Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (10 μέλη και 189 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Μη με κοροϊδεύεις βρε συναγωνηστη μου παπαφιλιπς ήθελα να γράψω παπαφιλιπς χαχαχα !!

εννοω μπαμπατσικη σε σχεση με το μοντελε σωματοτυπο που ειχε και τη θυμομαστε απο παλια.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Παπαγιλιπς Μπαμπατσικη η Εμμανουέλα ;; Απίστευτο !!! Φαντάζομαι οι άλλες κοπέλες πως θα έχουν γίνει αν πάχυνε η Εμμανουέλα !!
η Εμμανουέλα είχε αφρατέψει ήδη πριν τον κορονοιο! σαν τη Μαρούσκα από τους δύο ξένους το σήριαλ έμοιαζε

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Λογω δουλειας, περασμα πριν λιγο απο βεργας, εξηκιου, τροφωνιου, λιοσιων, φυλης, ρεμουνδου, μαγνησιας, φωκαιας, φιλιππιδου, διδυμου. Ολα κλειστα.

καλύμνου, έλλης, τσέκαρες ;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Φιλε Digger εχτες που περασα ητανε κλειστα,κατα τις 4 το μεσημερι....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
καλύμνου, έλλης, τσέκαρες ;

αυτα οχι.
καλυμνου δεν πρεπει να'χω παει και ποτε, τωρα που το σκεφτομαι.
ελλης ξεχασα να δω, αλλα δε νομιζω να επαιζε κατι.
αχαρνων 85 επισης κλειστο.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ερημος σαχαρα πριν λιγο περασασμα απο μεταξουργειο κ μετα απο λιγο φυλης δεν υπηρχε ψυχη μονο κατι τσατσοι 2-3 κατατα αλλα μαυρη μαυριλα αυτοι που λετε οτι γαμεται σε μερικα μπουρδελα πως ξερεται οτι λητουργουν κρυφα αφου σε αυτα που μου ειπαν δεν υπηρχε ψυχη?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Λογω δουλειας, περασμα πριν λιγο απο βεργας, εξηκιου, τροφωνιου, λιοσιων, φυλης, ρεμουνδου, μαγνησιας, φωκαιας, φιλιππιδου, διδυμου. Ολα κλειστα. Πετυχα και την εμμανουελα απο φυλης 65 οροφο που δουλευε (με την περιεργη μυτη) και εχει γινει μπαμπατσικη πλεον. Ποια, η εμμανουελα που ηταν μοντελε για οσους θυμουνται. Ελπιζω στο ανοιγμα, οποτε με το καλο, μην εχουν γινει γιουβαρλακια οι υπολοιπες και κυριως τα standardακια μου. Καλη συνεχεια και χρονια πολλα στους εορταζοντες.
Φίλε αυτή είναι η ίδια που δουλεύει και στην Φώκαιας 27 μια ξανθιά με ένα τατουάζ χαμηλά στ μέση??

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
τον ιπιαμε κανονικα απο χριστουγεννα κ βλεπουμε

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Εγώ έριξα έναν σήμερα απόγευμα στην Αλεξάνδρα με 15εβραίους!

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Έχω δοκιμάσει CG, studio, massage, μπουρδέλα.
Θεωρώ τα CG μια πολύ ωραία εμπειρία, εαν κάνεις μια καλή επιλογή κοριτσιού και διαθέσεις χρήμα μπορείς να περάσεις φανταστικά.
Θεωρώ τα studio μάλλον ξεπερασμένα, από τη στιγμή που στα massage μπορείς να συναντήσεις εμφανίσιμες και νέες κορασίδες δεν βλέπω τον λόγο να επενδύσεις σε ένα studio.
Τα massage υπερτερούν και συγκρινόμενα με τα μπουρδέλα. Καθαρό περιβάλλον, καλές υπηρεσίες, διάφορα προγράμματα, διακριτικότητα, δυνατότητα για extra υπηρεσίες. Με λίγα λόγια κατά την γνώμη μου τα massage είναι VFM.

Όμως η αίσθηση που σου δίνουν τα μπουρδέλα, αυτή η η διαδικασία της βόλτας, το quickie, το βρώμικο όπως είπε κάποιος εδώ, αυτήν την αίσθηση δεν μπορεί να την δώσει κανείς άλλος χώρος. Είναι ιδεολογία.

Επιβάλλεται να ανοίξουν !

Υ.Γ.

Πόσες φορές είχα συνάντηση με φίλους για μπύρες κέντρο ή Εξάρχεια και πέρναγα πρώτα από φυλής για ένα γρήγορο. Μια αρπαχτη. Για να ξεκινήσει καλά η βραδιά.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736
μαλακιες λενε αφου πηγα και δεν υπηρχε τιποτα ετσι το λενε

Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν  εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Τσαρκαριζα την ιασωνος με το παπί και σε ένα σημείο χαμηλά καθόταν μία τσα μαζί με την Αλεξάνδρα από το τρίγωνο κάτω απ'την ομόνοια... πήγα της είπα παίζει τίποτα? Στην αρχή διστασε η Αλεξάνδρα..Μετά με τα πολλά μου είπε πρόγραμμα και πως είναι 15€... φορτωμένος με χυσαμολη έφυγα μέσα παρά την αύξηση τιμής. Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία Στείλτε πμ.

Εντωμεταξύ έκανα εγγραφή για να σας το ανακοινώσω γιατί είναι κρίμα να μένουν συναγωνιστές αχυστοι, αύριο πρωί θα ξαναπάω μια βόλτα μιας καικαι μπάνισα κάτι άλλα.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν  εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !
Ιάσωνος χαμηλά, ακριβώς πίσω απ'τους κουλουραδες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom