Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 262 άτομα (28 μέλη και 234 επισκέπτες)

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
εγω προσωπικα παιδια θα εδινα αρκετα να πηγαινα να γαμουσα τη lilli S σημερα στη θεσσαλιας

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Νομιμοποιούνται ΟΛΑ τα μπουρδέλα της Αθήνας,που είναι 600.

Λοιπόν όταν διάβάζετε το άρθρο να το διαβάζετε καλά. τι λέει; Μια τρύπα στο νερό. Σκέφτονται να αλλάξουν τον νόμο. Να τον κάνουν πιο ελαστικό. Αλλά δεν μας λένε τίποτα για τις συνθήκες υγιεινής. Αν από την άλλοι είναι όλα νόμιμα, τότε πάνε οι μίζες. Τώρα έβγαζαν πολλοί μεροκάματο. Απλά όπως και να έχει ο καινούργιος νόμος θα δίνει το δικαίωμα να λειτουργήσουν περισσότεροι. Και εκείνο το κουλό, μια πουτάνα σε κάθε μπουρδέλο.  Ωραία, και τώρα τι είναι; Λίγες σχετικά οι περιπτώσεις να είναι περισσότερες. Δημοσιοκάφροι που πάντα σπεύδουν να δικαιολογήσουν την εξουσία. Μάγκες, κι ο νόμος να αλλάξει, το σκηνικό θα είναι το ίδιο.

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Το Μεταξουργειο γεμάτο απο μπαζόλες ήταν και πριν την καραντίνα και θα είναι και μετά.
40% είναι X-women σαν μεταλλαγμένες, 50% πατσαβουρες χοντρές, πρεζάκια, ανορεξικά γενικά για περίεργα γούστα, ένα 5% που με μια σακούλα παλεύονται και το  υπόλοιπο οκ για ένα τυπικο γαμήσι!
Η ομορφιά κάποιες φορές είναι αντικειμενική άποψη τώρα πως βρίσκεται κάποιες κοπέλες τούμπανα, κολάρες, κουκλάρες κλπ στο Μεταξουργείο πραγματικά δεν έχω ιδέα :P

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Διαβαζω καποιους συναγωνιστες που λενε και τσακωνονται με αλλους οτι τα δελλα ανοιγουν οπου ναναι ή οτι εχουν ανοιξει κλπ. Λενε για κοπελες που παιζουν στην πιατσα. Αλλα κανενας δεν μας λεει που και ποτε θα τις βρουμε και εμεις. Δικαιωμα του καθενος να πει ή να μην πει. Αλλα ρε παιδια δεν νομνιζω οτι θα δωσετε πληροφοριες που ειναι επτασφραγιστο μυστικο. Ολοι ξερουν τι γινεται. Εννοω οι επισημες αρχες. Αρα πραγματικα δεν βλεπω τον λογο ολης αυτης της μυστικοτητας.

• Like
Αντιδράσεις: ramada

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.532
Πόντοι
3.556
Διαβαζω καποιους συναγωνιστες που λενε και τσακωνονται με αλλους οτι τα δελλα ανοιγουν οπου ναναι ή οτι εχουν ανοιξει κλπ. Λενε για κοπελες που παιζουν στην πιατσα. Αλλα κανενας δεν μας λεει που και ποτε θα τις βρουμε και εμεις. Δικαιωμα του καθενος να πει ή να μην πει. Αλλα ρε παιδια δεν νομνιζω οτι θα δωσετε πληροφοριες που ειναι επτασφραγιστο μυστικο. Ολοι ξερουν τι γινεται. Εννοω οι επισημες αρχες. Αρα πραγματικα δεν βλεπω τον λογο ολης αυτης της μυστικοτητας.
Είναι η χαρά του να γαμάς μόνο εσύ και μετά να διηγείσε το κατόρθωμα σου και απλά οι άλλοι να σε διαβάζουν και να σε καμαρώνουν  :2funny: :2funny:   

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.487
Πόντοι
27.261
Είναι η χαρά του να γαμάς μόνο εσύ και μετά να διηγείσε το κατόρθωμα σου και απλά οι άλλοι να σε διαβάζουν και να σε καμαρώνουν  :2funny: :2funny:   

μεγαλυτερη χαρα ειναι οταν παιρνουν likes και απο του κλωνους τους  :tooth:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ν δω τωρα που βρεχει π καθονται τα τσατσαδονια κ οι πουτανες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Απαλή βροχούλα έφερε στην ψυχή μου θολούρα
Τι να κάνω ο καημένος με έπιασε μια μανούρα..
Που θα τον βάλω είμαι νέος και το αίμα μου βράζει
Θρύψαλα και σκόνη κάνει η καυλα μου το χαλάζι
Και ας βρέχει, και  ας ο αέρας μπάζει..
Παίρνω το αμάξι και πατάω στα κόκκινα των στροφών το γκάζι.
Που θα πάω δεν ξέρω δεν με νοιάζει..
Σαν γνήσιος μπουρδελιαρης η καρδιά μου με προστάζει
Τράβα μπουρδελο βρε φουκαρά τι το θες το μπουρνάζι
Μπρος ολοταχώς για μετάξι..
Εκεί η ψυχή μου έχει κατασταλάξει
Στην γωνιακή καφετέρια είναι τα αλάνια από το Αλμπάνια
Μέσα στη βροχή και γαμώ τα μπάνια
Τους κλείνω το ματι κι ας με έχουν άχτι
Μπαίνω στον πολυχώρο από τις πατησιές μουσκεμένο
Στην πρώτη πόρτα δεξιά μπαίνω ωσάν σαλεμένο
Δίνω το δεκάρι με το ταληρο βρεγμένο
Την Ζωή θα πάρω επειδή είναι εχθρός με τον Χάρο
Στο δωμάτιο στα όρθια θα την πάρω
Θα την ξαπλώσω μπρούμυτα να της τον χώσω
με τα πουτανέ της νύχια στην πλάτη μου ωστόσο
Τατουάζ να μου κάνουν με σχήματα διαγώνια
Τόνοι χυσίων να εκτοξεύονται
προς τη μήτρα της να πορεύονται
Την Ζωή θα την γαμώ αιώνια
Και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια
Μετά θάνατον στου χάρου  το κωλί θα παίζω βαβυλόνια.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Τι θες να μαθεις από εδώ; Σήκωσε τον κώλο σου από τον καναπέ και τράβα μεταξουργείο να δεις! Αλλιώς πήγαινε με το αμάξι από παραλιακή μετα τις 12 και φόρτωσε..

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
:walkingpenis:Τραγικη η κατάσταση σήμερα στς 10 στο μετάξι. Μετρημένα 4 μπουρδελα "ανοικτα" οι τσατσαδες απέξω και πόρτες κλειδωμένες. Μπαίνει όμως κάποιος αν θέλει. Μπήκα και στα 4. Στο Ιάσωνος 30 νομίζω γινότανε χαμός από κόσμο ο ένας επάνω στον άλλον. Μια μαρίνα ξανθιά ήτανε, γύρω στα 35 αλλά καλούτσικο σώμα με κυταριτυδα όμως. Την έκανα και πήγα παραδίπλα στο 34 νομίζω στο διοροφο. Στο κάτω ήταν ένα στρουμπουλο, δεν θυμάμαι όνομα όμως ήταν περί τα 20 22 με βυζαρες και κωλαρα. Μου πρότεινε και ακαποτο τσιμπουκι, μπορεί και ακαποτο γενικά. Και πάλι την έκανα γιατί Πάολα όπως γράφει o άλλος δεν υπαρχει, τουλάχιστον αυτή την ώρα που πήγα. Οι υπόλοιπες που είδα δεν βλεπόντουσαν.
η Πάολα σε
ποιο δέλο είναι;;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.487
Πόντοι
27.261
Απαλή βροχούλα έφερε στην ψυχή μου θολούρα
Τι να κάνω ο καημένος με έπιασε μια μανούρα..
Που θα τον βάλω είμαι νέος και το αίμα μου βράζει
Θρύψαλα και σκόνη κάνει η καυλα μου το χαλάζι
Και ας βρέχει, και  ας ο αέρας μπάζει..
Παίρνω το αμάξι και πατάω στα κόκκινα των στροφών το γκάζι.
Που θα πάω δεν ξέρω δεν με νοιάζει..
Σαν γνήσιος μπουρδελιαρης η καρδιά μου με προστάζει
Τράβα μπουρδελο βρε φουκαρά τι το θες το μπουρνάζι
Μπρος ολοταχώς για μετάξι..
Εκεί η ψυχή μου έχει κατασταλάξει
Στην γωνιακή καφετέρια είναι τα αλάνια από το Αλμπάνια
Μέσα στη βροχή και γαμώ τα μπάνια
Τους κλείνω το ματι κι ας με έχουν άχτι
Μπαίνω στον πολυχώρο από τις πατησιές μουσκεμένο
Στην πρώτη πόρτα δεξιά μπαίνω ωσάν σαλεμένο
Δίνω το δεκάρι με το ταληρο βρεγμένο
Την Ζωή θα πάρω επειδή είναι εχθρός με τον Χάρο
Στο δωμάτιο στα όρθια θα την πάρω
Θα την ξαπλώσω μπρούμυτα να της τον χώσω
με τα πουτανέ της νύχια στην πλάτη μου ωστόσο
Τατουάζ να μου κάνουν με σχήματα διαγώνια
Τόνοι χυσίων να εκτοξεύονται
προς τη μήτρα της να πορεύονται
Την Ζωή θα την γαμώ αιώνια
Και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια
Μετά θάνατον στου χάρου  το κωλί θα παίζω βαβυλόνια.

ποιητη Tony xx, μηπως εχεις καμια σχεση με το μικρο Νικολα ????  :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
ποιητη Tony xx, μηπως εχεις καμια σχεση με το μικρο Νικολα ????  :tooth:

Χθες ο super goofy σήμερα μικρός Νικόλας αύριο στο νέο επεισόδιο κυρίες και κύριοι αναμένουμε με ανυπομονησία την νέα παρομοίωση του παππαφιλιππου.
To be continued οπως λέγαν και οι αρχαίοι Ουζμπεκοι στις αχανείς στέπες της δυτικής Ασίας .

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195

πατριώτη τα χουμε πει τα χουμε ξαναπεί.
Οι αρχές φυσικά και ξέρουν τι γίνεται όμως αν τους στερήσουμε τη δικαιολογία ότι και καλά δεν ξέρουν, τότε θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε πράγματα που δεν συμφέρουν κανένα.
Υπομονή.
Ενημέρωση ανοιχτή δε γίνεται αν δεν ανοίξουν τα φωτάκια.
Θα δώσει και το σάιτ το σύνθημα.
Θα επανεμφανιστεί και ο Σμύρνης. 

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Πο ρε μαγκες ν δε ηταν λαι οι πουτανες πο τη παραλιακη να φορτωνουμε δε ξερω τι θα χα κανει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.487
Πόντοι
27.261
Χθες ο super goofy σήμερα μικρός Νικόλας αύριο στο νέο επεισόδιο κυρίες και κύριοι αναμένουμε με ανυπομονησία την νέα παρομοίωση του παππαφιλιππου.
To be continued οπως λέγαν και οι αρχαίοι Ουζμπεκοι στις αχανείς στέπες της δυτικής Ασίας .

εχεις crescendo και με εμπνεεις γι'αυτο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom