Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (6 μέλη και 124 επισκέπτες)

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Τώρα που διεδωσα τα νέα μην γαμηθειτε όλοι μεταξι αύριο και περιμένουμε σε ουρές...

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν  εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !
και πως θα πηγαινω σαν χαζος να σπροχνω τις πορτες ασε που πηγα πριν μια ωρα και ηταν θεοσκοτινα και δεν πηγα να σπρωχνω πορτες γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου, ενταξει αμα πηγαινα ποιο νωρις και εβλεπα ισως εσπρωχνα κ ειναι σιγουρο αυτο που λες σε δεχονται να γαμησεις?

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
χαχαχα σε τοιχο μιλαω τη ροτααααςςςς ρε μεγαλε υποτιθετε εισαααι κ εμπιρος καθεσε κ χαβεις οτι σου λενε.ελλλαααα

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Ετιμήθη επιτέλους η καυλούσκα Ειρήνη από
μεγάλου αλεξάνδρου μετά από πολύ καιρό και καθώς είχα καύλες πέρασα και με άλλη μία από Ιάσωνος στα αρχικά εκεί
που βρωμάει φουλ κατρουλίλα και είναι απλωμένα κάτι πακιστανικά σκισμένα εσώρουχα

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
χαχαχα σε τοιχο μιλαω τη ροτααααςςςς ρε μεγαλε υποτιθετε εισαααι κ εμπιρος καθεσε κ χαβεις οτι σου λενε.ελλλαααα
και πως θα πηγαινω σαν χαζος να σπροχνω τις πορτες ασε που πηγα πριν μια ωρα και ηταν θεοσκοτινα και δεν πηγα να σπρωχνω πορτες γιατι δεν εβλεπα την τυφλα μου, ενταξει αμα πηγαινα ποιο νωρις και εβλεπα ισως εσπρωχνα κ ειναι σιγουρο αυτο που λες σε δεχονται να γαμησεις?

Έξω αράζουν αδερφέ μου, ούτε πόρτα έσπρωξα Ούτε τίποτα, είδα την Αλεξάνδρα σε πλαστική καρέκλα μαζί με την τσα και έναν τύπο και πέρασα στο παρασυνθημα, τόσο απλά. Και όποιος αμφιβάλει πάμε αύριο βρίσκουμε την Αλεξάνδρα και σας λέει αν πέρασα σήμερα κλπ.. Όχι τίποτα άλλο απλά επειδή ορισμένοι είναι άπιστοι Θωμάδες και βγάζουν τους άλλους ψεύτες. Ότι μπορώ να βοηθήσω σαν πληροφορία στείλτε πμ για το θέμα.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.583
Πόντοι
736

Εγω ειχα κανει μια βολτα στο μεταξουργειο να δω τι παιζει, και περασα απο Ιασωνος, και ηταν ενα χωρις λουκετο, ειλικρινα δεν θυμαμαι το νουμερο απο το μπουρδελακι, αλλα δεν περασα , ημουν βιαστικος για δουλεια, τωρα τι να σου πω, και να εμπαινα δεν νομιζω να με επαιρναν με τις πετρες! :2funny: Οι βεταρανοι του μεταξουργειου ξερουν περισσοτερα, αλλα δεν λενε κουβεντα! :wanker:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
132
Like
52.179
Πόντοι
27.261

Wizzard88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Έχει δίκιο το παλικάρι παραπάνω και εγώ γάμησα χθες.. χαμηλά στην Ιάσωνος κάθονται απέξω και άμα περάσεις σου λένε να μπεις.. εγώ χθες πέρασα απέξω και την πρώτη δεν μου μίλησανε.. πέρασα δεύτερη φορά και μου είπε μια "παλικάρι 10ευρω φουλ πρόγραμμα" και με πήγε σε ένα μπουρδέλο.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
παντως με το που τελιωσω τη δουλεια θα παω ν τσεκαρω οποιοσ θελει μ λει κ παμ παρεα

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Πέρασα πριν, Πολύ πιο ξερά τα πράγματα, αλλά τα σπίτια κλείδωμα ξεκλείδωμα συνέχεια, οπότε δουλεύουνε σερί τα κορίτσια μέσα, νον στοπ που λέμε, λογικά απόγευμα θα είναι όπως χθες, ηρεμεί και λίγο το κέντρο οπότε...

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
αν ειναι ετσι οπως τα λες φιλε μακαρι ν ναι κ οι ρωσιδες εκει αυτες κανουν το καλο κρεβατι.γτ οι αλλες μ τους ρομα εκει ειναι σκετη βρωμα

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
με τους νταβαδες μωρε ειν το προβλημα ομως δε μπορω ν βλεπω τα μουτρα τσ συνεχεια

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μύστες οποίος δει τη Μαρίνα στα 28 άρια μεγάλου Αλεξάνδρου ας σφυρίξει... βαρέθηκα να γαμαω συνέχεια την Αλεξάνδρα...μη κατεβαίνω τσάμπα...

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.008
Πόντοι
206
Ετιμήθη επιτέλους η καυλούσκα Ειρήνη από
μεγάλου αλεξάνδρου μετά από πολύ καιρό και καθώς είχα καύλες πέρασα και με άλλη μία από Ιάσωνος στα αρχικά εκεί
που βρωμάει φουλ κατρουλίλα και είναι απλωμένα κάτι πακιστανικά σκισμένα εσώρουχα
Τι ώρα πέτυχες την ειρήνη;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
φυλης μηπως πιγε καποιος ν δει αν επικρατει η ιδια κατασταση μ το μρταξι;

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν  εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !
παιδια αληθεια ελεγαν γαμησα και εγω πριν λιγο στην ιασωνος !!!!!!
αλλα φοβαμαι μην κολλησω κανεναν ιο υπαρχει μεγαλος κινδυνος λετε?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.660
Πόντοι
41.129
παιδια αληθεια ελεγαν γαμησα και εγω πριν λιγο στην ιασωνος !!!!!!
αλλα φοβαμαι μην κολλησω κανεναν ιο υπαρχει μεγαλος κινδυνος λετε?

να μας ακούς τυπε  :hi:

τώρα αν κόλλησες ιό εξαρτάται ...

γαμησες ακαποτα ? έδωσες γλωσσοφιλα ? ειπιες μουνοζουμα ?

βοηθα μας να σε βοηθήσουμε  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom