MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Όταν θα αναφέρεσαι σε εμένα με σου πα μου πε του πα, μην ασχολείσαι καν ΠΑΝΒΛΑΚΑ... Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν με ποσοστά, με νούμερα και γεγονότα. Να κάθομαι με τον κάθε ΗΛΙΘΙΟ να προσπαθώ να του αποδείξω τον λάθος τρόπο σκέψεις του και να ψάχνω πόσοι πεθάναν από Ελονοσία στην Αφρική, γιατί κάπου τοάκουσες, όχι δεν θα πάρω!! Ψάξε ενημέρωσε μας κιόλας. Και που είσαι χαζούλη, για την ελονοσία υπάρχει θεραπεία!!
Να δεις τι στόκος, μπουνταλάς, αγύριστο κεφάλι είσαι, μου μιλάς για την Αφρική και γύρω σου στην Ευρώπη που πέφτουν βόμβες και ακούς ασύλληπτα νούμερα πολέμου ημερησίως δεν ασχολείσαι... Έχεις κολλήσει σε μια καραμέλα πόσοι πεθαίνουν απόγρίπη γενικά κλπ. Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις αν έχουν πεθάνει σε μια μέρα 793 άνθρωποι παγκοσμίως από της ασθένειες που αναφέρεις (που παρεμπίπτοντος είναι όλες ιάσιμες)... και όχι σε μια χώρα.
Άμα πεινάς να σου στείλω φαγητό, αλλιώς μην μιλάς για συμφέροντα. Οι μαλακίες που αναφέρεις έχουν απώτερο σκοπό να υποκινούν μάζες. Πιο βολεμένος από εσένα δεν είμαι, παγκοσμίως έχουν παραλύσει τα πάντα, όχι μονό εδώ!! Κάνε κάτι χρήσιμο αν μπορείς τουλάχιστον ΒΟΎΛΩΣΕ ΤΟ, γιατί είσαι επικίνδυνος!!
Χ 1000000000000