Vizarazu3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
Μπιούτυ αγαπημένο στανταρακι.. ελπίζω να είναι Ελλάδα ακόμα...pm.. οποίος ξέρει τηλέφωνο.
ισχυει φιλε! μακαρι να ειναι ακομα εδω. οντως οποιος ξερει ας στειλει pm
Μπιούτυ αγαπημένο στανταρακι.. ελπίζω να είναι Ελλάδα ακόμα...pm.. οποίος ξέρει τηλέφωνο.
Οι πρώτες μου εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ήταν με CG.Εγώ προσωπικά αν δω πως ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τουλάχιστον στο θέμα χρόνος παραμονής στο δωμάτιο.. διότι θεωρώ πως από πλευράς υπηρεσιών και παρουσιών ΔΕΝ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ν'αλλάξει κάτι.. θα στραφώ στην επιλογή Call-girls και εκεί θα επενδύω τα χρήματά μου.
και εγώ ανάμεσά σ αυτές τις δυο ημερομηνίες πιστεύω πως θα ανοίξουν με επικρατέστερη την 1η ΙουνίουΥπάρχουν 2 σενάρια :
1. Ανοίγουν τη Δευτέρα 25 Μαίου.
2. Ανοίγουν 1 Ιουνίου
Τέλος Ιουλίου και βλέπουμεκαι εγώ ανάμεσά σ αυτές τις δυο ημερομηνίες πιστεύω πως θα ανοίξουν με επικρατέστερη την 1η Ιουνίου
όχι τέλη Δεκέμβρη..Τέλος Ιουλίου και βλέπουμε
Τελικά στην ιστορία του 2003 γάμησες, ψευτογάημσες ή όχι?Οι πρώτες μου εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ήταν με CG.
1. 07/2003: Είχε τηλεφωνήσει ο πατερας μου σε ένα γραφείο και μάλιστα είπε "να μη είναι καμία γρια, γιατί ο γιος μου είναι μόλις 18 ετών". Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα γυμνό γυναικείο σώμα. Η ιστορία είχε κοστίσει 80 ευρώ. Η κοπέλα ήταν μια κοκκινομάλλα που με ρωτούσε "Θες να σου πάρω πίπα;" και εγώ φοβηθηκα. Το ραντεβού είχε διαρκέσει μια ώρα, αλλά τζίφος. Αξιζει να σημειωθεί ότι μέχρι να έρθει η κοπέλα, παρακολουθούσα το άκρως οικογενειακό και φαντασιωνομουν ότι πήγαινα να αγοράσω ένα παγωτό scandal και χαιρετούσα την τότε Ιταλο-Κογκολεζα Ψιλικατζού με ηγεμονικό σάντουιτς.
2. 08/2007: Είχα αγοράσει τη χρυσή ευκαιρία και πήρα ένα από τα τηλέφωνα που φαινόταν πιο ... ενδιαφέρον. Μάλιστα είχα εκφράσει τις προτιμήσεις μου για τα χρυσά τρικ-τρικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχα μείνει με το πουλί στο χέρι για πάνω από μια ώρα. Η CG δεν ήρθε ποτέ.
Οι πρώτες μου εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ήταν με CG.
1. 07/2003: Είχε τηλεφωνήσει ο πατερας μου σε ένα γραφείο και μάλιστα είπε "να μη είναι καμία γρια, γιατί ο γιος μου είναι μόλις 18 ετών". Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα γυμνό γυναικείο σώμα. Η ιστορία είχε κοστίσει 80 ευρώ. Η κοπέλα ήταν μια κοκκινομάλλα που με ρωτούσε "Θες να σου πάρω πίπα;" και εγώ φοβηθηκα. Το ραντεβού είχε διαρκέσει μια ώρα, αλλά τζίφος. Αξιζει να σημειωθεί ότι μέχρι να έρθει η κοπέλα, παρακολουθούσα το άκρως οικογενειακό και φαντασιωνομουν ότι πήγαινα να αγοράσω ένα παγωτό scandal και χαιρετούσα την τότε Ιταλο-Κογκολεζα Ψιλικατζού με ηγεμονικό σάντουιτς.
2. 08/2007: Είχα αγοράσει τη χρυσή ευκαιρία και πήρα ένα από τα τηλέφωνα που φαινόταν πιο ... ενδιαφέρον. Μάλιστα είχα εκφράσει τις προτιμήσεις μου για τα χρυσά τρικ-τρικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχα μείνει με το πουλί στο χέρι για πάνω από μια ώρα. Η CG δεν ήρθε ποτέ.
Όταν η μηχανή μείνει καιρό σε απραξία χωρίς γρασσα λάδια χαλάει !!Περιμενωντας επι Φυλης μπας και ανοιξει καμια μπουρδελοπορτα και ξεμπουκωσουμε,εθεαθει η Αλβανοκωλα Τζουλιανα σε πολυ κακο χαλι.Πατσες,κωλος σε διαρκει παλι με την βαρυτητα.Φανερη απραξια πολλων ημερων Καπου πηγαινε μαζι με αλλο μπαζακι αγνωστου προελευσεως.Καμια πορτα ανοιχτη.
όχι σε 60 χρόνια!!τι μαλακιεσ λέτε...απορώ!!όχι τέλη Δεκέμβρη..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑόχι τέλη Δεκέμβρη..
Όταν η μηχανή μείνει καιρό σε απραξία χωρίς γρασσα λάδια χαλάει !!
. φίλεΑυτά φοβάμαι και γω...πήγα πριν 2-3 μέρες να γαμησω την Ειρήνη από μεγάλου Αλεξάνδρου... ξέρετε το διδυμακι με τη Μαρίνα....την Ειρήνη την έχουμε συνηθίσει κορμάρα όπως σαλοναρει...ίσως η καλύτερη κορμάρα του μεταξιού...πήγα και είδα πατσές κοιλιές και μπούτια χοντρά...πάει ξέφυγε από την απραξία και αυτή...φοβάμαι ότι όσες έχουν μείνει εδώ θα επιστρέψουν στα κρεβάτια χοντρές.
χαχαχα ειρωνικό ήταν ρεόχι σε 60 χρόνια!!τι μαλακιεσ λέτε...απορώ!!
τυπε υπομονη το αργοτερο μεχρι 15 ιουνιου θα ανοιξουν.όχι σε 60 χρόνια!!τι μαλακιεσ λέτε...απορώ!!
. φίλε
μου πού
μπορούμε
να βρούμε την Ειρήνη αυτή την περίοδο;