Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (31 μέλη και 264 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
παντως τα δελα εκτος απο ποικιλια εχουν και σασπενς .... ποτε δεν ξερεις τι θα γαμησεις ή τι θα σου συμβει στην πιατσα .... αντε να μας πουνε τιποτα οι σπιτουλιδες με τις γυναικες τους ....

τι να μας πουνε οι κακομοιρηδες... φαγανε τοση παντοφλα στο κεφαλι στη καραντινα που ακομα ζαλιζονται...

κλειστηκανε 2 μηνες με τη χοντρη φακλανα τους στο σπιτι και καθε βραδι λεγανε οτι εχουνε πονοκεφαλο για να μην

τις γαμησουνε...

κακομοιρηδες παντρεμενοι αχαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Λοιπόν φίλοι  η Παολα σε ποιον οίκο και τι ώρα θα μας πείτε?

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα στη γνωστή
μιλφ Ειρήνη από Μ.Α. μου ξεκλείδωσε η τσατσά με βάζει μέσα στα
μουλωχτά
μπαίνω μέσα και τι να δω.. Είχανε παραγγείλει γύρω στα 10-12 καλαμάκια χοιρινά πατάτες τηγανητές και κοκακόλες πώς να μην φακλανέψει μετά το Ειρηνάκι.. Παρόλα αυτά ο κώλος της παραμένει σφιχτός απλά λίγο πιο φαρδύς απ ότι τον είχαμε συνηθήσει.Έδωσα το 15άρι και πέρασα.  Στις υπηρεσίες της εξαιρετική όπως πάντα αν και αυτό το μαυρισμένο δόντι που έχει στο πλάι εδώ μου κάθεται πολύ αντιαισθητικό βρε παιδί
μου και σου χαλάει όλη την καύλα οπότε προτιμώ να μη χαμογελάει και να είναι μπουκωμένη. Τώρα όσων αφορά τη Ιάσωνος είχε την γνωστή πλέον πολυκοσμία με μιξ από πάκια βούλγαρογυφτους και αλβανούς στον πολυχώρο γινότανε της ιερόδουλης κανονικά μπαινοβγαίνανε μεγάλα τσούρμα , οι τσάτσοι καθόντουσαν απ έξω λες και φυλούσανε σκοπιά σε συνεργασία
με τα τσιράκια τους όμως έκαναν καλή δουλειά. Σε ένα στη ιάσωνος με σκαλάκια έμαθα ότι ζητούσαν 10€ αντί για 15 και δούλευαν δύο βουλγαρογύφτισσες αυτά από
μένα καλές τσάρκες και καλή λευτεριά και στα υπόλοιπα τσαρδιά!

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
εμένα ποτέ πουτανα δεν μου έχει προτεινη κάτι τέτοιο !!! Πέρα από αυτό 40 ευρο που λες κιμολια θα ήταν !!!! Αν σε τσακώσουν πας αυτόφορο και συ και η πουτανα και σε εξετάζουν και μπαίνεις καραντίνα μέχρι να βγουν αποτελέσματα δεν είναι αστείο !!! Τώρα αν είσαι παντρεμένος θα μπεις καραντίνα κατοίκων και θα πεις στην γυναίκα σου τι έγινε κτλ.....

Το ξέρω γιαυτό είπα όχι κι έφυγα τρέχοντας. Δεν είμαστε για μπλεξίματα με την αστυνομία!!!

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

michelangelo97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα μυστες.Εχω να κατεβω καιρο στο μεταξι και δεν ξερω καλα τις κοπελες.Μπορειτε να μου προτεινετε μια που να ειναι πολυ καλη για την πρωινή βάρδια σημερα?

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
θα ηθελα να βαλω τα πραγματα στη σωστη σειρα.Βλεπω εδω καποιους που λενε διαφορα περι οικων. Ε λοιπων επισκευτηκα το ερωτικο μεταξυ τουλαχιστον 7 φορες τις τελευταιες δεκα μερες. Θεωρω τον εαυτο μου  μπουρδελακια και εχω επαφη με αυτο το χομπι.Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.Η ειστε και πολυ μπαζολαγνοι η ειστε ψευτες.Τα μονα δελα ειναι εκει στην Ιασωνος και που τα συγκεκριμενα εχουν μπαζοκοπελες που τις βλεπεις και φευγεις μακρια.Μιλαμε για τρομακτικες παρουσιες.Οτι ξεμεινε απο τον κατιμα το βαλανε εκει μπας και βγαλουν κανα φραγκο.Τωρα εσεις πατε και γαματε εκει τις σαβουρες και νομιζετε οτι κανετε κατι.Ρε σεις τετοιες γκομενες βρισκετε παντου και θα σας παρακαλανε.Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.
Και εσύ τι περίμενες ρε ντι κάπριο, να περάσεις με την σοφία βεργκάρα εκεί κάτω με δέκα ευρώ;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
να δουμε την αλλη βδομαδα λοιπον μπας κ ανοιξουν φυλης ν ξεκοκαλισουμε τα ωρεεα κορμια εκει.να επιστρεψουμε στα καλα σεξ σουβλακια υπνος

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Να ανοιξουν την 1η Ιουνη με τιμή γνωριμίας ένα δεκαρικο. Αλλιώς θα αργήσουμε να ματαπαμε

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
:walkingpenis:Τραγικη η κατάσταση σήμερα στς 10 στο μετάξι. Μετρημένα 4 μπουρδελα "ανοικτα" οι τσατσαδες απέξω και πόρτες κλειδωμένες. Μπαίνει όμως κάποιος αν θέλει. Μπήκα και στα 4. Στο Ιάσωνος 30 νομίζω γινότανε χαμός από κόσμο ο ένας επάνω στον άλλον. Μια μαρίνα ξανθιά ήτανε, γύρω στα 35 αλλά καλούτσικο σώμα με κυταριτυδα όμως. Την έκανα και πήγα παραδίπλα στο 34 νομίζω στο διοροφο. Στο κάτω ήταν ένα στρουμπουλο, δεν θυμάμαι όνομα όμως ήταν περί τα 20 22 με βυζαρες και κωλαρα. Μου πρότεινε και ακαποτο τσιμπουκι, μπορεί και ακαποτο γενικά. Και πάλι την έκανα γιατί Πάολα όπως γράφει o άλλος δεν υπαρχει, τουλάχιστον αυτή την ώρα που πήγα. Οι υπόλοιπες που είδα δεν βλεπόντουσαν.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
καταλαβα χαλια τα πραγματα κριμας

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
γεια χαρα σε ολους. Εγω θα ηθελα να βαλω τα πραγματα στη σωστη σειρα.Βλεπω εδω καποιους που λενε διαφορα περι οικων που εχουν ανοιξει και αλλους που γαμανε συνεχως αυτη την περιοδο. Ε λοιπων εγω επισκευτηκα το ερωτικο μεταξυ τουλαχιστον 7 φορες τις τελευταιες δεκα μερες συμπεριλαμβανομενεις και την σημερινη 25/5/20. Θεωρω τον εαυτο μου μεγαλο μπουρδελακια και δυστηχως η ευτυχως εχω πολυ καλη επαφη με αυτο το χομπι.Το συμπαιρασμα που εχω βγαλει ειναι το εξης.Η ειστε και πολυ μπαζολαγνοι η ειστε ψευτες.Τα μονα δελα που ειναι μυστικος ανοιχτα ειναι εκει στην Ιασωνος και που τα συγκεκριμενα εχουν τοσο μπαζοκοπελες που τις βλεπεις και φευγεις μακρια.Μιλαμε για τρομακτικες παρουσιες και μιλαω εντελως αντικειμενικα.Οτι ξεμεινε απο τον κατιμα το βαλανε εκει μπας και γαμηθουνε και βγαλουν κανα φραγκο.Τωρα εσεις πατε και γαματε εκει τις σαβουρες και νομιζετε οτι κανετε και κατι εεεεε τι να πω.Ρε σεις τετοιες γκομενες βρισκετε παντου και θα σας παρακαλανε κιολας.Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της.

κλωναρι .... σαλτα και γαμησου που θα μας πεις μπαζολαγνους και ψευτες...

παρουσιαζεσαι και σαν μπουρδελιαρης.. την τυφλα σου δεν ξερεις.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Νομιμοποίηση με τέτοιες προδιαγραφές δεν γίνεται. Σε αυτά τα ερείπια και σάπια κτίρια  μόνο οι λεκανατζούδες λείπουν
:zombie: :zombie: :zombie:

• Like
Αντιδράσεις: 968

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Όλα θα ανοίξουν και θα δουλεύουν όπως πριν και η εκάστοτε κυβέρνηση θα κάνει τα στραβά μάτια όπως έκανε άλλωστε πάντα. Λίγη υπομονή χρειάζεται μπόρα είναι θα περάσει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom