GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Τώρα που διεδωσα τα νέα μην γαμηθειτε όλοι μεταξι αύριο και περιμένουμε σε ουρές...
και πως θα πηγαινω σαν χαζος να σπροχνω τις πορτες ασε που πηγα πριν μια ωρα και ηταν θεοσκοτινα και δεν πηγα να σπρωχνω πορτες γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου, ενταξει αμα πηγαινα ποιο νωρις και εβλεπα ισως εσπρωχνα κ ειναι σιγουρο αυτο που λες σε δεχονται να γαμησεις?Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !
χαχαχα σε τοιχο μιλαω τη ροτααααςςςς ρε μεγαλε υποτιθετε εισαααι κ εμπιρος καθεσε κ χαβεις οτι σου λενε.ελλλαααα
και πως θα πηγαινω σαν χαζος να σπροχνω τις πορτες ασε που πηγα πριν μια ωρα και ηταν θεοσκοτινα και δεν πηγα να σπρωχνω πορτες γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου, ενταξει αμα πηγαινα ποιο νωρις και εβλεπα ισως εσπρωχνα κ ειναι σιγουρο αυτο που λες σε δεχονται να γαμησεις?
και πως θα πηγαινω σαν χαζος να σπροχνω τις πορτες ασε που πηγα πριν μια ωρα και ηταν θεοσκοτινα και δεν πηγα να σπρωχνω πορτες γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου, ενταξει αμα πηγαινα ποιο νωρις και εβλεπα ισως εσπρωχνα κ ειναι σιγουρο αυτο που λες σε δεχονται να γαμησεις?
Φίλε αυτή είναι η ίδια που δουλεύει και στην Φώκαιας 27 μια ξανθιά με ένα τατουάζ χαμηλά στ μέση??
Τι ώρα πέτυχες την ειρήνη;Ετιμήθη επιτέλους η καυλούσκα Ειρήνη από
μεγάλου αλεξάνδρου μετά από πολύ καιρό και καθώς είχα καύλες πέρασα και με άλλη μία από Ιάσωνος στα αρχικά εκεί
που βρωμάει φουλ κατρουλίλα και είναι απλωμένα κάτι πακιστανικά σκισμένα εσώρουχα
παιδια αληθεια ελεγαν γαμησα και εγω πριν λιγο στην ιασωνος !!!!!!Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !
παιδια αληθεια ελεγαν γαμησα και εγω πριν λιγο στην ιασωνος !!!!!!
αλλα φοβαμαι μην κολλησω κανεναν ιο υπαρχει μεγαλος κινδυνος λετε?