Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (14 μέλη και 180 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Την Καλησπερα στους Φιλους......Δεν ξερω αν καποιος εγραψε κατι.....ας πω και εγω τι ειδα απο μεσημεριανο-απογευματινη εκτακτη εφοδο....
Τροφωνιου....Κλειστα....ουτε υπηρεσια απο εξω μπας και εχουμε κανενα τυχερο...
Διδυμου...Κλειστα...εκλεισε και το καφε στην γωνια{αλλο χτυπημα,καφε 1 ευρω,επερνες ματι και το καυλακι}
Φωκαιας...ακρα του Ταφου σιωπη....
Στροφη Φωκαιας και Φυλης παρκαριζε Μilf και κατεβηκανε 2 καυλακια.....Συναγωνιστης με μηχανακι σταματαει,οπως και εγω μπας και......σαν τους Γυπες παρακολουθουσαμε αλλα δεν.....
Σταματαω για μπυριτσα και αλλοδαπο αδυνατο με παιδι πλησιαζει και καθεται στα σκαλοπατια..διπλα μου,ζηταει φωτια και μαλλον ψαχνοτανε......μπλα-μπλα.....ορεξη να εχεις....Χτυπαει τηλεφωνο και φευγω για προκαθορισμενο ραντεβου-μασαζ,αποτυχια βεβαια αλλα να φευγουν τα Χοντρα......
Κυριοι Καλα να περνατε και υπομονη.....

Όταν λες αλλοδαπό εννοείς μουσουλμάνα;;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.....
Msakis....δεν ξερω αν ηταν Μουσουλμανα.....μαλλον οχι....η ενδυμασια της δεν εδειχνε....Σαλοπετα φοραγε,Τζην..

• Like
Αντιδράσεις: msakis

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Θα ηθελα και εγω το τηλέφωνο της μπιουτη απο φυλής οποίος το χει παρακαλω.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Γνωστός μου έλεγε προχθές ότι την έπαθε με τηλεφωνάκια που είχε τσιμπήσει από εργαζόμενες το Μετάξι.
Πήρε τηλέφωνο και του ήρθε το κορίτσι σπίτι τώρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά.

Μετά από λίγες μέρες μαρκαδόροι του έκαναν το διαμέρισμα καλοκαιρινό. Είχε και καβάτζα ένα πεντοχίλιαρο το οποίο έκανε φτερά.
Ήταν και από αποζημίωση απόλυσης.

Τώρα μπορεί να ήταν σύμπτωση λεει και ο ίδιος.
Δεν ξέρω αν ισχύει.
:zombie: :shit: :zombie: :shit:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Λογω δουλειας, περασμα πριν λιγο απο βεργας, εξηκιου, τροφωνιου, λιοσιων, φυλης, ρεμουνδου, μαγνησιας, φωκαιας, φιλιππιδου, διδυμου. Ολα κλειστα. Πετυχα και την εμμανουελα απο φυλης 65 οροφο που δουλευε (με την περιεργη μυτη) και εχει γινει μπαμπατσικη πλεον. Ποια, η εμμανουελα που ηταν μοντελε για οσους θυμουνται. Ελπιζω στο ανοιγμα, οποτε με το καλο, μην εχουν γινει γιουβαρλακια οι υπολοιπες και κυριως τα standardακια μου. Καλη συνεχεια και χρονια πολλα στους εορταζοντες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Λογω δουλειας, περασμα πριν λιγο απο βεργας, εξηκιου, τροφωνιου, λιοσιων, φυλης, ρεμουνδου, μαγνησιας, φωκαιας, φιλιππιδου, διδυμου. Ολα κλειστα. Πετυχα και την εμμανουελα απο φυλης 65 οροφο που δουλευε (με την περιεργη μυτη) και εχει γινει μπαμπατσικη πλεον. Ποια, η εμμανουελα που ηταν μοντελε για οσους θυμουνται. Ελπιζω στο ανοιγμα, οποτε με το καλο, μην εχουν γινει γιουβαρλακια οι υπολοιπες και κυριως τα standardακια μου. Καλη συνεχεια και χρονια πολλα στους εορταζοντες.

μην απελπιζεσαι τυπε, ενα απο τα βαρια χαρτια της φυλης η Ροδικα/Αρινα παραμενει στυλιαρι και ορεξατη...

την πηρα πριν 2-3 μερες και την ξεσκισα...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Εμμανουέλα την γυναίκα γαρίδα με την ρώγα που βγάζει μάτι αυτή εννοείς;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
μην απελπιζεσαι τυπε, ενα απο τα βαρια χαρτια της φυλης η Ροδικα/Αρινα παραμενει στυλιαρι και ορεξατη...

Με η' χωρις pourboire???

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Η γνωστη ποντικοφατσα.

Αν έβαλε αυτή κιλά φαντάσου οι υπόλοιπες οι φακλάνες!  :undecided: :undecided:

*Την ρώτησες εάν έχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα επαναλειτουργήσουν τα τσαρδιά ;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Αν έβαλε αυτή κιλά φαντάσου οι υπόλοιπες οι φακλάνες!  :undecided: :undecided:

*Την ρώτησες εάν έχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα επαναλειτουργήσουν τα τσαρδιά ;;

γι'αυτο το εγραψα.
σκεψου οτι αν εβαλε κιλα και αυτη, πως θα εχουν γινει οι υπολοιπες  :tooth:
ας ελπισουμε μη δουμε τιποτα ευτραπελα.

οχι, γιατι ημουν με αμαξι και εκει που την ειδα δε μπορουσα να σταματησω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
γιατι να μου κατσει τσαμπα ρε τυπε  :think: :think:

ενοοειται με το αζημιωτο, ωστοσο ηταν πολυ ελκυστικο το πακετο οταν την εφερα σπιτι μου.

εκανα αναφορα της λεξης τζαμπα καπου ???
για τα extraδακια που δινεις τακτικα σε πουτανες, τσατσαδες κτλπ λεω.
εδωσες τιποτα στο κοριτσι η' εβγαλες καβουρια ???

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
εκανα αναφορα της λεξης τζαμπα καπου ???
για τα extraδακια που δινεις τακτικα σε πουτανες, τσατσαδες κτλπ λεω.
εδωσες τιποτα στο κοριτσι η' εβγαλες καβουρια ???

δεν εχω καβουρια, χτες πηγα και σε στουντιο και γαμησα κιολας με 50αρι τουτη εδω  :rockon: :rockon:

τι να της δωσω παραπανω, ηρθε σπιτι παραγειλαμε καφε μετα φαγαμε πιζζα απεξω και μετα τη γαμησα .

την ταϊσα την ποτισα την πληρωσα για να την γαμησω τι αλλο θελει, νταξει 2 ωρες ομως την τρελανα στο πηδημα..

Συνημμένα

• 5e1e220a34fc2_3999_pamela1.jpg
    5e1e220a34fc2_3999_pamela1.jpg
    602,4 KB · Εμφανίσεις: 55

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
δεν εχω καβουρια, χτες πηγα και σε στουντιο και γαμησα κιολας με 50αρι τουτη εδω  :rockon: :rockon:

τι να της δωσω παραπανω, ηρθε σπιτι παραγειλαμε καφε μετα φαγαμε πιζζα απεξω και μετα τη γαμησα .

την ταϊσα την ποτισα την πληρωσα για να την γαμησω τι αλλο θελει, νταξει 2 ωρες ομως την τρελανα στο πηδημα..

δε μπορει, ολο και κατι extra θα εδωσες και στις 2 και το ξεχασες.
το'χεις μεσα σου το pourboire.
αμα δε δωσεις παραπανω, ιδιως σε τσατσαδες, δε μπορεις.
εισαι large.
by the way... ποσο πηγε το 2ωρο που ειπες ??

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301

Συναγωνιστή καλησπέρα, δουλεύει η Αρίνα? είναι καί δικό μου στανταράκι...στείλε μου σέ παρακαλώ ενημερωτικό ΠΜ..σέ ευχαριστώ εκ τών προτέρων

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παπαγιλιπς Μπαμπατσικη η Εμμανουέλα ;; Απίστευτο !!! Φαντάζομαι οι άλλες κοπέλες πως θα έχουν γίνει αν πάχυνε η Εμμανουέλα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεν εχω καβουρια, χτες πηγα και σε στουντιο και γαμησα κιολας με 50αρι τουτη εδω  :rockon: :rockon:

την γαμησες στο στούντιο στην θησεως ; Η την πηγές σπίτι ; Δεν κατάλαβα ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom