Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (8 μέλη και 204 επισκέπτες)

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Εγώ προσωπικά αν δω πως ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά τουλάχιστον στο θέμα χρόνος παραμονής στο δωμάτιο.. διότι θεωρώ πως από πλευράς υπηρεσιών και παρουσιών ΔΕΝ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ν'αλλάξει κάτι.. θα στραφώ στην επιλογή Call-girls και εκεί θα επενδύω τα χρήματά μου.
Οι πρώτες μου εμπειρίες στον αγοραίο έρωτα ήταν με CG.
1. 07/2003: Είχε τηλεφωνήσει ο πατερας μου σε ένα γραφείο και μάλιστα είπε "να μη είναι καμία γρια, γιατί ο γιος μου είναι μόλις 18 ετών". Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα γυμνό γυναικείο σώμα. Η ιστορία είχε κοστίσει 80 ευρώ. Η κοπέλα ήταν μια κοκκινομάλλα που με ρωτούσε "Θες να σου πάρω πίπα;" και εγώ φοβηθηκα. Το ραντεβού είχε διαρκέσει μια ώρα, αλλά τζίφος. Αξιζει να σημειωθεί ότι μέχρι να έρθει η κοπέλα, παρακολουθούσα το άκρως οικογενειακό και φαντασιωνομουν ότι πήγαινα να αγοράσω ένα παγωτό scandal και χαιρετούσα την τότε Ιταλο-Κογκολεζα Ψιλικατζού με ηγεμονικό σάντουιτς.
2. 08/2007: Είχα αγοράσει τη χρυσή ευκαιρία και πήρα ένα από τα τηλέφωνα που φαινόταν πιο ... ενδιαφέρον. Μάλιστα είχα εκφράσει τις προτιμήσεις μου για τα χρυσά τρικ-τρικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχα μείνει με το πουλί στο χέρι για πάνω από μια ώρα. Η CG δεν ήρθε ποτέ.

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Υπάρχουν 2 σενάρια :

1. Ανοίγουν τη Δευτέρα 25 Μαίου.
2. Ανοίγουν 1 Ιουνίου
και εγώ ανάμεσά σ αυτές τις δυο ημερομηνίες πιστεύω πως θα ανοίξουν με επικρατέστερη την 1η Ιουνίου

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Επειδή είδα ότι παίχτηκε συζήτηση για την μπιουτι από λησφυ, την πηρα τελευταία μέρα πριν κλείσουν τα ντελα..μου είπε ότι θα πάει να ζήσει σε νησί, δεν θυμάμαι σε ποιο αλλα ένα νησί των Κυκλάδων ήταν..νομίζω μηλος...
Μακάρι να γυρίσει ξανα, ήταν δυνατό ebony με πολύ αξιόλογο blowjob και πολύ αξιόλογο επίσης doggystyle ..πως τα πετάω αυτά τα ιταλικά έτσι όμως ε .. θα μου πεις ζουσα Χρόνια στην Γερμανία.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
1. 07/2003: Είχε τηλεφωνήσει ο πατερας μου σε ένα γραφείο και μάλιστα είπε "να μη είναι καμία γρια, γιατί ο γιος μου είναι μόλις 18 ετών". Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα γυμνό γυναικείο σώμα. Η ιστορία είχε κοστίσει 80 ευρώ. Η κοπέλα ήταν μια κοκκινομάλλα που με ρωτούσε "Θες να σου πάρω πίπα;" και εγώ φοβηθηκα. Το ραντεβού είχε διαρκέσει μια ώρα, αλλά τζίφος. Αξιζει να σημειωθεί ότι μέχρι να έρθει η κοπέλα, παρακολουθούσα το άκρως οικογενειακό και φαντασιωνομουν ότι πήγαινα να αγοράσω ένα παγωτό scandal και χαιρετούσα την τότε Ιταλο-Κογκολεζα Ψιλικατζού με ηγεμονικό σάντουιτς.
2. 08/2007: Είχα αγοράσει τη χρυσή ευκαιρία και πήρα ένα από τα τηλέφωνα που φαινόταν πιο ... ενδιαφέρον. Μάλιστα είχα εκφράσει τις προτιμήσεις μου για τα χρυσά τρικ-τρικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχα μείνει με το πουλί στο χέρι για πάνω από μια ώρα. Η CG δεν ήρθε ποτέ.
Τελικά στην ιστορία του 2003 γάμησες, ψευτογάημσες ή όχι?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

:hi:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
Περιμενωντας επι Φυλης μπας και ανοιξει καμια μπουρδελοπορτα και ξεμπουκωσουμε,εθεαθει η Αλβανοκωλα Τζουλιανα σε πολυ κακο χαλι.Πατσες,κωλος σε διαρκει παλι με την βαρυτητα.Φανερη απραξια πολλων ημερων Καπου πηγαινε μαζι με αλλο μπαζακι αγνωστου προελευσεως.Καμια πορτα ανοιχτη.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Περιμενωντας επι Φυλης μπας και ανοιξει καμια μπουρδελοπορτα και ξεμπουκωσουμε,εθεαθει η Αλβανοκωλα Τζουλιανα σε πολυ κακο χαλι.Πατσες,κωλος σε διαρκει παλι με την βαρυτητα.Φανερη απραξια πολλων ημερων Καπου πηγαινε μαζι με αλλο μπαζακι αγνωστου προελευσεως.Καμια πορτα ανοιχτη.
Όταν η μηχανή μείνει καιρό σε απραξία χωρίς γρασσα λάδια χαλάει !!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Όταν η μηχανή μείνει καιρό σε απραξία χωρίς γρασσα λάδια χαλάει !!

Αυτά φοβάμαι και γω...πήγα πριν 2-3 μέρες να γαμησω την Ειρήνη από μεγάλου Αλεξάνδρου... ξέρετε το διδυμακι με τη Μαρίνα....την Ειρήνη την έχουμε συνηθίσει κορμάρα όπως σαλοναρει...ίσως η καλύτερη κορμάρα του μεταξιού...πήγα και είδα πατσές κοιλιές και μπούτια χοντρά...πάει ξέφυγε από την απραξία και αυτή...φοβάμαι ότι όσες έχουν μείνει εδώ θα επιστρέψουν στα κρεβάτια χοντρές.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Αυτά φοβάμαι και γω...πήγα πριν 2-3 μέρες να γαμησω την Ειρήνη από μεγάλου Αλεξάνδρου... ξέρετε το διδυμακι με τη Μαρίνα....την Ειρήνη την έχουμε συνηθίσει κορμάρα όπως σαλοναρει...ίσως η καλύτερη κορμάρα του μεταξιού...πήγα και είδα πατσές κοιλιές και μπούτια χοντρά...πάει ξέφυγε από την απραξία και αυτή...φοβάμαι ότι όσες έχουν μείνει εδώ θα επιστρέψουν στα κρεβάτια χοντρές.
. φίλε
μου πού
μπορούμε
να βρούμε την Ειρήνη αυτή την περίοδο;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους......Δεν ξερω αν καποιος εγραψε κατι.....ας πω και εγω τι ειδα απο μεσημεριανο-απογευματινη εκτακτη εφοδο....
Τροφωνιου....Κλειστα....ουτε υπηρεσια απο εξω μπας και εχουμε κανενα τυχερο...
Διδυμου...Κλειστα...εκλεισε και το καφε στην γωνια{αλλο χτυπημα,καφε 1 ευρω,επερνες ματι και το καυλακι}
Φωκαιας...ακρα του Ταφου σιωπη....
Στροφη Φωκαιας και Φυλης παρκαριζε Μilf και κατεβηκανε 2 καυλακια.....Συναγωνιστης με μηχανακι σταματαει,οπως και εγω μπας και......σαν τους Γυπες παρακολουθουσαμε αλλα δεν.....
Σταματαω για μπυριτσα και αλλοδαπο αδυνατο με παιδι πλησιαζει και καθεται στα σκαλοπατια..διπλα μου,ζηταει φωτια και μαλλον ψαχνοτανε......μπλα-μπλα.....ορεξη να εχεις....Χτυπαει τηλεφωνο και φευγω για προκαθορισμενο ραντεβου-μασαζ,αποτυχια βεβαια αλλα να φευγουν τα Χοντρα......
Κυριοι Καλα να περνατε και υπομονη.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom