Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (14 μέλη και 259 επισκέπτες)

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.933
Πόντοι
206
εκει που λες μεσα στα ανοικτα τι προγραμμα εχουν γ 15ευρα;
Άλλες απλό άλλες κ 69
Το κακό είναι ότι 15 ειναι για τους μαλακες Έλληνες όπως εγώ κ οι πακιτα 10 αλλά το είχα τεράστια ανάγκη να περάσω κ έδωσα 5 ευρώ παραπάνω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ο πολυχώρος έχει συνολικά 6 τσαρδια μαζί εκ των οποίων τα 4 λειτουργούν τωρα.
Αυτό που λέτε και πιστεύετε ότι το 15αρι ήρθε για να μείνει στο μετάξι δεν ισχύει, οι λόγοι είναι προφανείς.
δεν είναι ότι πληρώνεις την τσατσά τον νταβά και την πουτανα που γαμας, πληρώνεις και τους 10 τύπους που κρατάνε τσίλιες στη γύρω περιοχή, πληρώνεις και τους τύπους που σου ανοίγουν την πόρτα απο μέσα κατόπιν συνεννοήσεως με τους έξω, συν το όλο απαγορευτικό της κατάστασης, σου λέει εδώ είναι το πιο φθηνό γαμησι σε ντελο αυτό τον καιρό, αν θες έλα, αν δε θες, πιο φθηνά πρέπει να φας όλο τον κόσμο για να βρεις.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Το μετάξι είναι για τους λάθρο τέλος , έχω ακούσει ιστορία να του λέει τσατσα ότι το μπουρδελο δεν παίρνει Έλληνες και δουλεύει μόνο με Πακιστανούς και μάλιστα το πρώτο στο φανάρι δίπλα από κάτι φαγάδικα που χουν να μην νομίζεται ότι σας λέω αρλούμπες

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Σήμερα το μεσημέρι πέτυχα και κάποια ανοιχτά στη μεγάλου αλεξάνδου με τα γνωστά μιλφάκια , είχε αρκετό κόσμο αλλά σε δύο που μπήκα μου ζήτησαν 10€ και όχι 15 όπως προαναφέρθηκε από κάποιους συναγωνιστές. Μήπως επιστρέψαμε στην κανονικότητα ;

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Όσο καιρο πήγαινα μετάξι άντε ένα δυο μαγαζιά να χαν τιμή 15€ με το ένα μάλιστα να μην δέχεται αλλοδαπούς εξαίρεση τον τελευταίο καιρο πριν της καραντίνας γιατί δεν υπήρχε κίνηση , τώρα διαβάζω ότι έγιναν 15€ και ρωτώ λοιπόν φέρανε κοπέλες εμφανίσιμες ; Γίναμε ίσα και όμοια με τους λάθρο ; ( επιδοτήσεις) η νταβαντζιλικη; :think: :respect:
Καλησπέρα αυτά είναι τα επακόλουθα δυστυχώς και πρέπει να δεί κανείς πιο πέρα για αντιληφθεί την επόμενη μέρα.Αλλα 15€ο για Μεταξουργείο όχι είναι κοροϊδία προσωπικά προτιμώ μια φορά το μήνα με150€ο σε ανεξάρτητες ή γραφεία παρα15 στο Μεταξουργείο δεν θα επιδοτησω τους τυχοδιώκτες.
Επίσης αναρωτιεσαι αν γίναμε ίσα με τους Λάθρο όχι βέβαια ποτέ δεν είμαστε ίσα αφού το90% των πελατών είναι λαθρομετανάστες πάντα έτσι θα είναι

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Οκ να μην πάω εγώ στο μεταξι να πάω στην φυλης αλλά οι λάθρο θα πάνε και στα δυο είναι δίκαιο; Και στο πάω παραπέρα όσες πουτανες άρχιζαν να με ψιλό γνωρίζουν στα μπουρδελα εννοώ άρχισαν από ένα σημείο και μετά πχ δεν μπορούσα να χύσω γρήγορα να με ψήνουν για 100€ για περισσότερο χρόνο κλπ και σε ξανά ρωτώ ποιος είναι το θύμα εδώ και από που προστατευομαι

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Το μετάξι είναι για τους λάθρο τέλος , έχω ακούσει ιστορία να του λέει τσατσα ότι το μπουρδελο δεν παίρνει Έλληνες και δουλεύει μόνο με Πακιστανούς και μάλιστα το πρώτο στο φανάρι δίπλα από κάτι φαγάδικα που χουν να μην νομίζεται ότι σας λέω αρλούμπες

Για το δικο σου καλο το λεει. Αν θες να γαμήσεις εκεί που ρίχνει κρεμπιέδες όλο το Πακιστάν, καλή τύχη.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Για το δικο σου καλο το λεει. Αν θες να γαμήσεις εκεί που ρίχνει κρεμπιέδες όλο το Πακιστάν, καλή τύχη.
την τύχη δόξα το (θεό) την είχα με το μέρος μου , το μετάξι πάντα ήτανε η περίοδος που ηθελα να κάνω οικονομίες για κάποια αγορά, τώρα πχ με την καραντίνα θα αγόραζα σκουτερακι αν δεν είχα κολλήσει στην γραφειοκρατία του διπλωματος

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τα Ιωαννίνων μπας και άνοιξαν?

Με το Ιωαννίνων 3 παίζει κάποιο μυστήριο...σχεδόν όλες τις φορές που πέρασα από κει είναι κλειστό μεν...αλλά από τα παραθυρόφυλλα βλέπεις τα φώτα ανοιχτά καθώς και τη μπουρδελομουσικη να παίζει όπως έπαιζε...χτυπάω κουδούνι αλλά δεν ανοίγουν...πρέπει να δουλεύει εκεί αλλά..δε ξέρω με πιο τρόπο..

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επίσης να αναφέρω στους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους..ότι ΔΕΝ υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.755
Πόντοι
41.129
Με το Ιωαννίνων 3 παίζει κάποιο μυστήριο...σχεδόν όλες τις φορές που πέρασα από κει είναι κλειστό μεν...αλλά από τα παραθυρόφυλλα βλέπεις τα φώτα ανοιχτά καθώς και τη μπουρδελομουσικη να παίζει όπως έπαιζε...χτυπάω κουδούνι αλλά δεν ανοίγουν...πρέπει να δουλεύει εκεί αλλά..δε ξέρω με πιο τρόπο..

τυπε δοκιμασες να σπασεις την πορτα να μπεις μεσα ?  :think:

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Και κάτι τελευταίο που ξέχασα να αναφέρω, ρώτησα μια από τις τσατσαδες ποτε θα ανοίξουν επίσημα, μου λέει δεν πάει άλλο η κατάσταση έτσι, από αρχές Ιουνίου θα ανοίξουν τα περισσότερα χωρίς φώτα απ' έξω και οτι γίνει ας γίνει, κάτι που κατ' εμέ έχει και μια λογική..
δηλαδή δεν έχουν καταλάβει οι μπάτσοι τι παίζεται στο μετάξι;; και σίγουρα κάνας ρουφιανος εδώ μεσα παίζει να έχει κάνει καμια καταγγελία, το αποτέλεσμα ποιο είναι;  γαμαμε ακόμα σε αυτά τα λημερια σαν να μη υπάρχει αύριο .

Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Τυπικά πάντως ο ΚΑΔ για τις ιερόδουλες ισχύει μέχρι και αύριο. Κοινώς, την Δευτέρα μπορούν να δουλέψουν αν δεν υπάρξει αναθεώρηση, στο ίδιο καθεστώς ημι-νομιμότητας όπως κ πριν.

Δύσκολα πάντως θα δεχτούν οι κρετίνοι της κυβέρνησης να ανοίξουν πρώτα τα μπουρδέλα και μετά πχ τα γυμναστήρια.. Θα φοβούνται το πολιτικό κόστος.

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
3-4 τσατσονια ανέφεραν ότι από μεθαύριο Δευτέρα ανοίγουν. Όπως τους εέχουν και αυτούς πληροφορήσει.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Επίσης να αναφέρω στους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους..ότι ΔΕΝ υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι...

Υπάρχουν όμως βάση του νόμου. Το να λέμε ότι δεν υπάρχουν δε βοηθάει, γιατί είναι ένα ψέμα. Θα πρεπε να λέμε ότι υπάρχουν κι αυτό πρέπει να αλλάξει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Το ίδιο παίχτηκε και με ένα στούντιο. Ποιος ξέρει, ίσως γίνεται αυστηρό face control και ανοίγουν μόνο σε γνωστό τους πελατολόγιο.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα σε όλους,πέρασα απο έλλης 3 και στη πόρτα δεν είχε λουκέτο,ήταν μεν κλειστεί,οχι τελείως αλλα χωρίς λουκέτο.Ξέρει κάποιος κατι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom