Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Θα κρατήσω το μεγάλο TROLL, και δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο!!γιατί? δεν πας στα κρυφά που μας πούλαγες προχθές?
δεν βρήκες μήπως Τεστ να κάνεις?
είσαι μεγάλο ΤΡΟΛ
Θα κρατήσω το μεγάλο TROLL, και δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο!!γιατί? δεν πας στα κρυφά που μας πούλαγες προχθές?
δεν βρήκες μήπως Τεστ να κάνεις?
είσαι μεγάλο ΤΡΟΛ
Αν δεν κάνω λάθος τις υπηρεσίες στους οίκους αφορά περισσότερο οι οποίες είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ και τις δηλωμένες ιερόδουλεςΥΠΟΙΚ: Η λίστα με τα επαγγέλματα που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης
Τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε το Υπ. Οικονομικών. Εταιρείες και εργαζόμενοι σε αυτές μπορούν να κάνουν χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων.
Στη δημοσιότητα δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η λίστα με τους κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση του Covid 19 και θα έχουν δικαίωμα να ενταχθούν άμεσα στα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν.
Υπολογίζεται ότι περιλαμβάνονται περί τις 440.000 ιδιωτικές επιχειρήσεις με 1 εκατομμύριο εργαζομένους και μηνιαίο τζίρο περί τα 6,5 δισ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι αυτή η λίστα είναι δυναμική και θα μεταβάλλεται με τις ανάλογες Υπουργικές Αποφάσεις κατά την εξέλιξη της κρίσης.
Το υπουργείο διευκρινίζει ότι «οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν Κύριο ΚΑΔ έναν από τους κάτωθι εντάσσονται στα μέτρα στήριξης. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ, συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου, συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.
96091912 Υπηρεσίες ιερόδουλου"
Θα πάρουν επίδομα τα κορίτσια μας
μαγκες λεω να κατεβω πιατσα το βραδυ να δω τι παιζει
προφανως ολα ειναι κλειστα φυλλης
θελω να κανω μια προταση
επειδη οι τελευταιες σελιδες ειναι φουλ στο σπαμ και στα τρολ και στα φεικ νιουζ μηπως να διαγραφουνε οι τελευταιες 20 σελιδες γιατι προσπαθω να διαβασω τις τελευταιες κριτικες και δεν γινεται
επισης μηπως να κλειδωθει και το θρεντ προσωρινα ωστε να μην γινεται αλλο σπαμ??????????
αγαπαμε το θρεντ της ημερησιας ενημερωσης αλλα παραπαει που μπαινουν καποιοι και γραφουν τρολ και φεικ νιουζ
αν δεν θελουν να διαγραφουν ας μεταφερθουν στο θρεντ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ κορονοιου
οσοι συμφωνειται ρε μαγκες πειτε και εσεις η καντε λαικ η στελτε ενα μηνυμα στους μοντ
να εχουμε μονο τις ενημερωσεις εδω και τα ασχετα να τα γραφουμε στο αλλο θρνετ που λεγται ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ κορονοιου
Επειδη με γαμησανε στο κλεισιμο της πρωινης δουλειας, μου εσκασε να παω παραγγελια στη λιοσιων (16.30 σχολαω και μου εκανε παραγγελια ενας μαλακας στις 16.15), εκανα μια mini τσαρκα για να μην παει χαμενη η βολτα μεχρι τη γνωστη γειτονια.
Αρα σε λιγα που μπηκα...
Στη φυλης,
στο 71 πανω ΣΤΕΛΛΑ,
στο 86 κατω ΑΝΤΖΕΛΑ και ΛΑΟΥΡΑ,
στο 67 ΑΛΙΣΙΑ,
στο 66 αριστερα ΙΩΑΝΝΑ,
στο 66 δεξια ΑΡΙΑΝΑ, καστανη με σφιχτο σωμα με πιασηματα, προς milf, μικρο προς μετριο βυζι για το ολο συνολο, για μενα αδιαφορη,
στο 54 πανω ΝΑΤΑΛΙ/ΕΙΡΗΝΗ.
Στη φιλιππιδου,
στο 11 κατω ΣΟΝΙΑ,
στο 11 πανω ΑΝΝΑ.
Στη φωκαιας,
στο 27 πανω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, χοντρουλη καστανη και τεζα αδιαφορη,
στο 27 σκαλακια μια απο τα ιδια οπως πανω, αλλα δε θυμαμαι ονομα αφου δε μου εκανε και δεν εδωσα παραπανω σημασια,
στο 27 υπογειο ΧΡΙΣΤΙΝΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ που για καποιο λογο η φατσα της μου θυμησε την ΣΟΦΙΑΝΑ απο mystyle rocks (δικα μου κολληματα αυτα, μη δινεται σημασια) και της εριξα ενα μπουτσο με πολυ ωραια περιποιηση κλασσικα μιας και ειναι standarακι μου.
Γενικως νεκρα πολυ, προς παρα πολυ θα ελεγα (bihtis ακουει-βλεπει???) μεταξυ 17.00-18.30 που βολταρα.
Σχεδον σε ολα που μπηκα ημουν μονος μου (αυτα ειναιιιι λεμε) και ειχα τρελη ανεση.
Ειδα και τον παιχταρα που τρομαζει τον αθωο κοσμακη στη γωνια φυλης και φιλιππιδου μολις βγηκα απο το 11 κατω. τον σταμπαρα, του εριξα ενα βλεμα και λακησε χαχαχαχα.
Λογικα την πεφτει σε ατομα που ειναι στα μετρα του και πιο κατω.
Αυτα κορωνοbourdelομαγκες...
Η τελευταία καταγεγραμμένη ενημέρωση ήταν στις 13/03/2020 στις 14 του μηνός κλείσανε όλα τα σπίτια με Υπουργική απόφαση. Τι ενημέρωση θες να σου κάνουν;; Δεύτερον, το ίδιο άτομο έχει κάνει και πιο πρόσφατη ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό απο τους δρόμους της Φυλής που είναι όλα έρημα και όλα κλειστά. Αυτή δεν την ανέφερες γιατί δεν ήθελες να δεις την πραγματικότητα.ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ την τελευταια καταγεγραμμενη ημερησια ενημερωση που εγινε στο σαιτ
:S
... 21 Φεβρουαρίου, η τελευταία μου επίσκεψη. Πιστεύω μπορείτε να αντέξετε λίγο ακόμα!!
αντέχουμε πολύ παραπανο και 2μηνο και 3μηνο!!!! Μετά δεν ξέρω ....!!... 21 Φεβρουαρίου, η τελευταία μου επίσκεψη. Πιστεύω μπορείτε να αντέξετε λίγο ακόμα!!
το πιο περίεργο είναι πως και οι 2 σχεδόν δάκρυσαν ...καθώς μειλουσαν .. κάτι άσχημο θα γίνει κάτι πολύ πιο άσχημο έρχεται αυτό νιωθο !!Υπάρχει άνθρωπος που να παίρνει σοβαρά αυτά που συλλαβίζει αυτός ο κύριος
Έχουν καταλήξει από αυτό τον ύπουλο εχθρό 13 άτομα στα 10.000.000 και άνω των 70 ετών. Δηλαδή, έχει παραλύσει ένα ολόκληρο κράτος επειδή έχουν πεθάνει 13 άτομα σε δύο εβδομάδες. Ημερησίως, έχω την εντύπωση ότι πεθαίνουν πάνω από 50 άτομα για χίλιους δύο λόγους. θεωρεί ότι μιλάει σε γίδια, δεν γίνετε να μιλάς σε ανθρώπους και να ξεστομίζεις αυτά χωρίς να σε παίρνουν με τις ντομάτες, δεν γίνεται
Από όσους μολυνθούν από τον κοροναϊό μόνο το 1% θα πεθάνει, όταν από καρκίνο θα πεθάνει το 30%!
Ο κοροναϊός θα χρησιμοποιηθεί ως ο αποδιοπομπέος τράγος για την αναπόφευκτη οικονομική κατάρρευση του καπιταλιστικού συστήματος. Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιοι (οι Κινέζοι) να τον χρησιμοποιούν ως βιολογικό όπλο για να καταστρέψουν τις ανταγωνιστικές βιομηχανίες και οικονομίες του κόσμου. Μόνον αυτό δικαιολογεί τα περιοριστικά μέτρα των κυβερνήσεων της Δύσης.
Ίδωμεν!