pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
αυτο μονο ο θεος το ξερει εσυ εχεις παει ποιο πολλες φορες ομως χαχαχ αρα?Να δούμε ποιός θα "παει"πρώτος φίλε...αν είσαι ευσωμουλης τότε θα πεθάνεις πρώτος.......
αυτο μονο ο θεος το ξερει εσυ εχεις παει ποιο πολλες φορες ομως χαχαχ αρα?Να δούμε ποιός θα "παει"πρώτος φίλε...αν είσαι ευσωμουλης τότε θα πεθάνεις πρώτος.......
αυτο μονο ο θεος το ξερει εσυ εχεις παει ποιο πολλες φορες ομως χαχαχ αρα?
ναι αλλα αμα βαλω και τα παλια σε περναω στα αντισωματα οποτε χαχαχα?Άρα περισσότερα αντισώματα...θα ζήσω παραπάνω.
τονυ κάθε μερα πιστευεις ανοιγουν ολο και περισσοτερα ?Βρε Φερραρο-Ζαρακια τόσες μέρες κάνεις την ερώτηση που και πότε και πώς θα γαμησεις στο μετάξι, τώρα μας ρωτάς αν θα κολλησες τον κορδονοϊο και θα πεθάνεις; αντι να λες ευχαριστώ που μούσκεψες με το λάστιχο σου εύφορη πεδιάδα της παλαιάς Βλαχίας (ρουμανιας) σε έπιασαν ανασφάλειες ..
Προσωπικά γαμαω στα μουλωχτά εκεί από 20 Απριλίου..για να σχολιάζω εδώ σημαίνει ότι τώρα βρίσκομαι στο τάφο μου, ε που και που βγαινω κιόλας και κάνω το φάντασμα.
τονυ κάθε μερα πιστευεις ανοιγουν ολο και περισσοτερα ?
η εχουν μεινει σταθερα αυτά τα λιγα που ανοιξαν.
σε ρωταω γτ δεν είμαι αθηνα αυτή τη στιγμη
ε οχι ρε φιλε κ απο 20απριλιου ελα τ παρατραβηξες χεχε
πιστευω από δευτερα θα ανοιξουν και αλλα,εχω πηγη από ιδιοκτητη οικου.Ζαν μπορώ να σου πω με πλήρη βεβαιότητα ότι αυτά που κρυφολειτουργούσαν από την αρχή του "κλεφτοπολεμου" λειτουργούν ακόμα, μάλιστα έχουν γίνει περισσότερα με το καιρό, και μονο θετικό μπορεί να είναι αυτό, τα όσα λειτουργούν έχουν αναφερθεί εδώ από τους συναγωνιστές.. για οποιοδήποτε άλλο που δεν έχει αναφερθεί, δεν έχω δει τίποτα..
στην κολωνου φιλε παιζει τπτ ?Τα τσαρδια εκεί λειτουργούν από 10 Απρίλη, το είχα πάρει πρέφα, έβγαζε μάτι αυτό, αλλά προσπαθούσα να βρω τρόπο να χωθώ, με νομιζαν για τίποτα ασφαλίτη, μέχρι που βρήκα άκρη από ένα συγγενή ενός νταβά και από τότε δίνω πόνο.
πιστευω από δευτερα θα ανοιξουν και αλλα,εχω πηγη από ιδιοκτητη οικου.
ναι αλλα αμα βαλω και τα παλια σε περναω στα αντισωματα οποτε χαχαχα?
χαχαχΩπ...ποια παλιά??? επί κορωναιού???... άρα γαμούσες και συ στα κρυφά......τα πιο παλιά δε μέτρανε είμαστε ακόμα ζωντανοί.
ιασωνος διπλα απο το 37 με την σιδερενια πορτα
πιστευω από δευτερα θα ανοιξουν και αλλα,εχω πηγη από ιδιοκτητη οικου.