★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
εχεις crescendo και με εμπνεεις γι'αυτο.
Έτσι είναι όταν κάνεις crempiendo στις prostituti a filisi, metaksi studiacioni di Atena.
εχεις crescendo και με εμπνεεις γι'αυτο.
Καλησπέρα παιδειά 2 φίλοι και εγώ λέμε να κατέβουμε βόλτα στα κορδέλα γύρω στις 1 το βράδυ.
Θα βρούμε τίποτα ανοιχτό? Ευχαριστώ.
Ειναι η PAOLA. Πολυ καλο κορμακι με ωραιο κωλο ομορφο βυζι πολυ καλο θα ελεγα.Στητο βυζι μια χαρα ειναι το γενικο συνολο μαζι και το προσωπο.Μπαινεις ανετα μαζι της στο δωματιο.Με αυτη και εγω περασα αλλα η κοπελα μεσα δεν κανει τιποτα απλα απαθεια.Αφηνει να την χουφτωνεις με τροπο οχι βιαια.Τπ αιδοιο της βεβαια σαμπρελα.10 ευρα η εισοδος.Το αρνητικο σε αυτη την υποθεση ειναι οτι εκει πανε ολα τα λαθρο
Η Ιασωνος απο την αρχη της οδου χωριζεται σε 4 τμηματα.Στο πρωτο μπορεις να βρεισ καμια φορα ενα δελο ανοιχτο με χοντρες μεσα. Στο δευτερο τμημα υπαρχουν περιπου 4 τσαρδια μαζι με τη στοα που περιλαμβανει απο μονο του αλλα τεσσερα μεσα δελα.Εκει θα βρεις τρομολαγνεια που σημαινει χοντρες ασχημες αλοπροσαλλα σωματα γενικα ο Ελληνας εκει θεωρω δε θα παει.Τωρα αν σου αρεσουν αυτα τραβα εκει και γαμα.Το τριτο και καλυτερο τμημα της Ιασωνος υπαρχει ενα δελο με τρεια κοριτσια μεσα και ειναι στο πρωτο οροφο.Κανε νοημα στον τσατσο εξω και θα σε βαλει μεσα.Λοιπον η πρωτη κοπελια ειναι κοντη χοντρη πολυ χοντρη πιτσιρικα αλλα πρεπει νασαι και πολυ σαβουρογαμης για να πας μαζι της αλλα δε παραξεμευομαι εδω βλεπω αρκετους που θα πηγαινανε μαζι της. Η δευτερη κοπελια σαφως πολυ καλυτερη ειναι απλα ενα κανονικο κορμακι με προσωπο απαρατηρητο και υπηρεσιες μετριοτατες κατω του μετριου θα ελεγα αλλα ειναι γαμηκαμπολ. Τωρα η τριτη κοπελια ειναι η γνωστη κορασιδα που μεσα εδω μιλανε πολοι.Ειναι η PAOLA. Πολυ καλο κορμακι με ωραιο κωλο ομορφο βυζι πολυ καλο θα ελεγα.Στητο βυζι μια χαρα ειναι το γενικο συνολο μαζι και το προσωπο.Μπαινεις ανετα μαζι της στο δωματιο.Με αυτη και εγω περασα αλλα η κοπελα μεσα δεν κανει τιποτα απλα απαθεια.Αφηνει να την χουφτωνεις με τροπο οχι βιαια.Τπ αιδοιο της βεβαια σαμπρελα.10 ευρα η εισοδος.Το αρνητικο σε αυτη την υποθεση ειναι οτι εκει πανε ολα τα λαθρο πακιστανια και η σκατιλα.Περιμενεις τουλαχιστον 30 λεπτα για να μπεις δωματιο και εχει σειρα με αριθμους που μοιραζει η ευγενικη τσατσα.Εγω μεσα στο δωματιο δεν διανοηθηκα να ξαπλωσω στο κρεβατι γυμνος απλα τη γαμησα πισωκολλητα ορθια.Οι ωρες που εργαζετε εκει ξεκιναν περιπου απο τις 6 απογευμα με περιπου 11 βραδυ.Καταληλη ωρα 7-8.Επισης το τμημα της περιοχης γνωριζει το τι γινετε εκει περα στην Ιασωνος απλα επιτρεπει να συνεχιζετε λογω αποσυμφωρησης της πιεσης που υπαρχει.Ο μονος λογος για να τα κλεισουνε ειναι να γινουνε καυγαδες διαφορετικα ολα ειναι οκ.ΑΑΑΑ μη ξεχασω τα χαιρετισματα μου στους μπαζολαγνους και σαβουρογαμηδες.Αντε να ανοιξουν τα στοθντελα να δουμε ασπρη μερα.
Ξεχνάς και αυτά τα λίγα ελληνικά που ξέρεις... Πιστεύω παίρνει λίγη βελτίωση. Θα μπορούσε να ΄ταν όλο μια πρόταση, αλλά Παπαδιαμάντη.
Θες να γαμήσεις τσατσα τύπε???Απορία για τα μπούρδελα του Μεταξουργείου: Οι τσατσαδες δεχονται bic-bic και τριψ από τους Αραβοπακηδες την ώρα που σκανε το 10αρικο (δεν θα αντέξω το 2020 να είναι το τέλος της χειραψίας, θέλω να ρίξω πολύ χουφτωμα σε θεσπέσιες ώριμες γυναίκιες υπάρξεις);
Μου αρέσει να πληρώνω αδρα α-καπέλο τσατσαδες, να τους κρατάω το χέρι, και να γαμαω το πορνοσεντονο (λακωνικος ορισμός του πεπονοτρυπητη, για λεπτομέρειες βλέπε λεξικό ΤΑΚΜΑΝ στην κατηγορία Σεξ Γενικά).Θες να γαμήσεις τσατσα τύπε???
Μου αρέσει να πληρώνω αδρα α-καπέλο τσατσαδες, να τους κρατάω το χέρι, και να γαμαω το πορνοσεντονο (λακωνικος ορισμός του πεπονοτρυπητη, για λεπτομέρειες βλέπε λεξικό ΤΑΚΜΑΝ στην κατηγορία Σεξ Γενικά).
Right to the bone που λένε και στο χωριό μουΧαιρετώ όλους τους συνοδοιπόρους.
Έχουν περάσει πολλες παρα πολλές μερες απο τότε που απαγορευτηκε (και απολύτως καλα και εγινε) η λειτουργία των αγαπημενων μας οίκων.
Μου έχουν λείψει οι μοναχικές ποιητικές βόλτες στην Μεταξενια γειτονιά μου εχει λείψει η συντροφιά των γυναικών της.
Δυο φορες την εβδομάδα αυτή περασα απο εκει... η μια ηταν το πρωινο της Κυριακης η αλλη αργα απογευμα Δευτέρας.
Ειδα την αγωνία των κοριτσιων να μαζεψουν 15ευρα ευρώπουλα, ειδα απιστευτα παρα πολυ κοσμο μεσα σε καθε σπιτι, ειδα συνοδοιπόρους να κρατανε τα χρήματα στο χερι για να παρουν οσο πιο αμεση προτερεοτητα στην τσατσα, ειδα τις ιδιες δουλεμένες κοπέλες που υπηρχαν πριν την "καραντινα" καμία καινουρια κοπέλα, είδα τσατσαδες και τσάτσους να στέκονται απο εξω απο τους οίκους και να ανοιγουν τις κλειδωμενες πορτες για να μπουν και να βγουν αλοπαρμένοι συνοδοιπόροι.
Αναρωτιέμαι πως μπορεις να βρεις λιγα λεπτα απολαυσης με μια κοπελα που αγωνια πως θα γινει πιο γρηγορη για να εισπραξει οσο περισσοτερα ευρω πως μπορεις να απολαυσεις το "πηδημα" οταν εξω απο το δωματιο περιμενουν δεκαπεντε εως εικοσι ατομα να παρουν σειρα? Αστεία πραγματα συμβαίνουν εκει.
Συμπεράσματα
1. Δεν υπαρχουν νεες κοπέλες.
2. Η ζήτηση ειναι τεραστια και η προσφορα κοριτσιων ελαχιστη εως μηδαμινη.
3. Μην ακούτε τσατσάδες τσάτσους και προμότορες.
4. Τα αγαπημένα μας σπιτια αυτη τη στιγμή με τον χαμο απο κοσμο εκει ειναι η χαρά του καθε ιού.
5. Καποιοι μου ειπαν πως τα συνορα ειναι κλειστα οποτε δεν μπορουν να ερθουν αλλες η και νεες κοπελες.
6. Τα καλά σπιτια ειναι απολύτως κλειστα δεν ανοιγουν ουτε στα κρυφα.
7. Αυτή τη στιγμή απουσιάζει η μαγεια απο την Μεταξένια μας γειτονιά.
8. Η χρεωση των 15ευρω νομίζω οτι ανταποκρινεται στην αυξημενη ζητηση ομως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να την αποδεχθούμε και σιγουρα αμεση εποστροφη στο τιμημενο κοκκινο χαρτονόμησμα.
9. Όσο υπαρχουν ορδές πελατών και οσο οι τσατσοι και τσατσαδες στεκονται εξω απο τα μπουρδελα η βολτα εκει δεν ενδικνειται και σίγουρα δεν αξίζει.
10. Καλή ανταμωση λοιπον με το νόμιμο ανοιγμα των οίκων αυτων.
Αυτά απο εμένα
Καλή συνέχεια σε όλους