Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (34 μέλη και 262 επισκέπτες)

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
γιατί ρε μόρτη στον τοίχο του fb σου τις γράφουμε να ούμε? Αγόρασε το site και μπούλεψέ μας!

Είδες το πμ που σου έστειλα; Εκεί βρίσκεις, αν θες δίνω και τηλέφωνο, απλά δεν ξέρω τι θα σου βγει. Αν πας και δεις τίποτα καλό, πες μου σε πμ πλζ!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216

Κύριε @.Dod0s, ευχαριστημένος από τα νέα μέτρα;
Νομίζω είναι Light, οι πενταμελής οικογένειες δεν θα πρέπει να ζουν όλοι μαζί, πρέπει να κλείσουν τα στρατόπεδα, να κλειδώσουμε τα πολεμικά πλοία και τους πολίτες να τους κλείσουμε σε κελιά, μονόκλινα φυσικά. Να προαυλίζονται ένας ένας φυσικά, μέχρι να περάσει ο ιός για να μην θρηνήσουμε θύματα.
Αυτά θα ήταν τα σωστά δημοκρατικά μέτρα για το καλό όλων μας, αα και οι παραβάτες εκτέλεση, όχι πρόστιμο και μαλακίες.  :tooth:   

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος, όχι με τα μέτρα, αλλά με τους ανεύθυνους που κυκλοφορούν χωρίς συνείδηση. Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα όταν έγινε εξαγγελία τι θα πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε κάποιοι τρώγανε σουβλάκια στα παγκάκια και άλλοι πηγαίνανε στις παραλίες ο ένας πάνω στον άλλον. Μην αναφερθώ για τους ανεγκέφαλους που κάνανε εκδρομή στα χωριά τους!! Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος...

Τα μέτρα που πρότειναν για να προστατευτούμε απλώς τώρα τα επιβάλλουνε. Άρα πριν ξανα ποστάρεις βρες κανένα σοβαρό επιχείρημα και κοίτα και την φάτσα σου στον καθρέπτη γιατί για κάτι ηλίθιους σαν εσένα υποχρεώθηκαν να πάρουν φασιστικά μέτρα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Είδες το πμ που σου έστειλα; Εκεί βρίσκεις, αν θες δίνω και τηλέφωνο, απλά δεν ξέρω τι θα σου βγει. Αν πας και δεις τίποτα καλό, πες μου σε πμ πλζ!!

Τώρα με απαγόρευση κυκλοφορίας τι α δεις και τι να κάνεις! άστο χέστο

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
     Και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος, όχι με τα μέτρα, αλλά με τους ανεύθυνους που κυκλοφορούν χωρίς συνείδηση. Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα όταν έγινε εξαγγελία τι θα πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε κάποιοι τρώγανε σουβλάκια στα παγκάκια και άλλοι πηγαίνανε στις παραλίες ο ένας πάνω στον άλλον. Μην αναφερθώ για τους ανεγκέφαλους που κάνανε εκδρομή στα χωριά τους!! Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος...

Τα μέτρα που πρότειναν για να προστατευτούμε απλώς τώρα τα επιβάλλουνε. Άρα πριν ξανα ποστάρεις βρες κανένα σοβαρό επιχείρημα και κοίτα και την φάτσα σου στον καθρέπτη γιατί για κάτι ηλίθιους σαν εσένα υποχρεώθηκαν να πάρουν φασιστικά μέτρα.

370 Μηνύματα, 6κριτικές ποιος ξέρει πόσα από τα ποστ σου έγιναν μέσα στη νέα αυτή κρίση!
Έγκλημα να φάμε ένα γαμήδι σουβλάκι στο παγκάκι να μη μας στρίψει στο σπίτι όλη μέρα! Ναι οκ παραλίες χωριά κτλ είναι καραγκιοζηλίκια αλλά οκ

Το χεις ήχο ringtone μου φαίνεται...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
370 Μηνύματα, 6κριτικές ποιος ξέρει πόσα από τα ποστ σου έγιναν μέσα στη νέα αυτή κρίση!
       Τα 98, κριτικές καμία. Δεν νομίζω πια να ήταν και τόσο δύσκολο να το βρείς... και εσύ 36 για να μην σε βάζω σε κόπο!! Ελπίζω να σε κάλυψα!!

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Θα ήθελα να πω κι εγώ την δική μου γνώμη γύρω από όλη αυτή τη κατάσταση. Ότι δεν έχουν το δικαίωμα να σου απαγορεύουν να βγεις έξω όπως στον πόλεμο επειδή κυκλοφορεί μια γρυπη. Διότι αυτό που κυκλοφορεί είναι μεταλλαγμένη γρυπη. Όπως και ο Η1Ν1 μεταλλαγμένη γρυπη. Όπου περσυ την ίδια ακριβώς εποχή πριν 365 ημέρες ο πλανήτης μετρούσε πάνω από 190.000 νεκρούς και δε πάρθηκε κανένα μέτρο καμία απαγόρευση. Όσοι έχουν πεθάνει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως με τα μέτρα κιόλας είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι μεγάλης ηλικίας και με χρονια νοσήματα.. Οι ευπαθης ομάδες. Κανένας δεν πέθανε αυτή τη στιγμή απο αυτό το νέο βαφτισμενο ως κωρονοοιο νέος άνθρωπος η και μεγάλος χωρίς να έχει χρόνιο νόσημα.. Είναι τρομερά τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω και δεν ανοίγω συνομοσιολογια απλά βάση γεγονότων και απλής λυτης λογικης ένας άνθρωπος με χρόνιο νόσημα αν κολλήσει μια από τις τοσες εποχικες και μη ιώσεις κωρονοοιο θα το βαφτίσουν.. Δηλαδή ο Η1Ν1 ξεχάστηκε εξαληφτηκε και κανένας δε πέθανε φέτος από αυτό αλλά από κωρονοοιο.. Την ίδια στιγμή που περσυ ο Η1Ν1 σκότωσε σχεδόν 200.000 παγκοσμίως και Δεν επαναλαμβάνω δν έχει εξαλειφθεί.. Κυκλοφορούν τόσες ιώσεις.. Δεκάδες η και εκαντοταδες.. Και όλοι τώρα το μόνο που κολλάνε είναι κωρονοοιο και τίποτα άλλο.. Κάπου χωλενει το θέμα δεν βρίσκεται; όλα τα περιστατικά τα βαφτίζουν κωρονοοιο.. Ανεξαιρέτως..

Και κάτι να κλείσω.. Είναι παράνομο να σου απαγορεύουν να βγεις από το σπίτι σου εσένα που είσαι νέος και να βλέπεις παπουδια έξω να σουλατσαρουν και να πηγαίνουν για τρέξιμο για βόλτα να πηγαίνουν σούπερ και να κάνουν κατασκήνωση μέσα και να θες εσύ να περιμένεις 1 ώρα έξω για να αγοράσεις 1 κατεψυγμένο και ένα γαλα.. Ακολουθεί ντόμινο..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Θα ήθελα να πω κι εγώ την δική μου γνώμη γύρω από όλη αυτή τη κατάσταση. Ότι δεν έχουν το δικαίωμα να σου απαγορεύουν να βγεις έξω όπως στον πόλεμο επειδή κυκλοφορεί μια γρυπη. Διότι αυτό που κυκλοφορεί είναι μεταλλαγμένη γρυπη. Όπως και ο Η1Ν1 μεταλλαγμένη γρυπη. Όπου περσυ την ίδια ακριβώς εποχή πριν 365 ημέρες ο πλανήτης μετρούσε πάνω από 190.000 νεκρούς και δε πάρθηκε κανένα μέτρο καμία απαγόρευση. Όσοι έχουν πεθάνει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως με τα μέτρα κιόλας είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι μεγάλης ηλικίας και με χρονια νοσήματα.. Οι ευπαθης ομάδες. Κανένας δεν πέθανε αυτή τη στιγμή απο αυτό το νέο βαφτισμενο ως κωρονοοιο νέος άνθρωπος η και μεγάλος χωρίς να έχει χρόνιο νόσημα.. Είναι τρομερά τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω και δεν ανοίγω συνομοσιολογια απλά βάση γεγονότων και απλής λυτης λογικης ένας άνθρωπος με χρόνιο νόσημα αν κολλήσει μια από τις τοσες εποχικες και μη ιώσεις κωρονοοιο θα το βαφτίσουν.. Δηλαδή ο Η1Ν1 ξεχάστηκε εξαληφτηκε και κανένας δε πέθανε φέτος από αυτό αλλά από κωρονοοιο.. Την ίδια στιγμή που περσυ ο Η1Ν1 σκότωσε σχεδόν 200.000 παγκοσμίως και Δεν επαναλαμβάνω δν έχει εξαλειφθεί.. Κυκλοφορούν τόσες ιώσεις.. Δεκάδες η και εκαντοταδες.. Και όλοι τώρα το μόνο που κολλάνε είναι κωρονοοιο και τίποτα άλλο.. Κάπου χωλενει το θέμα δεν βρίσκεται; όλα τα περιστατικά τα βαφτίζουν κωρονοοιο.. Ανεξαιρέτως..

Και κάτι να κλείσω.. Είναι παράνομο να σου απαγορεύουν να βγεις από το σπίτι σου εσένα που είσαι νέος και να βλέπεις παπουδια έξω να σουλατσαρουν και να πηγαίνουν για τρέξιμο για βόλτα να πηγαίνουν σούπερ και να κάνουν κατασκήνωση μέσα και να θες εσύ να περιμένεις 1 ώρα έξω για να αγοράσεις 1 κατεψυγμένο και ένα γαλα.. Ακολουθεί ντόμινο..
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Κ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Κ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..

Δεν ηξερα ότι τα σωστά ελληνικά είναι αυτά που γράφει ένας ηλίθιος με caps.. Πάσο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Από πανδημία δεν γλυτώνεις την μόλυνση εκτός κι αν ζεις σε κάποιο απομονωμένο χωριό.

Από όσους μολυνθούν από τον κοροναϊό θα πεθάνει ποσοστό μικρότερο από 1% ενώ από καρκίνο που οφείλεται στη μόλυνση του περιβάλλοντος πολύ περισσότεροι!

Τα μέτρα δεν αποβλέπουν στην προστασία των πολιτών αλλά στην αντιμετώπιση της αναμενόμενης λαϊκής εξέγερσης λόγω της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης μετά την δραματική μείωση των κινεζικών εξαγωγών και του παγκοσμίου εμπορίου.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Δεν ηξερα ότι τα σωστά ελληνικά είναι αυτά που γράφει ένας ηλίθιος με caps.. Πάσο
ΓΡΙΠΗ Κ ΟΧΙ γρυπη,ΝΤΕΝΕΚΕ..
ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ Κ ΟΧΙ ευπαθης,ΣΤΟΥΡΝΕ..
ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Κ ΟΧΙ κωρονοοιος,ΒΟΔΙ..
ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Κ ΟΧΙ συνομοσιολογια,ΝΤΟΥΒΑΡΙ..
ΛΙΤΗΣ Κ ΟΧΙ λυτης,ΑΜΟΙΒΑΔΑ..
ΕΞΑΛΕΙΦΤΗΚΑ Κ ΟΧΙ εξαληφτηκε,ΧΑΖΟΧΑΖΕ..
ΥΓ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..
ΤΙ ΠΑΣΟ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ Κ ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..
ΛΟ ΛΑ,ΝΑ Ε ΝΑ ΜΗ ΛΟ..
ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ..

Melancholy Angel

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
1
Φίλε αυτός θα πάθει κάνα έμφραγμα του ανέβηκε το αίμα στο κεφαλι.. Πολλά ψυχολογικά δε πάει καλά..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Σε όλο τον κόσμο όλα τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) δεν ενημερώνουν για τα σπουδαιότερα συμβάντα αλλά για όσα έχει αποφασίσει η ουσιαστική ιδιοκτησία τους (τράπεζες ή κράτος) και τα παρουσιάζουν με τον τρόπο που συμφέρει αυτούς περισσότερο.

Κανείς από τους δημοσιογράφους δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών! Προπαγάνδα κάνουν!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Τα θύματα του ιου είναι τόσο λίγα στην Ελλάδα επειδή πάρθηκαν δραστικά μέτρα σχετικά νωρίς.
Αν η κυβέρνηση καθόταν και άκουγε όλους αυτούς τους ψεκασμενούς ελληνάρες, θα είχαμε γίνει Ιταλία.
Και αφού είχε κολλήσει όλο το σύμπαν τον ιο και είχε καταρρεύσει το εθνικό σύστημα υγείας, τα ίδια καθυστερημένα σκουπίδια που παραπονιούνται σήμερα επειδή δεν μπορούν να βγούνε έξω και να αυνανιστoυν δημοσίως, θα έβριζαν την κυβέρνηση επειδή δεν πήρε αυστηρά μέτρα από την αρχή.
Μιλάμε για σοβαρό νοητικό πρόβλημα.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201

Οτι καποτε θα κολλησουμε ολοι ειναι ανδιαμσφηβητητο. Μιας και ο ιος αυτος ειναι πολυ μεταδοτικος και δεν υπαρχει ακομη αννοσια σε μεγαλο μερος το πληθησμου Ολα αυτα τα μετρα αποσκοπουν στο να μην κολησουμε ολοι μαζι τωρα. Αν γινει αυτο θα διαληθει το συστημα υγειας με αποτελεσμα να πεθαινουν ανθρωποι σαν τα ποντικια απως στην Ιταλια.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Πολλές πόρνες βρίσκουν με εκπληκτική ακρίβεια την ηλικία μου, ακόμη και κάποιες στις οποίες πηγαίνω για πρώτη φορά.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Το πιο περιζητητο νημα το γεμισατε με αχρηστες πληροφοριες. Ανοιξτε το νημα κορονοιος 2020 και γραψτε εκει. Τοσο δυσκολο ειναι?

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Αν οι μισοί τελειώνουν σχετικά γρήγορα στα μπουρδελα και κάθονται μετά για σοσιαλ με τα κορίτσια καταλαβαίνετε γιατί είναι κομοδίνα μετά βασανίζονται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom