Ιάσωνος στο πολυχωρο..πραγματικός παράδεισος.. καλά ειπε ο τσιτσιπάς ότι χρειάζεται η καραντίνα κάθε χρόνο, πάει και γαμαει εκεί ο ατιμούλης..ΔΕ ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑΑΑ ΑΑ
Τιμησα πάλι 2 φορές την Νικόλ, είναι φωτιά στο κρεβάτι.
Tip: κολωνού 32Α κάθεται απέναντι η τσατσά και παίρνει μέσα τα πακια και γνωστές φυσιογνωμίες..δεν μπήκα εκει δεν ξέρω ποια είναι.
Στην οδο πέρδικας κατάφερα και μπήκα τουζα με 20αρικο με προσφορά. Σύνολο 3 φορές γαμησα σήμερα 3 διαφορετικές.
Καλησπέρα ,σε ποιό είναι η Νικόλ?

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Για το δικο σου καλο το λεει. Αν θες να γαμήσεις εκεί που ρίχνει κρεμπιέδες όλο το Πακιστάν, καλή τύχη.
Υπάρχουν κοπέλες στη φυλής που δούλευαν μετάξι που το 50% των πελατών τους ηταν ξένοι,δεν αντιλέγω όμως ότι στο μετάξι πάει η σαρα και η μαρα,προσωπικά στο μετάξι δε πατάω με τίποτα,τα τελευταια χρόνια έχει χαλάσει ,πριν το 2010 ήταν καλά.

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
3-4 τσατσονια ανέφεραν ότι από μεθαύριο Δευτέρα ανοίγουν. Όπως τους εέχουν και αυτούς πληροφορήσει.

Τα στουντιάκια που άνοιξαν από την περασμένη Δευτέρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Ούτε κάποιος αγωνιστής συνελλήφθει, ούτε διασύρθηκε ή εξευτελίστηκε.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Υπάρχουν κοπέλες στη φυλής που δούλευαν μετάξι που το 50% των πελατών τους ηταν ξένοι,δεν αντιλέγω όμως ότι στο μετάξι πάει η σαρα και η μαρα,προσωπικά στο μετάξι δε πατάω με τίποτα,τα τελευταια χρόνια έχει χαλάσει ,πριν το 2010 ήταν καλά.

Ντάξει για μένα το θέμα είναι να ναι καθαρή η κοπέλα. Κι ούτε με νοιάζει αν έχει γαμήσει ο Πακης αν είναι καθαρός.
Απλά γενικά αυτοί ζητάνε ακάποτα πολύ. Οπότε για να λέει η κοπέλα μόνο Πακιστάν κατάλαβες...
Γενικά είναι θέμα κοπέλας. Παντού θα βρεις να γίνονται αυτά. Απλά στο Μεταξουργείο με μεγαλύτερη συχνότητα.
Αλλά κι εκεί υπάρχουν κορίτσια που αξίζουν. Και είναι και η καλτίλα που ανεβάζει τη λίμπιντο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.755
Πόντοι
41.129
Καταθεση προ ολιγου στο Μεταξι σε πιτσιρικα αστερι που θα γινει λαϊκο προσκυνημα για παρτη της οταν ανοιξουν τα μαγαζια και θα γαμηθει απο τις καυλωμενες

ορδες αγαμητων καραντινιασμενων συναγωνιστων...

Προκειται για μια πιτσιρικα Παολα Ρωσσιδα ή Ουκρανη, με υψος 1,75+  20 χρονων με ομορφα αδυνατα απαλα ποδια και δυαρι φυσικοτατο στητο βυζι που της εφαγα...

τιμηθηκε εις διπλουν μιας και καυλωσα πολυ με την εμφανιση της.

Η κοπελια απειρη εντελως μεσα και πονουσε λιγακι ειδικα οταν την σφυροκοπησα στα τεσσερα, ωστοσο σε κανονικη σταση εδειχνε να το απολαμβανει και να μου λεει

ποσο πολυ της αρεσει το σεξ..  η μικρη θα καψει καρδιες...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
Καταθεση προ ολιγου στο Μεταξι σε πιτσιρικα αστερι που θα γινει λαϊκο προσκυνημα για παρτη της οταν ανοιξουν τα μαγαζια και θα γαμηθει απο τις καυλωμενες

ορδες αγαμητων καραντινιασμενων συναγωνιστων...

Προκειται για μια πιτσιρικα Παολα Ρωσσιδα ή Ουκρανη, με υψος 1,75+  20 χρονων με ομορφα αδυνατα απαλα ποδια και δυαρι φυσικοτατο στητο βυζι που της εφαγα...

τιμηθηκε εις διπλουν μιας και καυλωσα πολυ με την εμφανιση της.

Η κοπελια απειρη εντελως μεσα και πονουσε λιγακι ειδικα οταν την σφυροκοπησα στα τεσσερα, ωστοσο σε κανονικη σταση εδειχνε να το απολαμβανει και να μου λεει

ποσο πολυ της αρεσει το σεξ..  η μικρη θα καψει καρδιες...

Στο γνωστο στεικι στην Ιασωνος? :think: Πες μας και κατι παραπανω, φιλτατε!!

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Εγώ δεν θα το ρίσκαρα πάντως , να κάνε κανα ντου η αστυνομία την ώρα που γαμουσα και να με παίρνανε και μένα προσαγωγή.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ δεν θα το ρίσκαρα πάντως , να κάνε κανα ντου η αστυνομία την ώρα που γαμουσα και να με παίρνανε και μένα προσαγωγή.
το θέμα δεν είναι μόνο η προσαγωγή ,αλλά μετά σε βάζουν σε καραντίνα  14 μερες διότι φέρθηκες και καλά επικυνδινα -ανεύθυνα , επισης εξετάζουν και εσένα και την κοπέλα που σε τσάκωσαν ...με λίγα λόγια γίνεται η γνωστή ιχνηλατηση ...

• Like
Αντιδράσεις: 968

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Επί τη ευκαιρία, Αλβανίδα που παίζει? Ρωτάω επειδή συνήθως δεν αναφέρουν, πέραν της Άντζελας ψηλά στην Κολωνού και της Άννας δίπλα ακριβώς, έχουμε άλλες στανταρ αλβανιδες?

Εκεί που είναι τα πολλά στην Ιάσωνος ένα απόγευμα σε φάση τσαρκας μόνο είχα πετύχει μία Σοφία νομίζω σε αυτό πάνω δεξιά στην σκάλα, πήγα την επόμενη ίδια ώρα άφαντη, ωραίο αλβανικό μιλφονι... Πολύ με φτιάχνουν αυτά!

Αν έχετε ινφο για στανταρ Αλβανίδα ενημερώστε.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ξημερώνει η Κυριακή δροσάτη να ρίξουμε κάνα καυλί
Στο μετάξι θα πάμε με το αμάξι
Στην Μ.Αλεξανδρου θα παρκάρουμε
Στης Ιάσωνος για να τον βάλουμε
18 κοράσια παίζουν στο χαρέμι
18 κοράσια στην καρδιά μου κάνουν μελτέμι
Θα πάω στην αγαπημένη μου Νικόλ
Στο μουνάκι της θα καρφωσω στα όρθια γκολ
Αφού στο νεανικό της βυζι χυσω
Στης πέρδικας το τσαρδί θα συνεχισω
Ρωσικα μιλφ θα τσιμπήσω
Στο στόμα τους όλα να τα χυσω
Και αφού τις ευχαριστησω
Τους λέω σε λίγο θα γυρίσω πίσω
Στο bread&factory θα πάω να φάω πρασσόπιτα
Στη Ιάσωνος να ξαναγαμησω αδυσώπητα
Θα πάρω τουζα Ζωή και Ντάρια
Να αναστεναξουν τα ντουβάρια .

mag jim boss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
73
Πόντοι
0
που ειναι αυτος ο κρυφος οικος ρε φιλε?

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, αύριο περιμένουμε ενημέρωση από όσους πάνε στην Φυλής και στην γύρω περιοχή σχετικά με την κατάσταση που επικραττεί...

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Συναγωνιστές, αύριο περιμένουμε ενημέρωση από όσους πάνε στην Φυλής και στην γύρω περιοχή σχετικά με την κατάσταση που επικραττεί...
Συναγωνιστές, καλημέρα!! θά ήθελα τά φώτα σας σέ κάτι...κάπου πήρε το μάτι μου τόν όρο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!!! ομολογώ ότι δέν μπόρεσα νά κατανοήσω πλήρως τό νόημά του, όμως μού έκανε εντύπωση καί απεφάσισα νά τόν ψάξω έτι περαιτέρω..μπορεί κάποιος/κάποιοι συναγωνιστής/στές νά μέ διαφωτίση? ευχαριστώ εκ τών προτέρων!!!

• Like

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστές, καλημέρα!! θά ήθελα τά φώτα σας σέ κάτι...κάπου πήρε το μάτι μου τόν όρο ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ!!! ομολογώ ότι δέν μπόρεσα νά κατανοήσω πλήρως τό νόημά του, όμως μού έκανε εντύπωση καί απεφάσισα νά τόν ψάξω έτι περαιτέρω..μπορεί κάποιος/κάποιοι συναγωνιστής/στές νά μέ διαφωτίση? ευχαριστώ εκ τών προτέρων!!!
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το θέμα δεν είναι μόνο η προσαγωγή ,αλλά μετά σε βάζουν σε καραντίνα  14 μερες διότι φέρθηκες και καλά επικυνδινα -ανεύθυνα , επισης εξετάζουν και εσένα και την κοπέλα που σε τσάκωσαν ...με λίγα λόγια γίνεται η γνωστή ιχνηλατηση ...

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα γίνει η ιχνηλάτηση και στη μάνα και στον πατέρα, σε φίλους/φίλες που είχες έρθει σε έπαφη... Γενικά θα μάθουν όλοι οι συγγενείς και φίλοι ότι γαμάς ζόμπι στην Ιάσωνος εν μέσω κορωνοϊού!!! :tooth:

• Like
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom