Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (16 μέλη και 279 επισκέπτες)

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
κανονικο sex εχεις κανει μεγαλε η' την εχεις βγαλει σεντονατο τοσο καιρο ???
Η τελευταία φορά που έκανα κανονικό σεξ ήταν στις 13/05/2016, όπου κρατούσα τα χέρια της τσατσάς και έχυσα στο στόμα της πο8τανας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Η τελευταία φορά που έκανα κανονικό σεξ ήταν στις 13/05/2016, όπου κρατούσα τα χέρια της τσατσάς και έχυσα στο στόμα της πο8τανας.

ποια χερια και στομα ρε φιλε μου λες ??
σε μουνι μπηκες η' σε κωλο εστω ???

p.s. : ωρα ??

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
ποια χερια και στομα ρε φιλε μου λες ??
σε μουνι μπηκες η' σε κωλο εστω ???

p.s. : ωρα ??
Εκτιμώμενη ώρα: 13:25.
Τόπος: Στούντιο Ιάκχου 7Α.
Τελευταία φορά που γάμησα φυσιολογικά (η πο8τανα από πάνω και εγώ ανάσκελα): Εεεε ... θυμήσου ρε μαλακα  :headbang:  :headbang: (στον εαυτό μου μιλάω) ... πιθανόν στις 21/05/2014 στο στούντιο μπουκου μπουκου φτου (σ.σ. Θησέως 365).

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Τα χέρια της τσατσάς γιατί τα κράταγες???  :think:

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Η πολύ ρομαντικός είσαι η πολύ τσιγκούνης

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
δε μπορουν ν καταλαβουν οι ανθρωποι τι εστι μπουρδελιαρης ποτε δε θα το καταλαβουν την αξια αλλα κ τη δυναμη ενος γνησιου μπουρδελα.ο οποιος απαρνιετε την ξεφτιλα που υπαρχει με τις γκομενες.κ γινετε φοτισμενος μ το επισκεπτετε τα μπουρδελα κ να απαξιι τις ελεινιδες.μπουρδελιαρης δεν ειναι απλα ενα ονομα.αλλα μια αξια μια ιδεα ενα ποιημα...
Τιμημένε συναγωνιστή, εγκρίνω καί επαυξάνω τά λεγόμενά σου!! τό νά είναι κάποιος μπουρδελιάρης, είναι ιδεολογία!! είναι κάποιος φωτισμένος, όπως λές καί εσύ ( Satori λέγεται στά Ιαπωνικά, όπως έμαθα στά ταξείδια μου εκεί!!)...καί βέβαια, λόγω τού ότι ήμουν Ασυρματιστής τού Εμπορικού Ναυτικού, ήμουν καί εγώ ένας από εκείνους οι οποίοι μεταφέραμε τήν ιδέα τού μπουρδελιάρη στά πέρατα τής γής!! καί τιμήσαμε καί τό όνομα τής χώρας μας!! είχαμε όνομα όπου καί άν πηγαίναμε!! κάτι σάν Πανμπουρδελισμός δηλαδή!! οπότε, όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τήν αγνή ιδεολογία τού μπουρδελιάρη, νοιώθω καί μία νοσταλγία τού ενδόξου παρελθόντος μου διεθνώς!!!

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Επιτέλους λέει το άρθρο για να ανοίξουν οι οίκοι ανοχής και στην Ελβετία τους λέει και πως θα γαμησουν οι πελάτες τις ιεροδουλες, μόνο δυο στάσεις μάγκες στα 4 και καουμπόικα αλλά από την ανάποδη ούτε βυζακι να χαρούμε δηλαδή. Θα αφήσω τις κάλτσες μου άπλυτες για κάνα χρόνο και θα πηγαίνω με τις συγκεκριμένες μόνο για να δούμε θ αντέξει το μωρό ? ? ? :think: :takethis:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Τιμημένε συναγωνιστή, εγκρίνω καί επαυξάνω τά λεγόμενά σου!! τό νά είναι κάποιος μπουρδελιάρης, είναι ιδεολογία!! είναι κάποιος φωτισμένος, όπως λές καί εσύ ( Satori λέγεται στά Ιαπωνικά, όπως έμαθα στά ταξείδια μου εκεί!!)...καί βέβαια, λόγω τού ότι ήμουν Ασυρματιστής τού Εμπορικού Ναυτικού, ήμουν καί εγώ ένας από εκείνους οι οποίοι μεταφέραμε τήν ιδέα τού μπουρδελιάρη στά πέρατα τής γής!! καί τιμήσαμε καί τό όνομα τής χώρας μας!! είχαμε όνομα όπου καί άν πηγαίναμε!! κάτι σάν Πανμπουρδελισμός δηλαδή!! οπότε, όπως καταλαβαίνεις, εκτός από τήν αγνή ιδεολογία τού μπουρδελιάρη, νοιώθω καί μία νοσταλγία τού ενδόξου παρελθόντος μου διεθνώς!!!
  δε φανταζεσε ποσο συγκινουμε που συμφωνεις

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Μεγαλου Αλεξανδρου - Στα Τσιμπουκλαδικα... :pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3:

Βικυ η τσιμπουκλου... :gumtits:

Ρωσιδα milfogilf νταρντανα με καταλευκο δερμα,1.67 υψος,μπλε ματια,ασχημη φατσα,κοντο ξανθο μαλι,μεγαλος κωλος σαν καρπουζι,3αρια φυσικα βυζομηλα και ειναι φαρδομουνο.
Και μιλαει λιγα ελληνικα.

Το προγραμμα της:

1) Γλωσσοφιλα δινει...αλλα εγω δεν ηθελα.

2) Τραβαει ακα τσιμπουκλαρα αδοντι δυνατη μερακλιδικη.

3) Γλυφει ωραια τα αρχιδια σαν παγωτο soft.

4) Γουσταρει καργα σπερμα στο στομα της...παιρνει την μπουτσα και πασαλιβεται μονη της...και μετα παει στον νιπτηρα και τα φτυνει.

:hi:

:hi:  :thumbsup:  :hi:

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Γιατι δε κάνουν τα ντελα υπαίθριο να τελειώνουμε;; από το να λεμε μαλακιες όλη μέρα. Καλυτερη ιδέα.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Τα μπουρδέλα δέχονται τους αλλοδαπούς χωρίς τον φόβο της αστυνομίας. Η καραντίνα ίσχυε μόνο για τους Έλληνες!

Οι οίκοι ανοχής θα ξαναδέχονται κανονικά Έλληνες μόνο μετά το κλείσιμο της Ελληνικής Βουλής για την θερινή περίοδο.

Οι πισωγλέντηδες βρήκαν ευκαιρία να τιμωρήσουν τους Έλληνες μπουρδελιάρηδες επειδή όλα αυτά τα χρόνια αυτοί τούς αγνοούσαν επιδεικτικά ενώ τρέφουν έντονα αισθήματα αγάπης και στοργής προς τους αλλοδαπούς επισκέπτες της πίσω πόρτας !!!

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Ακόμα έχουμε 7 μήνες για να φύγει αυτό το 2020 ίσως να ναι η μόνη χρόνια που γαμηθηκαν τα πάντα

• Like
Αντιδράσεις: 968

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Μεγαλου Αλεξανδρου - Στα Τσιμπουκλαδικα... :pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3:

Βικυ η τσιμπουκλου... :gumtits:

Ρωσιδα milfogilf νταρντανα με καταλευκο δερμα,1.67 υψος,μπλε ματια,ασχημη φατσα,κοντο ξανθο μαλι,μεγαλος κωλος σαν καρπουζι,3αρια φυσικα βυζομηλα και ειναι φαρδομουνο.
Και μιλαει λιγα ελληνικα.

Το προγραμμα της:

1) Γλωσσοφιλα δινει...αλλα εγω δεν ηθελα.

2) Τραβαει ακα τσιμπουκλαρα αδοντι δυνατη μερακλιδικη.

3) Γλυφει ωραια τα αρχιδια σαν παγωτο soft.

4) Γουσταρει καργα σπερμα στο στομα της...παιρνει την μπουτσα και πασαλιβεται μονη της...και μετα παει στον νιπτηρα και τα φτυνει.

:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom