Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 2.391
εγω προσωπικα παιδια θα εδινα αρκετα να πηγαινα να γαμουσα τη lilli S σημερα στη θεσσαλιας
Εγώ λέω να τον γαμήσουμε. Να κουνιέται σαν τη βάρκα την απόμενη.Ωραιος!! ;) ;)
Είναι η χαρά του να γαμάς μόνο εσύ και μετά να διηγείσε το κατόρθωμα σου και απλά οι άλλοι να σε διαβάζουν και να σε καμαρώνουνΔιαβαζω καποιους συναγωνιστες που λενε και τσακωνονται με αλλους οτι τα δελλα ανοιγουν οπου ναναι ή οτι εχουν ανοιξει κλπ. Λενε για κοπελες που παιζουν στην πιατσα. Αλλα κανενας δεν μας λεει που και ποτε θα τις βρουμε και εμεις. Δικαιωμα του καθενος να πει ή να μην πει. Αλλα ρε παιδια δεν νομνιζω οτι θα δωσετε πληροφοριες που ειναι επτασφραγιστο μυστικο. Ολοι ξερουν τι γινεται. Εννοω οι επισημες αρχες. Αρα πραγματικα δεν βλεπω τον λογο ολης αυτης της μυστικοτητας.
Είναι η χαρά του να γαμάς μόνο εσύ και μετά να διηγείσε το κατόρθωμα σου και απλά οι άλλοι να σε διαβάζουν και να σε καμαρώνουν
Τι θες να μαθεις από εδώ; Σήκωσε τον κώλο σου από τον καναπέ και τράβα μεταξουργείο να δεις! Αλλιώς πήγαινε με το αμάξι από παραλιακή μετα τις 12 και φόρτωσε..Διαβαζω καποιους συναγωνιστες που λενε και τσακωνονται με αλλους οτι τα δελλα ανοιγουν οπου ναναι ή οτι εχουν ανοιξει κλπ. Λενε για κοπελες που παιζουν στην πιατσα. Αλλα κανενας δεν μας λεει που και ποτε θα τις βρουμε και εμεις. Δικαιωμα του καθενος να πει ή να μην πει. Αλλα ρε παιδια δεν νομνιζω οτι θα δωσετε πληροφοριες που ειναι επτασφραγιστο μυστικο. Ολοι ξερουν τι γινεται. Εννοω οι επισημες αρχες. Αρα πραγματικα δεν βλεπω τον λογο ολης αυτης της μυστικοτητας.
η Πάολα σεΤραγικη η κατάσταση σήμερα στς 10 στο μετάξι. Μετρημένα 4 μπουρδελα "ανοικτα" οι τσατσαδες απέξω και πόρτες κλειδωμένες. Μπαίνει όμως κάποιος αν θέλει. Μπήκα και στα 4. Στο Ιάσωνος 30 νομίζω γινότανε χαμός από κόσμο ο ένας επάνω στον άλλον. Μια μαρίνα ξανθιά ήτανε, γύρω στα 35 αλλά καλούτσικο σώμα με κυταριτυδα όμως. Την έκανα και πήγα παραδίπλα στο 34 νομίζω στο διοροφο. Στο κάτω ήταν ένα στρουμπουλο, δεν θυμάμαι όνομα όμως ήταν περί τα 20 22 με βυζαρες και κωλαρα. Μου πρότεινε και ακαποτο τσιμπουκι, μπορεί και ακαποτο γενικά. Και πάλι την έκανα γιατί Πάολα όπως γράφει o άλλος δεν υπαρχει, τουλάχιστον αυτή την ώρα που πήγα. Οι υπόλοιπες που είδα δεν βλεπόντουσαν.
μηπως λετε τη παολα που δουλευε μ αλεξανδρου 28 τη νταρντανα?η Πάολα σε
ποιο δέλο είναι;;;
δε νομίζω γιατί αυτή την περίοδο στο Μ.Α. δουλεύει μόνο η Ειρήνη’μηπως λετε τη παολα που δουλευε μ αλεξανδρου 28 τη νταρντανα?
Απαλή βροχούλα έφερε στην ψυχή μου θολούρα
Τι να κάνω ο καημένος με έπιασε μια μανούρα..
Που θα τον βάλω είμαι νέος και το αίμα μου βράζει
Θρύψαλα και σκόνη κάνει η καυλα μου το χαλάζι
Και ας βρέχει, και ας ο αέρας μπάζει..
Παίρνω το αμάξι και πατάω στα κόκκινα των στροφών το γκάζι.
Που θα πάω δεν ξέρω δεν με νοιάζει..
Σαν γνήσιος μπουρδελιαρης η καρδιά μου με προστάζει
Τράβα μπουρδελο βρε φουκαρά τι το θες το μπουρνάζι
Μπρος ολοταχώς για μετάξι..
Εκεί η ψυχή μου έχει κατασταλάξει
Στην γωνιακή καφετέρια είναι τα αλάνια από το Αλμπάνια
Μέσα στη βροχή και γαμώ τα μπάνια
Τους κλείνω το ματι κι ας με έχουν άχτι
Μπαίνω στον πολυχώρο από τις πατησιές μουσκεμένο
Στην πρώτη πόρτα δεξιά μπαίνω ωσάν σαλεμένο
Δίνω το δεκάρι με το ταληρο βρεγμένο
Την Ζωή θα πάρω επειδή είναι εχθρός με τον Χάρο
Στο δωμάτιο στα όρθια θα την πάρω
Θα την ξαπλώσω μπρούμυτα να της τον χώσω
με τα πουτανέ της νύχια στην πλάτη μου ωστόσο
Τατουάζ να μου κάνουν με σχήματα διαγώνια
Τόνοι χυσίων να εκτοξεύονται
προς τη μήτρα της να πορεύονται
Την Ζωή θα την γαμώ αιώνια
Και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια
Μετά θάνατον στου χάρου το κωλί θα παίζω βαβυλόνια.
ποιητη Tony xx, μηπως εχεις καμια σχεση με το μικρο Νικολα ????
Διαβαζω καποιους συναγωνιστες που λενε και τσακωνονται με αλλους οτι τα δελλα ανοιγουν οπου ναναι ή οτι εχουν ανοιξει κλπ. Λενε για κοπελες που παιζουν στην πιατσα. Αλλα κανενας δεν μας λεει που και ποτε θα τις βρουμε και εμεις. Δικαιωμα του καθενος να πει ή να μην πει. Αλλα ρε παιδια δεν νομνιζω οτι θα δωσετε πληροφοριες που ειναι επτασφραγιστο μυστικο. Ολοι ξερουν τι γινεται. Εννοω οι επισημες αρχες. Αρα πραγματικα δεν βλεπω τον λογο ολης αυτης της μυστικοτητας.
Χθες ο super goofy σήμερα μικρός Νικόλας αύριο στο νέο επεισόδιο κυρίες και κύριοι αναμένουμε με ανυπομονησία την νέα παρομοίωση του παππαφιλιππου.
To be continued οπως λέγαν και οι αρχαίοι Ουζμπεκοι στις αχανείς στέπες της δυτικής Ασίας .