Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (14 μέλη και 261 επισκέπτες)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Βρε Φερραρο-Ζαρακια τόσες μέρες κάνεις την ερώτηση που και πότε και πώς θα γαμησεις στο μετάξι, τώρα μας ρωτάς αν θα κολλησες τον κορδονοϊο και θα πεθάνεις; αντι να λες ευχαριστώ που μούσκεψες με το λάστιχο σου εύφορη πεδιάδα της παλαιάς Βλαχίας (ρουμανιας) σε έπιασαν ανασφάλειες ..
Προσωπικά γαμαω στα μουλωχτά εκεί από 20 Απριλίου..για να σχολιάζω εδώ σημαίνει ότι τώρα βρίσκομαι στο τάφο μου, ε που και που βγαινω κιόλας και κάνω το φάντασμα.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έχουν ανοίξει μαγαζιά και στην Κολωνού;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Βρε Φερραρο-Ζαρακια τόσες μέρες κάνεις την ερώτηση που και πότε και πώς θα γαμησεις στο μετάξι, τώρα μας ρωτάς αν θα κολλησες τον κορδονοϊο και θα πεθάνεις; αντι να λες ευχαριστώ που μούσκεψες με το λάστιχο σου εύφορη πεδιάδα της παλαιάς Βλαχίας (ρουμανιας) σε έπιασαν ανασφάλειες ..
Προσωπικά γαμαω στα μουλωχτά εκεί από 20 Απριλίου..για να σχολιάζω εδώ σημαίνει ότι τώρα βρίσκομαι στο τάφο μου, ε που και που βγαινω κιόλας και κάνω το φάντασμα.
τονυ κάθε μερα πιστευεις ανοιγουν ολο και περισσοτερα ?
η εχουν μεινει σταθερα αυτά τα λιγα που ανοιξαν.
σε ρωταω γτ δεν είμαι αθηνα αυτή τη στιγμη

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ε οχι ρε φιλε κ απο 20απριλιου ελα τ παρατραβηξες χεχε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τονυ κάθε μερα πιστευεις ανοιγουν ολο και περισσοτερα ?
η εχουν μεινει σταθερα αυτά τα λιγα που ανοιξαν.
σε ρωταω γτ δεν είμαι αθηνα αυτή τη στιγμη

Ζαν μπορώ να σου πω με πλήρη βεβαιότητα ότι αυτά  που κρυφολειτουργούσαν από την αρχή του "κλεφτοπολεμου" λειτουργούν ακόμα, μάλιστα έχουν γίνει περισσότερα με το καιρό, και μονο θετικό μπορεί να είναι αυτό, τα όσα λειτουργούν έχουν αναφερθεί εδώ από τους συναγωνιστές.. για οποιοδήποτε άλλο που δεν έχει αναφερθεί, δεν έχω δει τίποτα..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
ε οχι ρε φιλε κ απο 20απριλιου ελα τ παρατραβηξες χεχε

Τα τσαρδια εκεί λειτουργούν από 10 Απρίλη, το είχα  πάρει πρέφα, έβγαζε μάτι αυτό, αλλά προσπαθούσα να βρω τρόπο να χωθώ, με νομιζαν για τίποτα ασφαλίτη, μέχρι που βρήκα άκρη από ένα συγγενή ενός νταβά και από τότε δίνω πόνο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν μπορώ να σου πω με πλήρη βεβαιότητα ότι αυτά  που κρυφολειτουργούσαν από την αρχή του "κλεφτοπολεμου" λειτουργούν ακόμα, μάλιστα έχουν γίνει περισσότερα με το καιρό, και μονο θετικό μπορεί να είναι αυτό, τα όσα λειτουργούν έχουν αναφερθεί εδώ από τους συναγωνιστές.. για οποιοδήποτε άλλο που δεν έχει αναφερθεί, δεν έχω δει τίποτα..
πιστευω από δευτερα θα ανοιξουν και αλλα,εχω πηγη από ιδιοκτητη οικου.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Τα τσαρδια εκεί λειτουργούν από 10 Απρίλη, το είχα  πάρει πρέφα, έβγαζε μάτι αυτό, αλλά προσπαθούσα να βρω τρόπο να χωθώ, με νομιζαν για τίποτα ασφαλίτη, μέχρι που βρήκα άκρη από ένα συγγενή ενός νταβά και από τότε δίνω πόνο.
στην κολωνου φιλε παιζει τπτ ?

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
α μαλιστα ε πες το ετσι ρε αδερφε εσυ ειχες δυνατη ακρη

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τιποτα αυριο θα κανω τουρ μεχρι κ στα ουκρανικα θα παω

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
πιστευω από δευτερα θα ανοιξουν και αλλα,εχω πηγη από ιδιοκτητη οικου.

Στα κρυφά Ναι μπορεί, και τώρα μπορεί να ανοίγουν που μιλάμε, 2 ημ/νιες παίζουν σοβαρά για το επίσημο άνοιγμα, η 1η Ιουνίου επειδή τότε ανοίγουν από όσο ξέρω τα ξενοδοχεία, ή η 1η Ιουλιου που είναι το τελευταίο στάδιο άρσης των μέτρων, μακάρι να ανοίξουν την  Δευτέρα και ας βγω λάθος, αλλά καλό είναι να το βλέπουμε με την λογική το πράμα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
ναι αλλα αμα βαλω και τα παλια σε περναω στα αντισωματα οποτε χαχαχα?

Ωπ...ποια παλιά??? επί κορωναιού???... άρα γαμούσες και συ στα κρυφά......τα πιο παλιά δε μέτρανε είμαστε ακόμα ζωντανοί.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αν ξερει καποιος για κολωνου η στην φυλης ας πει.
στην ιασωνος παντως ειχαν δικιο :boobies:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Δίδυμου ρε μάγκες ....
Έχεις τίποτα ανοιχτό ;;;;;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom