ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μη με κοροϊδεύεις βρε συναγωνηστη μου παπαφιλιπς ήθελα να γράψω παπαφιλιπς χαχαχα !!
Μη με κοροϊδεύεις βρε συναγωνηστη μου παπαφιλιπς ήθελα να γράψω παπαφιλιπς χαχαχα !!
Ο Πετρετζίκησ είδες τι κάνει ;εννοω μπαμπατσικη σε σχεση με το μοντελε σωματοτυπο που ειχε και τη θυμομαστε απο παλια.
η Εμμανουέλα είχε αφρατέψει ήδη πριν τον κορονοιο! σαν τη Μαρούσκα από τους δύο ξένους το σήριαλ έμοιαζεΠαπαγιλιπς Μπαμπατσικη η Εμμανουέλα ;; Απίστευτο !!! Φαντάζομαι οι άλλες κοπέλες πως θα έχουν γίνει αν πάχυνε η Εμμανουέλα !!
σαν τη Μαρούσκα από τους δύο ξένους το σήριαλ έμοιαζε
Λογω δουλειας, περασμα πριν λιγο απο βεργας, εξηκιου, τροφωνιου, λιοσιων, φυλης, ρεμουνδου, μαγνησιας, φωκαιας, φιλιππιδου, διδυμου. Ολα κλειστα.
καλύμνου, έλλης, τσέκαρες ;
Φίλε αυτή είναι η ίδια που δουλεύει και στην Φώκαιας 27 μια ξανθιά με ένα τατουάζ χαμηλά στ μέση??Λογω δουλειας, περασμα πριν λιγο απο βεργας, εξηκιου, τροφωνιου, λιοσιων, φυλης, ρεμουνδου, μαγνησιας, φωκαιας, φιλιππιδου, διδυμου. Ολα κλειστα. Πετυχα και την εμμανουελα απο φυλης 65 οροφο που δουλευε (με την περιεργη μυτη) και εχει γινει μπαμπατσικη πλεον. Ποια, η εμμανουελα που ηταν μοντελε για οσους θυμουνται. Ελπιζω στο ανοιγμα, οποτε με το καλο, μην εχουν γινει γιουβαρλακια οι υπολοιπες και κυριως τα standardακια μου. Καλη συνεχεια και χρονια πολλα στους εορταζοντες.
Εγώ έριξα έναν σήμερα απόγευμα στην Αλεξάνδρα με 15εβραίους!
σε ποιο μπουρδελο και πως καταλαβες οτι ηταν ανοικτο ?Εγώ έριξα έναν σήμερα απόγευμα στην Αλεξάνδρα με 15εβραίους!
σε ποιο μπουρδελο και πως καταλαβες οτι ηταν ανοικτο ?
θα μου εξιγησει καποιος τελος παντων ?
μαλακιες λενε αφου πηγα και δεν υπηρχε τιποτα ετσι το λενεΚαποιοι συναγωνιστη δεν λενε, λες και ειναι κρατικο μυστικο!
μαλακιες λενε αφου πηγα και δεν υπηρχε τιποτα ετσι το λενε
Ιάσωνος χαμηλά, ακριβώς πίσω απ'τους κουλουραδες!Αν κανεις μια βολτα θα καταλαβεις στην Ιασωνος, οτι καποια δεν εχουν λουκετο, και μεσα εχουν φως στο διαδρομο, εκει ειναι ανοιχτα, !